Jump to content

Мафия 6


Socki

Recommended Posts

Общи правила на Мафия за шести сезон:

 

1. В играта участват два отбора - Мирни Граждани и Мафиоти.

2. Ето как ще се извърши разпределението на ролите. Преди старта на записването ще напиша на notepad цифрите от 1 до 16 и до тях съотвените роли, които смятам да използвам в сезона. Всеки от вас, който се запише ще заеме съответната цифра и роля по ред на записване. Ще снимам списъка с ролите преди да отворя темата за записване и ще покажа снимката след края на сезона, за да няма съмнения, че всичко е на случаен принцип. Може и кратък клип, ще видим.

- Ще пиша лично съобщение на всеки играч, в което да ви съобщя точно каква е ролята ви в играта в последните часове преди старта на играта.

- При елиминация няма да бъде оповестявано дали играча е имал специална роля. Всичко ще бъде разкрито след края на сезона. Изключения ще се правят за роли, които имат специални умения активирани след отпадане.

3. Има две фази - дневна и нощна фаза и всяка от тях ще продължи по 24 часа. Началото и краят на всяка фаза ще бъде в 23.00 часа българско време.

4. В дневната фаза участват всички играчи и те могат да пишат свободно в темата. Всеки играч има право да гласува за един друг играч, който да бъде елиминиран от играта. 

- Не е задължително да има елиминиран в дадена дневна фаза. За елиминация са нужни над 50% от гласовете на играчите и ако мнозинство не бъде постигнато преди края на фазата денят се счита за "нулев" и съответната дневна фаза приключва без изгонен играч.

- Дори даден играч да събере необходимите гласове за елиминация фазата няма да приключи докато не стане 23:00 часа.

- Всеки който гласува за даден играч има право да си промени гласа за друг играч в рамките на фазата. Няма ограничение на броят пъти, в които можете да си сменяте гласа.

- Гласуването става по следния начин: "Гласувам за The Olimpic Hero". Тоест трябва ясно и точно с удебелен текст да се вижда името на човека, за когото гласувате. Ако си сменяте гласа го правите по същия начин: "Сменям си гласа от The Olimpic Hero на neshev" Желателно, но не задължително е да пишете гласа си в края на мненията си на отделен ред, защото това прави смятането на гласове много по-лесно.

- Няма максимална граница на мненията, които може да пишете през дневната фаза.

- Минималният брой мнения, които се очаква да пишете във всяка дневна фаза е 1.

- Ако даден играч не е написал нито едно мнение в две поредни дневни фази той ще бъде автоматично елиминиран от играта независимо дали е гражданин/мафиот и независимо дали има специална роля или не.

5. През нощната фаза темата ще се заключва. В тази фаза мафиотите имат право да комуникират помежду си в таен чат, който ще бъде създаден от мен и да обсъждат тактиката си. Също така те ще могат да изгонят един играч в тази фаза.

- Ако мафиот бъде елиминиран от играта той ще бъде премахван от мафиотския чат перманентно.

- Мафиотите нямат право да ползват този чат през дневната фаза.

6. Мирните граждани не знаят кои са останалите мирни граждани. Мафиотите, които са доста по-малко на брой от гражданите, ще знаят самоличността на колегите си мафиоти от самото начало

7. Двете фази ще се редуват докато единият отбор не постигне условието си за победа:

- За да спечелят играта, мирните граждани трябва успешно да елиминират всички мафиоти от играта.

- За да спечелят играта, мафиотите трябва да изравнят своя брой с този на мирните граждани.

8. Всякакво редактиране на мнения в темата е абсолютно забранено! Четете си мненията преди да ги пуснете. Ако искате да добавите нещо го правете в нов пост. Понякога ако пуснете две бързи поредни мнения те ще се слеят в едно - това е ок и няма проблем. Само не редактирайте.

9. Ако бъдете елиминирани нямате право да пишете в темата! Също така нямате право да обсъждате играта в други теми и платформи като Чатбокс, Мирк, Дискорд и т.н. Това важи и докато сте активни в играта преди да отпаднете. Ясно е, че няма как да ви следя, но сериозно апелирам към сериозност и уважение към останалите играчи. След като отпаднете сериозно ви призовавам да не коментирате играта с никой друг. Дори ако сте двама отпаднали играчи не си пишете по тази тема докато не свърши сезона. Апелирам към всички играчи и дори тези, които няма да участват, ако видите нарушение да ми сигнализирате веднага най-добре придружено с скрийншот. АКО НЯКОЙ НАРУШИ ТОВА ПРАВИЛО ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН НЕЗАБАВНО БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕЗАВИСИМО КОЛКО СЕРИОЗНО Е НАРУШЕНИЕТО.

- Всякакво следене на чужди профили е също забранено. Ако сте мафиот и се притеснявате, че някой може да ви види че сте активни в личен чат през нощната фаза ето какво правех аз в мафиотските си сезони - ползвах плъгина Auto-Refresh. Безплатен е и отваряте един таб в главната страница на BWC който да се рефрешва на всеки 10-15 секунди и след това отваряте нов таб с мафиотския чат. По този начин ако някой иска да види къде сте активни постоянно ще пише, че сте на главната страница на форума. Друг вариант е да се логвате в BWC анонимно.

10. Ако имате каквито и да било въпроси за правилата и като цяло регламента след началото на сезона ми ги задавайте на лично съобщение. Ако преценя, че отговора ще повлияе на играта ще го обявя в темата, за да го видят.

11. Краен срок за използване на специални умения през нощната фаза ще бъде 22:00 часа. Това ми дава 1 час да се оправя с различните интеракции между ролите и да подготвя мнението си за края на фазата.

 

Специални роли в сезон 6 на Мафия:

 

Ето списък с всички възможни роли за шести сезон на Мафия и детайлно обяснение точно как ще функционира всяка от тях.

 НЯМА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ РОЛИ ЩЕ ГИ ИМА В СЕЗОНА! Дори една роля да е обяснена супер подробно това не означава на 100% ще тя ще присъства. Може да няма нито една роля, може да ги има и всичките. Тази информация ще я знам само аз. Имайте предвид, че има леки промени в баланса на някои от ролите и ви съветвам да ги изчетете отново.

 

1. Шериф - Мирен гражданин. През всяка нощна фаза има право да ме пита на лично съобщение за това дали ЕДИН даден играч е мирен гражданин или мафиот и аз ще му давам тази информация. Това умение може да се използва през всяка нощна фаза без ограничения.

- Ще разбере само дали даден играч е гражданин или мафиот. Ако този играч има специална роля аз няма да разкривам тази информация на шерифа.

 

2. Доктор - Мирен гражданин. Всяка нощна фаза има право да предпази един играч по свой избор. Този играч не може да бъде убит от мафията през съответната нощна фаза.

- Няма право да предпазва един и същ играч две поредни нощни фази. 

- Може да предпазва себе си, но горното правило важи.

- Може да предпази мафиот по погрешка. Ако този мафиот бъде посочен като жертва на друго специално умение през нощната фаза то той НЯМА да бъде елиминиран и ще бъде спасен от доктора.

 

3. Тъмничар - Мирен гражданин. Всяка нощна фаза има право да посочи един играч и да го прати в тъмницата. Подобно на доктора, този играч не може да бъде елиминиран от мафията през съответната нощна фаза. Също така този играч не може да използва специалното си умение през тази нощна фаза.

- Не може да праща себе си в тъмницата.

- Няма право да праща един и същ човек в тъмницата две поредни нощи.

 

4. Принц - Мирен Гражданин. Не може да бъде елиминиран през дневната фаза чрез гласуване.

- Ако събере нужните гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да казвам каква е точната му роля.

 

5. Кръстник - Мафиот. Не може да бъде елиминиран през дневната фаза преди да бъдат елиминирани всички останалите мафиоти.

- Може да бъде убит през нощта от Ловец или Ренегат.

- Ако събере нужните гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да казвам каква е точната му роля.

 

6. Блокировач на роли (Role blocker) - Мафиот. През нощната фаза има право да блокира един играч и да му попречи да използва специалното си умение.

- Има право да блокира само определен брой пъти през сезона. Точният брой ще бъде съобщен на играча след като му бъде дадена ролята, но ще има максимален брой.

- Няма право да блокира един и същ играч в две поредни нощни фази.

- Ако бъде посочен от Тъмничар умението му ще бъде анулирано и посоченият от него играч няма да бъде блокиран.

- Ако блокировач и тъмничар се посочат взаимно не се случва нищо. Тоест и двете умения се изключват взаимно и никой не е блокиран или предпазен от елиминация.

 

7. Ловец - Мирен гражданин. Ако бъде убит през нощната фаза от мафията има право да елиминира един играч по свой избор преди да отпадне.

- Може да убие мафиот или дори гражданин по погрешка.

- Може да убие Кръстник.

- Ако бъде блокиран няма да убие никого.

- Може да убие играч, който е предпазен от Доктор или Тъмничар.

- Ако остане като последен оцелял мирен гражданин заедно с един последен мафиот тогава играта се печели от мирните граждани. Чисто математически шансът това да се случи е доста нисък.

 

8. Близнаци - Мирни граждани. Това са двама играчи, които взаимно знаят ролите си. Те ще си имат свой таен чат, в който ще могат да си комуникират през нощната фаза подобно на мафиотите.

 

9. Бодигард - Мирен гражданин. Това е играч, на когото ще му бъде зададен друг мирен гражданин, когото да предпазва на всяка цена. Ако целта на бодигарда бъде елиминирана през дневната фаза то тогава бодигарда ще отпадне вместо нея.

- Ако целта на бодигарда отпадне през нощта тогава той НЯМА да отпадне вместо другия играч.

- Бодигарда ще знае, че "мишената" му е мирен гражданин. Предпазеният играч обаче няма да знае, че си има бодигард.

- Предпазеният играч 100% ще бъде обикновен гражданин без специална роля. Тоест няма вариант, в който шерифа да си има бодигард например.

 

10. Двойно гласуващ - Мирен гражданин/мафиот. Гласът на този играч ще се зачита два пъти през дневната фаза.

- Тази роля може да се падне и на гражданин и на мафиот, но няма да има повече от един такъв играч в сезона (ако има изобщо).

- Няма да бъде оповестено дали тази роля я има или не - трябва да следите внимателно броя на гласовете през всяка фаза. Повярвайте ми, че ако гласовете нещо не излизат то това не е защото съм допуснал грешка. Ако случайно стане така то веднага ще се намеся и ще се извиня за грешката си, за да не ви обърквам.

 

11. Врачка - Мафиот. Всяка нощна фаза има право да ме пита на лично съобщение дали ЕДИН даден играч е мирен гражданин или мафиот. Това умение може да бъде използвано без ограничения. Тази роля има две фази:

- Първата фаза е в началото на играта, когато врачката започва като мирен гражданин. Тоест този играч ще знае, че всъщност е мафиот, но останалите мафиоти няма да знаят това и врачката няма да е част от мафиотския чат. Ако врачката бъде елиминирана през която и да е фаза то аз ще обявя, че играчът е бил мирен гражданин и толкова. На този етап врачката няма право да гласува през нощната фаза за елиминация на играч.

- Втората фаза се достига в момента, в който врачката успешно разбере самоличността на 100% от живите мафиоти в играта. Ако това се случи то тогава този играч официално минава в отбора на мафиотите, ще бъде добавен в мафиотския чат и ще може пълноправно да дискутира играта с тях и да гласува за елиминация. Също така на този етап ако врачката отпадне ще бъде обявена като мафиот и нейната елиминация става задължителна за победа на гражданите.

- Ето няколко примера как врачката може да се включи официално в отбора на мафиотите: В играта има 3 мафиота и врачка. Ако тримата мафиоти са живи и врачката успешно ги разкрие през нощната фаза то тя влиза в отбора им. Ако врачката знае самоличността на 2 от 3 мафиоти, но третия мафиот бъде елиминиран то тогава врачката автоматично знае самоличността на 100% от живите мафиоти, условието е изпълнено и тя влиза в отбора им. Същото важи и ако остане 1 жив мафиот и врачката знае кой е той.

- Мафиотите няма изобщо да знаят дали в играта има врачка и е напълно възможно да я елиминират през нощната фаза. Единственият начин да разберат е ако тя ги разкрие и се включи в чата им.

- Ако всички мафиоти бъдат елиминирани преди врачката да е влязла официално в отбора им то тогава гражданите печелят и няма нужда да я елиминират.

- Ако врачката бъде преслушана от шерифа ще бъде обявена за мафиот независимо в коя фаза на играта се случи това.

 

12. Детектив - Мирен гражданин. Всяка нощна фаза има право да ме пита дали даден играч има специална роля и аз ще му давам тази информация.

- Ще казвам на този играч само дали посоченият от него има специална роля или не и няма да разкривам каква е точно ролята.

- Няма да казвам дали посоченият има мафиотска или гражданска роля. Ще отговарям само с "да, има роля" или "не, няма роля".

 

13. Екзекутор - Мирен Гражданин/Мафиот. Този играч има право да гласува в дневната фаза само за даден играч, който е на 1 глас от нужния брой гласове за изгонване или вече ги е надвишил. 

- Ако вотът е размит между 2-3 играча и никой от тях не се доближава до нужният брой за елиминация то този играч няма право да гласува в дневната фаза докато условието не бъде изпълнено.

- Ако условието е изпълнено и играчът гласува, то той няма право да си сменя гласа за друг играч, освен ако условието и там не е изпълнено.

- Не се подвеждайте от името на ролята. Ако екзекуторът гласува за даден играч това не означава, че фазата приключва със сигурна елиминация. Просто тази роля няма право да гласува рано във фазата и трябва да го прави по-късно или да не го прави изобщо. 

 

14. Адвокат - Мирен Гражданин. През всяка нощна фаза има право да ми пише и да посочи един играч. Ако на следващата дневна фаза посоченият играч събере нужните гласове за елиминация то той няма да бъде елиминиран.

- Не може да посочва един и същ играч повече от веднъж през сезона.

- Не може да посочва себе си.

- Напълно е възможно да посочи мафиот и да го спаси от елиминация през следващата дневна фаза.

- Ако посоченият играч събере нужните гласове то аз просто ще кажа, че няма елиминиран. Няма да се уточнява дали е имало намеса на Адвокат или играчът е Принц/Кръстник.

 

15. Ренегат - Мирен Гражданин. Има право на едно единствено убийство през нощната фаза.

- Няма специално условие, което да активира това умение и то може да бъде използвано по всяко време, но е еднократно.

- Може да бъде блокиран като всяка друга роля.

- Може да убие както мафиот така и гражданин.

- Не може да убие играч, който е предпазен от Доктор или Тъмничар.

 

16. Заглушител - Мирен Гражданин/Мафиот. Всяка нощна фаза може да посочва един играч и на следващата дневна фаза гласът на този играч няма да се зачита.

 

17. Отклонител - Мирен Гражданин. Всяка нощ може да посочи един играч и да отклони това, което ще му се случи върху друг играч. 

- Това важи за всичко. Ако посоченият играч е избран да бъде убит от мафията, то отклонителят може да го спаси и да убие друг играч включително и мафиот. Тоест мафията може да убие мафиот през нощната фаза ако отклонителят успее.

- Важи за предпазване от доктор, слагане в тъмницата, разкриване от шериф, блокиране и т.н.

- Ако даден играч бъде избран от отклонителя то всички умения, които са използвани над него (ако са повече от 1) ще бъдат отклонени.

- Не може да използва умението си върху себе си.

 

18. Ангел - Мирен гражданин. Ако бъде убит през нощната фаза от мафията има право на предстоящата дневна фаза да върне вече отпаднал мирен гражданин в играта.

- Умението се активира само ако бъде убит от мафията и не бъде блокиран. Ако бъде убит от Ловец/Ренегат или елиминиран през дневната фаза умението НЯМА да се задейства.

- Играчът, който бъде възроден ще се завърне като обикновен мирен гражданин без роля. Тоест ако е бил например шериф то той няма да разполага с шерифското си умение от тук нататък, но всичката информация, която е имал като шериф може да бъде споделена.

- Ако умре през първата нощна фаза и през предходната дневна фаза не е имало елиминиран гражданин то САМО тогава има право да възроди себе си. Ако има поне един убит мирен гражданин тогава Ангелът няма право да връща себе си в играта.

- Ако реши да върне в играта Врачка, която е отпаднала като мирен гражданин то ще му съобщя този факт и ще има право да избере друг играч.

 

19. Следотърсач - Мирен Гражданин. Всяка нощна фаза може да посочва един играч и аз ще му казвам дали този играч е използвал умението си над друг играч.

- Няма ограничения за това как се използва умението.

- Няма да разбира дали играчите са граждани или мафиоти.

- Няма да разбира какво умение е било използвано (шерифско, докторско, блокиране)

- Общо взето ето двата примера, които ще получава като отговор от мен ако иска да преслуша Играч А: 1) Да, играч А използва умението си над играч Б тази нощ. 2) Не, играч А не е използвал умение през тази нощ.

- В първият пример ще се упоменават имената и на двамата играчи, но не и ролите им. Във вторият пример няма да се уточнява дали играчът просто няма умение или е решил точно на тази нощ да не го използва.

 

20. Пазител - Мирен гражданин. В началото на играта този играч ще бъде "свързан" с играч, който има специална роля подобно на бодигарда. Ако умре, тогава играчът със специална роля няма да има право да я ползва повече до края на сезона.

- Самият той няма никакво специално умение и просто трябва да оцелее.

- Няма да знае името на човека, с когото е свързан, а само ролята която пази. Например "Ти ще пазиш ролята на Шерифа".

- Няма значение дали умре през дневната или нощната фаза.

- Ако бъде блокиран това няма да повлияе на умението на другия играч.

- Ако умре то тогава аз всяка нощ ще казвам на другия играч, че не мога да му дам информация (един вид ще е перманентно блокиран).

 

В сезона е ВЪЗМОЖНО да има тайна роля, която не присъства в горния списък но може и да няма. Този път няма да давам гаранции за това и ще ви оставя сами да решите дали има такава. Ще кажа само, че ако има тайна роля то тя ще е ЕДНА и тя няма да е танер/шут.

 

НАЧАЛО НА ШЕСТИ СЕЗОН!

 

Начало на Ден 1!

В играта има 16 участника. За елиминация са нужни 9 гласа.

Краен срок за гласуване: Вторник (21.04) в 23:00ч.

 

Участници в играта:

@40Tud3 @The Olimpic Hero @yaripim @Radox @BrockLesnar @Dudley @Chocho95 @Brutalnia @Mariyan01 @Splin @hacky @neshev @Farest @Bobotsi @Prince10 @MJ23

 

Успех на всички!

635682_orig.jpg

Link to comment

Здравейте на всички граждани и кур за всичките мафиоти. Виждам, че Соки пак е сложил в списъка с роли- Екзекутора така че предлагам да разберем дали тази роля участва като всеки гласува за някой така че глас за Farest

 

Link to comment
8 minutes ago, 40Tud3 said:

Аз съм мирен гражданин.

Докажи го! Водещите винаги оставят емотиконка след текста, в който ти съобщават, че си гражданин. Твоята каква е? Няма как напълно да ти си доверим, но ще една идея по-достоверно, ако ни кажеш.

Link to comment

Засега гласувам за 40Tud3 за да докажа, че не съм екзекутор. Още се намираме в твърде ранен етап на играта и е редно да изчакаме всички да напишат по нещо. 

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment
ЧОТУДЕ
5 minutes ago, Prince10 said:

Докажи го! Водещите винаги оставят емотиконка след текста, в който ти съобщават, че си гражданин. Твоята каква е? Няма как напълно да ти си доверим, но ще една идея по-достоверно, ако ни кажеш.

Ако ти имаш емотиконка, значи си ми съмнителен. :) След като изясних към коя група принадлежа е време за по-обширен пост. Следих само пети сезон и то не всичко, защото много писахте. Това е моя дебют, така че никой, включително и аз, не очаква силно представяне от моя страна. Това ще е един вид опипване на почвата и аз реално съм jobber. Записах се, защото от това, което видях играта е изключително непредвидима и ми е интересно какво ще направя без да познавам никой от вас. Надявам се да не ме елиминирате още през първия ден, защото пет минути преди стартирането на записване вчера, изключително много ми се присра и съм стискал с всички сили до отварянето на темата, която рефрешфах постоянно. Затова и писах само секунди след това и взех първото място. Това не беше породено от някаква стратегия, а от силни контракции, така че оценете желанието ми.

 

Искам също така да се извиня предварително, ако използвам по-груб език към някого. Приемам това като игра с приятели, а тях бих си ги нареждал зверски, ако ме ядосат. Моля, не приемайте епитети, изказани от мен за лична обида. Освен това давам пълното право на всички участници да ме наричат както си искат, ако това ще ме вкара в правия път.

 

По принцип във всеки друг спорт или игра съм отборен играч. Бих казал, че съм като Шаби Алонсо – не блестя, но тези, които го правят не могат без мен. Реално адски често съм най-важния човек, но го осъзнават само когато ме няма. Непредсказуемостта на тази игра обаче ме кара да мисля, че всеки в нея може да се окаже както Меси, така и Ники Михайлов. Разбира се, по-вероятно е да бъда втория, но все пак ще се опитам да помогна на отбора, а не да бъда MVP.

 

В предишния сезон видях, че задължително искате да изгоните някой в ден първи. Честно казано не виждам защо ще е фатално, ако това не се случи. Votting patern казвате, ама аз ще разчитам повече на интуиция и за мен кой как е гласувал в първия ден няма да има значение. Впечатленията от всичко казано ще си ги имам и без изгонен играч. В този ред на мисли не съм убеден, че днес ще застана срещу някого без да имам солидни съмнения.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
ЧОТУДЕ
7 minutes ago, Brutalnia said:

Засега гласувам за 40Tud3 за да докажа, че не съм екзекутор. Още се намираме в твърде ранен етап на играта и е редно да изчакаме всички да напишат по нещо. 

С това какво доказваш? Екзекуторът може и да е от нашите...

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Всички могат да потвърдят, че имаме емотиконки след написаното, че сме Мирни граждани, не знам защо съм ти подозрителен. @yaripim и @Splin също като новаци могат да споделят какви са техните.

Link to comment
Just now, 40Tud3 said:

С това какво доказваш? Екзекуторът може и да е от нашите...

 

Ако екзекуторът е мирен гражданин, то няма смисъл да се стига до номинация. Той трябва директно да се разкрие с първия си пост. Затова ако изобщо има такава роля в играта, то тя по-вероятно да е мафиотска.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Тук явно не проработи късмета на новака, мирен гражданин съм и даже и роля не ми се падна никаква. Ама каквото-такова. Гледам има хайп влакче за Фарест, но ще изчакам до утре, с цигарка и кафенце в ръка ще го умувам тогава.Иначе нямам против да го чистим него.

3kuoda.gif

Link to comment
ЧОТУДЕ
Just now, Brutalnia said:

 

Ако екзекуторът е мирен гражданин, то няма смисъл да се стига до номинация. Той трябва директно да се разкрие с първия си пост. Затова ако изобщо има такава роля в играта, то тя по-вероятно да е мафиотска.

Аз също мога да го докажа като гласувам за теб, но после мога ли да си махна гласа, без да го сменям на никого?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Събрах два гласа без да видите първия ми пост. Ако така играем гражданите сме чао от сега! Съсредоточете се и изчакайте поне да видим всеки какво е написал! Засега няма да гласувам, ще изчакам утрешния ден за повече мнения 

Link to comment

Всеки може да си сменя гласа по колкото пъти иска на ден, и накрая ако иска дори да си го отмени. Само екзекуторът не може.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment
4 minutes ago, yaripim said:

Тук явно не проработи късмета на новака, мирен гражданин съм и даже и роля не ми се падна никаква. Ама каквото-такова. Гледам има хайп влакче за Фарест, но ще изчакам до утре, с цигарка и кафенце в ръка ще го умувам тогава.Иначе нямам против да го чистим него.

Не гласуваме за да го чистим. Правим го за да докажем, че не сме екзекутори. Малоумно е да гласуваме насляпо в първите минути на играта.

Link to comment

Ще повторя колкото пъти трябва- мирен гражданин съм.Добре, няма да го "чистим", ще докажа,че не съм екзекутор.Лека на всички, до утре .

3kuoda.gif

Link to comment

Гласувам за The Olimpic Hero, за да докажа, че не съм Екзекутор, а и е време да напише нещо, само чете темата😀

 

И @yaripim няма емотиконка, странна работа...

Link to comment
ЧОТУДЕ
5 minutes ago, Brutalnia said:

Всеки може да си сменя гласа по колкото пъти иска на ден, и накрая ако иска дори да си го отмени. Само екзекуторът не може.

Добре тогава. Глас за Brutalnia. Нищо лично, просто връщам услугата. Когато Socki потвърди вотовете ще си махна гласа. Все пак не виждам логика екзекуторът да се обявява, ако е мирен гражданин, нали така мафията ще го убие?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Този сезон, каста изглежда отстъпва на предишния, за което и аз имам своя принос. :)

 

Инициативата на neshev за изчистване на Екзекутора като роля в предния сезон се затрвъди като нетрудно постижимa и ми се струва като добър подход за началото на играта, когато все още няма достатъчно иформация. За мен най-лесно осъщствимият вариант, без излишни драми и рискове е като просто всеки гласува за участникът след него в началният списък от сезона (5я за 6я, 18я за  -1я  и т.н.). Смятам няма да отмине много време докато всички устатници влeзат в темата и тази нощ (астрномическа) бихме изчистили наличието на тази роля. Това би изяснило и присъствието на Двойно гласуващ, ако тълкуването на  ролята ми е правилно и реално двоиният му глас се отчита при временните ъпдейти пускани от водещия през деня. Та в обощение - ако някои отказва да пусне вот, най-вероятно е Екзекутор. Ако някой се окаже с 2 гласа, лесно може да се разбере кой е двойнo гласуващ (ако тълкуването ми на правилника е вярно)

 

В тоя ред на мисли, за да подема инициативата, пускам един глас за Hacky, който на 95% утре ще бъде сменен.

Link to comment

Глас за Farest, за да докажа, че не съм екзекутор. По-късно ще го махна и ще напиша по-обстойно мнение.

Link to comment

Farest: 3 гласа (Mariyan01, Bobotsi, Chocho95)

40Tud3: 1 глас (Brutalnia)

The Olimpic Hero: 1 глас (Prince10)

Brutalnia: 1 глас (40Tud3)

hacky: 1 глас (Splin)

 

За елиминация са необходими 9 гласа. Краен срок за гласуване е Вторник (21.04) в 23:00 часа.

635682_orig.jpg

Link to comment

Доста гласове се събраха докато пишех. Като се замисля за двойно гласуващният може и да не съм прав :D. Все пак ми се струва най-удачано всеки да гласува за различен уастник. Така или иначе екзекутра ще го изчистим като роля.

@Prince10, тово за емотиконата наистина ли има нжда да го обсъждам :D. Не, нямам и да, гражданин съм.

Link to comment
The Olimpic Hero
9 minutes ago, Splin said:

Това би изяснило и присъствието на Двойно гласуващ, ако тълкуването на  ролята ми е правилно и реално двоиният му глас се отчита при временните ъпдейти пускани от водещия през деня.

 

Не е такова правилото за Двойно гласуващия. В предния сезон Socki изясни, че двойният глас се отчита чак при финален резултат след края на деня, но не и във временни резултати/ъпдейти.

 

Колкото до Екзекутора, все още не съм го осмилил напълно каква ни е файдата да разбираме дали има Екзекутор или няма. Ако установим, че има, буквално ще обречем играта на този човек. Винаги ще се съмняваме, че е мафиот, а той може и наистина да е. Ако пък е мирен гражданин, то наистина ще е много наебан. Мафията може и да го пази в играта, за да се съмняваме до край в него. Просто ви казвам от сега, намерим ли, че има Екзекутор в играта, то той най-вероятно ще е мъртвец, даже и да е мирен гражданин. Надявам се Socki да не е сложил тази роля, защото ми се вижда ужасна за отиграване. Нямам проблеми да гласувам рандом против някого, но просто кажете дали си струва да го правим. Помислете го, аз също ще го помисля.

               

Link to comment
ЧОТУДЕ
18 minutes ago, Prince10 said:

И @yaripim няма емотиконка, странна работа...

Това не видях къде го е писал, май нещо изпускам. Променям гласа си от Brutalnia на никого след като доказах, че не съм екзекутор. Иначе Олимпик Хироу хес ъ пойнт...

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...