Jump to content

Без сценарий с neshev и Olimpic (Брой 78 - Коронавирусът в България, Уволненията в WWE, AEW, UFC, Survivor 40)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви 78 брой на "Без сценарий с neshev и Olimpic", която включва:

 

Unscripted with neshev & Olimpic (Broi 78).MP3
 

Quote

 

- Рандом мисли около коронавируса, затварянето на София и кои са селяните в България (00:01 до 10:00)

 

- Пълен анализ на уволненията в WWE и какво е бъдещето на Русев и останалите освободени от компанията кечисти (10:01 до 52:00)

 

- AEW, UFC, Vince McMahon, Тайният остров на Dana White (52:01 до 61:00)

 

- Survivor Winners at War (61:01 до края)

 

Времетраене: 1 час и 15 минути

 

 

 • Upvote 11
 • Like 1
 • Thanks 1
 • Wank 1

               

Link to post
Radox

Селяните са тия, дето идват да ми мякат в София и да си изхвърлят боклука през балкона, ама дойде ли някакъв празник, се юрват като говеда да се осират от пиене по селата си. :)

 • Upvote 3
 • Thanks 2
 • Wank 2
 • Sad 1

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
BAITO6O

Момци силно съм разочарован, че не обяхвите в чата записването му и евентуални задаването на въпроси към вас от нас.
Е нищо де. Аз пак въпроса ще си го задам и очаквам отговора. Въпроса е. Той е. Смятате ли, че след прекратяването на работните отношения между Русев и WWE. Жена му Лана, ще има същата съдба. БОНУС въпрос. Има ли възжможността и вероятността отношенията на двата да бъдат прекъснати от съда и бракоразовните адвокати да се налапкат с кинтаци. Кучето при кой ще отиде.

ОЩЕ един бонус въпрос. Ако предположим, че хипотетично Миро се върне в България и все още са зедно с Лана. То има ли вероятноста да очакваме ЛАНА да е новата бъдеща дива в ростъра на Митко Димитров Пайнера. Пък ако не винаги ще я вземат при Гала в " на Кафе" където да бистрят нещата от живота с другите важни и еродирани личности от българската хай-лайнова общност. Чудя се и каква ще е съдбата на Боби черното Гайшли ама това по-късно.
Мерси.

Edited by BAITO6O
 • Haha 2
 • Wank 1
Link to post
THE ENEMY

Това беше моментът в който Джереми спечели милиона. Вижте го как говори, изражението на неговото лице, на лицата на хората от журито и емоцията която се предава. Тук играта приключи.

 

Но нито Спенсър, нито който и да било друг има някаква вина в случая. Щом Джереми стигна толкова далеч, явно в техните очи е изглеждал като достатъчно удобен опонент за финала, просто защото никой не знаеше за житейската му история и как жена му е бременна, нито знаеха, че може да го разкаже толкова силно емоционално. Пичът сам си спечели играта като игра гениално, изглеждайки като слаба заплаха за останалите, но пазейки този коз в ръкава за финалния и най-важен момент. Никой нямаше да го остави в топ 3 ако имаха тази информация по-рано, но я нямаха.

 

По темата за Тръмп и спортните му съветници, няма какво да се чудим защо са извикани хора като Винс и Дейна. Първо, освен че са лични приятели, Винс е човек на когото Тръмп се кефи, фен му е. Ако сте гледали някога сцени от The Apprentice, Тръмп просто е откраднал "You-re Fired!" фразата от Винс и си личи, че я изпълнява като някакъв пълен марк!:D Освен това, самия Тръмп е също толкова голям изрод, който не се слави с особено голям морал.

Дейна дори е най-нормалния тип от тримата. Той си е класически консервативен републикански тип, go getter, който вярва, че всеки трябва да си къса задника от работа без да се оплаква. Но въпреки това е сравнително по-прогресивно настроен и отговорен от двамата дядки.

 • Upvote 2
Link to post
hacky

Относно ситуацията в лидл и кауфланд, простотия е, че заповедта на министъра е в магазина на всеки човек да има по 10 кв.м., магазините са по 1-2 декара, смятайте колко народ е това.

Бтв пазарувайте вечер след 6:30-7, доста празно е.

 • Upvote 3

694803838_Annotation2019-03-14101116.jpg.c13a522cd7441786b006a3d8e92d275c.jpg 
Сайт за българските фенове на комикси - insaneaddiction.tk

Link to post
natopor4en

Пореден силен епизод на безапелационният лидер в сферата на подкастите във Форума. 

Всичко беше интересно, с изключение на частта за Сървавър. Просто защото не следя тази игра. 

Добрите братя, ако не се получи някакъв слуърв и не се върнат при Кеча, то по-скоро ги виждам при Джерико. Прекалено големи имена са, че да се бият в разни посредствени федерацийки. 

P.S. Топординчето не е писал въпросната статия. :D 

 • Upvote 2
 • Haha 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
nWoHulkster

Надценявате важността на продадените билетите като източник на приходи за WWE. Миналата година от 960 милиона приходи само 113 милиона бяха от билети. Това е около 1/10, a тази година, ако всичко беше нормално, щяха да са дори по-малко като процент, тъй като щеше да има 12 месеца по-големи кинти от новите тв сделки, а не само 3 месеца както беше миналата година. Билетите са важни, определено, но напоследък не са чак толкова важни за WWE. По-важни са за компании като AEW, NJPW, CMLL, AAA, ROH и др., където билетите са по-значителен процент от приходите на компанията.

EC3 държи правата върху EC3.

 • Upvote 6
Link to post
THE ENEMY

И повечето low profile пичове, ако верно останат 6-7 месеца без заплати, няма да имат голям избор, освен да се върнат там където им предложат най-голяма цифра, което поставя WWE в изгодна позиция да вземе който и трябва от тях. Но не вярвам тия пичове да са стояли половин година на трохи и когато всичко се отвори отново, вместо да си върнат големия стандарт, да тръгнат да се цупят и да изберат да се трошат по индита за жълти стотинки.

 

Това разбира се, само за най-неизвестните имена, другите е ясно, че и сега биха могли да си намерят работа.

 

Другото с което не съм съвсем съгласен е, че AEW биха допуснали грешка ако подписват бивши WWE звезди. Има един успешен опит в историята за компания която се е съревновавала като равен с равен с WWE и това е WCW. Но дали това щеше да бъде възможно, ако WCW не подписваха постоянно хора като Razor Ramon, Kevin Nash, Hulk Hogan, Randy Savage или Ric Flair? Това, че смарковете са решили, че това е била единствената причина за провала на TNA, си е техен проблем и за мен е по-скоро bullshit. Когато имаш на пазара като свободен агент, един солиден кечист, известен, с изградено име и образ, който ще ти свърши работа, просто го подписваш, без да размишляваш много. Останалото са филмарщини.

 • Upvote 5
 • Thanks 1
Link to post
The Olimpic Hero
2 hours ago, HEIDENREICH said:

и кои са селяните в България 

 

 

  Reveal hidden contents
 •  

 

 

А ти какъв си ве, ГРАААААЖДАНИИИИИИИИИИИИИИИН? Роден ли си в София или в някое село до София!?

 

Аз поне съм ЧИСТОКРЪВЕН бургазлия, роден в ЦЕНТЪРА на ГРАДА!!!

 • Upvote 1
 • Haha 7

               

Link to post
Radox
5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

 

А ти какъв си ве, ГРАААААЖДАНИИИИИИИИИИИИИИИН? Роден ли си в София или в някое село до София!?

 

Аз поне съм ЧИСТОКРЪВЕН бургазлия, роден в ЦЕНТЪРА на ГРАДА!!!

 

Аз съм бургазлия и не искам да го крия! Ухая на Деним, не мириша на скумрия!

 • Upvote 1
 • Haha 3

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
Chicky Ricky
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

 

А ти какъв си ве, ГРАААААЖДАНИИИИИИИИИИИИИИИН? Роден ли си в София или в някое село до София!?

 

Аз поне съм ЧИСТОКРЪВЕН бургазлия, роден в ЦЕНТЪРА на ГРАДА!!!

Аз като съм роден в Ловечъ ,прай ли ме селянин??

 • Upvote 1
 • Like 1
 • Confused 1
Link to post
UNDERTAKER*

WWE ги спасява ТВ сделката им, от там изпадат най-много пари, сигурни, гарантирани. Положението им е повече от стабилно именно заради това.

Тук вече се вижда каква е разликата между обикновена кеч компания и WWЕ, която е нещо много повече. Обикновените кеч компании са си далеч по-зависими от броя на шоутата, продажба на билети, мърчандайз и т.н. или иначе казано, от традиционните за кеча средства за печалба. 

 

За Vince и уволненията какво да кажем повече... в подкаста добре го описахте. Още по-кавалското в случая е, че сега Vince е смел и си позволява да ги уволни, защото знае, че другите кеч компании не са в позицията да наемат нови кечисти:D. В това отношение короната по-скоро му помага и му е нещо като застраховка. Един вид, може да си позволи да освободи много кечисти, без да го е страх, че конкуренцията ще му отмъкне голяма част от тях. Хитър ход и с персонала да ги пусне в неплатен отпуск, връзва си гащите дедо Vinnie, старо куче:)

 • Upvote 4
Link to post
tker 17-0

Като цяло доста гадна постъпка на компанията, която според мен им донесе и тепърва ще им носи лош PR. И проблемът далеч не е, че са освободили някакви хора, голяма част от които са джобъри. Проблемът е, че до съвсем скоро същата тази компания отказваше да освободи хора, които искаха да напуснат. Не само това, а на някои дори им удължиха договорите, защото са се контузили, докато са си изпълнявали работата. Освен това, се назначаваха хора на килограм, само за да не отидат другаде, без ясен план как ще се използват. Капакът на всичко е как малко преди това излязоха с публично изявление как имат около 500 млн. $ капиталови резерви и кризата няма да ги притесни в близко бъдеще, а същевременно изгониха маса народ, за да спестят 700 000$ на месец, което е по-малко от заплатата на Брок Леснар за същия период. Да не говорим как оставиха тези хора на улицата в момент, в който те трудно ще си намерят работа.

 

Иначе, според мен Русев е най-примамливото име в списъка. Пичът има фенове, харизматичен е и би бил добро попълнение за всяка компания. Много хора споменават EC3, но проблемът при него е, че е не години. 37 не е малко, когато не си разпознаваемо лице за масовата публика и тепърва трябва да те градят. Колкото и средната възраст в бизнеса да расте, просто за мен си е рисков ход. Иначе хора като Зак Райдър и Роуан очаквам да нямат проблем да си намерят работа, а Клубът да се завърнат в Япония.

 • Upvote 6
Link to post
Radox
3 hours ago, tker 17-0 said:

 Много хора споменават EC3, но проблемът при него е, че е не години. 37 не е малко

 

Чекай ве, жуотното Грухтиста чак на 40 почна да шиба!

 • Upvote 1
 • Haha 2
 • Wank 2

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • UltraMadd
   By UltraMadd
   August 2020 # Wrestler Promotion 1 Roman Reigns WWE 2 Drew McIntyre WWE 3 Randy Orton WWE 4 Karrion Kross WWE 5 Keith Lee WWE 6 Asuka WWE 7 Dominik Mysterio WWE 8 Bray Wyatt WWE 9 Braun Strowman WWE 10 Io Shirai WWE 11 Seth Rollins WWE 12 Sasha Banks WWE 13 Bayley WWE 14 Damien Priest WWE 15 Minoru Suzuki NJPW 16 Baron Corbin WWE 17 Nia Jax WWE 18 Brodie Lee AEW 19 MVP WWE 20 Shingo Takagi NJPW
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   July 2020 # Wrestler Promotion 1 Sasha Banks WWE 2 Keith Lee WWE 3 Randy Orton WWE 4 Bayley WWE 5 EC3 IMPACT! Wrestling 6 Karrion Kross WWE 7 Drew McIntyre WWE 8 Io Shirai WWE 9 Adam Cole WWE 10 MVP WWE 11 Deonna Purrazzo IMPACT! Wrestling 12 Nikki Cross WWE 13 Braun Strowman WWE 14 Dexter Lumis WWE 15 Eddie Kingston AEW 16 Alexa Bliss WWE 17 Brian Cage AEW 18 Chris Jericho AEW 19 MJF AEW 20 Matt Riddle WWE
  • Veetor
   By Veetor
   Дерзайте
    

  • UltraMadd
   By UltraMadd
   June 2020 # Wrestler Promotion 1 Drew McIntyre WWE 2 Edge WWE 3 Randy Orton WWE 4 Braun Strowman WWE 5 Asuka WWE 6 Bobby Lashley WWE 7 The Undertaker WWE 8 Brock Lesnar WWE 9 Io Shirai WWE 10 AJ Styles WWE 11 Karrion Kross WWE 12 Chris Jericho AEW 13 Brodie Lee AEW 14 Angel Garza WWE 15 Cody AEW 16 Jeff Hardy WWE 17 Matt Hardy AEW 18 Dustin Rhodes AEW 19 --- --- 20 --- ---
  • UltraMadd
   By UltraMadd
   May 2020 # Wrestler Promotion 1 Drew McIntyre WWE 2 Asuka WWE 3 Karrion Kross WWE 4 Charlotte Flair WWE 5 Bobby Lashley WWE 6 Braun Strowman WWE 7 Jeff Hardy WWE 8 Edge WWE 9 Otis WWE 10 Daniel Bryan WWE 11 Angel Garza WWE 12 Seth Rollins WWE 13 Aleister Black WWE 14 --- --- 15 --- --- 16 --- --- 17 --- --- 18 --- --- 19 --- --- 20 --- ---
×
×
 • Create New...