Jump to content

Ako можехте да подпишете само един човек, кой ще подпишете?


nWoHulkster

Кой бихте подписали, ако бяхте на мястото на AEW?  

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

nWoHulkster

Нека да погледнем малко по-позитивно на нещата. Един куп свободни агенти се изсипаха на кеч пазара. Ако вие бяхте на мястото на AEW и, естествено след определено време, можехте да подпишете само един човек или отбор от гореспоменатите, кой би бил той? Защо избрахте точно него? Нарочно казвам само един. Така е по-трудно и по-интересно. :) Пък и освен това, като се има предвид настоящата ситуация и факта, че AEW вече имат голям roster, надали ще могат да подпишат много хора така или иначе.

 

Допълнителен въпрос. Окей, този човек/отбор бихте подписали вие лично, обаче кой считате, че има най-голям шанс да бъде подписан? Същият човек/отбор, който сте избрали, или друг?

P.S. Отборите вървят в пакет и затова ги слагам заедно.

Link to comment
The Olimpic Hero

EC3, безспорно и категорично. За мен е от тези решения, при които си 100% сигурен и буквално няма алтернатива. Виждам го, като най-добрият човек в съвременния кеч с микрофона, като стилът му адски много ми напомня на този на Скалата. Каква е разликата с MJF ще попитат някои и няма ли да се съберат двама кечисти, които ще бъдат с подобни образи и ще са насочени към една и съща тартег аудитория? Отговорът е Не. MJF е много по-класически heel, взел много от old school кечисти от 70-те и 80-те. EC3 за мен в един момент може да бъде топ звездата на AEW и топ babyface. Отново ще се върна на Скалата. Нима Скалата и като топ babyface не беше също арогантен тип с огромно его и самочувствие, който буквално съсипваше с микрофона и се подиграваше на heel-овете? Виждам в същата роля и EC3. Той беше престъпно подценен от WWE и тук влиза и в условието, че със сигурност самият той няма да иска да се върне в WWE, а и самите WWE едва ли го искат. Шансът AEW да го подпишат за мен е огромен, 90% бих казал, трябва да са луди да не го направят.

               

Link to comment

Бих избрал ЕС3, като в същото време мисля и че той има най-голям шанс. Релано той е единственият, кйто могат да използват като голяма звезда. На второ място е Русев, стига да успеят да му измислят добър образ и да се дистанцитат от Rusev day chant-овете. 

 

Също може да се опитат да привлекат Rowan за да го въвлекат в някаква история с Brody Lee.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Rusev, и то без някакви национални пристрастия. Човекът е огромен draw. Видно е от реакциите в /r/SquaredCircle, където са в пълен шок и му се молят да го набие на WWE като отиде в AEW. Даже съм изненадан колко е популярен сред съвсем небългарска аудиотория.

 

Иначе очаквам да вземат EC3 и The Club. А защо не и Kurt Angle, ако той закъса за пари.

Link to comment

EC3 много ясно :D Много им се чудя на WWE-всички знаем какви кечисти предпочитат за главни лица или мейн евентъри/ъпер кардери.И почти винаги се провалят мощно, когато набарат някой подобен-Wade Barrett или пък изобщо не ги ебават за живи-Ethan Carter.Знаем и какво беше с Drew McIntyre някога и в неговия успех в момента има доста голяма доза късмет и подходящи обстоятелства.Може би EC3 го чака същата съдба и ще спечели титлата на WM 40, кой знае :D А може и да има нещо задкулисно, което да не знаем и човека да е леке.Но пък това не спря Ортън да има 14 титли хаха

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Понеже не се говори конкретно за кечист, Zack Ryder, без да се замислям.

 

Пичът е уважаван от феновете, уважаван е от колегите си, ще е много силно присъствие зад кулисите. Ще е супер ценен в YouTube инициативите им и ще може да рекламира новата им линия играчки.

 

Тъй че ВАЛЮТО му е много по-високо от останалите. :happy:

 

Link to comment

Казвам Русев, само защото любимият ми кечист, Каручка с Ограда, не участва в анкетата...

Link to comment

Drake Maverick, като донесе и 24/7 титлата, че тотално й ебаха майката, а все още има толкова много потенциал.

Link to comment
Chicky Ricky

Българския юнак Русев. Много фенове и дори аз сме шокирани ,че  го уволниха. Миро има голям Star Power, ще пробие лесно в AEW

Link to comment

ЕС3 е единственото нещо което може да ме накара отново да гледам AEW под някаква форма. Вероятно само неговите сегменти и мачове, но и това е много при мен, дето съм straight WWE марк.:D

Link to comment

Rusev определено си е най-глямото име. Покрай Rusev Day преди около две години беше изключително популярен. Факта, че минаваше за най-продаваният merchandise по това време е показателен, че може да бъде голям draw. Бих се радвал да го гледам в АЕW, но като се има предвид, че договора му реално си изтичаше скоро, няма да се изненадам, ако до края на годината се завърне в WWE.

 

EC3 срещу Cody, примерно, е нещо което има доста потенциал. Покрай The Club също могат да завъртят най-различни интересни истории. Въпроса е колко пари е готов да пръсне дъртия Хан за игричките на синчето си.

 

Link to comment

Според мен Rusev е най-голямото име което могат да грабнат в ситуацията, или пък The Revival с Корнет в ъгъла им. Другите няма да направят особено голям impact, а ако ще подписват някой wwe reject, е добре поне да има name value. По принцип Impact имаха стратегия да подписват всеки излязъл от WWE и в крайна сметка заровиха собствения си талант, заради подобни находки. Има лимит при подобни решения и AEW трябва да го оцелят, защото например подписването на Харди не оправда очакванията на феновете. 

Link to comment

Бих казал Кърт Енгъл, защото се нуждаят от голямо име. От друга старана може би EC3 е човекът, тъй като AEW е преди всичко смарк ориентирано, така че едно подобно име ще дойде дюшеш на феновете. Според мен повече от един човек ще се озоват в AEW. 

 

Link to comment

Както искате го смятайте, Русев е най-голямото и разпознаваемо име от освободените. Не знам дали е вярно, но четох, че е бил тренд номер 1 в туитър след новината, че е освободен.

С него бих подписал. 

Има всичко - умения на ринга, на микрофона. Има харизма и колкото и да е бил закопаван, винаги е успявал да извади положителна реакция от феновете. А и неговите артикули бяха сред най-продаваните.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...