Jump to content

Тема за вашите контроверсиални мнения

The Pain

Recommended Posts

Е, че то има ли някой, дето да допуска, че не е трол? Но за слаб, не е слаб. Доста му се получава, поне мен ме забавлява много.

• Upvote 3
  • 2 weeks later...
9 minutes ago, Himler said:

Който не се интересува от политика е пълен идиот.

Благодаря.

За мен е точно обратното, който се интересува от политика и не се занимава с политика е пълен идиот. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

3 hours ago, Himler said:

А който е неадекватна русофилска подлога като тебе е тотален олигофрен.

• Upvote 2
  • LMFAO 1

35izpu1.jpg

3 hours ago, Himler said:

Мърльо, не ми пращай рипорти на постовете ми, щото АЗ оправям рипортите.

35izpu1.jpg

1 minute ago, raquishi said:

The Best като ни говореше за админската мафия..

Няма такова нещо, всичко е прозрачно, европейските фондове се използват по предназначение.

35izpu1.jpg

• 8 months later...
Velisav

Баскетболът е спорт за педали и за хора със скрити хомосексуални наклонности.

Да започнем от там, че в самият спорт при опити за взимане на топката има голямо количество контакт и търкане между члена на единия играч и задните части на другия. Съвпадение? Не мисла! Създателят на спорта Джеймс Нейсмит е бил хомосексуалист и най-вероятно правилата на спорта са такива, за да позволят на практикуващите го скрити гейове да опипват колкото се може по-голяма част от тялото на противника без това да се смята за престъпление.

Напълно съм съгласен. Дори мога да дам един списък на НАЙ - хомосексуалните отбори. :) 

Rise of Thunder
1 hour ago, MJ23 said:

Напълно съм съгласен. Дори мога да дам един списък на НАЙ - хомосексуалните отбори. :) 

ЛА Клиторс? 

ShiningWizard

Прехвалени ли са The Beatles или просто не им разбирам популярността? Доста семпли са ми пред The Beach Boys, които пускат музика по същото време. 

• Upvote 3

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Jericho
11 minutes ago, ShiningWizard said:

Прехвалени ли са The Beatles или просто не им разбирам популярността? 

До някаква степен, да. Някакси по-читави са поотделно отколкото заедно.

Но, чисто като новаторство и влияние никой не може да им стъпи. Ринго Стар е първия барабанист, който се е сетил да държи палките като нормален човек, например.

Контроверсиалното ми мнение е, че имат точно ЕДНА песен която е 10/10 и това е Хелтър Скелтър. Жалко единствено, че това мнение се споделя единствено от Чарлз Менсън и никой друг. 😀

• Upvote 2
  • Wank 1
Rise of Thunder
57 minutes ago, ShiningWizard said:

Прехвалени ли са The Beatles или просто не им разбирам популярността? 

За мен са. Всички обичат да серат върху boy band-ите, но всъщност не разбират, че The Beatles са също бой банда, само че в друг период. Песните им не са нищо особено и ми идват доста скучни. Вече за влиянието, което са оказали върху музиката, не може да се спори. 

Аз, пък, никога не съм разбирал какво се кефят толкова на Nirvana. Nirvana имат точно три хубави песни и нищо повече. Всеки втори тръгна да изкарва Кurt Cobain едва ли не Моцарт и Шекспир в едно. 

THE ENEMY

Нирвана НЯМАТ слаба песен.

Бийтълс НЕ СА надценени.

... и все пак СТОУНС са по-големи от Бийтълс, а Кийт Ричардс е нещо като Моцарт и Шекспир в едно.:wank:

• Upvote 1
  • Wank 2
Hachiko
2 minutes ago, Rise of Thunder said:

Аз, пък, никога не съм разбирал какво се кефят толкова на Nirvana. Nirvana имат точно три хубави песни и нищо повече. Всеки втори тръгна да изкарва Кurt Cobain едва ли не Моцарт и Шекспир в едно. 

Точно 1-2 песни и това е. Мега скучна група и вокалист, който пее на умряло. @THE ENEMYНали така?

1 hour ago, ShiningWizard said:

Прехвалени ли са The Beatles или просто не им разбирам популярността? Доста семпли са ми пред The Beach Boys, които пускат музика по същото време. 

Най жалката група. По - зле дори и от Rolling Stones. Освен ако не си депресивен хипар меланхолик.

Suffer-H

За Бийтълс е необходим половин живот слушане, за да им разбереш гения напълно. Като бях чаве, брат ми им беше голям фен и освен касетки, дори имаше техни плочи и постоянно ми надуваше главата с тях. Тогава ми се струваха най-скучната възможна музика. Като минах 20, вече не ми бяха най-скучната музика, по-скоро ми станаха безразлични. Като минах 30, вече осъзнах какви музикални магьосници са, а като стана колкото Олимпик, на 40+, сигурно ще им построя олтар и ще почна да ги боготворя вече. Така де, мисълта ми е, не става да си ги слушал оттук-оттам по малко и да кажеш, че не стават... най-малко 20 години трябва да се слушат и то цялата дискография.

Мойто (не)контроверсиално мнение е, че в момента hacky има пристъп/паник-атака и като се освести, ще почне да рови да ми хаква акаунта, пощата и банковата сметка 😂

35izpu1.jpg

11 hours ago, Radox said:

Мойто (не)контроверсиално мнение е, че в момента hacky има пристъп/паник-атака и като се освести, ще почне да рови да ми хаква акаунта, пощата и банковата сметка 😂

Никога съм нямал паник атаки, така че всичко е точно.

THE GRIM REAPER

Петя Дубарова е най-надценената българска "поетеса", чиято известност се дължи единствено на нейното самоубийство. 

kabakov
Just now, THE GRIM REAPER said:

Петя Дубарова е най-надценената българска "поетеса", чиято известност се дължи единствено на нейното самоубийство. 

Tука няма нищо контроверсиално - ФАКТ е, че ако не се беше самоубила нямаше да има толкова много драма покрай нея, щеше да е поредната ученичка-писателка публикуваща в градския вестник/списание.