Jump to content

Тема за вашите контроверсиални мнения

The Pain

Recommended Posts

С две думи защото търсенето на злато няма да спре и стойността му няма да се загуби колкото и долари, юани или евро да се напечатат и дори и ако САЩ и Иран се сбият. Това е най-просто казано.

Да, ама гледай сега, златото държи цена, докато тревицата непрекъснато скача.... преди 20 години беше левче, сега е цифра лев. Затова купуваш 50-100 кила и ги затваряш в херметичен контейнер, без влага и атмосферни влияния, след това чакаш 20-30 години и правиш ебати горницата. Сигурно дотогава ще е станала легална в цял свят, което е още един плюс. Само че за целта трябва да си дисциплиниран бизнесмен, хора като Пейн ще я издумкат цялата, преди да е дошло време да направят големия удар.

Edited by Suffer-H
1 hour ago, Suffer-H said:

Да, ама гледай сега, златото държи цена, докато тревицата непрекъснато скача.... преди 20 години беше левче, сега е цифра лев. Затова купуваш 50-100 кила и ги затваряш в херметичен контейнер, без влага и атмосферни влияния, след това чакаш 20-30 години и правиш ебати горницата. Сигурно дотогава ще е станала легална в цял свят, което е още един плюс. Само че за целта трябва да си дисциплиниран бизнесмен, хора като Пейн ще я издумкат цялата, преди да е дошло време да направят големия удар.

Най-голямата ми тъга е, че не съм хванал времената, когато е била левче.Звучи ми доста невероятно :D

---Адриана Чечник ли е, Чечик ли е, не съм сигурен, но е много надценена откъм визия.Една "брутална курва", която всъщност не е "брутална курва".Не е хубаво това момиче.

9MLnN5Y.gif

33 minutes ago, The Pain said:

Най-голямата ми тъга е, че не съм хванал времената, когато е била левче.Звучи ми доста невероятно :D

---Адриана Чечник ли е, Чечик ли е, не съм сигурен, но е много надценена откъм визия.Една "брутална курва", която всъщност не е "брутална курва".Не е хубаво това момиче.

Е този коментар вече си бил наистина напушен като си го писал

• Upvote 2

Криско е най-големия хитмейър в България, човекът, който най-добре познава публиката и знае кво да им даде, за да го убият от слушане.

И песните му са яки.

Искаш ли да те повозя в мойта кола, да ходим на солниците да ми духаш. 

• Upvote 2
  • Wank 1

Ще вземете брадите, ве, маняци.

2 hours ago, dbrm said:

Криско е най-големия хитмейър в България, човекът, който най-добре познава публиката и знае кво да им даде, за да го убият от слушане.

И песните му са яки.

Искаш ли да те повозя в мойта кола, да ходим на солниците да ми духаш. 

Криско е боклук, но е факт, че знае какво се харесва на простолюдието и на човека му се получават нещата. 

• Upvote 4
19 minutes ago, The Pain said:

-Повечето Assassin's Creed игри са баааая добри :D 

Ако си постоянно напушен, да. :D 

Малко контроверсия и от мен:

Винаги може да се намери причина да се омаловажи успеха/заслугата/постижението на някого, особено ако не го харесваш :D

"Ани" е най-добрият филм за чернокожи и заслужаваше да спечели награда Златен глобус, а не да се размине само с номинации.

Джейми Фокс е най-добрият чернокож актьор в Холивуд за момента.

Бри Ларсън не може да понася ЛГБТ обществото, негрите и феминистките, но се прави на техен поддръжник, за да получава повече предложения за роли в популярни филми и сериали. За щастие, бог ФЕЙДЖ държи изкъсо подчинените си и тактично ограничи публичните ѝ изяви. 

"Дарма и Грег" не беше забавен, но за сметка на това беше иновативен сериал с интересни, макар клиширани персонажи.

Edited by The Best

Почти оффтопик: Така се кандидатства по проект "къща за гости в Испания"! 😀

received_618547378728859.jpeg

• Wank 2

jlny.gif

DJ Дамян е един шибан, мазен, досаден, гнусен педераст, който ако пукне по време на някой от "лайфовете" му ще вдигна банкет.

Ето едно доста непопулярно мнение - Майкъл Коул през 2010-2011 си беше супер персонаж и си играеше ролята перфектно, също така беше и доста забавен, особено в NXT през 2010. 

• Upvote 3
On 4/16/2020 at 12:29 AM, The Best said:

"Ани" е най-добрият филм за чернокожи и заслужаваше да спечели награда Златен глобус, а не да се размине само с номинации.

Има само един филм за Ани, който заслужава всички награди на света и той се казва "Истината за несподелената ми любов към DeepFreeze".

Edited by YoTheReal

"Огнище" на заразата е новата модерна, тоест малоумна смартасс дума.Когато тъпите репортерки я използват, те достигат до толкова високо интелектуално ниво, което като се комбинира със затапка от български ганьо политик, то това води до свършване.

9MLnN5Y.gif

ShiningWizard

Сигнализацията на добродетел (демек virtue signalling). Много обичам да чета постовете на разни дегенерати и хора, които са били глезени до шия да ми разправят какво добро са направили и се мислят все едно са света вода ненапита.

• Upvote 2

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Сръбското и гръцкото са мега просташката и малоумна музика и не мога да изтърпя даже 1 цяла песен.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

5 hours ago, Jack Bauer said:

Сръбското и гръцкото са мега просташката и малоумна музика и не мога да изтърпя даже 1 цяла песен.

Факт. Буквално някви турбо селяни вият като в джамия 3 минути и му викат на това песен, стига бе. 

• Upvote 2
  • Facepalm 1

Това е ебаси яката гръцка чалга! 

Единствената сръбска песен която мога да понеса да я слушам до край

20 hours ago, Jack Bauer said:

Сръбското мега просташката и малоумна музика

Пътувай за доброто на всички 

tenor.gif

ТиЯ ТиЯ направо 💣

Edited by BAITO6O
1 hour ago, BAITO6O said:

ТиЯ ТиЯ направо 💣

Тия тия малоумни песни си ги слушай, ама не ги промотирай че се излагаш.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Да живнем темата, пичове!

Ето Ви едно топло контроверсиално мнение, горещо, пари!

-  BWC MEMES е супер яката тема и следва да бъде отключена!

- Радокс трябваше да прецака Бобоци за следващата Мафия. Сега, как ще дочакам до средата на лятото за супер уникалния сезон?!? 😟

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!