Jump to content

Тема за вашите контроверсиални мнения

The Pain

Recommended Posts

51 minutes ago, YoTheReal said:

Attitude ерата е надценена и повечето хора я идеализират, защото са били малки ашлаци и това да хванат КЕЧА е било единствената им грижа в живота.

Ами грешиш. Аз съм бил на 2-3 години по време на Атитюд Ерата, но ми е любимата ера евър и ако трябва да съм честен я боготворя, защото ме забавлява максимално.

ето едно доста контроверсиално мнение - домашните продукти като кисело/прясно мляко, кайма, лютеница са гнусни. 

Edited by poni983

-Matt Riddle е противен напушен сърфист без харизма.

-Goldberg е най-лошият кечист на времето си. Опасно е да се работи с него.

-Женският кеч е cringe.

-Keith Lee изглежда като дебело сърдито момченце, колкото и да се премята и колкото и да е габаритен, не мога да го взема насериозно за мейн евентър.

-Brock Lesnar е най-добрият in ring comepetitor за всички времена

-Rey Mysterio е надценен лючадор/хай-флайър. По негово време летящия стил не беше популяризиран в америка и повечето casual деца са виждали само него и поради липса на база за сравнение са се насирали от кеф при появите му.

-Nakamura си прецака цялата кариера като отиде в САЩ

-Rusev не е нищо специално като кечист. Всички, включително и аз го подкрепяме защото е наше момче.

-Мбапе не е следващият Меси или Роналдо, дори и следващият Henry не е.

-Kevin De Bruyne е най-завършеният полузащитник в момента.

- Real Madrid не заслужаваха да спечелят 2 от 3-те си поредни шампионски лиги.

-Зинедин Зидан не е велки треньор

-Blade Runner може да е бил иконичен и иновативен за времето си, но в наши дни не е нищо особено.

26 minutes ago, Bobotsi said:

-Blade Runner може да е бил иконичен и иновативен за времето си, но в наши дни не е нищо особено.

Знаеш ли КОЙ е режисьор на тази ИЗВЪНЗЕМНА КЛАСИКА? Да не би да съм те обидил с нещо, че пишеш такива, болезнени за очите ми, мнения? :D 

Edited by Suffer-H
17 minutes ago, THE ENEMY said:

С теб вече не сме приятели.

Човека имаше готов отбор, Кристиано Роналдо в прайма си и цяла съдийска бригада. Просто попадна на подходящото място в подходящото време. Сега защо нищо не прави с Реал, като Роналдо изчезна? Когато се върна го посрещнаха като Бог, но не оправда очакванията.

Иначе като играч няма спор че е сред най-великите полузащитници и е главен виновник за мондиала през 1998 и финала 2006.

Edited by Bobotsi
16 minutes ago, Bobotsi said:

Човека имаше готов отбор, Кристиано Роналдо в прайма си и цяла съдийска бригада. Просто попадна на подходящото място в подходящото време. Сега защо нищо не прави с Реал, като Роналдо изчезна? Когато се върна го посрещнаха като Бог, но не оправда очакванията.

Иначе като играч няма спор че е сред най-великите полузащитници и е главен виновник за мондиала през 1998 и финала 2006.

Не знам. Аз съм от поколение в което се даваше повече от сезон на треньора за да се докаже. Фъргюсън, Клъф, Венгер, кой от тях е постигнал нещо в първия си сезон? А в Реал със същите играчи преди Зидан се изредиха хора като Бенитез и Моуриньо. Според мен много хора не схващат, че при треньорите половината работа е авторитет и харизма, а Зидан беше човекът който застана начело на отбора с всички тези качества и успя да накара големите звезди да спрат да се цупят и да го слушат.

Ако му се даде да си изпълни договора ще го направи отново.

Btw, дори да се говори, че не е оправдал доверието и за този сезон е несериозно, при положение, че отбора е сред фаворитите в първенството и не е отпаднал от ШЛ?

7 hours ago, The Pain said:

Как са го разбрали тия кибици, че е имало Голям Взрив?Правили са някакви по-дребни опити и са се основавали на законите на физиката и от там са разбрали?Как пък от някакъв кокал на 66 милиона години сме извлекли ебаси ДНК-то и сме преценили по него , че "е тва баче е било брахио/тирано/курозавър, имал е косми по пръстите, ловувал е самостоятелно и тн".Чак пък толкова гениални ли сме, че да сме разнищили хронологията на милиарди години? :D

Имам предвид, че разсъждаваш като flat earth-ер... "Щом не го разбирам, значи не е възможно/не е истина!".  Имаш интернет, отваряй Уикипедия и почвай да четеш наред за еволюция, Голям взрив и т.н. Всичко е обяснено там, от доказани научни факти, до най-сложните теории за вселената.

• Upvote 3
19 minutes ago, Chicky Ricky said:

По бай-Тошово време беше по-добре

Де да беше контроверсиално и непопулярно мнение. :( 

Rise of Thunder

- Не виждам нищо смислено във федерации като CZW, ROH и т.н.

- Не съм гледал Game of Thrones. Няма и да го гледам. 

- LGBT-та не ми пречат, стига да не парадират с това, че са "различни".

- Да се напиеш като ученик/студент е по - забавно от това да се напиеш като възрастен. Не говоря за изтрезняването.

- Евреите са най - гнусния народ, с който съм имал нещастието да контактувам.

- Нямам абсолютно нищо против жена да взима толкова пари, колкото и аз. Стига да върши същото количество работа като мен, де.

- Политкоректността еба мамата на сума филми, предавания, анимации и т.н.

Историите в кеч всъщност са изключително плоски и скопени и кеча е преди всичко едно пошло развлекателно шоу за средностатистическия прост американец.

Обичам да ям рукола.

Edited by Splin

1. В момента е най-добрият период за живеене изобщо, който е бил досега и сме късметлии да живеем в 21-ви век. Не ми пука за комунизма, не съм съгласен, че е било много по-добре, макар да съм чувал 1000 различни мнения по въпроса. Мисля, че сега си е най-добре и аз лично не мога да си представя как бих живял през 70-те или 80-те например.

2. Ненавиждам голяма част от пенсионерите в България по ред причини.

3. Смятам, че България постепенно с всяка година има минимален прогрес и върви към по-добро. Много си ми харесва тук и не бих искал да живея в чужбина. Тук се чувствам себе си. Оптимист съм и вярвам, че ще бъде по-добре, надали перфектно, но определено няма да е, както преди 5-10 години.

4. Футболните ни "хулигани" са по-голяма чума и от циганите. Главно, защото враждуват на футболна основа, а вместо това не се обединят в името на родината срещу вторите.

5. Над 90% от музиката, която слушам е българска. Харесвам всичките ни жанрове и ми е напълно достатъчно. Може почти всичко да е крадено откъм идеи, мелодии, текстове, клипове и т.н., но ми харесва, когато го чувам на моя си език и го разбирам, а и изпълнителите са ни доста благозвучни. Не ме ебе като цяло за сърбите и гърците, слушам ги само, когато пия. Така да си пусна няма как. Същото е и за чуждестранния рап - не ме бъркат неграта в САЩ с mumble простотиите им, както и френските, английските или немски рапъри. От чуждестранните единствено харесвам изцяло Lil Pump и Ghostemane, останалото е до индивидуални песни вече.

6. Присъединявам се към The Pain за това, че е малоумно да имаш деца под 30. По-добре е да се опиташ да изградиш някаква кариера и да се обикнете достатъчно с партньора си, за да заживеете на семейни начала и да се решите към тази стъпка.

7. Подкрепям отворените връзки, особено в по-напреднал етап, когато хората вече са си омръзнали. Връзката не е само до това да правиш секс с конкретния човек. За мен е важно да се разбирам с човека до мен, да си имаме и взаимно доверие, да се подкрепяме и също така да бъдем приятели. Но ако има нещо в секса, което някой от двамата не иска да направи, то не виждам голям проблем да експериментира с други хора - анален, тройка или нещо по-изродско. Може след време да се плесна през челото, ако си прочета това мнение, но засега така мисля.

8. Никога, ама никога не бих изтеглил кредит и да затъвам в дългове, каквото ще да става. Предпочитам да се лиша от причината, поради която бих изтеглил евентуално. Не разбирам и всички български гяури, които живеят на кредит и го изплащат цял живот, а си мислят, че живеят в лукс и имат уреден живот.

9. Както Rise of Thunder, така и аз не съм гледал Game of Thrones, не разбирам целия hype, който беше около него и не възнамерявам да му давам шанс.

10. ПРИШЪЛЕЦЪТ е... всъщност, заеби.

Edited by damtiham
  • Upvote 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

THE CHOSEN ONE!

ShiningWizard

Новият God Of War е прехвален и не ми харесва как направиха Крейтос твърде емоционален герой след като 4 игри колеше и ебеше наред като олигофрен. Това е като да направиш Кейн комедиен герой, не си пасва хич.

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

1 minute ago, Suffer-H said:

...НАЙ-ВЕЛИКАТА ФАНТАСТИКА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Бате, за първите 2 съм съгласен, втория е култова класика, ама 3 и 4 бяха много слаби. Отделно, че осраха каквото наследство имаше този филм с отвратителната помия Prometeus... продължението отказах да го гледам. А Alien vs Predator даже няма да коментирам.

6 hours ago, YoTheReal said:

Attitude ерата е надценена и повечето хора я идеализират, защото са били малки ашлаци и това да хванат КЕЧА е било единствената им грижа в живота.

Тук не е тема за спорове, но ще ти кажа защо все още  смятам за по-добра от всичко което я е последвало:

1. Всеки от мидкарда нагоре си имаше собствено излъчване, най-вече мъжкарско и  без проблем да го възприемеш за звезда. Сегашните, с няколко изключения действат по няколко шаблона добър/лош и това е. Няма уникалност, идентичност или харизма.

2. Жените бяха курви, които си знаеха мястото - да красят ринга и да оставят истинските кечисти да вършат работата. Нямаше я тая провалена женска революция и 100 излишни женски титли.

Или казано в едно изречение - мъжете си бяха мъже, жените си бяха жени. Толкова.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

-Ролекси, дизайнерски артикули и дрехи, антики, диаманти,стари скъпи картини,много скъпи коли и подобни работи за мен струват точно 0 лева.Не ме ебе каква марка е, какъв е механизма, коя година е нарисувано нещо, не ме ебе, че пушката на дядо ми се води антика-това за мен не означава нищо и няма стойност :D Ясно ми е, че тва е цял бизнес и религия и много хора се занимават в такива сфери, но тово просто е най-малоумния "фалшив бог от всички фалшиви богове" в модерния свят.Осъзнавам защо такива неща имат такава стойност, но не я разбирам

9MLnN5Y.gif

BrockLesnar

1. В БВЦ е имало много глупави теми, но тази е най-малоумната и заслужава да бъде изтрита. 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

10 hours ago, Chicky Ricky said:

ECW e просто една джобърска федерация и е много надценена

Не случайно половината от кечистите са мъртви. И всичко което каза JBL на ONS 2005 за ECW и феновете му си беше вярно.

1 hour ago, BrockLesnar said:

1. В БВЦ е имало много глупави теми, но тази е най-малоумната и заслужава да бъде изтрита. 

Някой не може да понесе КОНТРОВЕРСИЯТА?

@damtiham мойте съболезнования, че няма да имате БАЛ. Но ако не на Бала, то на 8ми декемри се изтипосай с нея в Банско

1. За теб е Ренесанса в Италия във Флоренция, пък и Венеция става. 

2. И те тебе те ненавиждат споко, квит сте. 

3. Всяка нормлана държава върви напред. Въпроса е дали тия темпове на развитие са ОК. И да тези темпове на развитие не са ОК. Има къде къде държави къде бяха по-зле от нас и ни издухаха тотално. Може и по-добре. Но ти както и аз сме софийки жители. А в провинцията и другите градове със сигурност не ства по-добре. И за това е виновна държава и местното управление

4. На футболните хулигани много лесно може да им се секне всичко. Стига държава да го реши и да ги приключи. Но няма, защото е ясно защо. И това като предишното може и по-добре.

5. Моите зъболезнования, че може да слушаш идиоти като Графа, Миро и други такива отрепки. ДА ЖИВЕЕ СРЪБСКИЯ ТУРБО ФОЛК.

6. Съгласен, но знам хора където са вече около 30-те и си взимат 3К заплатна и вече имат две чавета. Някои даже и на 26-27 вече са на голята хранилка и си взимат кинтаците. Кой както си го направи.

7. Изневерявайте няма страшно. И без това е нормално

8. НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН. Единствените оправдани кредити са Ипотечните и инвестиционите в бизнес. Но тука трябва много добре да си сметнал нещата. По-добре парите от наем да отиват за погасяване на кредит. Потребителските кредити за ремонти и др глупости са пълна глупост. А бързите кредити трябва да бъдат забранени. Кредитите за покупка на стоки и тнк трябва да им се сложи минимална сума от 2000лв. 

9.  Едно време сериалите бЕха по-добри. 

@Rise of Thunder

Явно не си контактувал с други по-шибани народи. Обикновено жените по традиция си взиамт по-малко пари и така и трябва да бъде. Въпроса е защо обаче все по често жените се докопват до ниските управленски позиции. Филмите станаха една голяма и скрита реклама с пропаганда

Edited by BAITO6O
  • Upvote 1
  • Thanks 1

Arkham Origins e по-добра игра от Arkham Knight & Asylum и има най-добрата история от четирите.

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif