Jump to content

Тема за вашите контроверсиални мнения

The Pain

Recommended Posts

- Яко е да си от BWC.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

-Коди Роудс е ъпгрейдната версия на Джеф Джарет, демек е нехаризматична дупка 

9MLnN5Y.gif

Bray Wyatt е един от най-некадърните, нехаризматични, слаби на ринга кечисти за всички времена. Изключително е неатлетичен, с прехвалена актьорска игра и отвратителни промо умения. Всеки сегмент с него ме кара моментално да превъртя шоуто. Освен това e торба с лайна:

320.jpg.4ee021c2190c5b30e0c03bf78de2ab8d.jpg

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

brayan_lotusrenault

-Нурмагомедов е скучен в октагона.

-Пакяо беше по-добър от Флойд

-Гимика на The Fiend беше скучен.

-Голберг е еднообразен и безинтересен кечист на ринга.

-В България персонажи като Стоян Колев и Емил Каменов са по-забавни от всички т.нар комици по стенд-ъп шоута взети заедно.

-Всеки нов тренд е по-малоумен от предния.

-Проституцията не е престъпление.

-Но да си на 28 и да ебеш 16 годишна със сигурност е.

Edited by brayan_lotusrenault
  • Upvote 2
  • Like 1

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Силно се надявам това да е гимик, или поне да те е хванала абстиненцията.. Иначе си поредното доказателство защо хората употребяващи наркотици (Не бих нарекъл непознат човек наркоман) са крайно неприятни и дразнещи.

• Upvote 2
  • Haha 1

Идеята на тая тема би трябвало да е да събереш възможно най-много минуси, така че се постарайте повече.

ЧОТУДЕ
3 hours ago, seekstah said:

Контроверсиално не е българска дума и не те прави готин/модерен, когато я използваш. ;) Не разбирам темата заради това заглавие? 🙄 :D 

Тема за вашите непопулярни мнения*

5 hours ago, The Pain said:

-The Wire е с цели две нива по-слаб сериал от The Shield!!!

-Харесвам драма и съм огромен фен на Сопранос и историите в него, но бих казал, че е скучен сериал :D

Подкрепям. И при двата няма "съспенс", който да те накара да изгледаш 10 серии наведнъж. Разбира се, всичко си е до вкус, но лично на мен повече ми харесва да нямам търпение да си пусна следващия епизод, което не се случваше като ги гледах. И двата винаги ще бъдат класики, но примерно The Stranger (2020) ми беше много по-интересен - 8 серии е и го изгледах наведнъж.

3 hours ago, Metzgermeister said:

- Не всички, които слушат чалга, са простаци

Също подкрепям. Като ученик "мразих" чалга, защото така беше модерно. Ако слушаш рап, рок и метъл, не може да слушаш чалга, защото не може. Да, ама като се изградих като личност и чуждото мнение взе да не ме интересува започнах да слушам. Така в днешно време слушам всичко - въпрос на настроение.

1 hour ago, Bobotsi said:

Liverpool от 2018 до сега е най-надцененият отбор за последните 10 години.

Не, Юнайтед на Фъргюсън е (особено последните му години). Абсолютно всички отбори излизаха насрани срещу него и съдиите ги бутаха под път и над път. Гледал съм хиляди мачове, в които побеждаваха с половин гол без никаква игра я заради прекаленото уважение на съперника, я заради съдийско рамо. Дори той си е признавал, че респектът на всички му е помагал през годините.

^ Тези мои отговори също могат да се броят за непопулярни мнения. Към тях добавям и тези две, за които се сетих сега:

- Undertaker след 2004 е скучен (да ме прощават феновете му). Смятам го за един от най-великите заради предишните му образи;

- Лана е грозна (да не се има в предвид якото тяло, което има).

По принцип мненията ми за всичко са "контроверсиални", но в момента не се сещам за друго.

Edited by 40Tud3
  • Upvote 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

3 minutes ago, YoTheReal said:

Идеята на тая тема би трябвало да е да събереш възможно най-много минуси, така че се постарайте повече.

В този дух ти давам веднага един ;):)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

brayan_lotusrenault
3 minutes ago, YoTheReal said:

Според мене идеята е всеки да сподели различно мнение от другия без да бъде насран или нахранен после.

Това с Star Wars примерно мен не ме кефи сагата, но това не значи, че не е  интересна за много хора.

• Upvote 1

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

-Няма как да има филмите без книгите, но...Lord Of The Rings филмите са по-епични от книгите деба :( 

9MLnN5Y.gif

ЧОТУДЕ
13 minutes ago, 40Tud3 said:

По принцип мненията ми за всичко са "контроверсиални", но в момента не се сещам за друго.

5 minutes ago, The Pain said:

-Няма как да има филмите без книгите, но...Lord Of The Rings филмите са по-епични от книгите деба :( 

Мерси, ето това вече ще е контроверсиално - гледал съм само първа част и не ми хареса изобщо.

• Upvote 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

-Даниел Браян е легенда, със сигурност е в топ 25 на най-велики кечисти.

-Брей Уаят е гениална торба с лайна и ако беше по-добър на ринга щеше да е с легендарен статус като на Гробаря.

-Откакто започна, AEW е по-добра версия на WWE. (пиша го за да тригърна 2/3 от форумa :D )

-Ambrose е главната причина за това The Shield да успеят.

-Беки Линч е доста надценена в този образ и има много по-добри мъже и жени, заслужаващи го.

-90-те и началото на 00-те е най-великата ера за поп-културата. Всичко е най-добро - музиката, сериалите, кечът, шоутата, хуморът.

-Метълът през 90-те е от най-добрите. Slipknot и Korn са от най-великите групи, а първият албум на Korn е шедьовър.

-Псевдо-метълите са едни от най-арогантните хора. Все тяхната музика е най-добра, а хората, слушащи нещо друго за тях са простаци. Задължително трябва да натъртят мнението си, без някой да ги е питал.

-South Park е най-великото шоу за всички времена, изпреварило времето си. Пуснете си 4-ти сезон - говорят все за актуални неща в момента, като още тогава адресират лицемерието им.

-Голяма част от новите анимации са по-добри от старите. Факт е, че има и много помия от новите, а старите ги гледаме с носталгия, но за мен е факт, че например ''Cow and Chicken'' e абсолютна простотия, а шоута като Гъмбол и Гравити Фолс са от най-великите в историята, поради многото леъри, включващи материал за всякакви възрасти. 

-Няма нищо лошо в това възрастен да гледа анимации, филми за супергерои, кеч и т.н. Вманиачването по тях вече е вредно.

-Днешният феминизъм и SJW-културата вредят на жените и LGBT обществото, даже повече, отколкото тези, които са срещу тях. Всичките ''Non-binary'' хора и такива, твърдящи, че има 1000 пола вредят на LGBT маняците и най-вече на транс хората, тотално осирайки цялата им позиция в обществото.

-Няма никакъв проблем в това да си хомо, черен, дебел, жена, курвар/курва и т.н.

-Няма никакъв проблем в това да си хетеро, бял, мъж, слаб, консерва и т.н. Предвид последните две, няма голяма разлика между крайно левите и крайно десните хора.

-Няма проблем обаче хората да се майтапят с всичко и с всеки. Хуморът е за тази цел.

-Арсенал играеха най-красивия футбол до 2016-та година. Отборът от 01-04 е от най-добрите в историята.

-Йозил е най-голямата МЪРДА в днешния футбол и Арсенал щяха да са по-добре без него.

-Арсенал трябва да продаде голяма част от звездите си, включително Йозил, Обамеянг и Лаказет, после да купят млади таланти, за да потръгнат работите.

Това засега, ако се сетя за други, ще пиша. Не знам дали всички тези мнения са толкова непопулярни като цяло, но за BWC сякаш са. :D

- Властелинът на пръстените е филм за пъпчиви бавняри и гледането му дори 1 път е загуба на време.

- Повечето тук се смятат за смаркове, но са едни обикновени AEW чикиджии, които го дървят на мъже. 

- Новите съседи е бахти якия сериал.

- Винс Макмеън е БОГ.

- По-добре да карам 12 годишен Мерцедес, отколкото чисто нова Дачия. 

- Трябва да си много тъп, че да се засегнеш от мнение в тая тема. 

Шкембе чорбата,домашната ракия и сланината на най-големите помии,на които може да се радва българина.

Децата на 90-те са имали в мега пъти по-яко детство от тези след тях.

Реал Мадрид е Краля на Европа и винаги ще бъде.

• Upvote 2
  • Confused 1

3kuoda.gif

Attitude ерата е надценена и повечето хора я идеализират, защото са били малки ашлаци и това да хванат КЕЧА е било единствената им грижа в живота.

1. Иван Костов е най-великия български политик на всички времена.

2. Контроверсията от златните години на ECW, където се идолизираха heavyweight-и, курви и дегенератщина, цялостно беше по-добър продукт от atittude era-та на WWE.

• Upvote 2
  • Confused 1
HBK_forever
30 minutes ago, 40Tud3 said:

Китодар Тодоров не е забавен.

Ей това нещо вярно няма да ти го простя! Всеки си има право на мнение, ама тоя човек легитимно е епичен :D 

• Upvote 2

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]