ShiningWizard Posted September 10 Share Posted September 10 4 hours ago, MJ23 said: Голям пропуск ли е, че тоя го чувам за сефте? 4 hours ago, natopor4en said: Кой туй ? Човекът зад Nine Inch Nails. Сам свири на всички инструменти в повечето му парчета и напоследък стана голям композитор на филми и сериали. krriiissss 1 Quote Link to comment
Himler Posted September 12 Share Posted September 12 Пайпър Нивен е най- хубавата жена в ростера. batistaheel, krriiissss and Metzgermeister 1 1 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted September 12 Share Posted September 12 Максин Дюпри или смърт! krriiissss and batistaheel 1 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted September 12 Share Posted September 12 7 hours ago, Himler said: Пайпър Нивен е най- хубавата жена в ростера. Беше, но spoiler ot RAW Spoiler Nia Jax си върна тази позиция. 5 hours ago, ShiningWizard said: Максин Дюпри или смърт! Максин е сладка, но е далеч от класата на Spoiler Ная Джакс. Himler, Metzgermeister, krriiissss and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
neshev Posted September 12 Share Posted September 12 Karmen Petrovic. Това е топ путката в компанията. batistaheel, ShwN and krriiissss 1 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted September 12 Share Posted September 12 Аз като човек, който слуша главно чалга и не разбиращ от метъл, съм тотално съгласен, че Metallica е най-великата група в жанра. Аз имам знам сума ти и песни, като Sad but True, Nothing else matters, Enter Sandman и т.н. Но най-любимата им песен си остава Unforgiven. krriiissss 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted September 12 Share Posted September 12 18 minutes ago, Mariyan01 said: Аз като човек, който слуша главно чалга и не разбиращ от метъл, съм тотално съгласен, че Metallica е най-великата група в жанра. Аз имам знам сума ти и песни, като Sad but True, Nothing else matters, Enter Sandman и т.н. Но най-любимата им песен си остава Unforgiven. Чакай малко сега, колега. Коя Unforgiven ? 1, 2 или 3 ? Иначе по темата - Уди Алън е един олвърхайпнат, прехвален и надценен режисьор. Има някакъв такъв дразнещ опит за създаване на някаква мега изкуствена динамичност, душевност и лекa шантавост във филмите му, а героите му да са с объркани животи и съдби. И всичко това поднесено под формата на лек хумор, демек с леки комедийни елементи. Може би това му е гимика, не знам. Но всичко ми идва прекалено Over the top, малко too much. Не мога да разбера какво толкова го възхваляват, че е wow толкова оригинален, wow толкова иновативен, Може би единственият негов филм, който ми допада е Вики, Кристина Барселона. Ама то туй е заради малката палава Пенелопе Круз Himler, krriiissss and Hachiko 1 1 1 Quote Link to comment
The Pain Posted September 19 Author Share Posted September 19 Някога като гледах ROH от 2005 до 2011та виждах много потенциал в хора като Тайлър Блек,Браян Даниелсън, Стайлс,Кевин Стийн и Самоа Джо и за мен си бяха бъдещи шампиони в WWE. Обаче от това инди поколение имаше един човек, който беше по-добър от всеки един от тях и поне с една класа над тях. Nigel McGuinness!!! ShwN, Himler, ShiningWizard and 1 other 4 Quote Link to comment
Himler Posted September 20 Share Posted September 20 Това е последната добра песен в WWE. krriiissss, batistaheel, THE GRIM REAPER and 1 other 3 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted October 26 Share Posted October 26 On 3/21/2023 at 10:36 PM, ЧОТУДЕ said: Крисчън е по-харизматичен от Острието. Bump. krriiissss and itzo1994 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted October 26 Share Posted October 26 Рейвън е по-харизматичен от Острието и Крисчън взети заедно. krriiissss and yaripim 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted October 27 Share Posted October 27 Всичко хубаво и интересно в WWE спря през 2008 г. Himler 1 Quote Link to comment
Berbo Posted November 17 Share Posted November 17 Значи тоя "рапърчето" Дрейк звучи като някоя миялна машина и просто не разбирам хората какво толкова му харесват Rise of Thunder and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) On 9/12/2023 at 8:58 PM, natopor4en said: Иначе по темата - Уди Алън е един олвърхайпнат, прехвален и надценен режисьор. Има някакъв такъв дразнещ опит за създаване на някаква мега изкуствена динамичност, душевност и лекa шантавост във филмите му, а героите му да са с объркани животи и съдби. И всичко това поднесено под формата на лек хумор, демек с леки комедийни елементи. Може би това му е гимика, не знам. Но всичко ми идва прекалено Over the top, малко too much. Не мога да разбера какво толкова го възхваляват, че е wow толкова оригинален, wow толкова иновативен, Може би единственият негов филм, който ми допада е Вики, Кристина Барселона. Ама то туй е заради малката палава Пенелопе Круз Като цяло съм съгласен, на мен даже Вики, Кристина Барселона не ми е особен фаворит, като изключим Пенелопето и Скарлет, филма е отегчаващ. Има един друг филм - Scoop със Скарлет и Хю Джакман, който някак поне за мен работи, интересен и леко абсурден сюжет с тъпи, но забавни шеги. Edited November 20 by Jack Bauer Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts