Jump to content

Тема за вашите контроверсиални мнения

The Pain

Recommended Posts

ShiningWizard
4 hours ago, MJ23 said:

Голям пропуск ли е, че тоя го чувам за сефте? 🥲

4 hours ago, natopor4en said:

Кой туй ? 

Човекът зад Nine Inch Nails. Сам свири на всички инструменти в повечето му парчета и напоследък стана голям композитор на филми и сериали.

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

batistaheel
7 hours ago, Himler said:

Пайпър Нивен е най- хубавата жена в ростера.

Беше, но 

spoiler ot RAW

Spoiler

Nia Jax 

си върна тази позиция. 

5 hours ago, ShiningWizard said:

Максин Дюпри или смърт!

Максин е сладка, но е далеч от класата на 

Spoiler

Ная Джакс. 

Аз като човек, който слуша главно чалга и не разбиращ от метъл, съм тотално съгласен, че Metallica е най-великата група в жанра. Аз имам знам сума ти и песни, като Sad but True, Nothing else matters, Enter Sandman и т.н. Но най-любимата им песен си остава Unforgiven.

natopor4en
18 minutes ago, Mariyan01 said:

Аз като човек, който слуша главно чалга и не разбиращ от метъл, съм тотално съгласен, че Metallica е най-великата група в жанра. Аз имам знам сума ти и песни, като Sad but True, Nothing else matters, Enter Sandman и т.н. Но най-любимата им песен си остава Unforgiven.

Чакай малко сега, колега. Коя Unforgiven ? 1, 2 или 3  ?

Иначе по темата - Уди Алън е един олвърхайпнат, прехвален и надценен режисьор. Има някакъв такъв дразнещ опит за създаване на някаква мега изкуствена динамичност, душевност и лекa шантавост във филмите му, а героите му да са с объркани животи и съдби. И всичко това поднесено под формата на лек хумор, демек с леки комедийни елементи. Може би това му е гимика, не знам. Но всичко ми идва прекалено Over the top, малко too much.

Не мога да разбера какво толкова го възхваляват, че е wow толкова оригинален, wow толкова иновативен,

Може би единственият негов филм, който ми допада е Вики, Кристина Барселона. Ама то туй е заради малката палава Пенелопе Круз 😘

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Някога като гледах ROH от 2005 до 2011та виждах много потенциал в хора като Тайлър Блек,Браян Даниелсън,

Стайлс,Кевин Стийн и Самоа Джо и за мен си бяха бъдещи шампиони в WWE.

Обаче от това инди поколение имаше

един човек, който беше по-добър от всеки един от тях и поне с една класа над тях.

Nigel McGuinness!!!

Nigel-McGuinness-Ring-of-Honor-Champion.jpeg.066677e389f3ca4c471617d65da4a98e.jpeg

9MLnN5Y.gif

• 1 month later...
ЧОТУДЕ
On 3/21/2023 at 10:36 PM, ЧОТУДЕ said:

Крисчън е по-харизматичен от Острието.

Bump.

• Upvote 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

THE ENEMY

Рейвън е по-харизматичен от Острието и Крисчън взети заедно.:wank:

ef353373d66ccb69d1277ae3644c9141b00ebf5b

• Upvote 2
  • 3 weeks later...

Значи тоя "рапърчето" Дрейк звучи като някоя миялна машина и просто не разбирам хората какво толкова му харесват

• Upvote 1
  • Like 1
Jack Bauer
On 9/12/2023 at 8:58 PM, natopor4en said:

Иначе по темата - Уди Алън е един олвърхайпнат, прехвален и надценен режисьор. Има някакъв такъв дразнещ опит за създаване на някаква мега изкуствена динамичност, душевност и лекa шантавост във филмите му, а героите му да са с объркани животи и съдби. И всичко това поднесено под формата на лек хумор, демек с леки комедийни елементи. Може би това му е гимика, не знам. Но всичко ми идва прекалено Over the top, малко too much.

Не мога да разбера какво толкова го възхваляват, че е wow толкова оригинален, wow толкова иновативен,

Може би единственият негов филм, който ми допада е Вики, Кристина Барселона. Ама то туй е заради малката палава Пенелопе Круз 😘

Като цяло съм съгласен, на мен даже Вики, Кристина Барселона не ми е особен фаворит, като изключим Пенелопето и Скарлет, филма е отегчаващ.

Има един друг филм - Scoop със Скарлет и Хю Джакман, който някак поне за мен работи, интересен и леко абсурден сюжет с тъпи, но забавни шеги.

Edited by Jack Bauer

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!