The Olimpic Hero Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Представяме ви "Мафия Подкаст" с участието на Олимпик и Соки, в който бе обсъден 5-и сезон на играта, както и бяха дискутирани всякакви теми, свързани с развитието на "Мафия" в BWC: Mafia Podcast (Sezon 5 - Olimpic i Socki).MP3 Quote - Още един път защо не трябва да се мами в играта и как буквално и една думичка е възможно да опорочи тотално даден сезон - Какво означава с точност понятието "Blindside" - Рандом генератор или "Рандом генератор" - Идеи за развитието на играта и кои роли НЕ трябва да бъдат включвани - Стратегическа игра - Социална игра - Дали системата с рептуация трябва да бъде премахната от раздела "Мафия" - Пълен, тотален анализ на всички играчи от Сезон 5 с оценки по десетобалната система - Хайп за 6-и сезон на Мафия Link to comment
hacky Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Може ли да преразкажете накратко важните неща в един пост на кратко? Интересуват ме точка 4 и 7 Link to comment
Radox Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Тоя подкаст е с 20 минути по-дълъг от Кечмания ве! Link to comment
BrockLesnar Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Рандум Гниратор дръжки, силно се надявах, да не се окаже, че Олимпик наистина е получил бонус от приятел, да не с най-силната роля в играта, но за жалост шуробаджинащината явно и в БВЦ е на високо ниво. Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down. Link to comment
hacky Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Излушах часта за репутацията, че случайно уцелих нея докато прецъквах и ми се видя кратка, ако се махне наистина ще е добре, иначе ето че всеки има различен прочит на репутацията, соки и олимпик ги тълкуват по един начин, но пък много други по друг, но кофтито, е че едни могат да се възползват от нея, а други не. Аз лично винаги съм искал да видя кой как реактва когато някой е изгонен, когато никой не е реактнал никога за мен също е съмнително. Link to comment
Mariyan01 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Олимпик, още първото ти обяснение за това изчисление го разбрах какво имаш предвид, но ми се стори много удобен начин по който да се измъкнеш от ситуацията и затова продължавах да те притискам и да те видя дали по друг начин ще почнеш да ми се оправдаваш, че не си мафиот. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.