Jump to content

Мафия Подкаст (Сезон 5 - Socki/Olimpic)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви "Мафия Подкаст" с участието на Олимпик и Соки, в който бе обсъден 5-и сезон на играта, както и бяха дискутирани всякакви теми, свързани с развитието на "Мафия" в BWC:

Mafia Podcast (Sezon 5 - Olimpic i Socki).MP3

- Още един път защо не трябва да се мами в играта и как буквално и една думичка е възможно да опорочи тотално даден сезон

- Какво означава с точност понятието "Blindside"

- Рандом генератор или "Рандом генератор"

- Идеи за развитието на играта и кои роли НЕ трябва да бъдат включвани

- Стратегическа игра

- Социална игра

- Дали системата с рептуация трябва да бъде премахната от раздела "Мафия"

- Пълен, тотален анализ на всички играчи от Сезон 5 с оценки по десетобалната система

- Хайп за 6-и сезон на Мафия

Може ли да преразкажете накратко важните неща в един пост на кратко?

Интересуват ме точка 4 и 7

BrockLesnar

Рандум Гниратор дръжки, силно се надявах, да не се окаже, че Олимпик наистина е получил бонус от приятел, да не с най-силната роля в играта, но за жалост шуробаджинащината явно и в БВЦ е на високо ниво. :(

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Излушах часта за репутацията, че случайно уцелих нея докато прецъквах и ми се видя кратка, ако се махне наистина ще е добре, иначе ето че всеки има различен прочит на репутацията, соки и олимпик ги тълкуват по един начин, но пък много други по друг, но кофтито, е че едни могат да се възползват от нея, а други не. Аз лично винаги съм искал да видя кой как реактва когато някой е изгонен, когато никой не е реактнал никога за мен също е съмнително.

Олимпик, още първото ти обяснение за това изчисление го разбрах какво имаш предвид, но ми се стори много удобен начин по който да се измъкнеш от ситуацията и затова продължавах да те притискам и да те видя дали по друг начин ще почнеш да ми се оправдаваш, че не си мафиот.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...