Jump to content

Mafia Podcast (Сезон 5 - Socki/Radox)


Radox

Recommended Posts

THE MAFIA PODCAST

 

Изненада! С водещия на Сезон 5 Socki решихме да запишем "кратък" подкаст за обсъждане на сезона и на играта като цяло. Имало е в "Без сценарий" подобни неща преди, но това аудиошоу е само за играта, без нищо друго. Предлагам ако ще се записват още анализи на Мафия за бъдещи сезони, да се пускат направо в този раздел и да се казват примерно Mafia Podcast 2, 3 и т.н. Аз нямам претенции да съм постоянен водещ, даже ще участвам сигурно само в това шоу. Ако други хора искат, нека записват и да ползват това име, нямам нищо против.
 

Получи се мега забавно, защото това е първото участие на Socki в ефира на BWC от около 9-10 години насам. Като цяло си е същия кавал като през 2011 и помията се лееше стабилно. Имаше естествено и сериозни анализи на сезона и играчите, както и РАЗБОР НА РОЛИТЕ - коя е силна, коя не е, коя трябва да се махне и т.н. Смятам че на феновете на играта ще им е интересно. Отначало планирахме да е лек 15-20 минутен сегмент в NVP50, но в последствие решихме да стане самостоятелно шоу, защото сега поне ще го чуят десетина човека, а тогава щяха да са само 2-3 😂

 

Леко уточнение - последните 15-20 минути нямат нищо общо с играта, а се лее тотална пумиа по стари, позабравени събития и персонажи от форума. Не беше планирано, просто разговорът премина случайно в тази посока. Ако някой иска може да изслуша и тези говна, но няма нищо кой знае колко шокиращо 😂

 

Надявам се да ДОСТАВИМ ентъртеймънт и надъхване за следващия сезон.

 

 

Mafia podcast.mp3

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment

Аз бях от хората, които превъртяха, за да стигнат до КУЛМИНАЦИЯТА. Socki е много интересен събеседник. Преди четири години си бях дръпнал и трите култови броя на СЕЧ, когато постепенно се запознавах с форумната история и култура. Абсолютни легенди са с G! А Radox все повтаря, че ще му е последен сезон и изглеждаше скептично настроен към идеята да участва, ама сега и цял двучасов podcast посвети на играта. :D

 

Колкото до самия сезон - без съмнение най-добрият до момента. Събраха се много големи форумни имена плюс играчи, които са се показали в добра светлина в самата игра. За мое огромно съжаление не успях да се запиша навреме, само за час бяха запълнени всички бройки. Според мен обаче Кръстникът също е ненужна роля и още повече намалява шансовете за победа в полза на гражданите. Тази роля и tanner-а са най-безполезните и ненужни по мое мнение. Другите са добре измислени, но не е и добра идея да се пренасища откъм вкарването им в един сезон наведнъж.

THE CHOSEN ONE!

Link to comment

Пълна помия беше шоуто. С кеф си го изслушах цялото, без да превъртам до кулминацията. Радвам се, че след толкова години отново чуваме култова легенда в ефир. Соки е изключително интересен и забавен за събеседник, поради което ми бе любопитно неговия "професионален" поглед върху пълния разбор на играта. Добра идея е да се прави някакъв такъв анализ след сезона.

 

Няма нужда да казвам колко култови са двата епизода, които TripleSix изкопа. Великолепно актьорско изпълнение! 

С голям хайп чакам 2021г. (ако оцелеем дотогава) за завръщането на Сеч! Само с три епизода се превърна в легендарен култов проект и има глад за него, сигурен съм.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
The Olimpic Hero

Слушах предаването и беше добро. Хареса ми най-вече Socki, който е адски зарибен по Мафия и самото му мислене, относно играта, много ми допада. Колкото до Radox, надявам се, че вече е разбрал защо не трябва да се лъже в играта и как буквално една думичка може да преебе целия сезон.

 

Със Соки по-късно днес ще запишем още един подкаст, който ще е свързан с Мафия. Мисля, че могат да се обсъдят още много теми за изминалия сезон, както и като цяло за играта:

 

- Още един път ще обясня защо не трябва да се мами в тази игра, както и каква е връзката с Блайндсайдовете

- Пълен анализ на всички участници от 5-и сезон и игровия им стил

- Интересни стратегии, които могат да се използват

- Рандом Генератора

- Балансът в играта

- Идеи за развитие на играта, какво трябва да се приложи и какво със сигурност не трябва

 

Сега малко за името на подкаста, за да няма излишни спекулации. Ние след сезона, дали с байкиро, дали със Соки, дали с нешев мислехме също да запишем подкаст, който се казва: "Мафия Подкаст". Нямам нищо против Radox да го ползва името, както и ние след малко със Соки ще го ползваме. Нека Radox само да добави към името в скоби: (Сезон 5 - Radox и Socki). Най-общо казано тук не искам да водя някакви вражди или нещо подобно, единствената ми цел е всички да се научат да играят честно и да правим подобни фенски подкасти, в които да коментираме сезоните, играчите и всичко около играта Мафия.

               

Link to comment

Моля пишете после обсъдените идеи и важни неща, които говорите, защото не всеки има възможност да слуша всички подкасти. Пишете във форума в темата за идеи.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Ей го цитата за парцалесте на @Socki :D :D :D

 

 

 

 

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...