Jump to content

Mafia Podcast (Сезон 5 - Socki/Radox)


Radox

Recommended Posts

THE MAFIA PODCAST

 

Изненада! С водещия на Сезон 5 Socki решихме да запишем "кратък" подкаст за обсъждане на сезона и на играта като цяло. Имало е в "Без сценарий" подобни неща преди, но това аудиошоу е само за играта, без нищо друго. Предлагам ако ще се записват още анализи на Мафия за бъдещи сезони, да се пускат направо в този раздел и да се казват примерно Mafia Podcast 2, 3 и т.н. Аз нямам претенции да съм постоянен водещ, даже ще участвам сигурно само в това шоу. Ако други хора искат, нека записват и да ползват това име, нямам нищо против.
 

Получи се мега забавно, защото това е първото участие на Socki в ефира на BWC от около 9-10 години насам. Като цяло си е същия кавал като през 2011 и помията се лееше стабилно. Имаше естествено и сериозни анализи на сезона и играчите, както и РАЗБОР НА РОЛИТЕ - коя е силна, коя не е, коя трябва да се махне и т.н. Смятам че на феновете на играта ще им е интересно. Отначало планирахме да е лек 15-20 минутен сегмент в NVP50, но в последствие решихме да стане самостоятелно шоу, защото сега поне ще го чуят десетина човека, а тогава щяха да са само 2-3 😂

 

Леко уточнение - последните 15-20 минути нямат нищо общо с играта, а се лее тотална пумиа по стари, позабравени събития и персонажи от форума. Не беше планирано, просто разговорът премина случайно в тази посока. Ако някой иска може да изслуша и тези говна, но няма нищо кой знае колко шокиращо 😂

 

Надявам се да ДОСТАВИМ ентъртеймънт и надъхване за следващия сезон.

 

 

Mafia podcast.mp3

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз бях от хората, които превъртяха, за да стигнат до КУЛМИНАЦИЯТА. Socki е много интересен събеседник. Преди четири години си бях дръпнал и трите култови броя на СЕЧ, когато постепенно се запознавах с форумната история и култура. Абсолютни легенди са с G! А Radox все повтаря, че ще му е последен сезон и изглеждаше скептично настроен към идеята да участва, ама сега и цял двучасов podcast посвети на играта. :D

 

Колкото до самия сезон - без съмнение най-добрият до момента. Събраха се много големи форумни имена плюс играчи, които са се показали в добра светлина в самата игра. За мое огромно съжаление не успях да се запиша навреме, само за час бяха запълнени всички бройки. Според мен обаче Кръстникът също е ненужна роля и още повече намалява шансовете за победа в полза на гражданите. Тази роля и tanner-а са най-безполезните и ненужни по мое мнение. Другите са добре измислени, но не е и добра идея да се пренасища откъм вкарването им в един сезон наведнъж.

Link to comment

Пълна помия беше шоуто. С кеф си го изслушах цялото, без да превъртам до кулминацията. Радвам се, че след толкова години отново чуваме култова легенда в ефир. Соки е изключително интересен и забавен за събеседник, поради което ми бе любопитно неговия "професионален" поглед върху пълния разбор на играта. Добра идея е да се прави някакъв такъв анализ след сезона.

 

Няма нужда да казвам колко култови са двата епизода, които TripleSix изкопа. Великолепно актьорско изпълнение! 

С голям хайп чакам 2021г. (ако оцелеем дотогава) за завръщането на Сеч! Само с три епизода се превърна в легендарен култов проект и има глад за него, сигурен съм.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
The Olimpic Hero

Слушах предаването и беше добро. Хареса ми най-вече Socki, който е адски зарибен по Мафия и самото му мислене, относно играта, много ми допада. Колкото до Radox, надявам се, че вече е разбрал защо не трябва да се лъже в играта и как буквално една думичка може да преебе целия сезон.

 

Със Соки по-късно днес ще запишем още един подкаст, който ще е свързан с Мафия. Мисля, че могат да се обсъдят още много теми за изминалия сезон, както и като цяло за играта:

 

- Още един път ще обясня защо не трябва да се мами в тази игра, както и каква е връзката с Блайндсайдовете

- Пълен анализ на всички участници от 5-и сезон и игровия им стил

- Интересни стратегии, които могат да се използват

- Рандом Генератора

- Балансът в играта

- Идеи за развитие на играта, какво трябва да се приложи и какво със сигурност не трябва

 

Сега малко за името на подкаста, за да няма излишни спекулации. Ние след сезона, дали с байкиро, дали със Соки, дали с нешев мислехме също да запишем подкаст, който се казва: "Мафия Подкаст". Нямам нищо против Radox да го ползва името, както и ние след малко със Соки ще го ползваме. Нека Radox само да добави към името в скоби: (Сезон 5 - Radox и Socki). Най-общо казано тук не искам да водя някакви вражди или нещо подобно, единствената ми цел е всички да се научат да играят честно и да правим подобни фенски подкасти, в които да коментираме сезоните, играчите и всичко около играта Мафия.

               

Link to comment

Моля пишете после обсъдените идеи и важни неща, които говорите, защото не всеки има възможност да слуша всички подкасти. Пишете във форума в темата за идеи.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...