Jump to content

AEW Dynamite - 1 април 2020


neshev

Recommended Posts

Приятно шоу, но със сигурност не едно от най-добрите им. Предполагам, с толкова малко ППВ-та на година, трябва да намалиш темпото по някое време. Добра презентация на Ланс Арчър, за който бях надъхан още от обявяването му, като ново попълнение в AEW. Харесвах образа му в NJPW и явно и тук ще продължи до някаква степен с него. Арчър изглежда като Main Eventer и милион долара, а и има доста як финишър, което автоматично според мен го насочва към потенциален мач срещу Моксли. Враждата между Джерико и Харди засега е най-тъпото нещо в AEW, но да видим. Броди Лий влиза доста добре в ролята на Exalted one, с тези имитации на Винс :D Явно "злата корпорация", всъщност е пародия на WWE. Завършващият сегмент между Дарби и Коуди беше много странен, ако turn-нат Darby в момента ще направят огромна грешка. Имат златна мина, която наподобява ранните версии на Джеф Харди и Мистерио, плюс някои елементи от Стинг и Гробаря, но само в face версия. Много е дребен, за да бъде мистериозен heel, който разрушава опонентите си. По скоро го виждам, като tweener до края на мейн стрийм кариерата си, но може AEW да имат и по-интересни планове за него. А защо всеки напада Коуди, вече се обърках с кого враждува!? Като цяло 6.5/10

 

Турнирът за TNT титлата ще бъде интересен! Крайно време беше да вкарат нова титла с този roster.

Link to comment

На мен доста ми хареса продукцията, промотата бяха представени точно по най-добрия начин според ситуацията. Хората в мачовете не бяха най-големите звезди, но мачовете днес бяха по-скоро за изграждане на определени кечисти и отбори. Ясно е, че трябва да има и такива дни и по-добре те да са сега, докато няма публика.

 

Залях се от смях на сегмента с Джерико и дрона. Y2J е ясно, че е уникален, но особено когато той се разбяга и излязоха помиярите се пръснах. :D Кефят ме много и промотата с Броди Лий, отива му да е надменно шефче.

 

Хейгър е малко слаб на микрофона, но пък точно затова тази спортна презентация му прилягаше супер много. Буквално изглежда като MMA звезда. Промото за мача им беше мощно.

 

Доста съм впечатлен от Ланс Арчър, той е точно този heavyweight, от когото имаха нужда. След като и двамата с Коуди са в турнира за TNT титлата, предполагам, че те ще са на финала и един от двамата ще я спечели. От една страна е добре, така тя ще бъде по-престижна, а и Коуди няма правo да се бие за световна. Но от друга, според мен тази титла трябваше да бъде за мидкарда, за хора, които е ясно, че за момента няма как да се бият за световната. Има толкова много такива кечисти. Коуди и Арчър са си за мейн ивента. Някъде бях слушал интервю на Коуди, където казва, че не е фен на думата ''мидкард'', тоест не се кефи на това делене на кечисти. Аз не съм съгласен с него, разделението трябва да си го има и точно това ми харесваше в AEW досега. В случая, има и вариант, в който Роудс печели титлата и Ланс се насова към Моксли, а след време Коуди джоби на някой млад. Ще видим.

 

Не мисля, че Дарби Алън ще търне хийл, по-скоро беше разочарован от загубата и си изля гнева на Коуди. Пък и той винаги е бил по-скоро туинър, нещо като Моксли. Освен това, ако си вземат мачовете, на полуфинал ще се изправят Коуди срещу Дарби, така че може би това беше далечен буукинг.

 

Хареса ми ''публиката'' в епизода, всички бяха забавни. Джими Хавък, който все предлагаше някакви оръжия и после преби с тях Коуди, Брит Бейкър, която налагаше Роудс с обувка, от другата страна Били Гън и синът му вдигнаха шум като за половин публика, а Ориндж Касъди изкърти с плаката на годината.

 

Spoiler

EUjxQYjUcAEfrFQ.png.d968bea0c6521b7f3a725797c85ef0db.png

 

Link to comment
UNDERTAKER*

Златен е Jericho :D Откакто напусна WWE, отиде в Япония и сега в AEW изживява абсолютен ренесанс. На клипа от къщата му се смях много. Защо беше с кожения си панталон в джакузито ?!... а като каза "пуснете хрътките" и тия помияри излезнаха отвътре.. :laugh:

 

Шоуто като цяло беше ок. Предвид обстоятелствата се справят добре, по-добре от шоутата на WWE, определено. Слушах подкаста на Meltzer и той отбеляза, че отливът на зрители по време на RAW е бил постоянно нарастващ, от първия сегмент, та до последния, с Lesnar и Heyman, който са го гледали най-малко хора. Dynamite горе-долу си запазвали аудиторията по време на цялото шоу.

Link to comment

Jericho предполагам няма да ходи на турне с групата си и се надявам да търне фейс. Просто е уникален в 90% от сегментите. Според мен Inner Circle vs. Dark Order наистина може да направи over Brodie Lee. Имам чувството че може да е много добър на микрофона и вражда с Джерико ще му помогне. Lance Archer от своя страна е готов за МЕ и след евентуална победа срещу Коуди ще скочи за титлата. ;)

jlny.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...