Jump to content

WWE WM Spoiler: Промяна в един от мачовете


Recommended Posts

Sugarev
Spoiler

Според Pro Wrestling Sheet, мачът между Goldberg и Roman Reigns отпада.

 

WWE са уважили молбата на Roman Reigns да пропусне шоуто, заради риска от това да бъде заразен с COVID-19. Roman има компрометирана имунна система, заради борбата му с левкимията.

 

Според Meltzer, Braun Strowman ще го смени и ще се изправи срещу Goldberg.

 

Edited by neshev
Понеже ситуацията го изисква, моля, не спойлвайте останалите теми.
 • Upvote 6
 • Wank 1
Link to post
Suffer-H
Spoiler

Правилна постъпка от страна на Рейнс, напълно разбираемо е в неговата ситуация. Интересно как ще се отрази това на позицията му в компанията? Според мен няма да му се отрази по никакъв начин, но е интересно да повдигнем въпроса, като се има предвид, че в компанията на изкуфелия Винс, не получаваш уважение, ако не си готов буквално да умреш на ринга.

 

Edited by Suffer-H
 • Upvote 14

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to post
kabakov

Поредното доказателство, че тази WM трябваше да бъде отменена...

 

 • Upvote 13
Link to post
Bastian

На мен ми е любопитно кой ще сложат срещу чифута. Браун, който 3 месеца се влачи с Накамура и Зейн ли? Поредното доказателство, че загубата на Финта беше малоумна. Най-логичното нещо сега е евреина да запази, докато се нормализират нещата.

 • Upvote 4
Link to post
Hachiko

И не само това..... говори се, че доста кечисти са с висока температура.....

 • Upvote 3
Link to post
Jack Bauer

Роман си е напълно прав в тази ситуация, няма да умира заради обсесията на дъртия.

От цялото нещо имаше един позитив и то е, че WWE прекратиха отвратителния рейн на Финта.

 • Upvote 4
 • Confused 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to post
HeaDMaKeR™

Единствения човек с топки, който каза "НЕ" на Винс.Евала за правилното решение.

 • Upvote 13

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to post
batistaheel

Одобрявам, здравето е на първо място. Промяната в мача означава ли, че Goldberg ще запази? Другият вариант е Braun Strowman да стане Световен шампион за първи път в кариерата си, нещо което ми изглежда малко вероятно. 

 • Upvote 4
Link to post
tker 17-0

Абсолютно правилно решение на Рейнс. В крайна сметка здравето му е на първо място. Като цяло тази ситуация за пореден път доказва абсолютното безумие да правиш КМ в тези условия. От чисто спортна гледна точка в СД нямат никакви адекватни варианти за заместник. Очаквам някаква тъпотия от сорта Строуман, който вероятно дори нямаше да има мач на шоуто да получи шот от нищото и да му дадат титлата като резервен вариант. Друга опция е Гулак да падне от Накамура и ДБ да спасява положението. Много по-ключово е, че от човешка гледна точка, това е несериозно. Представете си най-гадния вариант, в който някой се заразява. Тогава цялата критика, която ще получат, ще им е малко.

 • Upvote 6
Link to post
The Olimpic Hero

Респект за Roman Reigns ако самият той се е опълчил на тази нереална глупост. Въобще тази новина и абсолютно правилната постъпка на Roman Reigns са най-добрите доказателства защо тази WrestleMania изобщо не трябваше да се провежда. Разбирам го Vince с TV сделката и седмичните шоута, които прави, защото оттам печели големите си пари, но това вече с PPV-тата е буквално насиране, преиграване и ненужно и грубо притискане на работниците (кечистите). Какво по дяволите му пречеше да отложи WrestleMania, всеки един фен по света щеше да го разбере.

 • Upvote 13
 • Like 1

               

Link to post
soundcloudrapper

You got balls Roman!

 

Обаче тая мания си е дроп, нивото ще е в стил Stomping Grounds. 

 • Upvote 4
Huskarl said: Soundcloud рапър с профилна снимка на Varg Vikernes се представя за кеч ютюбър. Човече, ти си истински символ на мултикултурализма. :D 
Link to post
neshev

Знам един млад талант, който може да смени Романката. :rolleyes:

 

Spoiler

triple-h.jpg


На мен тази WM ми е супер интересна, въобще как ще се получи на екран. Твърди се, че няколко мача са заснети на различни места и немалко хора са отпаднали, заради висока температура. Тъй че очаквам всякакви нечовещини. HHH, HBK, Shane, спасяйте положението, момци! Дори Vinnie Mac е редно да им покаже на тия ЖИНИ как се прави и да се завърне за един ПОСЛЕДЕН МАЧ! 
 

 • Like 1
 • Thanks 3
 • Haha 7
 • Wank 3
 • Confused 2
Link to post
THE ENEMY

Има един единствен вариант в който мачът може да стане дори по-епичен, при отсъствието на Рейнс...

 

Spoiler

ihzZKj8.jpg

 

НАПРАВИ ГО ВИНС!:wank:

 • Upvote 1
 • Like 1
 • Thanks 3
 • Haha 4
 • Wank 1
Link to post
HBK_forever
Spoiler

Правилно решение на Рейнс, като човек, който не е негов фен, напълно подкрепям решението му. Истината е, че здравето е на първо място винаги, във всяко едно положение, а особено следва да се внимава при наличие на подобна епидемиология. Нямам думи за решението да дадат на шибания чифут дъртак световната титла. Сега се оказа, че е било пълна преебавка и за нищо. Я си представите какво ще стане сега - РР според мен няма да се докосне до титлата до края на годината, даже не очаквам да получи МЕ спот следващите поне 5-6 месеца, защото винс изкуфелия, ако не го тръшне короната, си е все същия и няма как това решение да не се отрази негативно на РР. Така че сега омаквам тъпия дъртак да запази, като по този начин допълнително закопае Строуман, ако въобще има още накъде.

 

ПП: Видях току - що поста на колегата @neshev - напълно съгласен съм с твоето мнение. Определено тази КМ е една от най-нетрадиционните и потенциално би могла да се получи доста любопитна и интригуваща не само като развитие, но и като последици от осъществяването й. Плюс това наистина е възможно реално да станем свидетели на разни епични мачове от рода на ХХХ срещу някой друг, ще е яко, но честно казано не съм голям оптимист. Вероятно ще си останем само с надъхването, макар че идеята ти е доста добра. Все пак, ако Винс предприеме подобен ход, би си струвало, поне според мен, като ниво на поетия риск, тъй като баш по време на кризата поради вируса, когато масово хората са си по домовете, вниманието ще бъде концентрирано върху неговата компания, що се касае до кеч индустрията и той може да се възползва, ако си изиграе правилно картите.

 

Edited by HBK_forever
 • Upvote 3

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to post
Radox

Интересно ми е сега WWE които тотално игнорират и се правят на ударени за коронавируса, как ще обяснят отсътвието на Румян :D Просто вместо него излиза Строуман и си коментират мача все едно нищо не е променено? :D Това ще е епично малоумие, напълно в стила на WWE :D

 • Upvote 1
 • Haha 11
 • Wank 1

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
The Olimpic Hero
15 minutes ago, Radox said:

Просто вместо него излиза Строуман и си коментират мача все едно нищо не е променено?

 

Да.

 • Upvote 3
 • Haha 1

               

Link to post
neshev

Имайте предвид, че Bryan отказа да ходи при арабите и Vince му даде титлата след месец.

 

Според мен, Vince уважава хората с топки. Roman е бетониран в компанията и това няма как да му се отрази негативно. А и дъртият вече би трябвало да осъзнава, че си е ебало майката в световен план, но при него WWE е над всичко. Семейство, персонал, кечисти. Съмнявам се обаче и той да очаква останалите да мислят като него и да си жертват здравето за компанията му. 

 • Upvote 5
Link to post
YoTheReal
1 hour ago, Radox said:

Интересно ми е сега WWE които тотално игнорират и се правят на ударени за коронавируса, как ще обяснят отсътвието на Румян :D Просто вместо него излиза Строуман и си коментират мача все едно нищо не е променено? :D Това ще е епично малоумие, напълно в стила на WWE :D

Днес има предварително записан SmackDown!, така че ще измислят нещо на него вероятно.

Странно, че вече два дни и нищо не е изтекло като резултати. Дори смяната на Рейнс изглежда като контролиран лийк.

 • Upvote 4
Link to post
BrockLesnar

Тая жена после трябва да е лице на компанията и да бие Леснър, как да стане, като насира като малка путчица при всяко изпитание, в тоя случай 1 жалък вирус? Дано Винс най-накрая се откаже от него и даде шанс на истнският алфа мъжкар в компанията БАРОН КОРБИН.

Edited by BrockLesnar
 • Haha 7
 • Confused 1

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to post
ShwN

Шибания Роман  Рейнс се завърна няколко седмици, след като обруга шибаната левкемия, не ми говори как е насрал като малка путчица, ти може и да не усетиш, че си се заразил, ама повярвай ми, той е в рисковата група, без значение от възрастта му. Достоен е за уважение, защото можеше вече над година на си стои у тях, обаче реши да продължи да си троши гъза за много такива, които няма да го оценят. Всъщност путчиците са другите - много са малко хората, които ще кажат на Винс да го духа. От своя страна и Винс явно няма голям избор и ще е пагубно за фирмата му ако това събитие не се проведе. Нямаме избор, догодина ще е по-добре, живи и здрави. 

 • Upvote 13
 • Thanks 1
 • Haha 1
Link to post
MJ23

Респект за Рейнс. Няма нищо по - важно от здравето. Рано или късно тази простотия ще отмине, ще гледаме за в бъдеще много кеч, футбол, тенис, NBA, NFL и всеки каквото иска да гледа. Живи и здрави да сме само, напълно разбираемо е, че иска да се пази. Кечмания за мен категорично трябваше да бъде отменена. Единствената разлика между нея и седмичните шоута във физкултурния салон е че тук най - вероятно няма между мачовете да гледаме "класики от 2013 година". Изобщо е лудост в момента да има кеч, нито ми е интересно, нито нищо. Кеча просто не може без фенове, винаги са ми били най - интересни сегменти, промота и т.н. Ами ако не можеш да изкараш реакция от публиката какъв е смисъла? 

 

Разбирам алчността на  Винс, може би са обвързани стабилно с ТВ договорите, но както споменахте това за PPV си е насиране. А Винс да вземе да се замисли вече малко, че достатъчно парички си има, на една доста напреднала възраст е и ако го последва съдбата на Чарлз или Борис Джонсън, ще трябва да сменят за едно шоу Perfmonace центъра с някоя зала, която да побере на рампата всички кечисти да го опеят.

 • Upvote 8
Link to post
Radox

Представям си само коментара на Майкъл Коул на турнира: 

 

Ladies and gentlemen, coming down the ramp is Braun Strowman, with whom Goldberg has had a fierce rivarly over the last several months! This is one incredibly highly anticipated encounter! Will Braun finally be able to defeat Goldberg??

 

Тотална шизофрения ще е 😂😂

 • Haha 6

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
The Best

Трябваше да включат Голдбърг в мача между Дрю Макинтайър и Брок Леснър и Дрю да победи и двамата. Това щеше да бъде епичен завършек на шоуто, а и щяха да имат аргументи като оправдание. Сега очаквам Голдбърг да запази титлата си и на някой следващ турнир да се изправи срещу Рейнс.

 • Upvote 5
Link to post
neshev

Предлагам тая тема да я използваме за всякакви спойлери около WM:
 

Spoiler

Според PWInsider, The Miz не е участвал на WM, въпреки че е бил в Орландо. 

Според слуховете, WWE са го свалили от шоуто, защото The Miz е бил болен. 


Това шоу ще е пълно фиаско. :rofl:

 • Upvote 1
 • Haha 4
 • Sad 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • Sugarev
   By Sugarev
   Fightful Select докладва, че категоризираната суперзвезда е претърпял контузия на трицепса по време на записите на 'The Greatest Wrestling Match Ever' миналата неделя.
  • The Olimpic Hero
   By The Olimpic Hero
   Представяме ви 78 брой на "Без сценарий с neshev и Olimpic", която включва:
    
   Unscripted with neshev & Olimpic (Broi 78).MP3
    
    
  • jewlephant
   By jewlephant
   Обща тема за кратки кеч новини за всички федерации, кечисти, както и всичко друго, което не заслужава собствена тема. Посочвайте източници и използвайте quote тага!
    
    
    
   Post-А-Mania I: "the pope is naZi"... и други кратки новини
    
   Публикуване и коментиране на новини и интересни събития, които не заслужават отварянето на нова тема, но  и не заслужават да бъдат подминати ей така.
   Примери:  мустакът на Rhodes,  смотаната прическа на Swagger и есt...
    
  • hacky
   By hacky
   Здравейте, драги потребители! След представянето на класацията мач на годината 2019, заедно с @Bobotsi решихме да направим една по-мащабна класация, да класираме "Мач на десетилетието"! Мачовете, които влизат са от 2010 до 2019 година. Благодарим на всички, които подготвяха класациите през тези години, както и на всички, които се включиха в гласуването.
    
   Ето и правилата за гласуване:
   Мачовете, за които може да се гласува са всички мачове, които са влязли в топ 10 през последните 10 години. За ваше улеснение сме изнесли тези мачове, както и сме опитали да намерим видео за всеки мач (някой са с лошо качество и 3-4 не са пълни, но това ни предложи интернет). Ще забележите, че на някой позиции има по 2 или 3 мача през определени години, това се е получило заради равния брой точки, събрани при гласуване.
   Всеки да изпраща своята топ 10 класация само на мен. Мачът поставен на 10 позиция получава 1 точка, а този класиран под номер 1-10 точки. Задължително пишете годината на мача, за който гласувате.
   Даваме ви голям срок за гласуване: До 17 март 2020 година, вторник, 20:00.
   Надявам се да гласуват максимално много хора, за да направим една хубава класация. Приятно гледане и гласуване!
    
   Гласували до момента:
   YoTheReal
   HeaDMaKeR™
   Prince10
   Chocho95
   Rise of Thunder
   Y_2_J
   itzo1994
   hacky
   Bobotsi
   The Pain
   Brock_Lesnar
   THE ENEMY
   Metzgermeister
   The Olimpic Hero
   The Best
   Bastian
   kabakov8989
   HEIDENREICH
   Triple H (HHH)
   baikiro
   neshev
   Jack Bauer
   tker 17-0
   Forumen_MAG
   natopor4en
   The Big Red Machine
   Lemmon-714
   anime_master
   Mariyan01
   damtiham
   Brutalnia
    
    2010 топ 10:
    
   2011 топ 10:
    
   2012 топ 10:
    
   2013 топ 10:
    
   2014 топ 10:
    
   2015 топ 10:
    
   2016 топ 10:
     2017 топ 10:
     2018 топ 10:
    
   2019 топ 10:
    
  • HeaDMaKeR™
×
×
 • Create New...