Jump to content

UFC: Jon Jones за пореден път арестуван

neshev

Recommended Posts

39340bd7c1794cf7b5d2723b1a5a33a1_md.jpg

Скандалният MMA боец, Jon Jones, отново е в ареста. Причината? Jon Jones е карал пиян и е стрелял с оръжие. Според полицията, в колата на Jones е имало половин бутилка текила и Jones е бил над нормата, след като са го проверили за алкохол. Изслушването му е насрочено за 9 април.

@gboy, какво ще кажеш за нашия другар. :lol:

The Olimpic Hero

Най-простата и нереална маймуна в света на развлекателните и бойни спортове! Очаквам поредното му завръщане в UFC, където за около ШЕСТИ път за последните 10 години ще пуснат хайп видеота, в които самият той казва, че вече е нов човек и е чист.

Винаги съм я мразил тая мръсна маймунска маймуна (not racist)... радвам се, че омразата ми не е била напразна.

DC го подиграваха и освиркваха като повтаряше, че тоя е утайка и е фалшив пред хората. 

Тоя човек определено има проблеми, лъха на социопатия.Ясно е, че UFC ще си затворят очите и за тази изцепка. Така ще е, докато някой ден не погуби човешки живот или самия него не го гръмнат някъде. Изобщо не е изключено при него. 

Пак ще го кажа! Това е боклук с голям талант, но си остава боклук, а щом си боклук няма начин да не свършиш зле! 

11 hours ago, baikiro said:

Невинен е. Натопиха го! 

Абсолютно съм съгласен, лично видях, че първи стреляха по него, а след това му подхърлиха бутилка алкохол в колата тъпите куки.

Навремето познавах една отрепка, която обичаше да повтаря фразата :

"Диамант, паднал в калта,пак си остава диамант, а боклук, издигнал се до небесата пак си остава боклук."

Jon Jones е спада към дясната част на това изречение. Изключителен боец, не мисля че има по-добър от него. Но в живота си остава супер боклук. То бива един, айде два, да речем че три пъти, мооооже да се случи. Ама вече няма извинения и просто трябва да спре по интервютата да обяснява, че е нов и по-добър човек и да се опитва да е някакъв role model.

Трябва да си бъде себе си и да си каже - "да, аз съм боклук, но съм най-добрия в октагона и никой нищо не може да направи по въпроса". Ще има повече интерес от публиката и ще е най-добрия heel в бизнеса.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Още подробности.

Полицията е чула изстрел към 01:00 часа. Видели са паркиран джип и са спрели зад него. Когато е свалил стъклото, полицията е видяла бутилка текила и следи от марихуана. Поискали са му документи, но Джонката не успял да им даде нужното. После са видели и оръжието и всичко е формалност. 

Най-талантливия боец, както и най-големия  подлизурко . Човек с толкова много положителни допинг проби и лични издънки от неописуем размер (последната мисля, че беше със заебаване на бременна жена при катастрофа). Не че съм голям моралист, ама да се оправдава циврейки всеки път колко съжалява, колко е набожен и т.н, става просто нелеп.

• 3 weeks later...

На тоя акълът му е обратнопропорционален на таланта. Как можеш да си наебеш сам живота така, нечовек е просто. 

• 1 month later...
ShiningWizard

Личи си, че Дейна го пази. Аз не знам как след толкова гафове още не са го освободили. Добър боец е, ама видимо се е поддал на дрогата. 

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Добре ве, аз не мога да разбера от чернилка на която са й паднали пари какво друго очаквате...

35izpu1.jpg

UFC с непрекъснатите си мачове между най-добрите си бойци тотално си опропастиха звездите. Имат феноменални бойци за които на никой не му пука, защото просто не ги изграждат добре. В резултата на което става все по-трудно да си продават събитията и PPV-тата. Джон Джоунс е от малкото хора, които все още продават здраво, затова и Дайната не го пипа с пръст. То същото е и с Конър - всеки друг пир неговите провинения и изцепки досега да беше изхвърчал отдавна. Просто има няколко златни кокошки, на които им е разрешено всичко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...