Jump to content

AEW Dynamite - 25 март 2020

neshev

Recommended Posts

Matt май-трябваше да пробва с нов gimmick, по подобие на Jericho, защото Broken Matt беше значим преди 2-3 години.

Пък и самият образ е същият. Сложил един червен кичур и това е. А фразите са едни и същи, като предната версия. Ако имаше жива публика може би щеше да се получи, но целият segment ми се стори скучен.

Много хора не се кефят на тия образи в кеча, ще видим как аудиторията ще реагира.

На мен много ми допадна сегмента с Мат и Джерико. Жалко, че наистина за пореден път нямаше публиката. Харди е култов идиот в този образ. Никога няма да ми омръзне.

Е, със сигурност образът е липсвал на много хора. Мат Харди се завърна в WWE докато беше в пика на гимика, а там така и не беше използван както той и феновете искат. Така че е добре дошло и за него и за AEW, които ще привлекат фенове, които се кефят на образа. Има една въпросителна обаче - дали този образ би се приел от мейнстрийм публиката и съответно дали е добра идея да бъде пушван до такава степен в мейн ивента. Според мен си струва да пробват, в крайна сметка най-големите рейтинги, които някога са били в WWE са точно от готическия период на компанията в началото на 99-та. Личното ми мнение за гимика е малко 50/50. От една страна не съм като Винс и разбирам защо е толкова популярен, но от друга, така и не ме накара да ми пука за него до голяма степен. То не знам и пълната му история де, но явно има причина да ме е мързяло досега да я науча. :D Все пак се радвам, че креативността на Мат най-накрая ще бъде оценена.

Шоуто беше добре структурирано. Хареса ми, че имаше доста промо пакети, те самите бяха доста добри. Мачовете също бяха на ниво. Естествено, публиката доста липсва. Плюсовете поне са два - единия е, че като аудиторията се върне, направо ще гърми, особено след дебютите, на които не стана свидетел. Щом сега шоутата изглеждат на ниво, какво остана публиката като се върне. Вторият плюс е, че перфектно уцелиха тайминга на дебюта на Мат Харди, защото за тези сегменти с него не е нужно присъствието на публика. Даже бих казал, че помогна, ефектите, където се телепортираше бяха доста готини. Така че в крайна сметка бих казал, че засега се справят отлично с проблемната липса на публика.

Използват по възможно най-добрият начин липсата на публика и нямам предвид "телепортирането". Част от образът на Broken Matt е, че той живее в негов си свят и празната зала беше използвана по перфектен начин. С Джерико на едно място за злато и нямам търпение да видя как ще се развие враждата им. Много много материал имат от AEW и съм сигурен, че ще го използват пълноценно, основно заради главните действащи лица. Покрай тези двамата, останалите неща в шоуто останаха на заден план, но няма как... бият Мат в main event-a и когато публиката е обратно в залата, ще се пръска по шевовете!

Мен ме кефят сегментите(2 до момента) с Brodie Lee! Дано да е така добър и на микрофона пред публика, ще стане луд образ! Това с кихането докато Brodie вечеряше shot към WWE и Винс ли беше? :D 

Theme-a на Hager е потресаваща цигания! Джагара джагарара :D 

jlny.gif

2 hours ago, seekstah said:

Мен ме кефят сегментите(2 до момента) с Brodie Lee! Дано да е така добър и на микрофона пред публика, ще стане луд образ! Това с кихането докато Brodie вечеряше shot към WWE и Винс ли беше? :D 

Theme-a на Hager е потресаваща цигания! Джагара джагарара :D 

Да шот към Винс беше.Разказват се истории как Пол Хеймън е ходил в кабинета на Винс да ми разкажете за новите си идеи обаче без да иска е кихнал пред Винс и той го е изгонил от офиса си и му е отебал идеите 😅😅😅

Най-мощното нещо в цялото шоу беше промото на Крис Джерико, отправено към дронът на Мат Харди - Vanguard 1. Особено в началото като казваше как не одобрява политическите му възгледи или после като му каза, че ако се присъедини към тях ще има всички Инстаграм дрон моделки, беше абсолютна нечовещина. Като цяло Крис Джерико е топ човекът в кеча в момента!

Със сигурност по-слабо шоу от миналата седмица, но пак е по-гледаемо от WWE за момента. Нещата, които ми харесаха бяха вмъкването на Броди Лий в историята на Дорк ордър, мачът между Омега и Сами и промото на Джейк Дъ Снейк. Джерико и Мат малко се поизложиха в главния сегмент според мен, поне Харди. Имаше доста изпипани комични моменти и готини промота като Broken Matt в миналото, но тези глупости с абсурдното телепортиране и прекалената експресивност ми дойдоха too much. Jon Moxley не трябва ли да го използват повече, че Динамит се превърна в шоуто на Коуди. Не ме разбирайте погрешно, Коуди е доста оувър и играе страхотно като face, но фокусът винаги трябва да бъде върху шампиона.

Аз си мисля, че по-скоро постваме колко хора гледат кеч в сряда в САЩ.🙃 Винс сам тикна NXT в слота на AEW, нормално е сега да се сравняват рейтингите, "може би" е нарочно dev vs. main. :D 

jlny.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...