Jump to content

AEW Dynamite - 18 март 2020


neshev

Recommended Posts

Ако и Matt Hardy се появи на това шоу, ще бъде страхотно. Остана само Revival да подпилат, с мениджър Jim Cornette и roster-а е пълен. 

Link to comment

Стабилно шоу може би и най-доброто им досега.Определено вдигнаха интереса.Другата седмица ще минат милиона със сигурност.

Link to comment

Ебати мощното шоу! Имаше дискусии за това в какъв формат трябва да бъдат кеч шоутата в момента, за това дали трябва да правят големи моменти или по-добре да ги оставят за пред публика. Според мен AEW взеха правилното решение да изкарат два големи момента на първото шоу без публика. Първо, че когато има публика, шоутата са добри така или иначе, то в крайна сметка това е най-добрия коз на AEW. Така че, след като я няма, кое е нещото, което би задържало интереса на хората пред екрана - някакви големи моменти. И второ, както казах в темата за Смакдаун, е добре кеч компаниите да се опитат да привлекат нови фенове, докато другите спортове не се излъчват. Това ще стане само с нещо голямо, нещо, за което ще се говори и след като минат дни. AEW се справиха в това отношение с днешния епизод. А и както те казаха, след две седмици може да спрат всичко, трябва да предизвикат интерес за когато върнат пълноценните шоута.

 

Промото на Коуди в началото на шоуто беше много добро. Хареса ми много и промо пакета, които имаше Арчър. Ето така се прави. Мачовете също бяха на ниво, кечистите около ринга също допринесоха с колоритност, най-вече MJF. Гевара и той изкърти като пееше песента на Джерико. Едно нещо само ми направи впечатление. Нали уж идеята на карантината в момента е да има възможно най-малко допир до други хора. То в епизода имаше поне 50 кечиста, които седяха един до друг и интерактваха помежду си. Иначе, това със сигурност допринесе за успеха на епизода. 

 

Радвам се, че Luke Harper Brodie Lee се оказа The Exalted One. Винаги съм бил негов фен и винаги съм смятал, че има потенциал. Яд ме беше, че не му дадоха шанс когато беше станал over, особено през 2017-та. Той идеално се вписва в концепцията на Dark Order, която на практика е събрани бивши джобъри, искащи да променят живота си. Радвам се, че му дават шанс да се изяви на микрофона и да бъде лидер, със сигурност му отива да бъде такъв, особено на Дарк Ордър.

 

Много се изкефих и на последния сегмент. Промото на Джерико беше уникално. Като каза, че забранява на феновете да ходят на шоута и след карантината се пръснах от смях. Ебати кавала :D Най-големият кавал обаче със сигурност съм аз. Остава една минута до края на шоуто и си викам ''Що да не вляза в туитър, докато свърши, да прегледам набързо какво е станало през нощта'' и бум - още в първия пост шибаният Мат Харди ме дилийтва. :suicide: Бива ли да съм толкова малоумен да не изчакам една минута. Въпреки това, се изкефих максимално. Беше перфектният момент да дебютира, едва ли някой го е очаквал, след като се оказа, че не той е The Exalted One.

 

Иначе и другата седмица изглежда интересна, доста умно е да направят Street Fight, след като е малко неловко да се кечат на ринг. Даже съм изненадан, че изпревариха WWE с този ход. Като ги споменах, интересно ми е как ще процедират и те, след днешния епизод на AEW. Струва ми се, че AEW вдигнаха нивото и вече няма да им се разминава само с по един мач. Интересни седмици предстоят.

Link to comment

Много добър динамит тази седмица! Доста неща се случиха за шоу без публика. Як подход.

Link to comment

И 4те нови имена в AEW изглеждат много добре - Харди, Кабана, Арчър и Броуди са супер попадения и то точно за HW дивизията, както много хора искаха. Те първо не са някакви имена като Моксли или Джерико, които са топ мейн ивент и не трябва да губят, новите в AEW запълват uppermidcard празнината, която имаше в компанията. Жалко че шоуто беше без фенове, щеше да поцепи особено в New York! Адмирации и за женската дивизия, Шида с новия ring gear е още по-сеееекси. :D Отделно дивизията изглежда добре - Britt, Penelope, Shida, Stadtlander, Riho + Yuka, Priscilla Kelly, Jamie Hayter и Bea Priestley, ако започнат по-често да се появяват ще се заформят доста добри мачове!

jlny.gif

Link to comment

BRODIE F'N LEE! СТРАХОТНО! Много се надявах той да влезе в ролята на "The Exalted One". Според мен е по-добър избор за този стейбъл от Мат Харди. Време е да видим какво умее Броди Лий и дали наистина може да плува с големите акули. От това което съм чувал и виждал, той е много креативна персона, бъде ли му дадена свобода, може да се получи нещо страшно интересно. Хареса ми много изказването му "Daniels, you're not the first out of touch old man to not believe in me". Вземи си, Винс! Ха-ха-ха! СипА си му как си тре'.

 

Появата на Харди за мен беше очаквана. След като не се появи като лидера на Dark Order, бях убеден, че ще бъде вкаран в Елита. На мен лично този образ ми е леко поомръзнал, но нямам против да го гледам. Адмирирам това, че дръпнаха спусъка и се извършиха два големи дебюта в една вечер. Няма за кога да се бавят, не се знае с колко още епизода разполагат, преди да ги спрат за известно време заради коронавируса.

 

Другото което ме впечатли беше видео пакета с Арчър и легендарният Джейк Робъртс. УАУ! Каква креативност, какви невероятни кадри! Погледите на "The Snake" бяха култови, джуджето също изглеждаше адски зловещо. AEW имаха нужда от нещо свежо. Броди Лий и Ланс Арчър може да са ключова част в мейн ивент сцената на компанията.

 

MJF и Шон Спиърс като публика също разбиваха. Отбелязваме и как Сами Гевара запя песента на Крис Джерико, заедно с тях двамата. Този епизод беше доказателство, че не е задължително да имаш фенове в залата, за да покажеш стойностен кеч продукт. AEW се справиха отлично със ситуацията. Браво!

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
The Olimpic Hero

Не ми се пише много подробно, но със сигурност шоуто бе доста добро и AEW показаха как е по-правилният начин да се букват шоута в този период. Ще спомена нещата, които ми направиха най-голямо впечатление:

 

- Промото на Cody в началото. За пореден път той показа, че е може би най-добрият babyface в бизнеса в момента.

 

- MJF и Shawn Spears пиеха, залагаха на мачове и се забавляваха през цялия епизод.

 

- За Dark Order не съм чак такъв оптимист. Luke Harper е добър кечист на ринга, но дали може да бъде лидер и силен с микрофона ми е съмнително.

 

- Видеото сегментът с Lance Archer за мен бе най-доброто нещо от целия епизод. Ринг в някаква гориста местност, джудже с мистериозен вид, което обявява мачовете, Jake The Snake Roberts наблюдава нещата от стол до ринга, а неговият човек Lance Archer пребива брутално всеки, който му се изпречи. Страхотна атмосфера и аз искам да гледам повече подобни неща в кеча. Много различни са от всичко друго. Ако някой не го е гледал, вижте го:

 

 

- The Inner Circle бяха забавни, както винаги. Sammy Guevara пя песента на Chris Jericho, а самият Jericho изнесе доста кавалско и забавно промо.

 

- Дебютът на Matt Hardy. Тук съм по-скоро ок, че Matt ще е в тази позиция, защото това показва, че по-скоро ще бъде насочен към мейн ивент сцената, отколкото към Dark Order, които са си в low-mid-card-a.

               

Link to comment
Момчил

Шоуто беше адски добро! Вие сте го анализирали, но аз имам само един въпрос относно "Le Champion". Много ми е интересно, дали Jericho употребява някакви субстанции, защото съм го забелязвал, още от както беше в WWE, винаги учите му имат доста кървав цвят? По принцип съм чел, че употребява само алкохол, но не ми се вярва да ходи пиян на работа, та някой знае ли каква е причината за този не естествен цвят на очите му?

Link to comment
4 hours ago, Момчил said:

Шоуто беше адски добро! Вие сте го анализирали, но аз имам само един въпрос относно "Le Champion". Много ми е интересно, дали Jericho употребява някакви субстанции, защото съм го забелязвал, още от както беше в WWE, винаги учите му имат доста кървав цвят? По принцип съм чел, че употребява само алкохол, но не ми се вярва да ходи пиян на работа, та някой знае ли каква е причината за този не естествен цвят на очите му? 

 Как не ти се вярва, почти всяко шоу е видно на черешата. Известен е в кеч средите с лудите купони и многото изпит алкохол. И съм чел от кечисти колко впечатлени са, че той е единственият човек, който може така да блести на ринга на деня след луда пиянска вечер. 

 Това е и една от причините да изглежда като чичко. Ако се появи трезвен някой път, ще смъкне поне едно 10 години в лице. Да не говорим, че от тоя алкохол именно е качил доста и го мързи да тренира.

 Отделно беше взел луди пари за 2минутно участие в Саудитска Арабия, но каза, че повече няма се върне, защото било забранено да се пие в Кралството и беше супер недоволен. Изкара го най-лошото преживяване в кариерата му. Така че можем да си направим изводите какво е важно за него. :D

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Приятна поява на Мат Харди, някой ще ми обясни ли ролята на дрона, каква част е от ролята му, защото бях далеч от света за известно време и не знам.

Link to comment
3 hours ago, hacky said:

Приятна поява на Мат Харди, някой ще ми обясни ли ролята на дрона, каква част е от ролята му, защото бях далеч от света за известно време и не знам.

 

[size="7"][i][color="#FF0000"][center][font="Garamond"][b]BWA Champion (1)[/b][/font][/center][/color][/i][/size]

Link to comment
nWoHulkster

Браво. Ето така се прави добро шоу без публика. Естествено, с публика шоуто щеше да е по-интересно за гледане заради реакциите, но като се имат предвид тегавите обстоятелства в момента, това шоу се получи отлично. Новите попълнения в roster-a радват. 👍

Link to comment

AEW правят продукт, който е ПЪТИ по-добър от това, което предлагат Е-то. Ефектът от това, че са без публика го покриват феноменално. Затъмненяването и фактът, че са оставили хора от екипа като "мини публика", за да има реакции и живот, е топ предвид ситуацията.

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Link to comment
UNDERTAKER*

Много приятно за гледане. Адекватно е може би правилната дума. Харесва ми, че не си заравят главата в пясъка и един вид да си продължават шоутата като на театър без публика, а признават моментната ситуация и дори я използват в шоуто си. Този подход скъсява дистанцията зрител-шоу и прави така, че зрителят да се чувства involve-нат.

 

Jake Roberts си намери най-доброто място може би, уникален е в тази роля. Ето с такива ходове AEW могат да накарат по-стари фенове на кеча да им следят шоутата. Вкарваш любими кечисти от миналото и им даваш релевантни на настоящето роли. Не вярвам да имало фен, който да не се е изкефил на първата поява и промото на Jake, познавайки него като кечист, силните му страни и въобще цялата му история. Както би казал @nabonid, кечистите от старата школа са голяма работа :D. Майтапът настрана,  ункикална аура имат повечето.

 

Иначе леко извън темата за шоуто, аз не проумявам как може Cody Rhodes да го играе добър. Не знам не го ли виждат, но пичът има визията да е най-великият heel в историята. Страшно много ми прилича на някакъв лош герой от Street Fighter примерно. Косата, лицето, позицията му дори в компанията, всички предпоставки да бъде мега въздействащ в такава роля.

Link to comment
The Olimpic Hero
3 minutes ago, UNDERTAKER* said:

Иначе леко извън темата за шоуто, аз не проумявам как може Cody Rhodes да го играе добър. Не знам не го ли виждат, но пичът има визията да е най-великият heel в историята. Страшно много ми прилича на някакъв лош герой от Street Fighter примерно. Косата, лицето, позицията му дори в компанията, всички предпоставки да бъде мега въздействащ в такава роля.

 

За визията му съм съгласен, че може да бъде и добър heel. Не си прав обаче за останалото. Тоест това, че не проумяваш как може в момента да е babyface. Не знам от кога гледаш AEW, но Cody през последната година е може би най-добрият babyface в целия бизнес, като изнася най-въздействащите babyface промота, които можеш да чуеш. Препоръчвам ти и мача му срещу Dustin Rhodes от Double or Nothing 2019, който за мен лично е най-добрият мач за 2019 година - невероятно разказана история и уникална емоция.

               

Link to comment

Коуди е най-натуралния бейбифейс, който сме имали  в бизнеса от години. Промотата му са 10/10.

Link to comment
UNDERTAKER*
5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Препоръчвам ти и мача му срещу Dustin Rhodes от Double or Nothing 2019, който за мен лично е най-добрият мач за 2019 година - невероятно разказана история и уникална емоция.

 

Гледах го още тогава, да. Аз не твърдя, че не е успешен като face, просто визията му крещи heel направо :). Под "не проумявам" имам предвид, че ми се струва като изпусната възможност за мен такава визия да не се използва, а не че не може да бъде адски добър и като face.

 

Hulk Hogan може би е добър пример. Всички го имаха за най-великия face. На никой не му е минавало през ума и не си го е представял в друга роля, но днес доста хора биха поспорили кога Hogan беше по-въздействащ.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...