Jump to content

TNA: Rebuild 2020


Prince10

Recommended Posts

Дами и господа, влизате в най-популярната платформа за видеосподеляне - YouTube. Като истински кеч фен сте се абонирали за канала на Impact Wrestling. Излиза нов клип, пробуждащ интерес във вас. Очаквате, че ще видите качен стар мач, който да ви върне към спомените за екшъна на TNA. Може би, пък ще е старо промо, което ще събуди носталгичните ви чувства за вулгарния език на някои от най-добрите кечисти на микрофона. Но най-добре ще е, ако това е новина за ново шоу. Искате дори за една вечер, отново да се насладите на най-добрата кеч компания в света. Бързо кликате с левия бутон на мишката върху видеото и...

,,Здравейте, почитатели на истинския кеч! Моето име е Shane McMahon и аз съм новия собственик на Impact Wrestling. Имам няколко въпроса към вас. Писна ли ви да гледате скучните епизоди на Хънтър? Писна ли ви да гледате жалките опити за сегменти? Писна ли ви да гледате тези пародии на кеч мачове? Искате ли да гледате истински кеч отново? Ако отговорът е да, то тогава имате нужда от нас! Имате нужда от Scott Steiner,RVD,Ken Shamrock, Shark Boy, Wade Barrett, Matt Hardy и още откачени типове! Аз, CEO-то на федерацията - Tommy Dreamer и всички от ростера ще ви върнем във времето, когато кечистите не бяха шибани путки! Бой по улиците, кръв, премахване на цензурата, защото не ни пука за тъпото ти 10 годишно чаве - това са само част от нещата, които ви очакват. Бъдете сигурни в едно - ще бъде НЕРЕАЛНО! Хей Хънтър, Pipebomb!!!

Link to comment

Директна война с WWE без цензура... Nice 👌 Хоугън не успя, но може би сега ще е различно 🤔

Link to comment

Направи дневника наистина реалистичен и го отмени заради коронавируса.

Link to comment

Не видях в кой раздел е темата и признавам си, в началото клъвнах здраво. Дейба..

 

За дневник ти трябва наистина адски много свободно време и различни идеи, което не е гаранция, че през 2020 ще предизвика интерес. Успех с начинанието все пак.

Link to comment

Impact започва! Това е първото издание на шоуто от новата ера. Логично първият на ринга е Shane Mcmahon. Шефът взима микрофон и поглежда към публиката, която ще пръсне залата. Чуват се отвсякъде скандирания за TNA. Погледът на Shane си спира на един огромен трансперант, гласящ ,,WWE is shit!". Това го кара да се усмихне мазно.

 

- Това е TNA!!! Как сте Чикаго??? Е, след толкова чакане, федерацията е отново тук. Няма да губя време в сълзливи истории, както правят сценаристите на WWE, защото не сме путки като тях.

Публиката полудя при тези думи и започна да скандира: ,,THEY ARE PUSSIES, THEY ARE PUSSIES, THEY ARE PUSSIES"

- Представям ви двама от най-екстремните кечисти - Christian и Matt Hardy.

Под бурните овации на публиката двамата ветерани се качиха на ринга. Christian започна:

-Това е уникално чувство, а това че отново съм с моя приятел Matt, го прави още по-велико.

Matt:
-Ние знаем как се правят топ мачове и затова сме тук, така че защо някое копеле не излезе още сега?

В този момент се чу музиката на една от бившите TNA звезди. За изненада на всички това беше Willie Mack.

-Ей, нещастници! Идвате от оная смърдяща на лайна компания и си мислите, че на някой му се слуша за вашето ,,приятелство". Омекнали сте нещо! Пребивахте се като кучета в TLC мачовете, а сега сте приятели? Вие сте лицемери! Заради това, че путки като вас са тук, Rich го няма.

Shane полудя, защото мразеше Rich Swan и споменаването на човек отказал на TNA, го вбеси.
- Слушай сега,кретен! В тази федерация си, само защото имам нужда от малко джобъри. Не ставаш! А твоето приятелче Rich Swan, ще бъде просто кучката на сестра ми в WWE. Сега обявявам мач между Christian и теб, с условието, че ако Christian победи, той ще получи мач за X-Division Championship, а ти ще миеш кенефите на цялата съблекалня.

                 Christian vs Willie Mack

Доста добър мач м/у двамата, изпълнен с много обрати. Накрая обаче при една ситуация в която двамата бяха извън ринга, Mack изблъска Christian в Hardy, който коментираше мача. Разрази се спор между последните двама, което позволи на Mack да върне Christian на ринга, превъртя го и го тушира.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●

       Зад кулисите, Tommy Dreamer обещаваше на Eddie Edwards, че ще си бие за новата титла на компанията, но Eddie искаше обещаното му от Shane, а именно мач за ТNA World Championship. Копелето Дриймър, беше задействал връзките си от ECW и беше придобило правата върху световната им титла, но имаше условието тази титла да бъде на ниво mid-card.
- Eddie, ще получиш мач за титла, Shane ти е казал Световната, но е имал предвид...
Eddie:
- Виж, Tommy, не ме занимавай с глупости! Дай ми шибания мач или си тръгвам още днес.
Към разговара се присъедини Shark Boy, който започна да се ебава в свой стил с Eddie за това каква свиня е станал:
- Братле, искаш мач за титла, но мязаш на кит, който е изял друг кит, а този кит е изял друг кит, а третият кит е изял още няколко кита.
-Какво???
- Виж, това което искам да кажа е, че имаш много претенции, а всъщност си една 100-килограмова торба с лайна.
- Рибок, ще те пратя отново в кома, но този път няма да се събудиш.
Tommy Dreamer реши да се намеси и бързо да се отърве от Eddie, защото не искаше да се оправдава повече на дебелака:
- Вие двамата на ринга, веднага! Победителят ще бъде първият ECW шампион!

             Eddie Edwards vs Shark Boy -                          ECW Championship

5 минути здрав бой, когато изневиделица се появи Wade Barrett. Британецът нахлу на ринга и със стол преби и двамата, а съдията обяви, че мачът е прекратен.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Отново сме backstage, където Ace Austin и Shane McMahon спорят за нещо. Все пак, в края на разговора си стискат ръцете и продължават по пътя си.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●

      Отборните шампиони - The North (Josh Alexander and Ethan Page), излезнаха на ринга. Josh:
- The North обявява Open Challenge Match!
Page:
- Josh, но то няма нито един отбор в нашата дивизия...никой няма да излезе.
- Няма да излязат, защота са шибани страхливци, а не защото няма друг отбор.
- Прав си, Josh! Ние ги ебахме всички, включително онези копелето Lucha-та и сега се крият от нас. The North е най-великият отбор!
В този момент, музиката на Madman Fulton прозвуча.
- Кой го е страх от вас? Вие сте най-жалките отборни шампиони. Единият си сложил някаква каска на главата, която е безсмислена, защото и без това имаш 2 мозъчни клетки, а другият...всъщност кой си ти? Представям ви новия си партньор - Mahbali, с него ще ви пребием още сега!
         The North vs Madman Fulton 

         and Mahbali - TNA World Tag

                Team Championships
Отборните шамиони бяха направо неудържими в този мач. Взеха победата доста бързо, а изглежда, че новият отбор на Madman и Mahbali няма да се получи и са силни само на приказки.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●
         Ken Shamrock vs Rhino vs

          RyBack vs Chris Sabin - #1

          Contender for X-Division

                 Championship
Shane беше обявил мач за претендент за титлата на Ace Austin между тези четиримата. Явно това е била причината на разговара им преди малко. RyBack беше на път да спечели, след като направи Shell-Shock на Shamrock, но Sabin успя да му забие мощен kick, който го изкара извън ринга. 1...2...3 и Sabin открадна туша. Всичко това се случи пред очите на шампиона Ace Austin, който беше в ролята на каментатор. Той не беше очарован от победата на Sabin и го нахрани доста на коментаторската маса.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Shane McMahon отново излезе пред публиката и реши да закрие шоуто собственоръчно:
- Дами и господа, това беше всичко от нас за тази вечер. Другата седмица в 4 мача ще се решат претендентите за вакантната Световната титла. На турнира Destination X ще гледаме King of the Mountain мач! И накрая, но не на последно място...

На екрана се появи надпис Best In The World, придружен с песента Cult of Personality. Това предизвика нечуван до момента pop. Публиката пощуря - това беше CM Punk! Shane се смееше право срещу трансперанта ,,WWE is shit!". Punk се качи на ринга, взе микрофон и изкрещя: ,,Best in the world, bitches". Shane беше много доволен и подаде ръка на Punk, очаквайки той да му върне жеста и да изнесе най-доброта си промо. Punk погледна към Shane и просто слезе от ринга. Прибирайки се към съблекалнята, се обърна и вдигна микрофона:
- Това е истинска Pipebomb, кучи сине!

Пусна микрофона и се прибра. Shane едва сега разбра с кого се беше забъркал.

 

Link to comment

Много добър roster, смесица между стари и нови. Пушвай Rich Swann, доста е талантлив. Появата на Пънк я очаквах, сега има сигурен дроу, който ще следим в шоутата, които са лесни и пълни с откровени, нецензурирани сегменти и промота. 

Link to comment

TNA Roster:
Ace Austin, Austin Aries,Chris Bey,Chris Sabin,Christian,CM Punk,Dave Crist,Ezekiel Jackson,Eddie Edwards,Ethan Page,Fala,Joey Ryan,Josh Alexander,Ken Shamrock,Madman Fulton,Mahabali, Matt Hardy, Sami Callihan, Shark Boy,Scott Steiner,Petey Williams,Rhino,Rob Van Dam, RyBack, Ted Dibiase,Tommy Dreamer, Wade Barrett, Willie Mack

 

С това ще се работи, а скоро ще добавя 6-7 още, но ще бъдат изненада😀

Rich Swann има други планове и се продаде на друг сценарист🙂

Link to comment

     Отново сме с Impact, този път в Бостън! Само след 3 седмици ни очаква първият турнир на TNA - Destination X. Засега няма обявени мачове, а по-късно днес ни очаква подписването на договора м/у X-Division Champion Ace Austin и претендентът Chris Sabin. Очакваме и 4 мача, които ще определят участниците в King of the Mountain Match за вакантната Световна титла.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●

На ринга, под бурните овации на публиката, излиза CM Punk. Трансперантът ,,WWE is shit!" отново е сред публиката. Punk сяда по средата на ринга и кръстосва крака:

- Това вече сме го играли, Shane! Излизам, правя каквото си искам и някой от McMahons ме наказва. Не ме ебе за парите, щом имам силата да използвам това нещо - микрофона!

Shane само това и чакаше. Излезе от офиса и тръгна към ринга, но се спря по средата на рампата:

- Punk, не говори неща, които не мислиш. Ти искаш само пари. Точно затова си тук, защото аз подписах най-тлъстия чек в историята на кеча. А това значи, че ти трябва да си затваяш устата.
- Да я затварям така ли? Shane, с всяка изминала година ми приличаш повече на един твой роднина. И не това не е Vince, тъпият дъртак е класи над теб. Приличаш ми на сестра ти и то по половите органи.
- Млъквай!
- Виж, няма да те псувам повече, и без това баща ти го прави всеки ден. Тук съм, защото искам да получа своя мач за претендент за Световната титла. Виждам, че не си ме вмъкнал никъде...
- Местата са заети, но ти ще получиш мач. Още сега ще се изправиш срещу Fallah!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●
                 CM Punk vs Fallah
Punk беше постоянно прегазван от почти 200-килограмовото чудовище. Мачът беше доста дълъг. Около 20 минута, вече дебелакът се беше изморил. Засили се да се забие в противника си, който беше в другия ъгъл. Тогава Punk успя да откачи най-горната част на сглобката, а Fallah се озова право в нея, след което изяде едно коляно в главата. Punk го заключи в Захапката на Aнакондата и спечели мача.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    Пренасяме се backstage, където The North се ебаваха с Ken Shamrock за поредния изпуснат шанс за титла.
Josh:
- Пич, ти си като Тотнъм във футбола...
Page:
- Всеки път си близо, а накрая все калъфки за теб.
Ken:
- Грозници, защо пък да не отнема вашите титли? Имам един приятел, който би искал да си премерим пишките още тази вечер с вас.
Page:
- Този приятел да не е Braun Strowman, приличате си по успехи?
Ken:
- После на ринга!!!
Josh:
- Залагаме титлите, така сме сигурни, че не можеш да спечелиш.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

           Dave Crist vs Rob Van Dam
Това беше първият мач от серията за претенденти. Той беше 4:42 минути, като приключи с Five Star Frog Splash и Van Dam е първият участник в мача.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    Отново backstage, където Wade Barrett говореше с Tommy Dreamer
- Искам двете копелета - Shark Boy и Edwards да се явят веднага, за да ги пречукам на момента. Не може, просто защото искаш мач за титла да го получиш, така ли се печели колана на ECW? Това е неуважение към самия теб, Tommy!

Tommy Dreamer:
- След побоя миналата седмица и двамата са в болница, но си прав. Тази титла трябва да се заслужи! На Destination X - Wade Barrett, Shark Boy и Eddie Edwards в мач за титлата на ECW. И тъй като това е мач за най-екстремната титла, той ще бъде Street Fight!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

         Sami Callihan vs Joey Ryan
Втори мач за претендент за титлата. Въпреки че всички очакваха по-бърза победа на Sami, мачът се проточи 11:12 минути. Все пак Callihan спечели с Stretch Mufler и беше вторият участник в мача.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Веднага след тях беше решено, да се проведе третия мач за претендент.

        Matt Hardy vs Madman Fulton
Невероятен бой си спретнаха двамата. Matt Hardy беше готов да довърши Fulton, когато партньорът на Futlton - Mahbali се намеси и разконцентрира Matt, а Fulton му заби коляно и Running Splash 1...2..., но Hardy се вдигна. Благодарение на своя опит Matt успя да пречука Mahbali и обърна мача. Направи изненадващ Side Effect на Fulton. 1...2..., но нещо се случи. Matt се обърна и видя, че Willie Mack беше издърпал съдията. Matt тръгна да гони Mack, но чернилката го излъга, преминавайки през ринга. Съвзелият се Fulton, през това време заби коляно и нов Running Spash! 1...2...3 и Fulton изненада всички с тази победа!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     На ринга излезе Scott Steiner. Всички бяха на крака и пляскаха. Това просълзи легендата, но Scott започна:

- Знаете, че преди месец ...Имам позволението на лекарите да се бия, но няма да го правя повече. Животът ми е заложен на карта и не мога да си позволя рискове. Не мога повече да правя това, което обичам. Искам на благодаря на всички от TNA и Impact. Вие сте моето семейство. Другата седмица ще направя пенсионирането си официално.

Към него се приседини Petey Williams - неговият най-добър приятел. Той прегърна здраво Steiner. Каза му нещо на ухо от типа, че го обича като брат, а после си тръгнаха заедно от залата.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

The North vs Ken Shamrock and ??? - TNA World Tag Team Championships

Ken Shamrock излезе пръв:
- Дами и господа, представям ви бъдещето на TNA - Chris Bey!

Двамата се качиха на ринга, но феновете не бяха дабре запознати с Bey и не реагираха достатъчно добре. Очакванията бяха за по-голямо име.

При появата си The North веднага започнаха да се ебават.
Josh:
- Тоя джобър ли бе хахахахх?
Page:
- Да беше извикал Мики Маус по-добре хахахаха.

Всичките подигравки на The North бяха навряни в гъза им. Bey летеше по ринга и заедно с Shamrock пребиваха като кучета шампионите. The North бяха унижени, подцениха мача и за малко да загубят титлите, но Page заби един удар под пояса на Bey и си спечелиха DQ. Въпреки това, The North бяха победени и имахме нов отбор, кайто щеше да им се противопостави.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Време беше за подписването на договора между Ace Austin и Chris Sabin. На ринга бяха Dreamer и двамата участници.

Dreamer:
- И двамата знаете процедурата. Първо трябва да подпише Sabin

Sabin:
- Дай го!

Sabin подписа веднага, без да прочете нито един ред.

- Ето, готов съм да сритам задника на тоя дългокос маймун.

Austin:
- Мери си приказките, лайно! Защо ме караш да подписвам този договор? Това трябва да стане седмицата преди турнира, а да него има цели 3? Преди да подпиша, искам отговор!

Sabin:
- Да кажем, че това е просто бизнес, който не искам да отлагаме. Подписвай!

Austin придърпа договора, прегледа го отново, видя че в него нямаше уловка и подписа. Обърна се към Sabin и му хвърли договора в лицето. След това се нахвърли отгоре му. Sabin успя да изпълзи от ринга и избяга, докато Austin беше вдигнал титлата високо. Шампионът взе микрофона и започна да сипва на Sabin:
- Върни се, страхливец. Не заслужаваш този мач! Ще те пребия!
Sabin, дори не обърна внимание на тези думи. Огледа цялата зала и чак тогава се прибра.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

             Mahbali vs Austin Aries
Това беше последният мач за определяне на участник в мача за TNA World Heavyweight Championship. Mahbali чакаше своя опонент на ринга, когато на екрана се появи CM Punk. Той държеше бухалка, а Aries беше проснат и целият в кръв пред съблекалнята си.

Punk:
- Явно се отвори едно местенце за мен, Shane. Ще се видим другата седмица! Pipebomb!!!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●      TNA Destination X (Orlando,Florida)

1. Ace Austin vs Chris Sabin - X-Division Championship

2. RVD vs Sami Callihan vs Madman Fulton vs ??? - TNA World Heavyweight Championship (King of the Mountain Match)

3. Eddie Edwards vs Shark Boy vs Wade Barrett - ECW Championship (Street Fight Match)

Link to comment

     Здравейте, кеч фенове! Предаваме на живо от Минеаполис, Минесота. Залата е препълнена и тръпне в очакване за началото на Impact. Днес ще станем свидетели на пенсионирането на една легенда - Scott Steienr. В края на шоуто ще бъде официалната церемония за изпращането на Steiner, като ще присъстват много от звездите на TNA. Очакваме да видим и какво ще бъде официалното решение за мача за TNA World Heavyweight Championship.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
     Шоуто започва с Matt Hardy, който излиза на ринга бесен:
- Повече от 25 години бачкам като луд! Направих най-добрият мач в историята на TNA срещу собствения си брат! Аз съм лицето на тази шибана и жалка федерация!

*WHAT?*

- Млъквайте, идиоти!

*WHAT?*

- Сега говори легендата Matt Hardy!

*BOOOOOOOOO*

- Въпреки всичко и всеки, аз ще взема това което ми принадлежи. Не ми пука дали ще се намеси някой черен джобър, или някой дебел задник, аз ще бъда шампион. Миналата седмица ми беше отнет шансът да спечеля Световната титла, и то с нечисти средства. Днес заемам мястото на Austin Aries и ще се бия отново за претендентското място. Ще взема реванш от Mahbali за намесата му, като лично го победя. Не ме мислете за глупак, говорил съм с Shane, а той ми гарантира, че при намеса на свинята Willie Mack, той ще бъде изхвърлен от федерацията.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

          Wade Barrett vs Dave Crist

     Скучен мач, който продължи 3:17 минути. Barrett не позволи голяма съпротива и победи бързо с Wasteland.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
     Зад кулисите Ace Austin търсеше Chris Sabin, крещейки името му. По пътя си срещна сензацията от миналата седмица - Chris Bey. Младокът вдигаше тежести във фитнеса и видимо не му се занимаваше с проблемите на шампиона. Austin се почувства пренебрегнат за втора седмица подред:
- Ей, малкия! Не чуваш ли? Къде е Sabin?
- Не ми пука нито за теб, нито за Sabin, спасявай се.
- Май искаш още сега да ти разбия главата?
- Виждам, че си търсиш кой да ти нарита задника. Sabin го няма, но аз съм насреща.

Към тях се присъедини Tommy Dreamer:
- Austin, твоят човек Sabin го няма, взел си е болнични. Но щом искаш да се биеш, ето това е възможност. Двамата ще се биете в Main Event-а тази вечер!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

   The North vs RVD and Sami Callihan

     Отборните шампиони трябваше да си върнат славата, затова се изправиха срещу двама от претендентите за Световната титла. Много добър мач, продължил 15:51 минути. The North и RVD дадоха най-доброто от себе си, но при Callihan това не беше точно така. Josh беше притиснал RVD, но холандецът успя да му се измъкне. Едвам успя да стигне до ъгъла и протегне ръка, когато Callihan се отдръпна и си тръгна. Josh веднага реагира и заедно с Page забиха своя Team Finisher. 1...2...3 каква победа само за шампионите.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

  Matt Hardy vs Mahballi/ w. Madman                                                          Futlon

     Нов добър мач на Hardy. Беше на път да спечели, правейки Twist of Face на противника си, но в този момент беше разсеян от Willie Mack, който излезна на сцената. Mahbali се освести, но атакувайки Matt, удари съдията, който падна извън ринга. В този момент Madman му хвърли стол, а съотборникът му проби главата на Hardy с него. Последва Sky High, а съдията се съвзе точно навреме, за да преброи до 3. Mahbali също е в мача!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     CM Punk беше в съблекалнята и говореше по телефона. Тогава към него се присъедини новата репортерка Maria Menounos:

- Punk, миналата седмица ти преби почти до смърт Austin Aries. Това ли е начинът да стигнеш до мач за титлата
- Досега говорих с Dreamer. Съобщи ми, че пак съм наказан и няма да участвам на турнира. Е, Tommy, явно си станал същата путка като шефчето си. Не дойде да ми го кажеш в очите, а се криеш като мишка в дупката си. Мислите ли, че няма да участвам на турнира, защото две мижитурки така са ми казали. Ще бъда там! Best in the world!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

              Ace Austin vs Chris Bey

     Мачът беше уникален, а двамата доставиха истинско шоу. Невероятна техника и движения във въздуха. Към 13 минута, се случи немислимото. Bey направи Lights it up и е на път да победи шампиона. 1...2...НО НЕ! Austin оцеля! 2 минути по-късно шампионът отвърна със своя The Fold. 1...2...3 и перфектен завършек на Main Event-a. Двамата си стиснаха ръцете и Austin се прибра пръв. Същото правеше и Bey, когато беше атакуван от The North. Двамата го спукаха от бой, а когато Shamrock дойде да помогне, беше късно
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     Всичко беше готово за най-тъжното събитие през изминалите месеци. На ринга излезнаха почти всички звезди на федерацията и наобиколиха ринга. Единсвените липсващи бяха Punk и Sabin. Малко по-късно под мощните cheers излезе Scott Steiner. Той се качи на ринга и хвана микрофона:

- Благодаря ви за всичко! Толкова години правех това за вас и не съжалявам за нито една от секундите прекарани тук.

Приятелят му Petey Williams започна да аплодира, а след него и всички останали.

- Невероятни сте! Благодаря и на вас за прафесионализма и...

В този момент на ринга до Williams и Steiner си качи и Rhino:

- Ние също ти благодарим, Scott. Но не мога да те пусна да си тръгнеш така. Ти си един от моите идоли, но не мислиш ли, че за да останеш такъв, трябва да направиш мач още един път? Срещу чудовището Rhino! Не напускай като страхливец, приятелю.

Petey Williams:
- Как смееш...

Steiner:
- Тихо, Petey. Rhino, твоето предизвикателсво е прието

Двамата си стиснаха ръцете, публиката беше готова за шоу!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

         

TNADestination X (Orlando,Florida)

1. Ace Austin vs Chris Sabin - X-Division Championship

2. RVD vs Sami Callihan vs Madman Fulton vs Mahbali - TNA World Heavyweight Championship (King of the Mountain Match)

3. Scott Steiner vs Rhino

4. Eddie Edwards vs Shark Boy vs Wade Barrett - ECW Championship (Street Fight Match)

 

   

Link to comment

    Днес сме в Орландо, Флорида, точно тук след седмица ще се проведе турнирът Destination X! Вече имаме 4 страхотни мача, а днес ще бъдат обявени и останалите такива. Очакваме появата на Chris Sabin и да разберем от какво точно се крие. CM Punk има да каже също някои неща за своето наказание. Останете с нас, време е за шоу!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

      Chris Bey / w. Ken Shamrock vs Ethan    Page / w. Josh Alexander/

    След атаката на The North над Chris Bey миналата седмица, CEO-то на федерацията Tommy Dreamer организира мач м/у Page и Bey. При загуба на отборния шампион, The North щяха да защитават титлите на Destination X срещу новия отбор на Shamrock и Bey.

    Интересен мач, като Bey отново достави. На няколко пъти Josh се намесваше, което помогна на съотборника му доста. При една такава намеса, Shamrock му направи мощен саблен удар, с който за малко да му отнесе главата. Bey се възползва от ситуацията и след Triple C тушира Page. 1...2...3! Явно ще имами нови отборни шампиони на турнира.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     CM Punk стоеше на ринга:
- Това ли е? Така ли си решават проблемите в TNA? Незаслужили победители в мачове за Световната титла? Това ли е нещото, което обеща Shane MacMahon? Този човек твърди, че обича парите, но обича да целува задници повече. Цял живот прави това със задника на Vince. После целуваше този на Hunter. От толкова гомна в устата се е наял и сега е научил ,,най-откачения човек на планетата" - Tommy Dreamer, да лиже неговия гъз. Tommy, защо не разрешим проблема както в ECW и не дойдеш още сега да изтръгна омазания ти с лайна език?

    Tommy Draeamer излезе от офиса си и се запъти към ринга. Застана очи в очи с Punk, държейки микрофон:

- Кучи сине, Tommy Dreamer е същото откачено копеле, което помниш и с радост бих ти изтрил жалката усмивка от лицето! В TNA нещата се решават с бой, а щом искаш мач за титлата ще трябва да минеш през мен!

    На рампата излезна отборът на M&M (Madman Fulton and Mahbali).

Madman:
- Явно Punk има проблем с M&M. И двамата сме в мача, но според Punk не заслужаваме. Да кажем, че не сме съгласни с него, но за да няма съмнения около това, му предлагаме да си избере един от нас, а той ще му покаже, че не сме случайно там.

Punk:
- Защо пък да не ви пребия и двамата наведнъж?

Dreamer:
- Защото публиката ще реши, чрез гласуване, срещу кого от вас двамата да се изправиш. Ако победиш, ще заемеш мястото на загубилия в мача.

    Punk слезе от ринга с мазна усмивка, доволен, че получи това коета искаше.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

       Wade Barrett vs Willie Mack

Двамата се биха 7:32 минути, когато Matt Hardy връхлетя на ринга и започна да налага Willie Mack. Barrett се присъедини, но от нищото се появиха първо Eddie Edwards, а после и Shark Boy, които ги изритаха отвън. Мачът завърши без победител.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    Backstage, намираме се пред съблекалнята на Chris Sabin, където Maria чукаше на вратата, за да вземе интервю:
- Chris, би ли ни отворил, за да ти задам няколко въпроса. Ще бъда кратка.
- Кой е? - чу се от съблекалнята гласът на Sabin.
- Аз съм новата репортерка...
- Какво искаш? - врата се отвори. Sabin огледа коридора и притвори леко.
- Chris, от кого се криеш? От няколко седмици...
- Не се крия от никого, аз не съм страхливец! На турнира ще взема титлата и...

    Шампионът Ace Austin блъсна вратата в Sabin и двамата се сбиха. Sabin отново успя да се измъкне и избяга до колата си, след което напусна залата.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

          Dave Crist vs Ted Dibiase

Това беше дебютът на Dibiase в компапията. Всички очакваха да видят джобъра от WWE, но това сякаш беше друг кечист. Беше се нацепил брутално и пълен с нов арсенал от хватки. Мачът продължи 4:48 минути, като през цялото време Dibiase доминираше. Dream Streat и 1...2...3! Победа за Dibiase и поредна загуба за Crist.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

            Shark Boy vs Matt Hardy

   След боя в който участваха двамата, беше обявен мач между тях. Химията не се получи и двубоят не беше много успешен. Той и не продължи дълго, защото отново имаше намеса. Willie Mack за трета поредна седмица не позволи на Matt да победи и нахлу на ринга с пръчка, с която започна да посинява от бой Hardy. Двамата пренесоха боя и сред публиката. Омразата помежду им си личеше от километри и двамата си спретнаха брутален кютек. Всичко завърши на паркинга с едно скачане от джипката на Dreamer от Hardy върху Mack. Двамата се размазаха право върху предното стъкло на една Honda, което се счупи. Малко по-късно беше обявено, че ще има мач между двамата в Steel Cage!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     На ринга е Ace Austin:

- Тук съм, защото някои хора забравиха за това, че съм X-Division Champion. Нека тези хора си припомнят, че аз все още съм на върха в TNA. Никога не съм бягал като кучка, както направи Sabin. Никога не съм отказвал бой. Винаги съм излизал тук, на този ринг, давал съм всичко от себе си, правил съм някои от най-запомнящите мачове в историята, доставям на феновете това за което са дошли и ми харесва да го правя. Харесва ми да си премазвам тялото всяка шибана седмица, да се целувам с фенките ми, докато имам мач, и да гавря майките на опонентите си, да за теб говоря, Trey. Това е моята философия и няма да спра да я практикувам. Обръщам се към всички вас, след Destination X, аз ще бъда шампион, както ще бъда шампион и след всеки един турнир!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 CM Punk vs Madman Futlon or Mahbali

    Punk беше готов за битка, чакайки на ринга своя опонент. На екрана се появиха резултатите от гласуването. 51% на 49%! Но за кого? Появиха се имената под цифрите. Това под 51 беше на Mahbali. Индиецът тръгна към ринга, под chant-овете на публиката *CM PUNK*CM PUNK*CM PUNK*

    Двамата се биха като за последно. Това беше шансът на живота ми. Размениха си по един финишър, първо Punk се повдигна на 2 и половина, а след това Mahbali се измъкна от Anaconda Vice. При един опит за Sky High на Mahbali, Punk се изплъзна и му заби ритник в главата. Последва GTS, 1...2...3! Punk отива на Destination X, а Mahbali изглеждаше крайно разочарован.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

TNA Destination X (Orlando,Florida)

1. Ace Austin vs Chris Sabin - X-Division Championship

2. Matt Hardy vs Willie Mack (Steel Cage Match)

3. RVD vs Sami Callihan vs Madman Fulton vs Mahbali - TNA World Heavyweight Championship (King of the Mountain Match)

4. Scott Steiner vs Rhino

5. Eddie Edwards vs Shark Boy vs Wade Barrett - ECW Championship (Street Fight Match)

6. The North (Josh Alexander and Ethan Page) vs Ken Shamrock and Chris Bey

7. Joey Ryan vs Ted Dibiase

Link to comment

    Време е за първия турнир на TNA - Destination X! Очакваме да видим 7 мача, като в 4 от тях са заложени титлите във федерацията. Ще станем свидетели на последния мач на Scott Steiner, както и на Steel Cage Match между Matt Hardy и Wille Mack. Скоро в залата ще пристигне и Shane McMahon, който има сензационна новина за феновете. Вече можем да обявим официален старт на Destination X!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

            Joey Ryan vs Ted Dibiase

След страхотното представяне на Dibiase миналата седмица, Shane и Dreamer решиха да му дадат възможност и на PPV-то. Dibiase затвърди доброто мнение за себе си. Абсолютна доминация и превъзходство над Ryan. Мачът не беше нещо впечатляващо, Dibiase използваше предимно сила, а на Ryan не му беше даден шанс за надмощие за повече от 20 секунди. Мачкането на Dibiase продължи 6:20 минути, до момента в който той успя да приложи Dream Street. 1...2...3! Страхотна победа, коята ще му даде тласък за напред.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

        TNA Tag Team Championships: The North (Josh Alexander and Ethan Page) vs Ken Shamrock and Chris Bey - TNA Tag Team Championships

Победа тук за The North е задължителна. Шампионите не можеха да си позволят да загубят титлите. Миналият месец беше доста неприятен за тях и те трябваше да си върнат увереността. Вместо обаче да започнат мача по-агресивно, те отново бяха в безизходица. Shamrock и Bey се бяха сработили отлично за този месец и не даваха шанс нито на Josh, нито на Page. The North имаха предимството на опита и забавиха темпото на мача. Това обърка претендентите и силите заполнаха да се изравняват. Шампионите бяха заклещили Shamrock в ъгъла и го пребиваха жестоко. Сменяха се постоянно и не му даваха за секунда да си поеме въздух. Page реши, че имат голяма преднина и започна да се перчи и фука. Въобще не забеляза, че Shamrock се изправи и... мощен kick от страно на Shamrock. Последва моментална смяна и на ринга се озова Bey. Отново показа страхотни умения и техника. Дори смяната на Page с Josh не помогна.Беше готов да скочи от третото въже и да довърши съперника си , когато съвзелият се Page го хвана за крака. Josh реагира бързо и направи suplex от въжето. Последва смяна и Double Finisher. 1...2...3! The North запазват, след 10:48 минути! Page тушира Bey и взе частичен реванш за загубата си миналата седмица.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    Backstage, където ни показват как Dreamer посреща Shane, кайто току-що пристигна със своята лимузина. Двамата се отправят към съблекалните
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


         Eddie Edwards vs Shark Boy vs Wade Barrett - ECW Championship (Street Fight Match)

 

    Eddie и Shark Boy бяха пратени в болница от съперника им и излязоха готови на всичко да се докопат до него. Това че рингът беше обграден с кошове, пръчки, столове, тел и маси, не беше добър знак за Barrett. В началото двамата търсеха начин да се разправят с Barrett един по един. Това не беше правилната тактика и отнесоха доста столове в гърба, а корема на Edwards получи няколко шипа от телта. В момента в който изглеждаше, че Shark Boy е готов да върне на Barrett услугата и стоеше със стол в ръце над него, Edwards отново се намеси и заби бухалка в главата на Shark Boy. Това даде възможност на Barrett да контраатакува. Последва Wasteland за Edwards и 1...2..., Eddie се повдига на 2 и половина. Нови минутки на надмощие на Barrett, до моменто в който Shark Boy отново се намеси. Двамата с Edwards, все пак успяха да намерят общ език и след като се спогледаха, тръгнаха към Wade с по стол в ръцете. Точна когато изглеждаше, че няма спасение, се чу ,,We are one,, , а на екрана се изписа Nexus. Това бяха David Otunga и Mason Ryan! Двамата се качиха на ринга от външната страна на ринга. Edwards ги атакува, а през това време Barret заби удар под пояса на Shark Boy. 3-ма на 1 в полза на Nexus, те пребиха Edwards. Нов Wasteland за Shark Boy! 1...2...3, първият ECW Champion се казва Wade Barrett! Мачът продължи 15:31 минути. След края на мача Otunga и Ryan вдигнаха на рамене новият шампион, който си сложи лента на ръката с главно ,,N".
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     Зад кулисите Dreamer и McMahon обсъждат нещо в коридора, когато към разговора се присъединява CM Punk:
- Надявам се не си тук, за да ми попречиш да спечеля Световната титла!
Shane:
- Искам първият шампион да бъде най-заслужилият от вас. Няма да преча на никого!

    Shane подаде ръка на Punk, но Punk само го блъсна леко с рамо и продължи по пътя си.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

                    Scott Steiner vs Rhino

Това беше последният път в който виждаме Steiner на ринга. Той поздрави всички фенове, които му подадоха ръка на път към ринга. Те го боготворяха, а той ценеше тяхната любов. На ринга излезе и Rhino. Той беше избраният за този велик момент. При обявяването на имената, Rhino аплодира Steiner и падна на колене, почитайки великия си идол. След началото на мача двамата забравиха всички сантименти и направиха здрав двубой. Мачът беше равностоен и победител не се виждаше, когато Rhino отнесе Belly to Belly от горното въже. 1...2..., но не! Rhino se повдига! Какъв мач! Steiner се приготви за Screwdriver, но се Rhino se отскубна и това е Spear! 1...2..., невероятно, но Steiner още е в мача. Двамата се вкопчиха един в друг и започнаха да си разменят удари. Мачът отново се закучи, когато Rhino беше хванат в капан, при един опит за саблен удар. Steiner Screwdriver, Rhino беше вече във въздуха, напълно безпомощен. Тогава Steiner приклекна и остави Rhino на пода. Хвана се за рамото и започна да обяснява нещо на съдията. SPEAR!!! Изневиделица Rhino заби брутално копие, точно в 10 минута. Съдията се чудеше какво стама, но започна отцрояване. 1...2...3. Победа за Rhino... Това обаче не беше всичко. Rhino взе стол и го заби право в главата на легендата. Когато Petey Williams му се притече на помощ, вече беше късно. Steiner беше изведен с линейка от залата.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

На ринга е Shane McMahon:

- Първо, надявам се, че всичко със Scott е наред! Ще следим неговото състояние и ще ви информираме при всяка новина. Сега насочвам вниманието ви към новината, която всички очаквате. Дами и господа, Impact вече има своя нов генерален мениджър, а неговото име е... Erick Bischoff.

Публиката беше раздвоена. Някои се накефиха на това решение, други освиркваха новото попълнение на TNA.

Bischoff:
- Да, очаквах го. Знаех си, че ще получа и любов, и омраза. Ще бъда тук, не за да бъда харесван или мразен, а за да направя Impact най-доброто кеч шоу в света. Искам да обявя, че още на следващото издание ще се проведе специална церемония по подписване на договора между Impact и AXS TV. На нея ще подновим нашия телевизионен договор и ще има изненади за вас феновете.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    RVD vs Sami Callihan vs Madman Fulton vs Mahbali - TNA World Heavyweight Championship (King of the Mountain Match)


Това нe беше точно оригиналният King of the Mountain Match, Dreamer беше решил да експериментира с по-малко участници. Определено всички дадоха най-доброто от себе си, залогът бе твърде висок! Още в началото Punk успя да заключи Madman в Anaconda Vice и го вкара в клетката, а тримата с RVD и Callihan си спретнаха здрав бой. На 2 пъти RVD беше близо до туш, но първо Punk, а после и Callihan се повдигаха. Madman тъкмо беше излезнал, когато Punk направи GTS на Callihan. 1...2...3! Callihan отива да почива. Madman взе превес, беше отпочинал и свеж. Покачи се нагоре към стълбата за скок,но беше свален от Van Dam с пръчка. В този момент времето на Callihan изтече и той се върна в мача. Зае се веднага с Van Dam. Piledriver 1...2...3! RVD отива в клетката. Нов як пердах между Callihan и Punk, но Fulton реши да се намеси. Вместо да вземе нов превес, отнесе ново GTS, но Callihan заби стол в Punk и взе туша. RVD излезе от клетката, докато Fulton влизаше. Последва нова размяна на удари и нямаше туширан до влизането на Fulton. Още с влизането си той направи на Callihan Powerslam, а в същото време RVD направи Frog Splash на Punk. Два туша! В клетката Punk и Callihan се биха до кръв. Малко преди да излезнат, RVD успя да тушира Fulton и така за трети път, той беше в клетката. На всеки от тримата на ринга му трябваше по един туш. Punk беше най-съобразителен и с GTS прати RVD при Fulton. Punk се устреми към върха по стълбата, когато времето на Fulton изтече и беше спрян от него. RVD се завърна също. На ринга бяха четиримата бойци. Вече всеки на ръба на силите си, но не се предаваха. Callihan и Fulton бяха минали през масите, преди малко, след скок на RVD и тримата бяха отвън. Punk използва възмооността, грабна титлата и тръгна по стълбата, но беше хванат в крачка от Callihan. Piledriver от 3-тот стъпало и Punk беше в безсъзнание. 1...2...3! Punk отново е в клетката. Fulton беше тотално премазан, а на RVD му трябваше туш срещу Punk, така че се опитваше да забави мача. Когато дойде моментът Punk да се включи, съдията не отвори вратата. Punk побесня, осъзнавайки, че е прецекан, а чакащият го пред клетката RVD получи метална тръба в главата от Callihan. Sami взе титлата и се покатери на стълбата с последни сили. Той успя! След 30:55 минутен мач новият TNA World Heavyweight Champion е Sami Callihan!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

  Matt Hardy vs Willie Mack (Steel Cage Match)

Мачът на вечерта! Въпреки невероятния мач за Световната титла, този надмина всички очаквания. Много кръв и бой до краен предел. Hardy направи невероятен скок от клетката с който пречука телата и на двамата, дори не успя да приложи туш. Willie Mack заби Matt право в стената на клетката и с колена в главата ми докара мозъчно сътресение. Посочи на съдията да отвори клетката, но точно преди да го направи Hardy го изненада и заби Twist of Fate. 1...2..., повдигане. Мачът продължи. Suplex от третото въже на Mack и двамата бяха направо премазани. При изправянето си двамата започнаха да си разменят удари. STUNNER от нищото! Дали Hardy загуби? 1...2..., отговорът е не! Mack се забави твърде много с туша. Зверски бой, цели 22:16 минути, когато Hardy направи Twist of Fate от въжетата. Вместо да пробва туш, той посочи на съдията да отвори клетката. На 4 крака, Hardy изпълзя от нея и спечели велика победа
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


                 Ace Austin vs Chris Sabin -                                       X-Division Championship

Main Event-a на вечерта също достави. 9:49 минути, къс, но атрактивен мач. Austin беше много близо до победата след като направи The Fold.1...2..., на косъм, но Sabin оцелява. При един опит за Twisting Suplex, захватът на шампиона беше обърнат и Sabin приложи Future Shock. В този момент се чу мощен pop на публиката. ТОВА Е ALEX SHELLEY! Бившият съотборик на Sabin се нахвърли над него. След като направи It Came from Japan, заби kick на Austin и държейки титлата над двамата закри шоуто!

Link to comment

    Намираме се в Нешвил, Тенеси! От тук започва пътя нa Impact преди 18 години, а какво по-специално място за провеждането на събитието днес? Ще бъде подписан най-скъпият телевизионен договор в историята на TNA в края на шоуто и ще бъдем гости на церемонията, организирана от Shane McMahon! Ще разберем ли защо Shane прецака CM Punk и защо Alex Shelley нападна най-добрия си пиятел - Chris Sabin? Очакваме и появата на новия TNA World Heavyweight Champion - Sami Callihan.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    На ринга излезе X-Division Champion - Ace Austin, който изглеждаше разочарован:

- Обещах да бъда шампион след турнира и все още съм. За съжаление обаче в мен остава горчилката, че не можах да приключа с този плъх Sabin и да докажа, че съм по-добрия от двамата. Затова сега предизвиквам Chris Sabin в нов мач за титлата. Давам му реванш и искам да излезе веднага!

Вместо да се появи Sabin, на ринга се присъедини новият Световен шампион Sami Callihan:

- Austin, нещо ми се губи в цялата картинка. Къде изчезна онази откачалка, която тренирах в студения салон, докато беше дребен хлапак? Защо предлагаш мачове и титли? Ние двамата с теб сме на върха на хранителната верига. Имам предложение за теб! Защо не зарежеш тия глупости и не дойдеш в нас да се напием като свине, да ебем курви и да се забавляваме както едно време. Днес е партито по случай новия ми трофей и не трябва да го изпускаш, приятелю.

- Приятел? Не съм ти приятел отдавна, Sami! Единственото, което искам е да довърша започнатото със Sabin.

   В този момент на рампата се появи Alex Shelley:

- До колкото си спомням, ти Austin, лежеше на пода безжизнен, преди аз да се появя и да прекъсна тъпия ви мач. Ако не бях аз, ти вече щеше да си загубил твоето поясче. Но и двамата искаме едно и също - да се бием с бившото ми аверче. Защо не продължиш по пътя си, а аз ще направя това, което ти не успя!

   Austin скочи на Shelley след тези думи и двамата се сбиха. Двамата паднаха и по стечение на обсоятелствата Austin се озова върху Shelley. Идебнал момента, Sabin се появи зад гърба му, готов да забие стол отзад. Callihan обаче се намеси и помогна на Austin като издърпа стола от ръцете на Chris, който осъзнавайки, че е на ринга с Shelley избяга възможно най-бързо.

- Аз съм твой приятел, Austin! - извика Callihan, слизайки от ринга.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

               Madman Fulton vs RVD

Двамата участваха в мача за титлата, но не успяха да я спечелят. Средностатистичеки като качество мач. Победата беше спечелена в 7:06 минута, след страхотно изпълнен Frog Splash от RVD! 1...2...3, Van Dam постигна важна за него победа.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Прибирайки се в съблекалнята, Fulton беше посрещнат от своя съотборник - Mahbali. Двамата тъкмо тръгнаха да се прибират, когато бяха нападнати от Nexus. Barrett, Otunga и Ryan пребиха M&M набързо и ги оставиха да лежат на пода.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

       Ken Shamrock / w. Chris Bey vs Josh Alexander / w. Ethan Page

    След мача миналата седмица, Shamrock получи възможност да се бие срещу Josh Alexander и да спечели нов мач за него и Bey на следващия турнир - Lockdown. След няколко опита за намеса от страна на Page, съдията изгони и двамата с Bey. Двамата направиха добър мач. Покозаха сила, мощ и добри умения на ринга. По-съобразителен се оказа Shamrock, който успя да заключи Ankle Lock. Alexander успя да се измъкне, засили се за саблен удар, но отново беше препънат. Нов Ankle Lock и този път Alexander тап-ва в 8:19 минута. Shamrock и Bey ще получат нов мач за титлите
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

   Backstage, Tommy Dreamer говори с Ted Dibiase.
- Ted, представяш се много добре! Другата седмица ще има мач между теб, Van Dam, Ezekiel Jackson и Fallah за определяне на претендент за Световната титла.
- Добро решение, шефе, но в момента имам работа за вършене!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

            Joey Ryan vs Ted Dibiase

Повторение на мача от турнира. Пълна доминация на Dibiase, като дори приключи още по-бързо мача. Dream Street и 1...2...3, скуош за 2:48 минути. Определено Dibiase беше в невероятна форма.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

    Eddie Edwards vs Shark Boy #1 Contender for ECW Championship

Нов мач между двамата. Този път победителят щеше да получи shot на Lockdown. Двамата се биха 10:18 минути, когато Nexus направиха нова инвазия. Тримата нападнаха опонентите и прекратиха мача. Изглеждаше, че ще има нов побой, но точно навреме, в помощ на Shark Boy и Edwards се притекоха Mahbali и Fulton. С числено преимущество, те осуетиха плана на Nexus и ги изгониха от ринга.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

     Враждата между Willie Mack и Matt Hardy, явно не беше приключила. Двамата си спретнаха нов уличен бой. Минаха през коридора, публиката и излезнаха на входа на залата. Там Willie Mack разби главата на Hardy в стъклото на машината за пуканки. Hardy лежеше в безсъзнание и целия в кръв.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

       Ace Austin and Sami Callihan vs Alex Shelley and Christian

Беше обявен мач по двойки и въпреки че Austin определено не искаше да си партнира с Callihan, излезе на ринга с целта да пречука Shelley. Точно Austin и Shelley започнаха мача, но докато Shelley и старият му приятел Christian правеха чести смени, Austin беше решил да печели мача сам. Мачът се превърна в хендикап и Austin беше тотално загубил контрол върху него. Виждайки, че Austin няма намерение да се смени с нето, Callihan си взе титлата и се прибра. Това беше достатъчно за Shelley и Christian. Когато вече Austin беше тотално изтощен, Shelley го довърши с It Came From Japan. 1...2...3, това беше туш срещу шампиона. Christian поздрави съотборника си за победата и си тръгна. Shelley взе микрофона:

- Sabin, идвам за теб!

   След това остави шампиона да се изправи, остави микрофона, размени си няколко приказки тихо с него и си тръгна.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

   На ринга бяха Shane McMahon, Erick Bischoff, Tommy Dreamer и Maria Menounos.

Maria:
- Дами и господа, посрещнете представителните лица на AXS TV - Leonard Asper и Robert Foster.

    Двамата сътрудници в Anthem Media Group бяха непознати в кеч средите, но феновете ги посрещнаха радушно. Те щяха да осигурят Impact по телевизия, достъпна за всички, а това беше най-важното.

Shane:
- Здравейте, господа! Можем да минем към официалната процедура, а после да започнем празненствата.

    Asper беше сложил химикалката върху листа, когато се чу мощен pop и ,,Cult of personality". Това беше CM Punk, който държеше списък в ръцете си и насочвайки се бавно към ринга, започна да чете от него:

- Първо! Всеки един от TNA, може да бъде уволнен зисциплинарно, при положение, че от Anthem Media преценят, че този човек не им носи достатъчно рейтинг.
Второ! Мач за титла, могат да получат хора, които са одобрени първо от телевизионната компания.
Трето! Всеки една от звездите на Impact може да изказва публично мнение, само при положение, че то е в интерес на Anthem Media.
Наистина ли Shane си готов да дадеш толкова права на телевизионните гиганти, които разбират от кеч, колкото 10-годишния ти син? Това са условията по този договор, а? Първо прецака мен, а сега искаш всички останали, нали?

Shane:
- Ти, кучи сине! Не съм те прецакал на турнира, но ще го направя в бъдеще, ако не си затваряш устата.

- Освен боклук, ти си оказваш и лъжец! Не отричай това, което видяхме.
А вие г-н Asper, вие сте просто...

    Punk заби шамар на един от най-богатите хора в САЩ, а преди охраната да го хване, слезе от ринга:

- Аз съм ,,Гласът на безгласните", Shane! Punk винаги има последната дума! BEST IN THE WORLD!!!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...