Jump to content

UFC Fight Night "Lee vs. Oliveira" - 14 март 2020


neshev

Recommended Posts

Събитието ще се проведе без публика заради вируса...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Bellator направо отмениха тяхното шоу. 

 

 

Dana White пък твърди, че всички бъдещи шоута ще се проведат, но ще се адаптират спрямо ситуацията.
 

 

Link to comment

Oliveira показа огромно израстване последно време. На крака го размаза и напълно неутрализира борбата му. Oliveira вече е завършен боец и нямам търпение да видя битки срещу Tony Ferguson и Khabib. Kevin Lee е талантлив, няма спор, но е прекалено непостоянен. Очакваше се, че TriStar ще му помогне, но и тук, не успя да направи килограмите и доста бързо се измори.

 

Maia може вече да е залязващ боец, но много малко хора са успели да го бият с finish, тъй че тази победа на Gilberg Burns може да се счита за доста престижна и значима. На земя беше като равен с Maia и успя да обърне full mount до нокаут само секунди по-късно.

Вече няма съмнения, че Johnny Walker беше един балон, който се спука, но направи доста забавна серия. Но, ето, имаме боец, който е тактически дисциплиниран, не се хвърляше на някакви безумни размени и си взе решението. Тъй че Johnny Walker има много работа, преди да е конкурентен в тази дивизия или поне срещу хора, които са адекватни.

Засега UFC ще провеждат шоута, защото финансово са принудени. Предполагам почти всички ще бъдат премести във Vegas, в тяхната зала. Ще има напрежение върху тях да ги отменят и тези шоута, но не виждам как ще стане. Ситуацията е доста кофти, особено и за самите бойци, които ще трябва да разцепят лагерите си и да са на тръни с кого правят спаринги и с кого тренират. 

Link to comment

И мен много ме радва Оливейра, изключителен боец. Кевин Лий е доста талантлив, но трябва да намери постоянството. Май няма да е далеч времето, когато ще премине към горната дивизия. Има сериозни затруднения с килограмите, а е още сравнително млад. 

 

Никита Крилов също направи добро представяне, би се много дисциплинирано и успя с много воля да неутрализира бразилеца. При това състояние на дивизията спокойно може да намери място в топ 10.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...