Jump to content

AEW Dynamite - 11 март 2020


neshev

Recommended Posts

Приятно издание отново, появи се и Ланс Арчър, който няма да е главатаря на Dark Order (spoiler) :D Рей Феникс е може би най-талантливият high-flyer в момента! 

Link to comment

Доста слабичък рейтинг 766к зрители, но все пак след основно PPV самите AEW стават леко скучни и доста разтягат локуми... Сега на мен не ми стана ясно след 2 шоуто post-Revolution дали ще продължат враждите. Mox ще се бие ли с Jericho или ще има нов опонент? Cody vs. MJF ще продължи ли като нормална вражда или сме до тука? Все пак предния фюд на Коуди срещу Джерико беше по-скоро основно за титлата и завърши след кофти намеса на  MJF, но сега още нищо не е ясно след контроверсиалната победа на PPV-то. Нещата около титлата също би трябвало да продължат с Moxley vs. Jericho 2, а не сега историята да се размива... 

Иначе Динамита като мачове и развиване на образи е на добро ниво, но за мен трябва да има 1-2 топ вражди, които да се точат дълго време и да зарибяват хората да гледат шоуто! Не може просто след толкова много пререкания между 2ма човека изведнъж без никакви предварителни сигнали да обявявят Wargames мач! Поне някъде Коуди да беше споменал как има стара вражда с Джерико и те така, а не по този WWE начин да действат!

jlny.gif

Link to comment

Очакван рейтинг, предвид междинния период, в който влязоха отново и предвид новите притеснения, които седящите пред телевизора имат последните дни. Интересно ще е какво ще се случи с шоутата през следващите седмици, ако ще остават без публика, по-добре да запазят дебюти и прочие за следващи месеци, особено април предполагам ще бъде тегав откъм продукт така или иначе.

 

Иначе, враждите не са чак толкова непоследователни, отколкото изглеждат на пръв поглед. Моксли беше пребит и кейфейб е отстранен да се бие, което е най-лесния и умен ход, реално той ще продължи враждата с Джерико като се ''оправи''. А Inner Circle и The Elite враждуват от ден първи, така че не идва от изневиделица този мач, по-скоро възраждат враждата. Можеха да направят някое друго промо на микрофона, обяснявайки ситуацията на тези, които не са следяли досега, но предполагам, че това ще го направят в идните шоута. Интересно ще е дали брата Бъкс ще се оправи за мача, или ще бъде заместен от някого. Не е като да няма от кого, може да е от Дъстин или дори от Моксли.

 

А MJF и Cody предполагам, че завършиха враждата си, макар че я оставиха с отворен край. Може би филмът е, че покрай Арчър и WarGames-а, Коуди няма време да мисли за MJF. След време може да възродят фюда, но не мисля, че е нужно за момента. MJF е насъбрал скорост и дори би могъл да участва в мач за титлата (макар че едва ли това ще е главният мач за Double or Nothing, сигурно ще е Moxley vs. Jericho vs. Omega). Добър дебют за Арчър, макар че се надявах клиента на Джейк Робъртс да е Харпър. Не съм гледал Арчър в други федерации, но ми се струваше, че той може да бъде силовия фейс, от когото има нужда ростъра. Прекалено много монстър хийлове се събраха. Допадна ми и дебюта на триото Пак, Пентагон и Феникс. Другото от епизода също ми хареса, но е факт, че се усеща мудността, която се усещаше през декември. Може би е и защото предимно хийловете доминират. Дано вдигнат нивото, но предвид междинния период и предвид корона вируса е малко вероятно.

Link to comment

Те там освен лидер им трябва и поне още 1 сериозен stable member. ;) Ако на мястото на Evil Uno и Stu Grayson примерно бяха Evil и Sanada от Япония самото име Dark Order щеше да е доста по легитимно, защото звучи яко. Обаче Super Smash Bros. ако не греша се казваха преди, не ги виждам като нещо повече от отборът който пада от добрите. Така де, моите очаквания са големи към Dark Order, защото вече от доста време ги бутат напред. Не знам, шоуто не беше лошо, но дано да засилят нещата, просто повече промота за предстощите мачове и шоута!

Дано и епидемията не попречи на провеждането на Dynamite!

jlny.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...