Jump to content

WWE 2020's:Реалната Ера!!!

The Pain

Recommended Posts

34bbf762319412d2c8a0759fa7417adc.thumb.png.a9fd53747e13f455d46adc1e0dcdd75d.png

REALITY ERA

Шок и ужас разтърси целия кеч свят.Великия доминантен промоутър Винс Макмеън е на смъртно легло, след като беше повален от шибания корона вирус.Това е пореден пример за това, че човек си отива по гръб, особено в света на кеча!Какво означаваше за бъдещето на компанията обаче?Кой щеше да наследи великото WWE?

Стефани Макмеън

-колкото и да са на мода силните жени в момента, то се оказа, че те не могат да се справят с всичко.Стреса от болеста на Винс, както и грижата за малките й дечица, накара Стефани Макмеън да напусне бизнеса и да се откаже от своето наследство на тоя етап.Тя реши да се грижи за болния си баща, както и да бъде най-добрата майка.Честит 8ми март на тази страхотна жена и само адмирации за нейното решение!

Шейн Макмеън

-крушата в тоя случай е паднала бая далече от дървото.За разлика от баща си, Шейн никога не е имал сериозни амбиции да ръководи WWE и не мечтае да бъде кеч промоутър.Той обяви в специално обръщание към WWE вселената, че винаги ще бъде на разположение, когато има нужда от него.Но той подобно на сестра си Стефани, също ще се концентрира върху това да бъдe главата на семейството в тая тежка криза.

Това естествено..означаваше само едно нещо!

1200px-Triple_H_November_2017.thumb.jpg.6d675eeff3b3c563597f6864393e4e12.jpg

IT WAS TIME TO PLAY THE GAME!

NXT марковете са в екстаз, а старите интернет смаркове, които още страдат заради погребенията на Букър Ти и Скот Стайнър, изпаднаха в ужас!Най-накрая, Triple H е новия шеф на WWE!Играта се подготвяше за това вече повече от 10 години.Натрупаният му опит през това време обаче беше красноречив:той нямаше да може да се справи едновременно с корпоративните дела на компанията и с буукинг задълженията му.За това Triple H сформира брутален екип от главни сценаристи:Paul Heyman, Eric Bischoff и за най-голяма изненада на всички-един много обещаваш млад буукър на име The Pain.В специална пресконференция, Играта ги обяви за новия Триумвират на WWE, който щеше да ръководи Raw,SmackDown и NXT!

Това обаче не беше най-голямата новина от тази специална пресконференция.Triple H обяви, че цялата Женска Революция беше до тук.С един безскрупулен ход, 97 кечисти от ростера на WWE бяха уволнени.Това естествено предизвика огромен потрес и сензация не само в света на кеча, но и в останалите медии!Всички обвиниха Triple H и новата политика на компанията като супер хейтърски и сексистки.Но както знаете, по-добре да те мразят, отколкото изобщо да не им пука за теб.Заедно с целия този хейт, интереса към WWE стигна до толкова високо ниво, каквото не е било от години!Някои умни анализатори вече определяха това като Montreal Screwjob V2 и предричаха високо повишаване на рейтингите поне в близкото бъдеще.Първият RAW обещаваше да е най-чакания и най-гледания такъв, откакто Edge наеба Lita през 2006та!

Цялото положение в компанията се беше променило-нямаше вече женска дивизия, старите кучета като Гробаря и Бил Голдберг най-накрая бяха отебани, а новите ни шампиони Дрю Макинтайър и Романката Рейнс щяха да поведат кеча в новата му ера!

WrestleMania 36 се оказа доста солидна, противно на всички очаквания.Брок Лесна издигна новия избранник Дрю в един страхотен ****2/3 мач, Роман Рейнс сложи край на кариерата на Голдбърг след 7 поредни копия, Острието победи маняка Ренди Ортън в най-кървавия и брутален мач виждан в WWE от 15 години насам!Децата в публиката получиха психическа травма доживот от гледките в този Unsanctioned Match, а Attitude ера смарковете започнаха да живеят втори живот и се надъхаха, че WWE се завръща към най-добрите си времена.Също така адския изрод Bray Wyatt успя да победи Джон Сина и го върна обратно в Холивуд, за да снима шестата част на Индиана Джоунс.

Новата ера беше факт, тя беше дошла и щеше да кърти путки!Новата ера не подбираше и това си пролича и в ежегодната Априлска чистка на ростера.

WWE днес освободи една камара шибани джобъри и провалени звезди.Сред тях са Curt Hawkins,Lars Sullivan,No Way Jose,Fandango,Heath Slater,Titus ONeil,Noam Dar,Akira Tozawa, Zack Ryder,Mojo Rawley,Lince Dorado,Bo Dallas,Curtis Axel,Killian Dain,Alexander Wolfe,Tonye Nese & Oney Lorcan.

Компанията им пожелава всичко най-добро в бъдещите им начинания, освен ако не подпишат с AEW.В такъв евентуален развой на събитията, то WWE им пожелава да си ебат путките майни!!!

Два дена по-късно, Triple H спечели сърцата на всеки един кеч фен като обяви следното нещо на WWE.COM

"След дълги консултации, установихме, че WWE се е отклонила от пътя си.WWE забрави за своите американски традиции и продаде своята култура, своите атлети и своите буукинг решения на шибаните араби.Като един истински патриот, искам да кажа-ДА ГО ДУХАТ АРАБИТЕ, ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА И КЕЧА!"

Това предизвика отново вълна от реакции в обществото.Педалите и защитници на човешките права отново заклеймиха WWE като анти-хуманитари, арабския шейх постна селфи с атомната си ракета и направи намек за това какво очакваше федерацията, но той беше тотално насран и погребан от нашата велика легенда Хълк Хоган, който постна следния епичен пост в Туитър.

Шибаните араби си мислят, че ще стреснат нашото кеч общество и нашата велика страна с ракетите си и атомните си оръжия.Нека да им кажа само едно нещо, брадър!!!

Вашите ракети не са нищо в сравнение с нашите молитви брадър, какво ще стане когато вашите ракети се изправят срещу нашата армия от WWE маняци, които са се назобили със сутрешните си витамини, брадър!!Ще стане същото нещо, което стана и на WrestleMania VII, когато Хълкамания погреба шибаняка Sgt Slaughter, брадър!

Ако Винс Макмеън не умреше от корона вируса, то тия събития вече щяха да го уморят тотално.Но 2020-та беше тук, брадър, космическото бъдеще настъпи и беше време за РЕАЛНАТА ЕРА!

Така, да кажа две думи извън образ.Какво означава Реалната Ера?

*ще има реалистичен буукинг доколкото е възможно.Не очаквайте Роман Рейнс да губи, не очаквайте Русев да стане шампион и да станат някакви луди промени още в първите месеци.Нямам фаворити и не обичам да бууквам по подобен начин, до промените ще се стигне след логични и интересни истории. :)

*ще има реалистичен букинг, но стилът на дневника ще бъде по-комедиен и edgy.Кечистите ще бъдат третирани като легитимни атлети, което обаче ще стане новия kayfabe.

Роман Рейнс го мразят всички, обаче е лицето на компанията?Това ще бъде адресирано.Брок Леснар и Джон Сина са шибани парт-таймъри, които взимат главните мачове на останалите кечисти?Това ще бъде адресирано.Всичко околко Русев последните месеци беше тотално подигравка и cuck история?Това също ше бъде адресирано. :D

*няма да бууквам и развивам неща като NXT-UK, защото такова нещо е много трудно в EWR.Прекалена занимавка е да "развиваш" компанията в различни държави и към UK,Mexico,Japan публика.Ще си има само RAW,SD & NXT на този етап.

*мразя да бууквам женски кеч, не го гледам от 15 години, не знам образите и няма смисъл да си губя времето.Ростера на WWE с джобърите, англичаните и цялата женска дивизия беше 267 човека, което е тотална лудост и невъзможно за буукване.Искам да обръщам внимание на всеки един кечист и всеки един low-carder да си има някакъв образ или кратка историиска.Ростера в момента ми е от 155 човека-40 в development и останалите в трите шоута.

*ще има дебюти и завръщания на кечисти, но всичко ще стане според историите и постепенно.Също така няма да има подписвания на Кени Омега и прочие.Бих подписал Омега след 2-3 години, но сега когато е напълно отдаден на AEW няма как да стане.

*без да искам не си оправих датата на първото ППВ, така че има две седмици до Backlash :D Няма да е най-интересното ППВ, но нещата ще си дойдат на мястото.

raw.jpg.0a8ecc5ca75a2cb113811903b173f8d2.jpg

Фейсове:Drew McIntyre,Edge,Aleister Black,Rey Mysterio,Ricochet,Kevin Owens,Cedric Alexander,R-Truth,Angelo Dawkins,Montez Ford,Rusev,Ethan Carter,Erik & Ivar,Humberto Carillo

Хийлове:Seth Rollins,Randy Orton,Bobby Lashley,AJ Styles,Karl Anderson,Luke Gallows,Andrade Almas,Erik Rowan,Angel Garza,Eric Young,Shelton Benjamin,Buddy Murphy,Akam & Rezar

wwe-friday-night-smackdown-logo-2019.thumb.jpg.c83ad06199a66148349166012344a010.jpg

Фейсове:Roman Reigns,Daniel Bryan,Braun Strowman,Jeff Hardy,Kofi Kingston,Big E,Xavier Woods,Jey Uso,Jimmy Uso,Mustafa Ali,Chad Gable,Gran Metalik,Kalisto,Otis,Tucker Knight,Apollo Crews

Хийлове:Bray Wyatt,King Corbin,Sheamus,Cesaro,Dolph Ziggler,Shinsuke Nakamura,Sami Zayn,Bobby Roode,John Morrison,The Miz,Scott Dawson,Dash Wilder,Jinder Mahal,Drew Gulak

WWE-NXT-logo-scaled.thumb.jpg.eca11f58757af19157790a67d6c5c10d.jpg

Фейсове:Tommaso Ciampa,Keith Lee,Velveteen Dream,Matt Riddle,Pete Dunne,Dominik Dijakovic,Kushida,Chase Parker,Matt Martel,Mark Andrews,Flash Morgan,Tyler Bate,Trent Seven

Tyler Breeze,Cameron Grimes,Isaiah Scott,Jack Gallagher

Хийлове:Adam Cole,Roderick Strong,Kyle O'Reily,Bobby Fish, WALTER,Fabian Aichner,Marcel Barthel,Johnny Gargano,Finn Balor,Damian Priest,Kassius Ohno,Mike Kanellis,Lio Rush,Wesley Blake,Jaxson Ryder

Шампиони

WWE:Drew McIntyre

Universal:Roman Reigns

United States:Andrade Almas

Intercontinental:Braun Strowman

RAW Tag Team:Seth Rollins & Buddy Murphy

SD Tag Team:John Morrison & The Miz

Cruiserweight:Jordan Devlin

NXT:Adam Cole

NXT North American:Keith Lee

NXT Tag Team:Matt Riddle & Pete Dunne

Отсъстващи кечисти

Brock Lesnar-най-голямата атракция в WWE ще се отдаде на заслужена почивка на тоя етап

John Cena-той се завърна към филмовата си кариера, но винаги ще бъде ключов играч в компанията

Samoa Joe-дебелата свиня хем е контузена, хем е отстранена в тоя момент

Elias-тъпото копеле се контузи още на 2рия ден от сейфа ми и е аут за няколко месеца

И последно:шоутата ще бъдат лесни за четене, ще има по-дълги промота и развитите на образите, мачовете ще бъдат описвани много кратко(с излючение на по-важните) и най-вероятно в един пост ще пускам цялата кеч седмица- RAW,NXT & SD.

9MLnN5Y.gif

raw.jpg.7e691b040431c1eaf9c6175ce73c52cf.jpg

06 April, 2020

Не само, че това беше RAW-a след WrestleMania 36, но беше и първото шоу от новата ера на WWE.

И напълно нормално, шоуто започна с НОВИЯ WWE шампион Drew McIntyre, който снощи победи звяра Brock Lesnar и най-накрая изпълни съдбата си на Chosen One.

*YOU DESERVE IT*   *YOU DESERVE IT* *YOU DESERVE IT*

Drew McIntyre

Много ясно, че го заслужавам, гадни копелета!

Това признание естествено, че изкефи публиката на макс и те започнаха да пляскат още повече и да викат YES!YES!YES!

Drew McIntyre

Неее, не не не.Не ми излизайте с тия скандирания точно тука.Ходете да си ги викате на SmackDown в петъка.Сега сте в RAW, ТОВА Е МОЕТО ШОУ И АЗ СЪМ ШИБАНИЯ ШАМПИОН!!

*DREW DREW DREW DREW DREW DREW DREW*

Drew McIntyre

Трябва да си призная, пътя до тук не беше никак лесен и беше мнооого много дълъг.Но ето, че след повече от 10 години, аз най-накрая успях да спечеля световната титла и стъпих на върха.И успеха не е само мой..ето, че след толкова време, вие феновете най-накрая имате един достоен топ фейс на тая компания!След толкова провалени опити-Сет Ролинс...

* BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*

Drew McIntyre

...Роман Рейнс...

* BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*

Drew McIntyre

Да да, трябва и да отдам малко признание, защото Роман все пак стана Universal шампион..След като победи тоя 50 годишен старец Голдбърг, който се беше изморил още по пътя до ринга бе!Евала, Романка, убеден съм, че SmackDown е в сигурни ръце хахахха.Искам да кажа и няколко думи за Брок Л...

В тоя момент обаче излезе и путката Seth Rollins, придружен от аверчетата му Buddy Murphy,Akam & Rezar.

Seth Rollins

Ае, чекай чекай малко...Ти на кой викаш провален опит бе, бастун?На мен?Човека, който ДВА ПЪТИ победи Брок Леснар?Човека, който от години дава всичко за успеха на това шоу?Не са заблуждавай, Дрю...тия копелета както ти пляскат, така и след няколко месеца ще те псуват все едно си най-лошия тука...

*FUCK YOU ROLLINS FUCK YOU ROLLINS FUCK YOU ROLLINS*

Seth Rollins

Да го духате и вие!Тъй като изглежда искаш да бъдеш силен шампион Дрю, искаш да бъдеш силен мъШ..защо не заложиш тая титла в един мач срещу мен тая вечер, а?

Преди шампиона да успее да отговори, на ринга излезе и Kevin Owens под овациите на публиката.

Kevin Owens

Ей, педал, това не ти е WWE отпреди два месеца ве!Какви са тия предизвикателства?Нещата вече не стават така, да излизаш и да искаш.Трябва да си го спечелиш това право на шампионски мач.Мислиш, че си единствения дето иска мач за световната?

Seth Rollins

Аве на теб не ти ли писна да се занимаваш с мен от половин година ве, остай ме на мира!

Drew McIntyre

Аве ша ви взема и двамата на калъп ве!

Seth Rollins

Не ми се занимава с такива простотии ве!Направо викам да ви пребием и двамата,.Ша елиминираме и претенденти и шампиони, докато не остана само аз!

Шибаняците Akam и Rezar тръгнаха да налагат Owens, а Seth Rollins се зае с Drew McIntyre.Новия шампион обаче имаше прекалено голяма инерция след снощната победа и тръгна да взима надмощие, когато шибаняка Buddy Murphy го изпраска с един стоманен стол в гърба.Двамата започнаха да ритат шампиона като куче, когато до ринга дотърчаха Rey Mysterio & Ricochet и се притекоха на помощ на фейсовете.Стана абсолютен въргал, когато TIME TO PLAY THE GAME гръмна из залата и новия шеф Triple H пристигна с микрофон в ръката.

Triple H

Аве я бийте гонга и се почвайте ве!

Match 1

WWE Champion Drew McIntyre,Kevin Owens,Rey Mysterio & Ricochet vs WWE Tag Team Champions Seth Rollins,Buddy Murphy & Authors Of Pain

Получи се доста забавен отборен сблъсък.Химията между Rey Mysterio & Ricochet беше очевидна и те доставиха някои много яки спотове, докато Akam & Rezar се скъсаха да бъмпват дебелите си гъзове.Сет Ролинс беше идеалната путка отново в тоя мач и ползваше много нечестни тактики, но накрая Kevin Owens го изхвърли извън ринга с един саблен удар и това позволи на Drew McIntyre да убие Buddy Murphy с един Claymore и да вземе победата.

Match Time: 14 min

Rating: ***1/2

Notes:Рей Рей и Рико стояха много добре като отбор, много е вероятно да се насочат към отборната дивизия.

След мача путката Seth Rollins нахлу в офиса на шефа Triple H.

Seth Rollins

Кво беше тва ве?Пак се започна с отборните глупости дейба, това е шибания RAW след WrestleMania!Хората искат мач за световната титла!АЗ искам мач за титлата!

Triple H

Аве ти един отборен мач с твоите аверчета не можа да спечелиш, откъде накъде искаш да се биеш за световната титла?!Свикнал си с предишния режим, ама тука вече ще си има йерархия!Световната титла може да почака...тъй като Backlash е само след две седмици, а твойто бъди Buddy Murphy беше туширан, мисля че вашето кредибилити като отборни шампиони беше тотално разклатено!За това викам на Backlash вие двамата да си стягате гъзовете, защото ще защитавате тия титли срещу Kevin Owens...и Drew McIntyre!

Seth Rollins

АВЕ ЯЖ ХУЯ ВЕ!!!

Match 2

WWE Cruiserweight Title

Jordan Devlin(c) vs Cedric Alexander

Шампиона в лека категория Jordan Devlin направи своя дебют в RAW.Нашето момче Cedric Alexander отдавна чакаше тая титла да се върне за постоянно в главното шоу, но отново издуши куреца и не можа да я спечели.Мача беше ок качество, нищо повече от high flying spotfest.

Match Time: 8 min

Rating: **1/2

Notes:Тоя Jordan Devlin е ебаси кльощавото джудже.Стабилен кечист ама харизма нулева на тоя етап.За щастие тая титла е последната дупка на кавала и е приемливо.

След мача, Cedric Alexander плачеше в съблекалнята за поредния си пропилян шанс, когато беше посетен от R-Truth.

R-Truth

Уасъп, я се стегни ве, черни братко!

Cedric Alexander

Остави ме ве!Аз съм пълен провал!

R-Truth

Да го духа тая титла ве, брато!Титлите не са всичко, сес..

Cedric Alexander

Аве не ме занимавай ве...

R-Truth

Брато, аз съм в тоя бизнес от 20 години и нямам такива успехи и титли..Ама публиката се насира всеки път, когато изляза нали?

Cedric Alexander

Ем...

R-Truth

Стегни се малко и последвай чичо ти R-Truth...той ша те поведе на лудо пътешествие из WWE вселената и ша ти покаже и научи какво е да имаш малко персоналити!Какво ще кажеш?

Cedric Alexander

Май нига :( ❤️

Match 3

Bobby Lashley vs Ethan Carter

Не знам какво е направил нашия човек EC3, и по-специално на кой го е направил, ама тука беше тотално погребан от Lashley.Минусът беше, че EC3 изглеждаше като пълна путка отново, но плюсът беше, че това беше най-животинската версия на Lashley, която сме виждали досега в WWE.

Match Time: 2 min

Rating: *

Notes:Ето тоя Bobby Lashley искам да гледам!Жалко, че трябваше да бъде за сметка на EC3 :(

В тоя момент камерите ни отведоха зад кулисите, където Kevin Owens влизаше в съблекалнята на шампиона Drew McIntyre.

Kevin Owens

Е...изглежда двамата с теб ще сме партньори на Backlash.Искам да знаеш, че аз бих искал да спечеля тия отборни титли.Надявам се, че сме на една вълна?

Drew McIntyre

Слушай малко, прасе...Не ми набивай такива филми.От това което съм виждал от теб през годините, то ми става ясно, че ти си една пълна курва, която все още не може да си намери мястото в главния ростер.

Kevin Owens

o.O

Drew McIntyre

Знам, че искаш световната титла и си готов веднага да ми забиеш нож в гърба, прасе такова.За това не ми промивай мозъка с тия благи думи.Не сме приятели, не сме партньори и общо взето и сам мога да им отнеса главите на ония две путки Rollins & Murphy.След като взема отборните титли, ще отнеса и твоята преди да си направил някоя нова курвенска история.А ся ми се махай от съблекалнята, свиня!

Kevin Owens

Ебаси грубото копеле....

Match 4

Angel Garza vs Humberto Carillo

Тоя мач не беше зле.Двамата циганьори са стабилни кечисти, ама публиката изобщо не ги ебе за тия за съжаление.Garza е с една идея по-добър кечист и е готин мазник и това му донесе победата в случая след един цигански roll-up.

Match Time:5 min

Rating: **1/4

Notes:Тия пичове да хванат да научат малко английски и да си оправят диалекта, иначе ше ядат куреца!Отделно не са и нищо особено физически, а само с кеч техника няма да станат нещата.

Дойде време за едно задкулисно промо на ветерана в тоя аспект Edge!

Edge

Много хора си мислеха, че аз няма да се бия никога повече..деба, и аз даже не мислех, че ще се бия повече!След като толкова време тренирах, за да направя своято завръщане, то за малко да бъде опропастено от копелето Randy Orton.След като Randy ме пречука, много хора пак си помислиха, че няма да стигна даже до WrestleMania...но не само, че стигнах до нея, ами успях да победя тоя шибаняк в най-бруталния и грубиянски мач виждан за последните 15 години!

Много хора също така си мислят, че аз...ще бъда поредния part-timer, който ще вземе мястото на младоците и ще се появява веднъж на половин година за някой голям мач..Е тия хора отново сгрешиха!Защото тази вечер аз ще направя своя първи мач на RAW.Острието ще покаже на всичките, че още го може, като спечели US титлата от мазния мангал Andrade Cien Almas!

Match 5

Street Profits vs Tino Sabatelli & Riddick Moss

Отбора на Moss & Sabatelli, който някога се подвизаваше в NXT, направи своя официален дебют в RAW.Но за съжаление...тоя мач беше най-голямата помия от много време насам.Боч след боч и нулева психология.Това накара booker-ите да съобщят на съдията да слага край по-рано от планираното и Street Profits взеха победата в ебаси претупания завършек.

Match Time: 6 min

Rating: DUD

Notes:Тия двамата Moss & Sabatelli са пълни дървета и никога повече няма да припарят до ринга в WWE!!

На AJ Styles и неговото O.C. се падна тежката задача да съживи публиката след тая помия на която бяха подложени.

AJ Styles

Значи разни хора си организират някакви мачове за отборните титли, други си организират мачове за US титлата...а за баш човека AJ Styles какво остана?Пълен курец??Значи аз бях човека, който снощи прати Гробаря да почива в мир завинаги, а никой даже не ми каза-евала AJ, ето ти един претендентски мач тази вечер..ето ти един шот за някоя титла..Аз даже нямам какъвто и да е мач тази вечер!Това е срамота, това тотално ме вбесява!Предизвиквам което и да е копеле зад кулисите, който има смелост, нека излезе за да му наритам задника!

Най-големия смелчага се оказа..Aleister Black!Господаря на тъмнината излезе самоуверено на ринга, а AJ изглеждаше съвсем леееко насран.

AJ Styles

Кажи ми, грозно тъмно копеле...кое те кара да мислиш, че си достоен да се изправиш срещу най-великия в тоя бизнес?

Aleister Black

РЕАЛНАТА АГРЕСИЯ!!!

Aleister Black заби един суперкик в муцуната на AJ, който се просна като кучка.

Match 6

AJ Styles vs Aleister Black

Това беше най-смелото booking решение за тази вечер.Тоя суперкик оказа огромно влияние на състоянието на AJ Styles и той така и не успя да влезе в мача както трябва.Aleister Black беше набрал прекалено голяма инерция и взе най-голямата и най-убедителната си победа откакто е в RAW.

Match Time: 1 min

Rating: N/R

Notes:Публиката тотално се разцепи на тоя сегмент и Aleister Black изглеждаше мега добре тука.За щастие, AJ Styles е вече прекалено голямо име и тая загуба нямаше да му се отрази особено на образа, особено след снощната му победа над Гробаря.

Match 7

United States Championshio

Andrade Almas(c) vs Edge

Това беше достоен главен мач за RAW.Edge все още го можеше и докара US шампиона до ръба на възможностите си.Мача беше изпълнен с near-falls, спотове, както и с класическия спот в който съдията отнесе един Spear.Това попречи на Edge да вземе титлата и даде шанс на шибаняка Randy Orton да изскочи от нищото и да просне Edge с едно RKO.Съдията естествено се свести тъкмо навреме за да види как Andrade тушираше противника си-1,2,3 и мангала запази!

Match Time:15 min

Rating:***3/4

Notes:Мега добър мач, добра победа за Andrade и добро развитие на враждата между Orton и Edge.Така трябва да се прави!

Randy Orton не беше приключил обаче и тотално унищожи Edge.

Randy Orton

Връщаш ми се, мислиш се за големия кечист, мач на Mania, после мач на RAW, ще се бие редовно, а?Щом толкова искаш да се биеш, ще си го получиш.След две седмици те чакам на Backlash да ти пръсна кофата...в Last Man Standing!!!

SHOW RATING:71%

TV Viewers:1,800,000

WWE.COM

Riddick Moss и Tino Sabatelli бяха поредните двама освободени кечисти.WWE не им пожелава нищо!

WWE BACKLASH

19 April, 2020

1.Edge vs Randy Orton-Last Man Standing

2.Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs WWE Champion Drew McIntyre & Kevin Owens-RAW Tag Team Titles

Дано тоя формат да е лесен за четене. :D

9MLnN5Y.gif

Kill_Steen_Kill

Много добре се получава. Страхотни диалози се получават и това се забелязваше още в High School (довърши го ве). Дано да има много контроверсии и изненадващи моменти. :rolleyes:

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

The Olimpic Hero

Лесно се следи и да, забелязва се стилът ти от "High School", което прави кеч дневника забавен.

WWE-NXT-logo-scaled.thumb.jpg.f34abd459f8e157e3e97698d8be72d3a.jpg

08 April, 2020

Dark Match

Team 3.0 def Jaxson Ryker & Wesley Blake @ 8 min *3/4

*Публиката още се настаняваше по време на тоя мач и не пропусна нищо интересно честно казано.И двата отбора са в черния списък за потенциални уволнени.

Dark Match

Damian Priest def Tyler Breeze @ 5 min *1/2

*Харесвам Damien Priest, но на тоя етап е все още доста зелен.Промотата му също не са от най-добрите, но беше правилния човек да победи в тоя мач.

Главното шоу започна със шибаняците от Imperium.Fabian Aichner и Marcel Barthel се наредиха гордо до лидера си WALTER, който хвана микрофона.

WALTER

Имам лоша новина за останалите тънки гейчета от ростера на NXT.Гадните копелета от Imperium вече официално сме част от това шоу...което означава, че аз и моите момчета ще къртим глави и чупим гръбнаци.Undisputed Era,Keith Lee,Tommaso Ciampa, няма значение кой ще е...всеки ще усети силата на Imperium!

Това не се хареса на едни други англичани-Tyler Bate & Trent Seven, които слязоха до ринга с микрофон в ръка.

Tyler Bate

Звучи добре, мейти, ама не се ли изхвърляш малко?

Trent Seven

Определено си е повярвал, мейти.

WALTER

Вие джуджета явно си мислите, че като сте си пуснали по една брада и това ви прави по-мъжествени, но аз знам истината...Вие вътрешно сте един пълни уанкери, а Imperium сме истинските алфа англичани в тая компания.

Tyler Bate

На кой викаш уанкер ве, фам?Ся ще ви ебем майката...

Match 1

WALTER & Fabian Aichner vs Moustache Mountain

Това беше тегав и stiff двубой, тамън в английски стил и химията между говедото WALTER и джуджето Tyler Bate беше очевидна.Гадните хийлове успяха да грабнат победата в тая среща, след като Marcel Barthel, който обикаляше като мишка извън ринга, грабна крака на Trent Seven и това даде шанс на WALTER да му отнесе главата и да го тушира.

Match Time: 9 min

Rating: ***

Notes:WALTER е брутална машина и може да бъде звезда някой ден в главния ростер, но промотата му на тоя етап са слаби.Може би някой мениджър като Paul Heyman ще му свърши работа.

Шибаняците Imperium обаче не бяха приключили и продължиха да налагат противниците си.В тоя момент до ринга долетяха други две английски джуджета-Mark Andrews & Flash Morgan, тоест South Wales Subculture за тия дето не знаят, и те започнаха да налагат Imperium.Гадните хийлове отстъпиха, понеже бяха вече с един човек по-малко от фейс-джуджетата и се заканиха, че другата седмица ще има разплата!

Match 2

Johnny Gargano vs Kushida

Тия двамата могат да спретнат един класически **** мач, но не им беше дадено достатъчно време в тоя случай.Все пак мача беше доста добър и японеца беше близко до победата, но NTX ветерана Gargano го финишира с един Thunderstrick.

Match Time: 7 min

Notes:Джони си е Джони, ама тоя японец не ми вдъхва доверие.Поредния бастун, който не знае английски език.Тавана на тия кечисти е много нисък.

След мача Johnny Gargano взе един микрофон и седна на ринга в стил CM Punk.

Johnny Gargano

В живота на всеки човек винаги идва един момент, който променя всичко.Моя беше изпълнен с луди моменти-предателства, загуби, победи, шампионски победи.Само дето тия моменти не са нищо в сравнение с това, което изпитах докато си почивах вкъщи и гледах WrestleMania 36...Гледах хора като AJ Styles, като Daniel Bryan и си мислех...аве аз съм по-добър от тия ве!Някога гледах Еди Гереро, Шон Майкълс, Брет Харт...ами аз съм по-добър и от тия ве!Аз съм по-добър кечист и от Рик Светкавицата!

*BOOOOOOOOOOOOO*

Johnny Gargano

Сега освирквате, ама до оня ден викахте "Johnny Wrestling" нали шибаняци?Виждате ли, докато гледах Манията и се замислих за всички тия неща....осъзнах в крайна сметка, че АЗ СЪМ JOHNNY WRESTLING!Аз съм най-добрия кечист в тая компания в момента, аз съм човека, който има цели 4 шибани пет звездни мача за последните 2 години!!Нещо с което нито Шон Майкълс, нито Кърт Енгъл, нито Брет Харт могат да се похваля!Не ме ебе за титли, не ме ебе за приятелства...аз ще бъда най-великия кечист на всички времена и ще имам повече 5 зведни мачове от всеки друг кечист в историята!Всички вие фенове трябва да сте благодарни, че сте живи и сте свидетели на моето величие!От днес Johnny Wrestling е мъртъв, дами и господа...да живее JOHNNY "5 STAR MAN" GARGANO!

* FUCK YOU JOHNNY FUCK YOU JOHNNY FUCK YOU JOHNNY *

Match 3

Finn Balor vs Dominik Dijakovic

Поредния добър мач за тази вечер.Dijakovic все повече се подобрява на ринга и мачове срещу такива добри кечисти му се отразяват много добре.Finn Balor играеше ролята на подъл heel в срещата и успя да спечели с roll-up, след като ползва въжетата за опора.

Match Time: 10 min

Notes:Balor има потенциала да издигне много от новите кечисти в NXT и един рън с някоя от титлите по-нататък не е изключен.

След мача се пренасяме зад кулисите, където North American шампиона Keith Lee беше застанал с микрофон в ръка.

Keith Lee

Току-що нашия мениджър William Regal ми каза, че другата седмица ще има Fatal 4 Way мач, който да определи претендента за моята титла на следващия TakeOver...Участниците все още не са определени, но искам да попитам всеки, който се чуди дали да вземе участие в тоя мач...Мислите, че понеже ще спечелите един четворен мач и това ще ви даде необходимата инерция?Мислите, че понеже ще надвиете трима други кечиста и това ще ви даде някаква увереност, че ще спечелите и титлата?Пичове...аз съм шибания Keith Lee!Аз съм новото шибано животно в тая компания, аз съм the real deal!Не знам какво е чувството да се биеш в претендентски мач за титла, която знаеш, че няма как да спечелиш..сигурно е доста гадно.И все пак бих определил моя бъдещ претендент като един смел човек...но за съжаление смелостта не е достатъчна, когато се изправи срещу една шибаната недвижима сила, която представлявам аз!

Match 4

Velveteen Dream & NXT Tag Team Champions Matt Riddle & Pete Dunne vs Roderick Strong,Kyle O'Reilly & Bobby Fish

Шампиона и лидера на Undisputed Era Adam Cole бейбей беше заел място на коментаторската маса и коментираше запалено как неговите хора доминираха през голяма част от срещата.Триото Strong,O'Reilly & Fish вече бяха адски обиграни след толкова време заедно и се възползваха от слабата химия на новите отборни шампиони Riddle & Dunne.В най-якия спот от мача, Velveteen Dream се оказа извън ринга и изпадна в словесен спор с Adam Cole.Cole се опита да го изпраска с титлата си, но негъра залегна и му отнесе главата с един Superkick.Това даде нужната инерция на фейсовете и те спечелиха след като бро-то Matt Riddle тушира Kyle O'Reilly.Adam Cole влезе на ринга за да си върне на Velveteen Dream, но отново изяде куреца и беше проснат с един ритник.Негъра вдигна

NXT титлата под овациите на публиката и с това сложи край на шоуто.

Match Time:17 min

Rating:***3/4

Notes:Мача на вечерта определено.Враждата между Adam Cole и Velveteen Dream продължава и очаквам да бутнат къщата на следващия TakeOver.

SHOW RATING: 70%

TV Viewers:830,000

9MLnN5Y.gif

wwe-friday-night-smackdown-logo-2019.thumb.jpg.1c667f7ad5051444fe62b913e07df44d.jpg

10 April, 2020

Първия SmackDown след WM 36 започна с нашия нов Universal шампион Roman Reigns, който излезе под освиркванията на публиката.Голямото куче обаче прие всичко това с усмивка и хвана микрофона.

Roman Reigns

За секунда си помислих, че ще получа друга реакция от публиката..все пак, аз съм човека, който пречука шибаняка Голдбърг преди няколко дена и го пратих обратно в пенсионерския дом.Нали това искахте, нали от това се оплаквахте?Не ви харесва един part-time да е шампион, не ви харесва когато кечист като мен стане шампион , кечист който 365 дена в година е отдаден на тая компания!Вие знаете ли какво въобще искате???

*DANIEL BRYAN DANIEL BRYAN DANIEL BRYAN*

Roman Reigns

Вие още си мислите, че понеже имате някакви предпочитания и това ви дава право на глас?Мислите, че можете да влияте върху развитието на компанията, мислите, че понеже давате по 10 долара на месец за WWE network-a и това ви прави някакви богове?

*YES YES YES YES YES YES*

Roman Reigns

Имам лоша новина за вас...вие не сте богове.Вие сте просто едни страхливци, които никога не биха стъпили на ринга.Истинските богове и гладиатори сме ние кечистите, ние взимаме решенията и ние ръководим нещата.Това е нашата роля, а вие си изпълнявайте вашата и бъдете една послушна публика!

Наслаждавайте се на шоуто, защото и аз така ще направя от уютната си хотелска стая.Ако има едно нещо, което научих от хора като Брок Леснар & Голдбърг, то е че в тоя бизнес акъла е също толкова важен колкото мускулите.Следващите пъти в които ще гледате мач на Роман Рейн, той ще бъде само на ППВ, където ми е мястото.Няма да си губя времето и рискувам здравето за някакви ниско-профилни мачове, а ще правя това което мога най-добре.Идвам, пръскам ти главата и си отивам с титлата.

*FUCK YOU ROMAN FUCK YOU ROMAN FUCK YOU ROMAN*

Match 1

Non-Title Macth

SD Tag Team Champs John Morrison & The Miz vs Heavy Machinery

Отбора на дебелаците Otis & Tucker Knight получи страхотна възможност тази вечер и те се възползваха от нея.Шампионите по двойки Морисън и Миз подходиха надменно в срещата, успокоени от факта, че титлите им не са заложени и се наядоха на куреца.Otis пречука The Miz с една Powerbomb-a и грабна победата под овациите на публиката.

Notes:Добра победа за дебелаците и те продължават да стават все по-over с тълпата.Miz & Morrison са силни хийлове и тая загуба няма да им се отрази толкова сериозно и ще доведе до стабилен билд за евентуален мач за титлите.

След мача, на големия екран в залата беше пуснато едно промо видео за харизматичната енигма и бивш наркоман(да се надяваме) Jeff Hardy!Той е почти излекуван от своята контузия и ще се завърне след няколко седмици в SmackDown.Очаква се WWE да го пушнат доста стабилно и да го направят напук на брат му Matt, който напусна компанията наскоро.

Match 2

Mustafa Ali vs Gran Metalik

С две думи-това беше един истински филър мач.Тази вечер половината ростър щеше да вземе участие в 10 Man Battle Royal за определяне на претендента за Универсалната титла и това доста ограничи booking-a на останалите мачове.Все пак, лучадора и арабина спретнаха енергичен high-flying мач в който нямаше никакво лежане по ринга.Ali грабна победата след своя 450 Splash от горното въже.

Rating: **3/4

Notes:Честно казано, трудно ми е да разбера кой точно е Gran Metalik и кой е Kalisto.Отбора им е близко до края си, като поне единия от тях е сериозно застрашен от пожелаване на всичко най-добро в бъдещите му начинания.

Време е за поредния епизод на Firefly Funhouse с водещ Bray Wyatt.Йей!

Bray Wyatt

WrestleMania 36 официално е в историята!Много хора смятаха, че аз отново ще бъда сломен пред мощта на великия Джон Сина, както преди 6 години.Но аз доказах, че тая версия на Bray Wyatt е по-добра от предишната.Тая версия на Bray Wyatt няма да позволи да бъде потопена от външни негативни сили, о нееее, няма как.Победих един от своите стари демони миналата неделя, но това не ми стигна...Когато WrestleMania привърши, аз не можах да си почина.Някаква лудост в мен все още не ми даваше покой.Установих, че имам още демони за побеждаване.Знаех и кои са тези демони...За това същата тази вечер, когато приключи WrestleMania, аз излязох на лов за моите демони.Нека ви представя чичо ви Бил!

Камерата се премести към друга част на Веселата Къщичка, където нашия любимец чичо Бил Голдбърг лежеше пребит като куче със завързани ръце и лепенка на устата.

Bray Wyatt

Как си, Бил?Още ли си в без съзнание?Хахахаха!Мислех си, че след като пречукам Джон Сина и Голдбърг, то злото в мен най-накрая ще бъде потушено.Но стана точно обратното...гладът в мен става все по-голям и по-голям.Колкото повече души отнемам за да запълня уж празнотата в мен, толкова повече тая празнота се увеличава.Нуждая се от още...за щастие SmackDown е дом на някои мои стари демони...и един от тях ще бъде посетен следващата седмица....

Match 3

The New Day vs The Revival

Солиден мач, но на публиката все повече и повече почва да й писва от тримата негри.Личи си и някаква умора в изпълненията на Kofi Kingston, който е изолиран и малтретиран през целия мач от Wilder & Dawson.Интересното в тоя мач беше, че New Day не успяха да направят нито една смяна заради страхотната работа в екип на Revival и на Big E му се наложи да изгледа изнервен целия мач.В крайна сметка тая тактика даде резлутат и Kofi изяде туша след един Shatter Machine.

Notes:The New Day са тотално втръснали на феновете и май наближава времето в което всеки ще поеме по пътя си.

Камeрите ни пренасят зад кулисите, където Daniel Bryan се приготвяше за Battle Royal-a, който щеше да определи претендента на Роман Рейнс за Backlash.

Докато Bryan завързваше ботушите си, при него дойде шибаняка King Corbin, който също щеше да взема участие в мача.

King Corbin

Така и не разбирам какво феновете виждат в джуджета като теб.Може би виждат себе си и за това те харесват толкова.Аз може да съм един изискан крал вече, но това не значи, че съм загърбил старото ми призвание да убивам инди ванила отрепки.Повече от ясно е, че аз ще спечеля мелето тази вечер и ще дам на хората не това което искат, а това от което се нуждат-нов епичен сблъсък между мен и Роман Рейн.Но преди да го спечеля, надявам се ти да си оцелял до самия край на мача, за да мога да те елиминирам така както един истински крал екзекутира своите врагове!

Daniel Bryan

Единственото нещо на което си крал ти, е умението да доставяш един и същи лайнарски мач на всеки един епизод на SmackDown!

King Corbin

Краля не се интересува какво мисли за него простолюдието!

Daniel Bryan

Тогава какво ми баеш на хуя от одеве ве?

Match 4

10 Man Battle Royal For No 1 Contendership!

Cesaro,Drew Gulak,King Corbin,Daniel Bryan,Sheamus,Shinsuke Nakamura,Robert Roode,Dolph Ziggler,Braun Strowman & Sami Zayn

Това беше едно от най-слабите мелета в историята от гледна точка на credibility.Единствените двама, които са на ниво мач за световната титла в този момент бяха Bryan & Braun Strowman.Шибаняците Nakamura & Zayn изхвърлиха доста народ, докато Strowman не ги елиминира и двамата накуп.Daniel Bryan & Drew Gulak възобновиха за кратко мини-враждата си от миналия месец и бяха хайлайта на тази среща.Естествено Bryan надделя и елиминира своя противник, а през това време King Corbin удари Strowman в главата с кралския си жезъл и го изхвърли от ринга.За голям ужас на феновете, Corbin беше адски близко до победата и изхвърли Bryan със засилка, но той докосна земята само с единия си крак.Краля започна да празнува и му обърна гръб, понеже си помисли, че е спечилил, но Daniel Bryan се върна на ринга и го елиминира.Публиката полудя и шоуто завърши с YES chant-овете на Daniel Bryan, който отиваше на Backlash за да се бие с Roman Reigns.

Match TIme: 19 min

Notes:Тоя мач трябваше да е с 10 минути по-къс, ама ростера на SmackDown не е от най-добрите и най-богати в момента и това е положението.Но поне имаме топ фейса в лицето на Daniel Bryan, а ако Reigns наистина търнва както изглежда след днешното му промо, то ще имаме и хийл, който хората наистина мразят.

SHOW RATING:69%

TV Viewers:2,600,000

WWE BACKLASH

19 April, 2020

1.Roman Reigns(c) vs Daniel Bryan-WWE Universal Title

2.Edge vs Randy Orton-Last Man Standing

3.Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs WWE Champion Drew McIntyre & Kevin Owens-Raw Tag Team Titles

9MLnN5Y.gif

Kill_Steen_Kill

Ростера на Смака е плитък, но пък за сметка на това може да развиеш няколко образа, които да се утвърдят в мидкарда. Промото на Уаят бе интересно, също така и кой ще посети следващата седмица. В NXT нещата все още са в период на развитие но може да се окажат много силни следващите шоута, защото е пълно с добри кечисти и интересни образи. За момента и трите ти шоута са интересни. :)

raw.jpg.74b675e843d0fe509e6c466cc04eaa79.jpg

13 April, 2020

Очакваше ни интересен RAW в който щяха да станат ясни още няколко мача за Backlash и в който щяхме да видим епичен главен мач между WWE шампиона Drew McIntyre и путката Seth Rollins.Шоуто обаче започна с човека, който го завърши миналата седмица-пепелянката психар Randy Orton, който изживяваше някакъв късен ренесанс в своята кариера.Той щеше да се изправи срещу Ethan Carter в откриващия мач тази вечер.

Match 1

Randy Orton vs Ethan Carter

От една страна беше хубаво, че EC3 получаваше мач срещу мейн евентър от нивото на Orton.Но пък от друга страна беше лошо, защото нямаше как този мач да бъде нещо повече от пълна доминация на Пепелянката на който му предстоеше Last Man Standing срещу Edge.Не се случи кой знае какво в този мач, освен поредното RKO от нищото последван от успешен туш за Orton.

Match Time: 5 min

Rating: **

Notes:Това беше един от поредните скучни мачове на Randy в които не му пукаше и не си даваше зор.EC3 трябва да е доволен, че получава мач в две поредни издания на RAW на тоя етап.В момента той е близко до това да попадне в черната листа за потенциални уволнени, защото booking екипа няма нищо за него.

След мача Orton грабна микрофона за да изнесе поредното добро heel-ско промо.

Randy Orton

Надявам се, че старите фенове сред публиката не са си купили билет за това шоу с надеждата, че ще видят своя любимец Edge в действие.С най-голям кеф мога да ви кажа, че той не е тук тази вечер.Опитах се да му обясня още преди месец, че този негов план за продължаване на кариерата му няма да се получи.Edge не е тук тази вечер, а и по последна информация не се знае дали ще успее да стигне до Backlash, тъй като отново е в твърде тежко състояние след побоя който му теглих миналия понеделник.Рано или късно годините започват да си казват думата, а моя "приятел" Edge очевидно е забравил, че в WWE е пълно с копелета като мен които изобщо не ги ебе за контузията във врата му и които с радост ще го пенсионират веднъж завинаги.Ако не съм аз, ще бъде някой друг.Но определено предпочитам да съм аз.

Match 2

WWE Cruiserweight Champion Jordan Devlin vs Angel Garza

След като миналата седмица Garza победи другия мексиканец Humberto Carillo, тази вечер той получи важен шанс да се докаже в non-title мач срещу Jordan Devlin.Публиката не беше особено надъхана в първите минути на срещата, но двамата вдигнаха темпото с някои добри атлетични изпълнения.Garza се опита да спечели с подмолната тактика за бъркане в очите на противника , докато съдията не гледаше, обаче шампиона успя да се повдигне на косъм.Докато мексиканеца спореше със съдията, че отброяването му беше прекалено бавно, Jordan Devlin се възползва от това и грабна победата след като заби финишъра си Devil Inside.

Notes:Garza започва да играе ролята на шибан измамник много добре, което накара Jordan Devlin да изглежда като симпатичен face шампион и публиката даже леко pop-на при победата му.

След тоя мач, камерите ни пренасят зад кулисите където AJ Styles и неговите аверчета Luke Gallows & Karl Anderson се подготвяха за мач срещу Aleister Black, Rey Mysterio & Ricochet.

Karl Anderson

Сигурен ли си, че искаш това AJ, братко мой?

AJ Styles

Ае как може да ме питате дали съм сигурен ве?Вие май забравяте кой съм аз?Аз съм шибания феномален AJ Styles!

Luke Gallows

Знаем кой си, нали за това сме ти аверчет...Ама това копеле Aleister Black яко ти счупи китарата миналата седмица и ние просто сме загрижени за теб.Не искаме това отново да се случи с теб...

AJ Styles

Няма как тоя шибаняк да ме нарита пак ве!Всички видяхте, че той ме атакува още преди да бие гонга миналата седмица.Всеки щеше да загуби в такава ситуация.Казах ви вече...не ме ебе за Mysterio & Ricochet, вие се оправяйте с тях.Но когато това копеле Black е на ринга, ще бъде само мой!Никой да не се меши, ясно ли е?

Luke Gallows

Както кажеш, човек...

Match 3

Rusev vs Eric Young

Това беше много кратък мач в който Rusev беше близко до победата, когато изненадващо от нищото се появи Erik Rowan и той започна да налага българина.Съдията обяви DQ, но на Eric Young изобщо не му пукаше за това и го изхвърли извън ринга, след което се зае да помага на Rowan и двамата задружно утрепаха Rusev от бой.

Match Time: 4 min

Rating: *1/4

Notes:Още не мога да повярвам, че Eric Young получи мач на RAW...

Eric & Erik обаче не бяха приключили с нашия човек и пуснаха шибаната тарантула да лази по тялото и лицето му.Добре, че Rusev беше в безсъзнание.

Eric Young

Всеки си мисли, че тая тарантула е поредната гавра и ташак история...Когато хората погледнат тарантулата, те виждат някаква гнусотия, те изпитват отвращение..но са много далече от истината.Тарантулата е нашия тотем.За мен и моя човек Rowan, тя е символ на нашето възраждане...Ние бяхме тотално забити и унижени с нашите позиции в ростъра твърде дълго време...но нашата зла воля и нашето непримирие ни помогнаха да изпълзим с косматите си черни пипала от джобърския ад, също както тази тарантула пълзи в момента върху това българско копеле!!!Той е само първия от многото, които ще ядат куреца на...Team Tarantula!!

Зад кулисите виждаме как циганина Andrade Cien Almas си почива на едно канапе, облечен в тежкарски костюм и нарамил United States титлата.

Andrade

Уважаеми зрители и мои почитатели...вашия велик и любим американски шампион ANDRADE CIEN ALMAS, реши да си вземе заслужена почивка след тежкия сблъсък, който имаше с Edge миналата седмица.Но не се бойте фенове мои и не плачете поради факта, че няма да видите най-великия шампион в действие тази вечер.Аз просто събирам сили, за...

В тоя момент в офисчета влезе шефа Triple H и Andrade се изправи насран от канапето си.

Triple H

Какво си мислиш, че правиш ти ве?

Andrade

Аз, аз ами такоа...

Triple H

Ти трябва да си късаш гъза на ринга в момента и да защитаваш титлата, а ми се излежаваш като един типичен представител на твоя миризлив народ!Добро костюмче имаш виждам, искаш ли да ти е последното и да отрежа половината от заплатката, а?

Andrade

Стига де, шефе, недей така с лошо, виж миналата седмица какъв мач направих...

Triple H

Да, видя как спечели с намеса, наистина много похвално.Щи кажа какво...тая неделя на Backlash ще защитаваш тая титла!

Andrade

Срещу кой?

Triple H

Срещу който и да е.Нека целия RAW ростър знае,че великия американски шампион Andrade Almas обявява Open Challenge за който и да е кечист и не го е страх от никого, нали така?

Andrade

Дейба...

Match 4

AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson vs Aleister Black, Rey Mysterio & Ricochet

Историята между AJ Styles и Black беше най-интересното нещо в този отборен мач.AJ се опитваше да покаже, че е по-добър и да си върне на Black за миналата седмица, но той си беше написал домашното и контрираше почти всеки негов ход.Gallows & Anderson се опитаха на няколко пъти да помогнат на лидера си, но той категорично им казваше да не се месят.Те изядоха шамарите от Mysterio & Ricochet, а AJ Styles отново подцени Aleister Black и кофата му беше пръсната от поредния брутален Superkick и той загуби за втора поредна седмица.

Match Time: 13 min

Rating: ***1/4

Notes:

След този мач отново се пренасяме backstage, където WWE шампиона Drew McIntyre се подготвяше за главния мач тази вечер срещу Seth Rollins.Дебелака Kevin Owens обаче прекъсна подготовката на шотландеца.

Kevin Owens

Виж, човек...знам, че не ме харесваш, но искам да изгладим отношенията.Трябва да работим екип, за да спечели отборните титли тази неделя.Знаеш,че копелето Seth Rollins има една камара слуги на свое разположение-Buddy Murphy, Akam, Rezar..Няма как сам човек да се изправи срещу четирима.Не ми казвай, че очакваш мачът ти срещу него след малко да бъде един класически честен двубой?

Drew McIntyre

Слушай, прасчо...Знам, че отново се опитваш да ме залъжеш с благи приказки.Знам какво се случи някога със Sami Zayn, знам и какво се случи с най-добрия ти приятел Chris Jericho.Искам да ти е ясно, че аз не съм мекушава путка като тях и нямам нужда от твоята помощ.Прави каквото искаш, но не очаквай, че няма да ти изритам главата, когато му дойде времето...

Kevin Owens

Добре ве, човек, както искаш...

Match 5

Bobby Lashley vs Montez Ford

Нова лесна победа за Lashley който имаше 90% от офанзивата в тая среща.След мача, той направи знак, че скоро около кръста му ще има пояс, което най-вероятно означаваше, че щеше да вземе участие в Open Challenge-a за US титлата на Backlash!

Match Time: 2 min

Notes:Ще видим докъде ще стигне тоя опит да изградят Lashley като животно..

Match 6

WWE Champion Drew McIntyre vs Seth Rollins

Двамата се пазеха за отборния мач на ППВ-то и не направиха класическия мач, който всъщност могат.В мача се наблегна на това как Drew McIntyre възпираше лакеите на Rollins, които обикаляха около ринга и се опитваха да го преебат.Но в края тая тактика на heel-овете проработи и докато Seth се престори на контузен и разсея съдията, Buddy Murphy изпраска шотландеца с титлата си по двойки.Той успя да се повдигне като по чудо точно преди съдията да отброи 3, а в тоя момент и дебелака Kevin Owens дотърча до ринга и започна да налага аверчетата на Seth Rollins.В целия този хаос, шампиона Drew се оказа най-съобразителен и грабна победата след един брутален Claymore.Двамата с Owens пребиха Buddy Murphy и The Authors Of Pain, след което позираха с титлите по двойки.Owens подаде ръка на своя партньор, обаче McIntyre му отказа и му даде да се разбере, че изобщо не му вярва.

Notes:Беше окей като качество, но двамата очевидно се запазиха физически за Backlash.Дано да си е заслужавало и да доставят брутален мач в неделя.

SHOW RATING:75%

WWE.COM

AJ Styles поиска нов шанс да се изправи срещу Aleister Black и двамата са добавени като singles мач за Backlash!

WWE BACKLASH

19 April, 2020

3.Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs WWE Champion Drew McIntyre & Kevin Owens-Raw Tag Team Titles

4.AJ Styles vs Aleister Black

5.Andrade Almas(c) vs ???-Open Challenge for the United States Title

9MLnN5Y.gif

WWE-NXT-logo-scaled.thumb.jpg.f34abd459f8e157e3e97698d8be72d3a.jpg.f95385501492a946aa1d76e75c65d1b4.jpg

15 April, 2020

Dark Match

Isaiah Scott def Lio Rush @ 7 min **3/4

Notes:Шш, това беше доста добър мач!Двете чернилки имат химия и ще получат шанс на главното шоу другата седмица.

Шоуто започва със шибаняците Undisputed Era начело с лидера им и NXT шампиона Adam Cole.Бейбей изобщо не беше на кеф тази вечер и веднага грабна микрофона.

Adam Cole

Няма да се обяснявам кат некой путка тази вечер и ще бъда кратък.Velveteen Dream, не знам какво те кара да мислиш, че можеш да ме Superkick-ваш и да ме унижаваш, че можеш да се изправиш срещу мен и моите хора и да ти се размине...Ела и се изправи срещу нас щом си толкова смел, черен педал!

И естествено Velveteen Dream отговори на предизвикателството и излезе уверено на ринга под овациите на публиката.Roderick Strong и O'Reilly бяха готови да го смажат, обаче Adam Cole им даде знак да се успокоят.

Velveteen Dream

Какво ме кара да мисля, че мога да ти наритам китарата ли?Фактът, че ТЕБ те е страх да се изправиш срещу мен 1 vs 1 и да заложиш тая титла!От седмици ми бягаш като путка и оронваш престижа на титлата по този начин.

Adam Cole

Аз съм най-великия NXT шампион в историята ве!Моите успехи и запазвания на титлата са исторически!

Velveteen Dream

Това е защото никога не си се изправял срещу мен в мач за нея.Кога ще ти пораснат топки и ще се биеш като мъж без да ти помагат твоите приятелчета, а?

Adam Cole

О, ти искаш мач за титлата...ИСКАШ мач за титлата?Няма как да излезеш тук и да искаш, черен педал такъв.Ще трябва да си го заслужиш.Щом си толкова велик, Velveteen Dream...за да си заслужиш мач за титлата, трябва да run-еш the gauntlet тази вечер срещу моите момчета.Ако победиш Bobby Fish...Kyle O'Reilly...и Roderick Strong един след друг по-късно тази вечер, то ще си получиш шибания мач за титлата на TakeOver!

Velveteen Dream

It's a deal.

Adam Cole

Успех, педерас хахахахах.

Match 1

Fatal 4 Way No 1 Contendership for the NXT North American Title

Dominik Dijakovic vs Kushida vs Damian Priest vs Kassius Ohno

Доста добър opener тази вечер.Dijakovic беше MVP в този мач и размяната му на хватки с Kushida беше най-доброто нещо в него.Зеления Damian Priest също се представи добре, благодарение на ветерана Kassius Ohno, който го хвана за ръчичка и го съпроводи през мача.В крайна сметка Ohno се оказа и победителя, след като бутна Dijakovic от сглобката, докато той се канеше да направи 450 върху Kushida.Ohno довърши японеца с финишъра си и стана претендент.

Match Time: 15 min

Notes:Щеше да е прекалено да видим пореден сблъсък между Keith Lee & Dijakovic, а Kassius Ohno беше най-добрия избор в тази среща.

Keith Lee не се забави и веднага дотърча до ринга след мача за да вземе ранно надмощие над претендента и уби Ohno със своята Spirit Bomb, след което вдигна титлата си над безжизненото му тяло.

Предстоеше ни да видим отборен мач между Imperium и high-flying британците Mark Andrews & Flash Morgan, които дебютираха миналата седмица.Обаче няколко минутки преди мача, шибаняците Aichner и Barthel пребиха Flash Morgan в съблекалнята и това накара William Regal да промени срещата на singles мач между говедото WALTER и Mark Andrews.

Match 2

WALTER vs Mark Andrews

Това беше готин heel monster vs кльощав babyface мач.WALTER направо убиваше противника си само с една балтия, а на Andrews му се налагаше да направи една камара flippity shit и dropkick-ове, които даже не успяха да повалят говедото, а само го разклащаха.Накрая съпротивата на британското джудже се оказа безмислена и WALTER го пречука.

Notes:Враждата между Imperium vs останалите дребни британци не е най-надъхващото нещо на този етап, но става като за първия им пълен месец в NXT.

Finn Balor излезе на ринга с микрофон в ръка.

Finn Balor

Остават 15 дена до следващия TakeOver.Keith Lee вече има претендент, на Velveteen Dream пък му беше връчена възможност да стане претендент за световната титла...а за Finn Balor какво остава?Какво остава за оригиналния Mr.NXT?Нима хората зад кулисите забравиха толкова бързо за това колко съм помогнал за издигането на този бранд?Аз ИЗДИГНАХ тоя шибан бранд!Аз все още съм най-големия!А тука се отнасяте с мен така, все едно съм вече в залеза на кариерата си...пускате ме срещу младите ви "звезди"..да ми ядат хуя младите ви звезди ве!Да ми....

Tommaso Ciampa

ТИ ДА ГО ДУХАШ ВЕ!

Копелето Tommaso Ciampa излезе на сцената под овациите на публиката.

Finn Balor
Аве ти кой мисл....

Tommas Ciampa
SHUT THE FUCK UP!Ти ли си Mr.NXT ве??ХАХАХАХАХА!

Finn Balor
Не ми се смей ве!

Tommaso Ciampa
След като ти избяга от тук "Mr.NXT" и реши да отидеш да джобиш в RAW, аз бях човека, който изнесе това шоу на гръб.Аз съм човека, който остана верен на тоя бранд и все още е тука, докато на теб ти напълниха гъза в другите шоута и се върна тук с подвита опашка.И сега ми се оплакваш "нъъъ, искам мача за титлата, нъъъ къде ми е уважението, нъъъ аз съм Mr.NXT".ТИ СИ МИСТЪР ДЕМОНСКА ПУТКА!

Finn Balor тотално превъртя играта и се втурна по рампата ядосан, а Ciampa само това чакаше и го повали с един саблен удар, след което го преби с една Powerbomb-a на цимента!!!

Tommaso Ciampa
Чакам те на TakeOver, "Mr.NXT".

Match 3
Johnny "Five Star Man" Gargano vs Tyler Breeze

Отново солиден мач, както може да се очаква от Гаргано.Тук той действаше много по-методично и по-прецизно и яко се вживяваше в новия си гимик на "най-добрия кечист в историята".Tyler Breeze не получи почти никаква офанзива и Gargano спечели лесно мача.

Notes:Педала Tyler Breeze май ше яде куреца скоро време.AEW го очаква.

Johhnny "Five Star Man" Gargano

Джони Гаргано има съобщение за всички калъфи зад кулисите!Джони Гаргано е приготвил за вас най-специалната оферта и най-златната възможност!Кой иска да се прочуе, кой иска да оглави класациите за Мач На Годината?Кой иска да направи най-великия мач в умрялата си кариера до този момент?След две седмици на TakeOver, Петзведния човек отново ще покаже защо е най-великия кечист в историята на кеча и ще направи първата си стъпка към това да стане кечиста с най-много петзвездни мачове!

Предизвикателството е отправено!Който иска да стане известен...Джони "Five Star Man" Гаргано ще го направи известен, белий дат!

Match 4

VELVETEEN DREAM RUNS THE GAUNTLET

Velveteen Dream vs Bobby Fish

Напълно разбираемо и логично, най-ниския левъл кечист в Undisputed Era започна серията.Bobby Fish се оказа корав първи съперник и успя да измори доста Velveteen Dream, преди негъра да го победи след 8 минутен двубой. **1/2

В тоя момент Kyle O'Reilly се запъти към ринга придружен от Adam Cole.

Adam Cole

Ей педал, нека го направим по-интересно за нашата публика, какво ще кажеш?Нали се мислиш за бъдещ шампион...еми докажи го срещу Kyle O'Reilly в един Submission Match!Даже няма нужда да се съгласяваш, защото мениджъра William Regal вече одобри моята велика идея и направи нещата официални!

Submission Match

Velveteen Dream vs Kyle O'Reilly

Kyle O'Reilly доминираше през голяма част от срещата срещу вече изморения Velveteen Dream.Негъра показа сърце на шампион и на няколко пъти се измъкна от Ankle Lock-a и STF-a на противника си.След 12 минутен двубой, Velveteen Dream за учудване и кеф на всички в залата, успя да заключи O'Reilly в Sharpshoot и да го довлече до средата на ринга.Там той нямаше накъде да бяга и се предаде като путка. ***

Adam Cole

Браво, черен педал, браво!Ти почти успя!Време е за последния ти тест...За мен ще бъде чест да защитавам титлата си на TakeOver...но само ако победиш и моя човек Roderick Strong...в NO DQ MATCH!

No DQ Match

Velveteen Dream vs Roderick Strong

Това изобщо не беше singles мач за съжаление на негъра.Още като би гонга и цялото Undisputed Era начело с Adam Cole влезнаха на ринга и започнаха да смазват Velveteen Dream.Правиха му финишъри, биха го със стоманени столове и се гавреха с него.Публиката освиркваше яко и започна да хвърля боклуци на ринга, а Adam Cole се къпеше в целия хейт.Мечтата на Велветийнската Мечта да се бори за титлата беше към края си, когато....

BROOOOOOOOOOOOOOOOOO

Публиката бутна залата, а шампионите по двойки бротата Matt Riddle & Pete Dunne влязоха на ринга като стихии и пометоха шибаните Undisputed Era, също както Роханците пометоха шибаните орки в Завръщането на Краля.Ритник в муцуната за Bobby Fish, ритник в главата на O'Reilly, а Adam Cole изяде един Bitter End от Pete Dunne.Единствения който остана на ринга беше Roderick Strong, който се насра като путка и Velveteen Dream го избави от мъките му с един Superkick, последван от The Purple Rainmaker-1,2,3!!Velveteen отива на TakeOver! N/R

Notes:Много добре буукната финална част на шоуто, Adam Cole и аверчетата му станаха най-мразените хора в ростера, a Velveteen Dream беше перфектния babyface.Появата на бротата беше един от най-великите pop-ове.

SHOW RATING:78%

NXT TAKEOVER

02 May, 2020

1.Adam Cole(c) vs The Velveteen Dream-NXT Title

2.Keith Lee(c) vs Kassius Ohno-NXT North American Title

3.Finn Balor vs Tommaso Ciampa

4.Johnny Gargano vs ???

9MLnN5Y.gif

wwe-friday-night-smackdown-logo-2019.thumb.jpg.1c667f7ad5051444fe62b913e07df44d.jpg.8b7375bebf69782ebedb0f237b8ae3eb.jpg

17 April, 2020

Последното шоу преди Backlash щеше да бъде оглавено от конфронтацията между Universal шампиона Roman Reigns и неговия противник за тази неделя Daniel Bryan.Пред това обаче, трябваше да се разреши ситуацията околко титлите по двойки и нашите шампион John Morrison & The Miz откриха шоуто.

The Miz

Аз и моя човек John Morrison разбрахме, че ще защитаваме титлите си тази неделя срещу шибаните дебелаци Otis & Tucker Knight.Искам да ви е ясно, че загубата ни от тях миналата седмица беше нищо повече от една скапана случайност, която няма как да се повтори!

John Morrison

Не знам защо вие феновете им се радвате толковa...вие сериозно ли искате такива прасета като тях да представляват SmackDown като отборни шампиони??Аз и The Miz сме идеалните представители на отборната дивизия, ние сме едни истински секси звезди!Само ни погледнете бе...

В тоя момент по рампата слязоха The Revival.

Scott Dawson

Чакай, чакай малко...Кой го обяви тоя мач за отборните титли?Защо никой не ни информира нас?Защо се отнасят с най-добрия отбор в компанията с такова неуважение?Ние ще бием и вас, и шибаните дебелаци на калъп ве!

The Miz

Вие пък къде се бутате ве?!Мислите, че понеже бихте тоя захабен отбор The New Day миналия петък и сега сте най-великите?Ние тия чернилки ги бихме вече няколко пъти ве!

Big E

Ти на кой викаш захабен отбор ве, мухъл??

Разбира се, ето че се появиха и неграта от The New Day.

Big E

Аз и моите черни братя сме захабени??Ние сме най-великия отбор в модерната ера на WWE!!

The Miz

Я се огледай малко и започни да имаш реална преценка за нещата ве!Вашто момче Kofi не е напълно отдаден на каузата ви, откак царуването му с WWE титлата му завъртя главата!

Kofi Kingston

Недей да говориш простотии, копеле!

Dash Wilder

Простотии, а?За това ли миналата седмица ти напълнихме кошарата, а твоя човек Big E изгледа целия мач отстрани???

Xavier Woods

THE NEW DAY Е ЗАВИНАГИ ВЕ!Ние не сме като вашите миризливи отборчета, които ту се събират, ту се разделят!Ние сме братя и винаги ще бъдем един до друг!

В тоя момент пристигнаха и последните участници в отборната сцена-а именно претендентите Heavy Machinery.

Otis

Абе вие какво ми се разправяте като някой путки от одеве?Май забравихте кой има мач за титлите тая неделя и кой победи шампионите миналата седмица?

Scott Dawson

Да го духаш, дебелак!Дай да решим още сега кой е истинския претендент!

Четирите отбора започнаха да се псуват и се наложи шефа Triple H да излезе и да вътвори малко ред.

Triple H

ТОЧНО ТАКА МИ ХАРЕСВАТЕ ВСИЧКИТЕ!Това трябва да е новата ера, искам да се биете до кръв за всяка една възможност в тая компания!Ще ви кажа какво ще направим...Понеже всичките твърдите, че сте ебаси добрите в отборния кеч, защо не го докажете?The New Day и Revival ще работят в екип тая вечер срещу Morrison,Miz & Heavy Machinery.Докажете, че вие сте правилните шампиони и правилните претенденти като спечелите този мач...но ако го загубите, то New Day и Revival ще бъдат добавени в мача за Backlash!

Match 1

John Morrison,The Miz & Heavy Machinery vs The New Day & The Revival

Получи се доста интересен отборен мач пълен с прецаквания.Нито един отбор не харесваше другия и понякога се случваше да се разправят, докато чакаха на сглобката за смяна.Kofi Kingston беше решил да покаже, че все още е отборен играч и това за малко да коства победата на неговия отбор след като изяде финишъра на The Miz, но Big E разби туша в последния момент.Двамата негри започнаха да се разправят, а Xavier Woods се опита да ги успокои.На Revival се падна тежката задача да спечелят мача и те демонстрираха отличната си работа в екип, като изолираха Otis и го претрепаха със Shatter машината-1,2,3 и мача за титлите на Backlash стана четворен!

Match Time: 18 min

Notes:Хареса ми, че отборите запазиха образите си и се мразеха, вместо да работят отлично в екип както обикновено ставаше преди.WWE явно искат да запазят Revival в компанията, след като им дадоха втора поредна победа.А края на The New Day е близко май?

Match 2

King Corbin vs Chad Gable

Краля беше мега разгневен, заради фактът, че не можа да стане претендент за титлата миналия петък и за това си го изкара на Chad Gable и тотално го уби в тоя бърз мач.

Match Time: 3 min

Notes:Meh..нищо повече от скуош.

Камерите ни пренасят зад кулисите, където Cesaro е посетен от бившия му партньор Sheamus.

Sheamus

Какво става, братле, откакто се завърнах никакъв те няма...отбягваш ли ме какво?

Cesaro

Не те отбягвам, просто не ме ебе за теб.

Sheamus

Ама ти какво?Вече имаш нови приятелчета-ония слабаци Nakamura и Sami Zayn ли ве?

Cesaro

Не ме ебе и за тия отрепки ве!Откакто WWE обяви новата Реална Ера, то разбрах, че моето време най-накрая е дошло!

Sheamus

Хахахахах, ти се ебаваш.Твоя шанс отдавна отлетя ве!Никога няма да бъдеш нещо специално в тая компания..защо двамата с теб не се съберем отново и не изчакаме да видим кой си тръгне с отборните титли на Backlash..и след това не им пръснем главите, а?

Cesaro

А защо аз да не ти пръсна твоята глава, а?

Cesaro започна да налага Sheamus и да го рита из целия backstage и двамата стигнаха чак до ринга.

Cesaro

Бий гонга, за да му сипя на това сирене ве!

Match 3

Cesaro vs Sheamus

Cesaro изглеждаше като истинско животно в този бърз мач и тотално унищожи Sheamus.Ирландеца не вкара абсолютно никаква офанзива и беше погребан като кучка за кеф на публиката!

Rating: *1/2

Notes:Cesaro търна фейс с тоя сегмент и публиката се зариби.Изглежда все още не е късно за него, а в SmackDown ще има голямо поле за изява заради слабата мейн евент сцена.

Match 4

Dolph Ziggler vs Bobby Roode

Тоя мач беше тотална дупка, понеже беше heel vs heel и публиката не знаеше за кой да вика.В крайна сметка Bobby Roode спечели с измамен roll-up и Ziggler остана на ринга за да се самосъжалява. :( 

Notes: По всичко изглежда, че Ziggler го чака или фейс търн или уволняване на тоя етап.

Match 5

Intercontinental Title

Braun Strowman(c) vs Shinsuke Nakamura

Мач номер 200 в безкрайно тъпата и отегчителна вражда между тия двамата.Естествено, Sami Zayn се опита да се намеси както обикновено, но Strowman го уби, след което довърши и Nakamura за да запази титлата си.

Notes:На всеки му е писнало да ги гледа тия, а след готиния откриващ мач, качеството на мачовете се срина тотално.

Докато Strowman празнуваше, на екрана започна поредния епизод на FireFly Funhouse с водещ Bray Wyatt.

Bray Wyatt

Казах, че този петък ще дойда за поредната душа, която ще прибавя към моята колекция.На чичо Бил започна да му става доста скучно и има нужда от компания, нали чичо Бил?

Goldberg

ФМФМФМФМ!

Bray Wyatt

Майка ти не ти ли е казвала, че не бива да се говори с ЗАПУШЕНА УСТА, плешиво копеле!ЕХАХАХАХАХА!

Както чичо Бил, така и ти имаш нужда от приятели Braun...Мислиш си, че си тежък, мислиш си, че си корав....Обаче забрави за нашето приятелство...Забрави кой те доведе в тая компания!Забрави кой ти даде шанс, а ти как се отблагодаряваш??Никак.Теб изобщо не те ебе за мен, не си ми казал нито веднъж здрасти, откакто си в SmackDown.Не сме ли приятели вече? :( 

Аз съм тоя който ти даде душа в тоя бизнес Braun...и аз ще бъда този, който ще ти я отнеме!

Лампите изгаснаха, след това светнаха отново, а изрода The Fiend се беше появил на ринга!Strowman се обърна и се опита да го нападне, но беше прекалено бавен и изяде Mandible Claw-a.The Fiend застана над падналото тяло на Strowman и вдигна Интерконтиненталната титла високо във въздуха!!!

Дойде време за главния сегмент!Топ фейса Daniel Bryan излезе под гръмките овации на публиката, а шампиона Roman Reigns изяде най-мощните си освирквания, откак победи Гробаря преди няколко години.

Roman Reigns

Знаех си, че ще дойде и тоя ден все някога...Съдбата си знае работата дейба.Беше неизбежно, че ние двамата ще застанем един срещу друг-шампиона на народа Daniel Bryan..срещу ИСТИНСКИЯ шампион Roman Reigns.Знаеш ли какво друго е неизбежно, освен нашата среща?

АЗ съм неизбежен.Ако трябва аз да съм големия лош вълк, нека така да бъде.

Daniel Bryan

Виж, Роман, противно на всички очаквания...аз не изпитвам никакви лоши чувства към теб.Аз даже те уважавам.Ние двамата даже си приличаме доста, ние минахме през трудни периоди и все още сме тук.Аз направих всичко възможно за да се върна на ринга...а ти успя да победиш левкемията и се завърна по-силен отвсякога.Изпитвам само респект към теб.

Roman Reigns

Това е много хубаво, джудже, но това чувство не е взаимно.Не те уважавам, не те харесвам и нищо няма да ме спре да ти пръсна малката главичка тази неделя на Backlash!Време е ти и всички тия шибаняци в публиката да се събудите.WrestleMania 30 отдавна е в миналото, това беше просто един сладък сън, който никога няма да се повтори.Аз не сънувам, Bryan.Аз съм шибаната реалност!Това е моя ринг и нито ти, нито феновете, нито който и да е кечист в тая компания може да направи нещо по въпроса.АЗ СЪМ ШИБАНИЯ ТАНОС НА КЕЧА!

Daniel Bryan

Какво става, Романка?Нали си хладнокръвен унищожител, а ми се дъхаш тука като най-голямата путка на света.Да не би аз и моя YES Movement да сме ти влязли под кожата?

YES YES YES YES YES YES YES!

Roman Reigns

Единственото нещо, което ще влезе някъде...си ТИ обратно в пенсионерския дом, след като си пръсна путката на Backlash!

Roman изпраска най-злобното си копие на Daniel Bryan и застана над него с гордо вдигнатата Universal титла.Публиката озверя и започна да го замеря с боклуци.

FUCK YOU ROMAN! FUCK YOU ROMAN! FUCK YOU ROMAN!

SHOW RATING:76%

WWE.COM

Braun Strowman обяви в интервю след шоуто, че The Fiend се е захванал с грешния човек и на Backlash ще му откъсне главата!

WWE BACKLASH

19 April, 2020

Финален кард

4.AJ Styles vs Aleister Black

5.Andrade Almas(c) vs ???-Open Challenge for the United States Title

6.The Miz & John Morrison(c) vs Heavy Machinery vs The New Day vs Revival-SD Tag Team Titles

7.Braun Strowman(c) vs Bray Wyatt-Intercontinental Title

9MLnN5Y.gif

0b857fb7afe49600-600x338.jpg.b263544d6975b11322681effd40875e1.jpg

19 April, 2020

Pre-Show

Rey Mysterio & Ricochet def The Viking Raiders in 7 min **3/4

Notes:Рей и Рикошет бяха поставени тук с цел да надъхат публиката, а бъдещето на Erik & Ivar на тоя етап не изглежда розово.

ППВ-то започна с ентрънса на американския шампион Andrade Almas.Той очевидно изглеждаше насран, докато ходеше към ринга и не знаеше какво да очаква в предстоящата му Open Challenge защита на титлата.След дълга и напрегната минута за шампиона, часовника започна да цъка и MVP излезе под смесените реакция на публиката, а Andrade изглеждаше облекчен.

MVP

Не бързай да се успокояваш мангал!Виж сега, аз като бивш американски шампион, който царуваше над една година, съм напълно запознат със значението на този шампионски пояс.За съжаление и голяма болка обаче, престижа на титлата не е това, което беше някога.Нашите велики фенове заслужават един истински АМЕРИКАНЕЦ, който да носи гордо златото!Никой не иска такива мексикански паразити като теб да парадират с нашата велика история.Аз не съм този, който ще се бие срещу теб тази вечер...Аз преминах изцяло в мениджърска кариера и с удоволствие мога да заявя, че първия ми клиент е един истински велик американски атлети и едно от най-бруталните животни в WWE в момента!Дами и господа, посрещнете с огромни аплодисменти, претендента за United States титлата....моя човек, май нига....BOBBY LASHLEY!!!!!

Andrade Almas се насра тотално и започна да се разправя със съдията, а Lashley излезе също под смесена реакция на публиката.Докато двамата с MVP слизаха доволни към ринга, те бяха прекъснати от...

WASSUP~!

R-Truth излезе на сцената с микрофон в ръка, следван от....Cedric Alexander!

R-Truth & Cedric Alexander

WASSUP! WASSUP! WASSUP!

MVP

Ейейейей, какво си мислите, че правите вие шибани джобъри ве?Отивайте си там, където ви е мястото!

R-Truth

Да го духаш, чернилко!Твоя клиент не е единствения, дето има претенции да се бори за US титлата тази вечер!Моя човек Cedric Alexander e прероден и е готов на всичко да покаже, че вече е на съвсем друго ниво!

MVP

Знаеш ли защо сме на такова дередже в нашата велика страна?Заради отрепки като вас, които си мислят, че ще получат всичко наготово!Такива като вас са паразити, които постоянно сучат от великите хора и атлети, какъвто е моя клиент Lashley!

*TIME TO PLAY THE GAMEEEEEEEE MWAHAHAHAHA*

Новия шеф на WWE-Triple H излезе под овациите на публиката!

Triple H

Искам да кажа добре дошли на всички наши фенове по света и у нас!И искам да ги питам само едно нещо-ARE U READY~?Готови ли стеее за РЕАЛНАТА ЕРААААА!

Публиката естествено се насра на тоя евтин трик.

Triple H

Нашите атлети са готови да променят целия кеч свят завинаги!Те са готови да се борят със зъби и нокти, да хвърлят пот и кръв, да не изпускат нито една възможност в нашето ново WWE.Andrade, ще трябва да изчакаш до по-късно тази вечер, за да защитаваш титлата.Мисля, че е напълно логично да започнем с един No 1 Contendership мач между Bobby Lashley vs Cedric Alexander!!!

R-Truth

Е ЗА ТВА ВИ ГОВОРЯ, ДА ЧУЯ ЕДНО WASSUP ЗА МОЯ ЧОВЕК CEDRIC ALEXANDER!!

MVP

Ае кви са тия педерастии ве????

Match 1

No 1 Contendership For the US Title

Bobby Lashley vs Cedric Alexander

Това беше идеален opener.Получи се идеална смесица между животинския power стил на Lashley и техничния high-flying на Cedric Alexander.Мача беше all-out nonstop екшън и на ринга и извън него, където R-Truth и мениджъра MVP не спираха да се псуват!Lashley взе превез в срещата и беше готов да довърши своя опонент, когато R-Truth влезе на ринга, но съдията веднага тръгна да се разправя с него.Lashley се изнерви и се засили със Spear към R-Truth, обаче той се отмести....и MVP, който също беше влезнал да се разправя го отнесе!Това даде идеалната възможност на Cedric Alexander да направи roll-up, да си сложи ръката на въжетата за баланс и-1...2...3, ебаси шока!Cedric ще се бие за титлата!

Notes:Страхотна изненада за начало на PPV-то, образа на Lashley се запази след тая измамна загуба, а Cedric Alexander взе най-голямата победа в кариерата си до тоя момент.

Match 2

SMACKDOWN Tag Team Titles

John Morrison & The Miz(c) vs The Revival vs Heavy Machinery vs The New Day

Тоя мач също заложи на енергията.Нямаше грам restholds и бавни моменти, нямаше даже и психология, а само спотове след спотове.John Morrison и Kofi Kingston предложиха най-добрия сблъсък със своите атлетични изпълнения, Revival отново наблегнаха на страхотната работа в екип, а Heavy Machinery отлично се включиха и отговориха на flippy shit-a с тяхната дебелашка мощ.Big E беше много близко да спечели титлата за своя отбор, но The Miz прекъсна туша.Докато Big E тръгна да го налага, John Morrison докосна своя партньор и стана редовния в мача.Kofi Kingston забеляза това и се опита да спаси Big E, като направи същото, обаче преценката му се оказа грешна и John Morrison го препарира със своя Moonlight Drive!1,2,3 и шампионите запазиха!

Notes:Kofi Kingston отново изяде куреца и се оказа като слабото звено в The New Day, а този факт изобщо не се хареса на Big E, който тръгна да се разправя с него след мача, та се наложи Xavier Woods отново да ги сдобрява.

Зад кулисите, Kevin Owens беше интервюиран преди отборния мач за титлите на RAW тази вечер.

Kevin Owens

Въпреки всичко казано от Drew McIntyre, аз искам да му гарантирам, че ще бъда добър партньор тази вечер и ще направя всичко възможно по силите си, за да спечелим отборните титли.Drew очевидно забравя за моята история с копелето Seth Rollins и не познава моето уникално желание да пречукам тая путка, както и неговото приятелче Buddy Murphy веднъж завинаги!Няма да лъжа, бих искал мач за световната титла на Drew, както иска всеки един друг кечист на RAW, обаче му гарантирам, че мачът ни тази вечер е на дневен ред!

Match 3

AJ Styles vs Aleister Black

Мачът на вечерта до този момент.AJ Styles беше повече от готов да докаже, че предните му две загуби от Black бяха тотална случайност и се беше подготвил идеално за тази среща.Концентрацията му беше на макс, изпълнението на движенията му бяха перфектни и той доминираше първите 10 минути от срещата.Aleister Black обаче показа, че не е случаен кечист и се върна в мача.Той нацели AJ със своя Black Mass-1...2...но Styles сложи крака на въжетата в последната секунда!Последваха няколко контри и дойде ред на Black да се повдигне на косъм от един Phenomenal Forearm.AJ се нагласи да го довърши със Styles Clash, но Aleister Black се измъкна и го препарира с пореден Black Mass!1...2...3 и тъмното копеле отново спечели!

След мача AJ Styles изглеждаше супер недоволен от поредната си загуба, но за изненада на всички, той протегна ръката си към Black.Той го гледаше с голямо недоверие, но в крайна сметка му отвърна и двамата си стиснаха ръцете!

Match Time: 16 min

Rating: ****

Notes:Само респект за AJ, който отново издигна противника си тази вечер и поведението му след мача повдига много въпроси за бъдещето на образа му.

Match 4

WWE Intercontinental Title

Braun Strowman(c) vs Bray Wyatt

The Fiend се държеше доста по-агресивно и търчеше много повече в този мач, отколкото в предишните му.Даже sell-na голяма част от ударите и тръшванията на Strowman и двамата бяха почти равни в двубоя.The Fiend се повдигна от Running Powerslam-a и Braun изглеждаше вбесен.Той вдигна изрода за да му направи завършващата си хватка за втори път, но The Fiend се измъкна зад гърба му, след което му направи стария си финишър Sister Abigail.Той знаешe, че това няма да е достатъчно, за да му донесе победата и веднага хвана съперника си в The Mandible Claw, докато той още беше в несвяст.Съдията се опита да получи някаква реакция от Strowman на няколко пъти, но неуспешно и сложи край на мача, правейки The Fiend новия Интерконтинентален шампион!

Match Time:12 min

Notes:Това беше труден мач за book-ване предвид мощните чудовищни образи и на двамата и компанията беше наясно, че един от тях ще трябваше да издуши кура.В случая те прецениха, че Braun Strowman не е толкова ценен, както Wyatt и взеха решението да сменят титлата.

Отново сме зад кулисите, където Randy Orton се подготвяше за предстоящия му Last Man Standing мач срещу Edge.

Randy Orton

Казаха ми, че Edge е успял да се добере до залата тази вечер.Неговата решителност е достойна за уважение, но тя ще бъде и неговата слабост.Няма какво да лъжа, аз подцених Edge на WrestleMania.Бях арогантен и не мислех, че човек който е отсъствал от ринга толкова години ще се окаже проблем за кечист като мен, който е в прайма на кариерата си.Подходих глупаво, но това е в миналото.Аз няма да повторя същата грешка и ще покажа, че съм бил прав през цялото това време.Няма значение кой е спечелил първата битка, има значение само кой ще спечели войната и кой ще бъде the last man standing...а това съм аз.

Match 5

RAW Tag Team Titles

Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs WWE Champion Drew McIntyre & Kevin Owens

Фейсовете и по-специално шампиона Drew доминираха почти през целия мач, а на Rollins се падна отново честта да играе chickenshit хийла и да изяде една камара бой, а той се справи перфектно с тази роля.На публиката не й пукаше особено за Buddy Murphy за съжаление и той не стоеше много на място до останалите трима мейн евентъри.Drew & Owens тотално ги мажеха и даже успяха да се справят бързо и лесно с горилите Akam & Rezar, които естествено се опитаха да се намесят.Точно когато изглеждаше, че ще имаме нови шампиони и Drew се подготвяше да убие Rollins с един Claymore, путката Kevin Owens си показа курвенските рога и нападна партньора си в гръб.Публиката започна да го освирква, а KO му заби един Stunner, след което му плювна в лицето пред погледа на изумения Seth Rollins.Той не чакаше да го поканят, а веднага тушира Drew McIntyre-1...2....3 и шампионите запазиха!

Notes:В крайна сметка Drew се оказа прав и шибаняка Kevin Owens отново търна heel, което е най-добрата роля за него на този етап.Отделно няма смисъл WWE шампиона да се окичва с още една титла и решението в случая беше лесно.

Дойде време и за мача за United States титлата.Andrade Almas отново излезе и зачака своя опонент.

R-Truth & Cedric Alexander

WASSUP!

Двете чернилки излязоха hype-нати на макс под овациите на публиката и се засилиха уверени към ринга.Но за съжаление тоя мач така и не се състоя, защото Bobby Lashley излезе от нищото и ги нападна в гръб и двамата, придружаван от мениджъра си MVP, който беше бесен.

MVP

ПРЕЧУКАЙ ГИ ТИЯ ЧЕРНИЛКИ ВЕ, БОБИ!ДАЙ ИМ ДА СЕ РАЗБЕРАТ!

Lashley запрати R-Truth в металната ограда, след което хвана Cedric Alexander за своя Dominator и счупи коментаторската маса с горкото малко негро. :( 

MVP

Не трябваше да се ебавате с нас, гадни копелдаци!

Lashley и мениджъра му се прибраха доволни зад кулисите и оставиха смаяния, но доволен Andrade Almas да празнува на ринга!Той се покатери на всяка една сглобка и позираше с титлата си, обявявайки се за най-великия Американски шампион под освиркванията и смеха на публиката.

Match 6

Last Man Standing

Randy Orton vs Edge

Този мач беше с една идея по-слаб и по-бавен от този на WrestleMania, но беше също толкова брутален.Двамата се почнаха още на рампата, защото Edge не изчака Orton да слезе, а го посрещна направо със Spear.На Randy му отне няколко минутки да се върне в мача след това начало.Той се опита да избяга и спаси в публиката, но това беше коварния му план и когато Edge се опита да прескочи оградата и да го последва, Orton му заби брутално RKO от нищото право в ръба на оградата!Edge се изправи обаче на 7мото отброяване и Orton го задърпа към коментаторската зона.Той го изпраска с гонга в главата, но Edge отново се изправи.Orton грабна и метален стол, но когато се засилваше с него, противника му го посрещна с още един Spear!Edge нагласи Orton на другата здрава коментаторска маса, хвана един стол, върна се на ринга и се покатери на сглобката.Хвана стола под лакътя си и тотално щеше да убие Randy с брутален метален Elbow Drop...но Пепелянката се отмести в последния момент и Edge се размаза като кайма под HOLY SHIT скандиранията!Съдията започна да брои и стигна до 9, но Edge се изправи като по чудо.Orton бесен му направи още едно RKO и започна да му крещи в лицето "STAY DOWN!STAY DOWN MFER!"".Edge обаче отново се размърда и Orton беше готов да го довърши-нагласи главата му на стол, след което грабна друг и му направи Con-chair-to!Съдията отново започна отброяване-1..2...3...4...5...6...7...тоя път нямаше изправяне...8...9...10 и Randy Orton спечели войната!

Match Time: 20 min

Rating: ***3/4

Notes: Добър край на враждата, но не знам дали беше добра идея Edge да прави такъв брутален спот с коментаторската маса, предвид контузията му.В крайна сметка се получи отново брутален и емоционален мач в който правилния човек взе победата.

Беше време за главния мач тази вечер, а единия участник в него-Daniel Bryan беше настигнат backstage от Renee Young.

Renee Young

Bryan, някакви последни думи преди мача ти за титлата?

Daniel Bryan

YES!YES!YES!YES!

Публиката отговори ентусиазирано на chant-овете на своя любимец и те го посрещнаха с най-силния pop за тази вечер!!!YES виковете отекваха из цялата зала, когато шампиона Roman Reigns влезе непоклатим в тази вражеска територия.

Match 7

WWE Universal Title

Roman Reigns(c) vs Daniel Bryan

Това беше най-емоциалния и добър мач за това PPV.Roman Reigns доминираше в голяма част от него и показваше абсолютна решителност и брутализъм срещу своя противник.Това правеше всеки ответен удар на underdog-a Bryan да изглежда като ебаси големия момент и публиката ентусиазирано отброяваше всеки pinfall срещу Голямото Куче и празнуваше така сякаш е Нова Година, когато Bryan се повдигаше от поредния Spear.Двамата накараха публиката да повярва, че ще има смяна на титлата, когато Bryan заби своя Knee Plus, но Roman се повдигна точно преди 3 за нещастие на всички.Bryan се опита да приспи Голямото Куче с пореден ритник в муцуната, но Reigns се размина на косъм и отговори със Spear от своя страна.Той не тръгна да тушира, а изчака противника си да се изправи, след което го довърши церемониално със Superman Punch-1...2...3 и Roman Reigns запази Universal титлата!

Notes: Тия двамата станаха най-over кечистите в компанията след тоя мач, живи и здрави да са и очакваме продължение на враждата!

SHOW RATING:82%

WWE.COM

Компанията иска да съобщи с най-голямо удоволствие, че грозния арабски мангал Jinder Mahal най-накрая беше освободен.Заедно с него си заминават и пуерториканските цигански джобъри Epico & Primo.До преди няколко седмици компанията имаше план да върне Carlito, който да поведе своите братовчеди в мазен цигански stable.Но в последния момент преди сделката да бъде сключена, шефа Triple H забеляза, че Carlito вече е на възраст 43 години и вместо да го доведе при братовчедите му, реши да изпрати тях при него.Живи и здрави да са!

9MLnN5Y.gif

raw.jpg.74b675e843d0fe509e6c466cc04eaa79.jpg.860a88a9150bdb260f117355e60e6137.jpg

20 April, 2020

Шоуто започна с WWE шампиона Drew McIntyre, който беше преебан и пребит от свинята Kevin Owens снощи и изглеждаше меко казано бесен.

Drew McIntyre

Kevin Owens, курво гадна, аз не съм човек на много думи, излез да ти сипя мама ти деба!

KO не се забави и се появи на рампата под освиркванията на публиката.

Kevin Owens

Трябва да ти призная, Drew, ти беше прав през цялото време.Аз наистина съм шибана курва.Беше прав, но какво от това?Това спаси ли те?Не, аз пак те пребих като куче снощи на Backlash.Изобщо не ми пука за Сет Ролинс и титлите по двойки.На мен не ми пука и за теб, Drew, eдинственото нещо което искам е тази WWE титла на рамото ти!

Drew McIntyre

Имаш късмет, защото нещото което искам най-много в момента е да наритам дебелия ти гъз на свински пържоли!Искаш титлата?Опитай се да си я вземеш тази вечер!

Kevin Owens

След тоя RAW ще станеш известен като един от най-жалките световни шампиони в историята!

Match 1

WWE Cruiserweight Title

Jordan Devlin(c) vs Humberto Carillo

Тоя мач беше дупка и по-специално Carillo се представи много зле, а Jordan Devlin нямаше толкова опит за да го избута до нещо сносно.Нямаше победител в тоя мач, защото на ринга нахлу циганяра Angel Garza и нокаутира и двамата с един метален стол.Той грабна титлата и впери поглед в нея, след което я хвърли върху тялото на шампиона и си тръгна доволен.

Notes:Курийо е доста стабилен бездарник и ще бъде следен изкъсо в следващите няколко месеца.Cruiserweight дивизията също е леш на тоя етап.

Зад кулисите ни показват как Seth Rollins и неговата групичка се забавляват с отборните титли, пият шампанско и ядат фъстъци.

Seth Rollins

Ние сме най-великите отборни шампиони в историята на RAW, пичове!Даже шибания WWE шампион не успя да ни победи и го туширах като кучка!Това означава само едно...че следващата ни цел трябва да е WWE титлата!Боли ме кура кой ще излезе шампион тази вечер-Drew?Снощи го туширах.Kevin Owens?Тая дебела свиня съм я побеждавал 10000 пъти.

Buddy Murphy

Шефе, не забравяй, че трябва да се грижим и за другите ни интереси!Копелето Triple H е обявил турнир между 4 отбора тази вечер и победителя ще се бие с нас на следващото PPV.Rey Mysterio & Ricochet са сериозен отбор, Street Profits също...

Seth Rollins

Недей да бъдеш пълна путка ве!Тия джуджета няма да стигнат до финала сес, нали за това ще се погрижат моите горили тука.Нали така момчета!

Akam & Rezar

Хъ!

Seth Rollins

Отидете да им отнесете главите!

Match 2

No 1 Contendership 1/2 Final for the Tag Team Titles

Rey Mysterio & Ricochet vs The Authors Of Pain

Rey & Ricochet имат уникална химия помежду си и стават все по-добър отбор с всеки изминал мач.Този беше доста равностоен-горилите Akam & Rezar отнесоха доста high-flying ритници, а фейсовете бяха размятани като парцалени кукли из ринга.В края на мача Rezar се оказа извън ринга и Ricochet му направи един Moonsault от сглобката, което даде шанс на Rey Mysterio да довърши Akam и да вземе победата за своя отбор!

Match Time: 11 min

Notes:It was good shit, pal.Публиката се кефи на high-flying отбора.Но за съжаление не виждам много потенциал и бъдещи успехи за The Authors Of Pain и едва ли ще бъдат нещо повече от бодигардове докато са в RAW. 

Match 3

Non-Title Match

US Champion Andrade Almas vs Ethan Carter

След като снощи му се размина и така и не се би на турнира, Andrade трябваше да влезе в действие тази вечер.Той беше във форма и явно наистина си вярваше, че е най-великия US шампион евър и тотално доминираше срещу EC3.Мексиканеца взе победата само след 4 минути и отново остана да празнува на ринга така сякаш е спечелил Ръмбъла!

Notes:Andrade се превръща в много дразнещ шампион, а джобърската кариера на EC3 продължава с пълна пара!

На ринга излязоха Bobby Lashley и мениджърът му MVP.

MVP

Това което се случи с моя клиент снощи беше най-голямото нещастие!Тази вечер Bobby трябваше да стои пред вас като новия и горд американски шампион, а нашата велика титла все още е в ръцете на шибания мексиканец.За всичко това са виновни онези нисък левъл негра R-Truth и неговото протеже Cedric Alexander.

Публиката pop-на при споменаването на двамата.

MVP

О, вие се радвате?Какви американци сте вие?Вие подкрепяте хората, които отнеха шампионската възможностт на Bobby?На вас не ви пука, че то....

WASSUP¬!

MVP беше прекъснат от самите Cedric Alexander & R-Truth, които излязоха с dripping swag под овациите на публиката.

R-Truth

Шатдафак ъп, кюнееец!Явно си мислиш, че колкото повече се обясняваш и оправдаваш като некой путка, това ще заличи спомена от снощи?Нека проверим-аве фенове, помните ли как моя черньо Cedric Alexander победи Bobby Lashley на Backlash?

*ЙЕААААААААААААААААА*

Cedric Alexander

А помните ли как тия копелдаци ни нападнаха преди мача за US титлата ве?

*ЙЕААААААААААААААААА*

R-Truth

А ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИДИТЕ КАК ИМ ПРЪСКАМЕ ГЛАВИТЕ ВЕ?? :@@@

*ЙЕААААААААААААААААА*

Отбор WASSUP се спусна на ринга под овациите на публиката.Първо се разправиха с MVP и го изхвърлиха навън, след което със задружни сили сториха същото и с Bobby Lashley.Хийловете не посмяха да се върнат на ринга и трябва да се примирят само със закани.

MVP

Ша ви утрепем ве, чернилки!Ша ви утрепем ве!

Match 4

No 1 Contendership 1/2 Final for the Tag Team Titles

Street Profits vs TARANTULA(Eric Young & Erik Rowan)

Street Profits тряваше да изпълняват джобърската роля в тая среща срещу новосформирания отбор на TARANTULA, които миналата седмица пребиха до смърт нашия човек Rusev.Макар и Eric Young да беше по-дребния, той беше алфата лидер на отбора, а Rowan беше грубия бияч.Двамата не се затрудниха и спечелиха бързо и лесно и следващата седмица щяха да се изправят срещу Rey Mysterio & Ricochet на финала!

Rating: *3/4

Notes:Правилния отбор победи, но мача съкваше.

На ринга излязоха AJ Styles и неговите аверчета Luke Gallows & Karl Anderson.

AJ Styles

Снощи на Backlash...Aleister Black отново ме победи.Той ме тушира за 3ти път за 3 седмици.Няма как да кажа на бялото черно, а и AJ Styles никога не е бил путка.Аз съм мъж на място и мога да призная, когато някой е по-добър от мен.Евала Aleister.

Но да оставим това в миналото.Какво следва в кариерата на Феноменалния?Честно да ви кажа...

Luke Gallows

Чакай малко, AJ.Може ли да кажа нещо?

AJ Styles

Ти пък откога можеш да говориш ве?Аре давай.

Luke Gallows

Знаеш, че аз и Karl сме твои приятели и последователи до гроб.Но двамата с него проведохме един разговор след загубата снощи и стигнахме до еднакъв извод...ти си омекнал!

AJ Styles

Моля?

Karl Anderson

Разбери ни, мой човек.Ние сме просто задължени да направим тая интервенция.За доброто на кариерата ни.

AJ Styles

Каква интервенция ве, кавали?!

Luke Gallows

Aleister Black три пъти те направи негова кучка.А ти какво направи на Backlash...ти реши да му стиснеш ръката ве!Какво стана със стария AJ Styles който се биеше като питбул?

Karl Anderson

Съжаляваме, мой човек...ама ти вече не ставаш за лидер и трява да те свалим.

Двамата плешивци нападнаха AJ Styles и започнаха да го пребиват безмилостно и публиката ги освиркваше мощно...когато по рампата дотърча ALEISTER BLACK!

Той влезе на ринга-BLACK MASS за Gallows, ритник в муцуната на Anderson!Black се опита да помогне на Styles да се изправи, но той беше прекалено пребит и трябваше медиците да го изнесат с носилка.

*AJ Styles търна фейс с тоя сегмент.

Match 5

WWE Title 

Drew McIntyre(c) vs Kevin Owens

Шампиона яко му беше набрал на дебелата свиня и му даде да се разбере в първите 5 минути от срещата.Drew се опита да го довърши рано рано, но Owens направо излезе от ринга и започна да обикаля около него, за да се освести.Това естествено беше шибан капан в който шампиона попадна.Когато тръгна на гони Owens отвънка, дебелака го контрира и го засили в страничния стълб, където Drew си смаза главата.Това доста го замая и Kevin Owens започна да доминира в следващите 5 минути от срещата.KO му направи своята Powerbomb-a и тушира-1...2..но шампиона се повдигна!Owens надуши кръв и започна да чака Drew да се изправи.Показа му два средняка и го изрита в корема, за да му направи Stunner, но шампиона го отблъсна и след това го препарира с Claymore-1,2,3!Drew McIntyre запази!

Match Time:13 min

Notes:Двамата могат повече, но направиха що-годе приличен мейн евент.

Докато Drew McIntyre празнуваше с титлата, Kevin Owens започна да се изправя.Drew реши, че дебелака има нужда да изяде още малко бой и му изшиба още един Claymore.Това даде шанс на...RANDY ORTON да се появи от шибаното нищо на ринга и да направи шибаното RKO от шибаното нищо на шампиона!!!

Пепелянката застана над тялото на Drew McIntyre и посочи с пръст WWE титлата!

SHOW RATING: 75%

9MLnN5Y.gif

WWE-NXT-logo-scaled.thumb.jpg.2653cd3d65dd8c194aafa6469dae345f.jpg

22 April, 2020

Остават по-малко от две седмици до TAKEOVER и това обещаваше да е поредното силно шоу откъм развитието на враждите!Започваме с нашия North American шампион Keith Lee, на който му предстоеше защита срещу ветерана Kassius Ohno на турнира и за това беше решил да подгрее тази вечер.

Match 1

Non-Title

NXT North American Champion Keith Lee vs Damian Priest

Това беше горе-долу равностоен двубой и Priest вкара доста офанзива в малкото време, което имаха.Шампиона даже се затрудни да направи своята Spirit Bomb-a на високия Priest и не успя при първия си опит.Но при втория, негъра показа своята мощ и заби противника си в земята със зверска сила, което му донесе победата!

Notes:Компанията все още е със смесени чувства относно Damian Priest.Хората зад кулисите харесват вида и размерите му, но средните му кеч умения и липсата му на промо умения на тоя етап ги спираха от това да го пушнат малко повече.

След мача до ринга слезе и претендента на Keith Lee за TakeOver-именно Kassius Ohno.

Kassius Ohno

През цялото време откакто съм в NXT, едно от нещата които чувам най-често са-Keith Lee е човека!Keith Lee е следваща голяма звезда!Keith Lee е еди какво си, еми писна ми на кура от тоя фаворитивизъм!Няма какво да лъжа, ти наистина си впечатляващ атлет за своите размери.Имаш скорост, имаш мощ...това което мен ме интересува обаче е..колко добър кечист си?Силата не е единственото нещо в кеча.От това което съм видял досега от теб Keith, ми се струва, че балона ти ще се спука, когато излезеше на ринга срещу един натурален кеч майстор като мен!Точно поради тази причина след 10 дена на TakeOver, твоето царуване с North American титлата ще стигне своя край.Аз имам техника, аз имам хитрост, аз имам кеч акъл, какъвто ти не притежаваш.Следващата събота по-добре си донеси една тетрадка и един химикал за да си запишеш кеч лекцията, която Kassius Ohno ще ти изнесе!

Keith Lee

Не знам какво точно да ти кажа Ohno...приказките никога не са били моята силна част.За това мисля да бъда честен и ще си призная...аз винаги съм бил много лош ученик и най-големия проблем за моите скапани учители!

Шампиона пусна микрофона и се вряза с нечовешка негърска сила в своя враг.Kassius Ohno се изправи като пияна путка, след което беше изритан в корема и отнесе най-мощната Spirit Bomb-a на която Keith Lee беше способен!Шампиона спечели това спречкване, но дали щеше да направи същото и на TakeOver или в думите на Ohno имаше някаква истина?

Шибаните англичани от Imperium излязоха на ринга водени от WALTER под освиркванията на публиката.Тримата застанаха с гордо вдигната глава и лидера им хвана микрофона.

WALTER

Imperium правим точно това, което казахме когато дебютирахме в NXT преди две седмици-ще къртим путки и режем глави.Първите шибаняци, които ни се опълчиха-ония анорексични жалки подобия на британци Mark Andrews...Tyler Bate...Trent Seven...Flash Morgan...всичките не са тук тази вечер, а лежат и пъшкат пребити в лазарета сега.Imperium работи със следната стратегия-винаги покачваме нивото!Вместо да се отпуснеме, след като подчинихме своите врагове, ние ще продължаваме да се развиваме.Мощта на Imperium ще става все по-голяма и по-голяма и имаме доказателство за това...Шибана публика, моля приветствайте новия член на нашата велика група...TIMOTHY TATCHER!

Поредният британец Timothy Tatcher, който беше подписан от Triple H преди 2 месеца слезе до ринга, стисна ръце с останалите от групата и се нареди гордо до тях.Той беше един от най-добрите техничари в модерния кеч и също така-беше скапан грубиян и хейтър, който щеше да се впише идеално в Imperium.

WALTER

Надявам се, че всички копелета зад кулисите гледат в момента.Надявам се, че ще си направят сметката, че ние сме шибаняци с които не бива изобщо да си имат работа.Само дето те нямат думата!Дали някой ще стои далеч от нас...или пък някой ще иска да ни се опълчи е все тая.Imperium сами ще дойдем за вас и когато искаме нещо, ние ще си го получим!

В тоя момент на сцената излезе друга слаба британска фейс путка-Jack Gallagher.

Jack Gallagher

Цял живот аз се боря срещу такива хора като вас!Такива, които са шибани bully-та!Останалите мои английски приятели може и да не са тук тази вечер, но шибаняци като вас трябва да знаят, че докато има bully-та като вас...винаги ще има хора, които ще ви се опълчат!

WALTER

И предполагам, че ти си един от тях, слаба путко?ХАХАХАХАХ!Мистър Tatcher, това е идеална възможност да докажете защо ви избрахме за част от Imperium.Пръснете го тоя!

Match 2

Jack Gallagher vs Timothy Tatcher

Излишно е да се казва, че дребното фейсче Gallagher нямаше никакъв шанс в тази среща.Timothy Tatcher показа брилянтната си техника и тотална доминация и накара противника си да се предаде със своя Tatcher Stretch.

Notes:Готин сегмент и стабилен мач.Timothy Tatcher е втория най-добър кечист в Imperium след WALTER и да се надяваме, че Fabian Aichner и Marcel Barthel ще научат много от него.

Match 3

Finn Balor vs Isaiah Scott

Scott е една от обещаващите млади звезди в NXT и започна супер енергично мача.Това хвана Finn Balor неподготвен, който беше на косъм да загуби с roll-up, но се спаси в последния момент.Демона се ядоса и наложи пълен контрол до края на срещата и даже започна да се гаври с младия талант.Преди Balor да го довърши обаче, в залата отекна музиката на Tommaso Ciampa и това сресна Balor, който застана и започна да гледа към рампата.От Ciampa обаче нямаше и следа и това даде шанс на мадока Isaiah Scott да удари един kick в тила на противника си, след което му направи своя House Call финишър и за шок на публиката успя да спечели мача!

Match Time: 11 min

Notes:Scott се доказа като кечист в тая среща и booker-ите останаха доволни от неговото представяне.Предвид обстоятелствата, тая загуба нямаше да навреди особено на Finn Balor.Good shit, pal.

Докато Balor се надигаше замаян след срещата, Tommaso Ciampa наистина излезе по рампата.

Tommaso Ciampa

Ехахахахахх, какво стана ве, "Мистър NXT"?Какво стана?Да не би да се осра като чу моята музичка, а?Толкова малко ли му трябва на човека, който "изгради NXT като бранд", за да се панира тотално и да издуши кура.Както каза миналата седмица Balor, ти не си нищо повече от една прехвалена звезда и надценен шибан джобър!

Finn Balor

Смели думи от човека, който се оплаква като путка по разни подкастове за това как "не ми харесва натоварения график на останалите шоута, харесва ми стилът на работа в NXT, искам да се пенсионирам тук, не ми се ходи в RAW и SMACKDOWN".Аз за разлика от теб имах топките да мина на следващото ниво и не забравяй, че съм първия Universal шампион!А с какво може да се похвалиш ти, Ciampa?Знаеш ли какво, тъй като и двамата сме обсебени от сходни идеи...имам следното предложение за теб.

Tommaso Ciampa

Да го чуем!

Finn Balor

След като си толкова голям мъж, защо не заложиш на карта това което най-много обичаш след 10 дена на TakeOver?Аз нямам проблем да направя същия залог, понеже не съм путка като тебе.Какво ще кажеш да вдигнем залога...двамата с теб ще се бием в мач без никакви правила...и загубилия ще трябва да напусне NXT ЗАВИНАГИ!!!Ще видим кой наистина е Mr.NXT!

Tommaso Ciampa

....it's a deal.

Undisputed Era бяха в съблекалнята и се подготвяха за главния мач тази вечер.Ако Bobby Fish & Kyle O'Reilly успееха да победят шампионите по двойки Matt Riddle & Pete Dunne тази вечер, то те щяха да получат официален мач за титлите срещу тях на TakeOver.Лидера им Adam Cole ги надъхваше и казваше заветните си думи в тоя момент.

Adam Cole

Знам колко силно искате да победите тия шибаняци, след което да направите същото на турнира и да си върнете титлите!Аз искам тия титли обратно в Undisputed Era толкова силно, колкото и вие!Ние всички сме екип, ние сме братя!Миналата седмица тия шибаняци провалиха плановете ни и помогнаха на Velveteen Dream да спечели gauntlet-a, което означава, че и те сега са враг номер 1 на Undisputed Era.Онова негърско копеле на 100% ще бъде около ринга по време на мача и аз и Roddy ще го смажем, докато вие ще си свършите работата на ринга.Обещавам ви, че на TakeOver нещата отново ще си дойдат на мястото и ние отново ще се смее последни!

Match 4

If Undisputed Era wins, they challenge for the titles at TakeOver

Kyle O'Reilly & Bobby Fish vs NXT Tag Team Champions Matt Riddle & Pete Dunne

Двата отбора бутнаха залата с тоя мач и доставиха истинска класика.Докато те се смазваха колкото могат на ринга, това което Adam Cole предрече по-рано се случи извън него.Velveteen Dream се появи и се опита да разконцентрира O'Reilly & Fish, но Cole & Roderick Strong само това чакаха и му налепиха тукатите отвън.Толкова яко го пребиваха, че Matt Riddle, на който му оставаше само да финишира O'Reilly за да спечели, реши да се прави на мъж и голям приятел и се хвърли от най-горното въже право върху Roderick Strong и Adam Cole за да помага на Velveteen Dream.Докато съдията се опитваше да ги накара да спрат с тия педерастии извън ринга, мазния шибаняк Bobby Fish удари low blow на Pete Dunne, а след това Kyle O'Reilly го довърши със своето Tornado DDT и спечели мача за The Undisputed Era!

Match Time:17 min

Notes:Real tag team wrestling baby, AEW да го духа!

След мача Fish & O'Reilly се присъединиха към въргала и помогнаха на Adam Cole & Roderick Strong да смажат Matt Riddle & Velveteen Dream.Те ги качиха и двамата един до друг на коментаторската маса, след което Fish & O'Reilly се изкатериха на противоположните сглобки и се хвърлиха с Moonsault-ове върху тях!Масите се счупиха, Dream & Riddle се счупиха, а Undisputed Era вдигнаха титлите по двойки и NXT титлата  победоносно над телата на своите врагове.

SHOW RATING:73%

NXT TAKEOVER

02 May, 2020

3.Finn Balor vs Tommaso Ciampa-No DQ, Loser Leaves NXT!

4.Johnny Gargano vs ???

5.Matt Riddle & Pete Dunne(c) vs Undisputed Era-NXT Tag Team Titles

9MLnN5Y.gif

wwe-friday-night-smackdown-logo-2019.thumb.jpg.c3c326f9b1e0f4e528e9a183153e39b4.jpg

24 April, 2020

Шоуто започна с Daniel Bryan, който слезе бавно по рампата до ринга с наведена глава, очевидно разочарован от загубата си от Roman Reigns на Backlash.

Daniel Bryan

Съжалявам.Разочаровах всички вас феновете на Backlash и не успях да взема Universal титлата.Roman беше достоен противник и се оказа по-добрия в онази нощ.Но това с което аз и всички мои фенове сме известни е, че ние никога не се предаваме и се борим до край!!Обещавам с цялата си душа и сърце, че ще при следващата ми възможност ще победя Голямото Куче и ще върна титлата там където и е мястото и...

King Corbin

Аве какво обещаваш ти ве??

Антипатичния Крал Корбин слезе по рампата под мощните освирквания на публиката.

King Corbin

Какви са тия празни обещания?Ти няма да се биеш за титлата пак!Ти се издъни, джудже скапано и сега трябва да се върнеш отзад на опашката!Заради теб, сега онова копеле Roman си почива някъде далече от тук, понеже си мисли, че е баси голямата атракция.Ти се провали в това да спечелиш титлата и да я донесеш тук всеки петък в SmackDown!Тя все още е в ръцете на Roman Reigns, който наистина ще се бие само на ППВ като мързела и страхливеца който е!Ако бях спечелил Battle Royal-a преди две седмици, бъдете сигурни, че сега АЗ щях да стоя пред вас като новия и заслужаващ шампион!АЗ заслужавам следващата шампионска възможност, а ти трябва да....

В тоя момент в залата прозвуча епичната ОЛИМПИЙСКА МЕЛОДИЯ и КЪРТ ФРИЙКИН ЕНГЪЛ излезе под овациите на публиката!

King Corbin

Аве аз не те ли пенсионирах тебе ве????

Kurt Angle

Имам адски лоши новини за теб, скапаняк!Докато кибичех депресиран вкъщи миналата седмица, аз получих ключово позвъняване!Нашият шеф Triple H ми се обади и поиска моята помощ.Той ми каза-"Кърт, не мога да се справя сам с всичките корпоративни дела на компанията, с това да управлявам RAW, с това да управлявам и SmackDown.Как ти звучи идеята да се завърнеш вкъщи?".Това събуди искрата в мен и не ми трябваше изобщо време даже да се замисля.За мен е чест и удоволствие да се завърна вкъщи в SmackDown....като вашия нов ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР!

King Corbin

БЯГАЙ ВЕ!

Kurt Angle

Знаеш, че не си ми любимец, Corbin.Но няма да оставя моите пристрастия да влият на моите решения.Ситуацията околко претендента за Universal титлата ще бъде разрешена.Другата седмица ще имаме поредица от BEAT THE CLOCK мачове, като човека, който спечели най-бързо своя мач ще отиде на Judgment Day да се бори срещу Roman Reigns!И ти, и Daniel Bryan ще получите възможност да се докажете следващия петък.А тази вечер мисля, че най-добрия вариант е вие двамата да разрешите конфликта който имате.В главния мач тази вечер King Corbin ще се бие с Daniel Bryan във FALLS COUNT ANYWHERE мач!Петък вечер ще стане най-задължителната за гледане в света на кеча и аз Kurt Angle ще се погрижа за това!IT'S TRUE...IT'S DAMN TRUE!!!

Match 1

The Revival vs Heavy Machinery

Първият мач за тази вечер беше солиден отборен сблъсък между два от най-добрите отбори.Кеч пюристите от Revival отлично миксираха своя old school heel-ски стил със забавния такъв на Otis & Tucker Knight.Въпреки че дебелаците бяха любимците на публиката в тоя мач, Dawson & Wilder доказаха, че са една добре смазана машина и грабнаха победата!

Notes:Таг дивизията на SmackDown е може би най-силната част на шоуто в този момент.Revival,Heavy Machinery,The Usos,Morrison & Miz,The Lucha Party обещаваха да направят това лято страхотно за отборния кеч и главните хора в компанията щяха да се фокусират много върху тях.

Дойде време за новия епизод на FIREFLY FUNHOUSE с новия интерконтинентален шампион Bray Wyatt!

Bray Wyatt

Здравейтееее!Харесвате ли новичката ми титла?На чичо Бил много му харесва, нали чичо Бил?

Goldberg все още беше пленник на забавната къщичка и се въргаляше по пода със завързани ръце и запушена уста.

Goldberg

ФМФМФМ!

Bray Wyatt

Не се притеснявай, чичо Бил!Нашият приятел Braun скоро ще дойде при нас и ще ти прави компания!Двамата ще си играете всеки ден!Но Braun е корав.Неговата душа е трудна за взимане.Спечелих титлата миналата неделя на Backlash, но душата му още не е пречупена.Ще трябва да се потрудя още малко!Но това не е проблем, всичко лесно е безинтересно,нали така чичо Бил?Знам, че ще искаш отмъщение Braun и ще ме търсиш, но не си давай зор.Аз ще те намеря следващата седмица!Ще се срещнем отново и когато това стане....ще те пречупя веднъж завинаги и Веселата Къщичка ще стане твоя нов дом!Хехехееееее......

Match 2

Chad Gable & Mustafa Ali vs Gran Metalik & Kalisto

Отборната дивизия на SmackDown продължи да се развива в този мач и техничаря Chad Gable си партнира с high-flyera Ali срещу двамата маскирани лучадори в един много забавен и енергичен мач!И двата фейс отбора изпитваха уважение един към друг и се бориха без мръсни номера.Противно на всичките атлетични изпълнения в мача, неговия край беше сложен от Chad Gable, който свали Kalisto не земята и го накара да се предаде с новия си Crossface submission move!

Notes:Тъй като компанията няма планове за самостоятелни техни run-ове, то Gable & Ali имат потенциала да бъдат много добро фейс отборче и да се издигнат по този начин.

Пренасяме се backstage, където отборните шампиони John Morrison & The Miz бичеха айляк, лъскаха титлите си и наблюдаваха последните две отборни срещи.

John Morrison

Хаха, скиваш ли ги тия отборчета как си дават зор ве?Нито един от тия жалкари не е на нивото на звезди като нас!

The Miz

Изобщо не ме ебе за тия в момента, човек!Това което каза Kurt Angle одеве не ми излиза от главата!Защо не покорим нови хоризонти и не се включим другата седмица в Beat The Clock Challenge-a?Представи си го само-двамата заедно отборни шампиони, докато единия е Universal шампион!И ще се бием помежду си за титлата и ще си я менкаме ве!Какво ще кажеш?

John Morrison

Това звучи великоооо, пич!Така и ще направим!

Match 3

Cesaro vs Shinsuke Nakamura

След като Cesaro търна фейс миналата седмица, двамата скапаняци Nakamura & Zayn изобщо не таяха добри чувства към него и бяха готови на всичко, за да провалят новата му инерция.Zayn се опитваше през целия мач да се намесва в полза на своя човек, но швейцарския терминатор Cesaro размаза и него, и Nakamura и продължи възхода си с поредна победа!

Notes:Втора победа за Cesaro в рамките на две седмици, който се представяше отлично в новата си суперменска роля и изглеждаше непоклатимо.Ще видим докога ще продължи това.

Отново се пренасяме зад кулисите, където Kurt Angle се наслаждаваше на новия си офис.Той се беше облегнал с усмивка на шефския си стол, когато на вратата се почука и вътре влезе Dolph Ziggler.

Kurt Angle

Dolph, мой човек!Какво мога да направя за теб?

Dolph Ziggler

Много се радвам за новата ти позиция, Кърт и ще извиняваш, но ще го кажа директно...От доста време не съм щастлив в SmackDown.Кариерата ми тотално е тръгнала надолу в последната година и съм тотално демотивиран от тая ситуация вече. :(

Kurt Angle

Е какво искаш да направя аз по въпроса?Това си зависи донякъде и от теб, трябва да се стегнеш!

Dolph Ziggler

Искам да участвам в Beat The Clock другата седмица!Искам нещо, което да събуди отново искрата в мен, искам да се състезавам както преди, искам да се боря за титлата!

Kurt Angle

Виж, човече, аз съм един от най-големите ти фенове.Обаче не може така да обикаляш, да мрънкаш и да чакаш всичко наготово.Трябва да устоиш на тъмните времена и да дадеш нещо от себе си.Не мога да пускам аванта на всички без да си го заслужат, разбери ме.Всяко едно от момчета в SmackDown умира за възможност!Но...ще ти дам един шанс.Ще участваш другата седмица в Beat The Clock, накарай ме да се гордея!

Dolph Ziggler

НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ, КЪРТ, БЛАГОДАРЯ ТИ, ОБИЧАМ ТЕ!

Match 4

The New Day vs The Usos

Този мач не наблегна на качество, а повече на развитието на отношенията между Kofi и Big E.Двамата си партнираха зле през цялото време, нямаха си доверие, спореха, а Xavier Woods плачеше отстрани и им се молеше да се стегнат.Но тия негови усилия се оказаха неуспешни и Kofi Kingston отново беше човека, който издуши куреца и беше туширан след Samoan Splash!

Notes:Усотата имаха отчайваща нужда от тая победа, защото се бяха позагубили напоследък, а относно The New Day...

След мача Kofi Kingston се изправи с помощта на Xavier Woods, докато Big E гледаше мега разочарована отстрани и клатеше глава.

Xavier Woods

Айде ве, човек, стават и такива неща!Печелим, губим, после пак печелим и така!Но нали за това сме най-успешния отбор в модерната ера!Винаги продължаваме, ние сме братя завинаги ве!!

Kofi Kingston

Айде ве, Биги, ела да се гушнем и да метнем по една палачинка ве!

Big E

Писна ми от шибаните палачинки ве!ПИСНА МИ ДА ТЕ НОСЯ НА ГРЪБ И ДА СЕДЯ В ТВОЯТА СЯНКА ВЕ!

Xavier Woods

Моля ти се, недей да говориш така ве, човек, моля ти се :(

Big E

ПИСНА МИ И ОТ ТЕБ ВЕ!ПИСНА МИ ДА ТИ СЛУШАМ ШИБАНИЯ ГЛАС, КАК ЕДИН ПЪТ НЕ МЛЪКНА ВЕ!ПИСНА МИ ДА МЕ ОГРАНИЧАВАТЕ И ВИ ХОДЯ ПО ГЪЗА ВЕ!ДА ГО ДУХАТЕ И ДВАМАТА, ЩЕ ВИ СКЪСАМ МАЛКИТЕ ГЛАВИЧКИ!

БАААМ БААААМ!Big E отнесе и двамата си черни братя с по един саблен удар.Хвана Xavier Woods за грозната къдрава косичка, изплю му се в лицето и го изхвърли като помия извън ринга.Хвана Kofi Kingston и го тръшна със своя Big Ending, след което го изрита в главата.

Big E

F**K U B***HAZZ N***Z!!

Match 5

Falls Count Anywhere

Daniel Bryan vs King Corbin

Двамата изобщо не се биха на ринга.Млатиха се край коментаторската маса, млатиха се в публиката, удряха се със столове, замеряха се с пуканки и се оливаха с бира!Corbin използваше всяка долна heel-ска тактика и всеки мръсен номер върху Bryan и публиката го освиркваше мощно.Краля взе надмощие, хвана противника си и го замъкна нагоре по рампата към екрана.Застана горе и се опита да го метне от сцената върху цимента долу, но Bryan се пребори с последните си сили, изрита Corbin в ташаците, след което се засили и го изшиба с Knee Plus-a.Краля се олюля на ръба на сцената, Daniel Bryan се засили още веднъж и го изпраска втори ритник при който вече Corbin падна назад и се разби долу на цимента!За да направи победата си по-ефектна, Bryan скочи и му заби един Elbow Drop директно от школата на учителя му Shawn Michaels и 1...2..3, Daniel Bryan спечели този хаотичен въргал!

Notes:Много забавен и пълен със спотове мач, който сложи добър край на SmackDown и изпрати публиката вкъщи щастлива.

SHOW RATING: 80%

9MLnN5Y.gif

raw.jpg.74b675e843d0fe509e6c466cc04eaa79.jpg.b3bc58395e74627fa57845a15e67b627.jpg

27 April, 2020

Шоуто започва с Пепелянка Randy Orton, който миналата седмица преби WWE шампиона Drew McIntyre.

Randy Orton

През последните седмици всеки говори за едно и също.Има нова ера в кеча, имаме нови лица, нови шампиони...Това което хората забравят е за старата ера.За старата школа.Или по-точно казано...за вечната ера.Такива като мен няма вече.Аз съм последния останал.Аз съм този, който може да се опре и на кечисти като Edge, както доказах миналата неделя на Backlash, както и на кечисти като Drew McIntyre.Аз не вярвам в хайпа за "новите лица".Много пъти минахме през фалшиви стартове на нови епохи в компанията.Много кечисти си тръгнаха, след което се върнаха, след което пак ще си идат.Единственото сигурно нещо тук съм аз.Аз винаги съм тук и винаги ще бъда тук.За това е време да заема мястото, което ми се полага и отново да сложа WWE титлата на кръста си, като най-добрия кечист в тая шибана компания!

Това разбира се накара и самия шампион Drew McIntyre да слезе до ринга под овациите на публиката и той застана лице в лице с Пепелянката.

Drew McIntyre

Не съм човек на многото приказки като теб, Randy.Старите кечисти като теб и Cena си мислят, че са последните промо богове.Ние от новата вълна не се занимаваме с такива дейности.Специално аз, предпочитам да си решавам проблемите на ринга 1 в 1!Kevin Owens се опита да се ебава с мен..миналата седмица го победих.Ти също реши да се ебаваш с мен, а на мен не ми се чака до следващото ППВ и викам да си разрешим проблема още тая вечер.Аз победих Брок Леснар чисто на WrestleMania, а спомняме си какво се случи с теб когато се изправи срещу него някога.Ще ти покажа, че аз съм the real deal, а ти не си нищо повече от един стар заблуден хейтър!

Randy Orton

Дано не мислиш, че ще се бия с теб тази вечер в някъв обикновен мач.Изобщо нямаше да се занимавам с теб, ако WWE титлата не беше на твоето рамо, а тя е нещото което искам.

Drew McIntyre

Успокой се, Orton, аз не съм страхливец като теб.Още тая вечер ще заложа титлата на карта и ще приключа с теб, колкото се може по-бързо и ще премина към следващия от дългата редица шибаняци, които чакат да им отнеса главата!

Match 1

No 1 Contendership Final For the RAW Tag Team Titles

Rey Mysterio & Ricochet vs TARANTULA(Erik Rowan & Eric Young)

Това беше добро и интересно мачле.Първо Rowan пребиваше зверски дребните си противници, след което се сменяше с Eric Young, който влизаше да шамари Ricochet и да го псува.Отбор Тарантула беше много близко до победата, когато за тяхен ужас RUSEV се завърна от нищото и започна да пребива Eric Young, което накара съдията да обяви DQ и да спре мача.Обезумелия българин преби и Rowan, който се опита да помогне на своя партньор, но също изяде тупаниците на нашия човек, който се закани, че не е приключил с шибаната Тарантула.

Match Time: 8 min

Notes:Rusev се завърна и най-вероятно ще влезе във вражда с хората които го пребиха като куче преди няколко седмици.

Пренасяме се зад кулисите където шибаняците и шампиони по двойки Seth Rollins & Buddy Murphy влязоха в офиса на шефа Triple H.

Seth Rollins

След тоя провален претендентски мач, надявам се, че ще вземеш едно умно решение и ще ми позволиш да се намеся в борбата за световната титла.Не ги оставяй такива копелета като Drew и Randy да си уреждат произволно мачове деба.

Triple H

Не ми харесва да ми се разпореждат разни тънкопишковци като теб ве!Не знам къде си ги набиваш тия филми, ама ще си защитавате отборните титли на Judgment Day другия месец.За съжаление претендентския мач не протече както трябва, да, но това не ми пречи да направя нещата малко по-интересни.След 3 седмици на турнира вие двамата ще защитавате титлите и срещу Rey Mysterio/Ricochet...и срещу отбора на TARANTULA!

Seth Rollins

Аве я си еби майката ве!

Triple H

А ти и твоя джобърски слуга излизайте на ринга, защото ще участвате в следващия мач!

Seth Rollins

АВЕ :@@@@@

Match 2

Non-Title

RAW Tag Team Champions Seth Rollins & Buddy Murphy vs The Viking Raiders

Шампиончетата не бяха на кеф след срещата си с Triple H и си го изкараха на Erik & Ivar и го победиха в бърз и неуспорван мач.Rollins тушира Ivar след Curb Stomp.

Match Time:5 min

Notes:По всичко изглежда, че Viking Raider-четата вече са новите жители на Джобървил и не се знае още колко време ще изкарат в компанията.

На ринга излиза харизматичната дупка и cruiserweight шампион Jordan Devlin.

Jordan Devlin

Миналата седмица по време на мача ми с Humberto Carillo, шибания циганин Angel Garza нападна и двама ни с метален стол и ни преби като помияри.Не знам дали имаш личен проблем с някой от нас, дали искаш титлата, но няма как това да ти се размине!Излез да се разберем като мъже, мангал скапан!

На шампиона не му се наложи да чака дълго време, когато на рампата излезе мазняра Angel Garza под леки освирквания на публиката.

Angel Garza
Не ми се дъхай нехаризматично джудже такова, а ме слушай много внимателно.И ти, и Humberto Carillo, и още много други копелета от ростера на RAW съвсем скоро ще ядете хуя.Аз ще стана новия Cruiserweight шампион много много скоро, но това не е целта на моята атака миналата седмица.Застанал съм тук пред вас с много важно съобщение!Моят началник, чието име ще запазя в тайна засега, скоро идва в RAW!Той е амбициозен човек с план и много възможности!Той е човек с когото не бива да се ебаваш.Но ако си негов приятел и васал, то той ще ти се отблагодари.С помощта на моя началник аз ще стана Cruiserweight шампион, а с моя помощ, той ще заеме лидерска и влиятелна позиция в RAW, което няма да доведе до нищо хубаво за малко джобърче като теб!За това искам да се обърна към моя побратим Humberto Carillo...знам, че си някъде там и ме слушаш в момента, хомбре.Време е да спрем да се делим, а да застанем един до друг и да се борим заедно срещу всеки, който ни се изпълчи!Моя шеф е великодушен и благ и има оферта за теб!Той може да те направи успешен кечист и да те изгради като характер, вместо да ми се луташ в ростера като мексиканска муха без глава!Единственото което трябва да направиш ти, е да се закълнеш в негова служба.Ако откажеш офертата обаче, лошо ти се пише, когато шефа ми пристигне в RAW и ще ти се наложи да работиш в някоя кухня или Макдоналдс!А той пристига много много скоро. :) Адиос, педали!

Match 3

Aleister Black vs Luke Gallows

Миналата седмица Gallows & Anderson се обърнаха срещу AJ Styles и го пребиха, което накара Aleister Black да му се притече на помощ.The O.C. искаха да накажат Black за тая негова проява и да му пръснат главицата.През целия мач Karl Anderson отвличаше вниманието на Black, разсейваше съдията и това даваше шансове на Gallows да напада в гръб и да доминира в срещата.При един от поредните опити на Anderson да се ебава със съдията, Gallows нагло изпраска един low blow на противника си без да бъде забелязан, но точно преди да направи туш, в залата гръмна Phenomenal музиката на AJ Styles и той дотърча до ринга.Влезе направо с Phenomenal Forearm в кратуната на Gallows, след което покоси и влезналия Anderson с един Pele Kick.Съдията сложи край на срещата и избяга като путка, следван по петите от The O.C., които не искаха да си имат вземане-даване с комбинираната мощ на Styles и Black.Двамата доскорошни противници се спогледаха, след което си стиснаха ръцете и дадоха да се разбере, че не са приключили с Gallows & Anderson.

Notes:Тепърва ще става ясно дали ще се стигне до отбор между Black & Styles или тяхното партньорство ще трае докато трае враждата им с The O.C.

Match 4

Bobby Lashley w/ MVP vs Cedric Alexander w/ R-Truth

Bobby Lashley и мениджъра му MVP получиха това което искаха, а то беше реванш срещу Cedric Alexander.Lashley беше набрал много на човека, който му отне възможността да се бие за US титлата на последното ППВ и тотално го доминираше през тази среща.Приятелчето и ментор на Alexander-RTruth обикаляше около ринга и се опитваше да окуражава своя човек, но това само дразнеше MVP и двете чернилки изпаднаха във вулгарен гангстерски спор.Alexander се биеше смело през това време, но този път нямаше късмет и Lashley го победи със своя Dominator.През това време R-Truth се изплю в лицето на MVP и го ритна в мъдете, което накара Lashley да излезе от ринга и да го подгони.R-Truth не можа да се спаси и беше настигнат и тъкмо щеше да изяде як лабут, когато Cedric Alexander прелетя през горното въже и се стовари право върху Bobby Lashley!!R-Truth също не му остана длъжен и го изрита в главата, след което двамата с протежето му избягаха нагоре по рампата, а MVP се стече да провери какво е състоянието на клиента му.Отбор WASSUP загубиха мача, но спечелиха битката!!

Match Time:10 min

Notes:Отново готин мач между тия двамата и Lashley си върна за загубата на турнира.Но по всичко изглежда, че негърската вражда още не е приключила и ще продължава с пълна пара!

Тази вечер един велик сегмент правеше своето завръщане!Edge излезе на ринга за да води първия епизод на THE CUTTING EDGE, откакто се завърна в компанията на Royal Rumble.

Edge

Добре дошли, дами и господа на завръщането на THE CUTTING EDGE!!Първо искам да благодаря на всички, които ми писаха пожелания в интернет след LMS мача ми с Randy Orton.Искам всички да знаят, че съм напълно здрав и напълно готов за следващия етап в моята кариера.Победих Randy на WrestleMania и доказах, че още го мога.Но миналата неделя загубих реванша на Backlash и нямам оправдание за това.Randy Orton е легендарен кечист и напълно си заслужи победата онази вечер.Аз доказах на всички и най-вече на себе си, че все още мога да се състезавам в такива брутални мачове без правила.Доказах, че мога да побеждавам на голяма сцена все още, каквато е WrestleMania.Следващото нещо, което ми остава да докажа е....че аз все още мога да спечеля титли както се счупвах да го правя някога!Аз съм човека с най-много титли в историята на WWE!Това да бъда шампион е в моята кръв, това да намирам пътя към някоя титла е моето призвание и ще докажа на всички вас, че все още съм The Ultimate Opportunist.Избрах госта си за тази вечер с тази определена цел...дами и господа, моля посрещнете United States шампиона ANDRADE CIEN ALMAS!!!

Публиката изобщо не беше във възторг, когато американския шампион и долен циганин Andrade Almas слезе до ринга с най-мазната възможна усмивка.Двамата с Edge си стиснаха ръцете и шампиона се настани на столчето до своя домакин.

Edge

Добре дошъл, Andrade!Трябва да ти призная, че твоето царуване с US титлата е наистина впечатляващо.Вече си шампион, колко време...5-6 месеца?

Andrade

Грасиас, амиго.Само да те поправя, аз съм шампион вече точно 4 месеца и 2 дена!

Edge

Уау, това е изумително!И за толкова много време, ти победи толкова много велики кечисти и претенденти!Примерно на Backlash, ти победи...ами то се получи така, че ти всъщност не се би на Backlash.

Andrade

Какво да направя, че малоумните чернилки се преебаха един друг, хаха.

Edge

Прав си, не са важни средствата, а крайния резултат.Аз това го знам най-добре.Добре тогава, нека разгледаме месеците преди Backlash...ти ъъъъ...ти победи Humberto Carillo на няколко пъти и ъъъъ...беше отстранен за 30 дена.Трябва да ти призная, човек,сега като се зачета в статистиките отблизко и стигам до извода, че величието на твоето царуване е доста преувеличено от медиите, както става все повече и повече из света.

Andrade

Пропусна една много важна подробност, пендехо!Аз съм човека, който те победи в първия ти мач на RAW откакто се завърна!

Edge

О, да, спомних си.Ти наистина ме победи...след като Randy Orton ми направи RKO, докато съдията беше в несвяст и ти се възползва от това!

Andrade

Ей, не направих нищо по-различно от това, което ти правеше през годините, путо.Всички знаем за великия Edge, The Ultimate Opportunist, The Master Manipulator.Твоите успехи са легендарни, но ще ти издам една тайна.Аз и новите момчета в съблекалнята...ние не ги харесваме такива като вас.Не ви харесваме вас 50 годишни дъртаци, които се връщате и си мислите, че това е старото ви WWE.Мислите, че сте наравно с нас, че ще отнемате местата ни в картата, ще взимате титлите ни, ефирното ни време..Но не си познал, хоумс.Тази ера е нашата ера.Аз те победих вече един път и ще те бия още колкото си пожелаяя!

Edge

Точно това се надявах да кажеш...

Докато Andrade си стоеше отпуснат на столчето, Edge внезапно пусна микрофона и го отнесе с един саблен удар.Публиката полудя, Andrade се изправи зашеметен и получи един мощен Spear от ветерана Edge, който вдигна US титлата и започна да псува мазния мексиканец!

Match 5

WWE Title

Drew McIntyre(c) vs Randy Orton

Това беше бавен и методичен мач.Шампиона се опитваше да забърза темпото и нанесе колкото се може повече damage на противника си, но ветерана Orton излизаше от ринга за няколко секунди, когато станеше напечено, също така заключваше Drew в хедлоци и правеше всичко възможно да спре инерцията му.Публиката тръгна да надъхва шампиона и той успя да се освободи, вдигна Orton и го заби мощно в сглобката, след което започна да го налага яростно с юмруци.McIntyre беше готов да нанесе своя Claymore, но Orton се опита да го контрира с RKO!Нова контра и нов опит за Claymore, но Пепелянка отново залегна!В тоя момент на ринга се появи дебелата свиня Kevin Owens който нападна и двамата!Stunner за Orton, Stunner за Drew McIntyre и съдията обяви край на мача чрез DQ!Kevin Owens застана над телата на двамата и вдига победоносно ръце.

Notes:Доста муден мач, който не успя да премине в "следващата фаза".Също така трети мач за тази вечер, който завършва с DQ, което е малко прекалено.

SHOW RATING: 79%

WWE.COM

Andrade Cien Almas се е съгласил да защитава US титлата срещу Edge на Judgment Day и няма търпение да му нарита пенсионерския гъз!

WWE JUDGMENT DAY

17 May, 2020

1.Andrade Almas(c) vs Edge-WWE United States Title

2.Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs Rey Mysterio & Ricochet vs TARANTULA(Rowan& Eric Young)-RAW Tag Team Titles

9MLnN5Y.gif

WWE-NXT-logo-scaled.thumb.jpg.2653cd3d65dd8c194aafa6469dae345f.jpg.cb812369f5479e9fd9755ea0512be81a.jpg

29 April, 2020

Dark Match

Jaxson Ryker & Wesley Blake def Team 3.0(Chase Parker & Matt Martel) in 6 min *3/4

Notes:Двата отбора получиха шанс за изява, но спретнаха доста слаб мач.Очаква се и четиримата скоро да бъдат освободени, защото creative екипа не вижда потенциал в тях.

Match 1

Matt Riddle w/Pete Dunne vs Kyle O'Reilly w/Roderick Strong & Bobby Fish

Това беше лют opening мач.Техничния O'Reilly беше напълно равностоен с Matt Riddle и двамата си разменяха хватки и постоянно се контрираха в първата част на срещата.В един момент бро-то Riddle започна да взима превез и да пребива противника си с брутални kick-ове.Шмекериите околко ринга също протичаха с пълна пара-Strong & Bobby Fish не издържаха на изкушението и тръгнаха да налагат Pete Dunne.Matt Riddle излезе да му помогне и двамата шампиони проснаха Strong & Fish на земята под овациите на публиката.Когато бро-то се върна на ринга, O'Reilly само това чакаше-направи му един roll-up и го хвана за гащите без съдията да види-1...2..3!

Notes:Един от най-добрите TV мачове за годината и идеална демонстрация на това, което ни очакваше в събота в мача за отборните титли!!

След мача на рампата излезе William Regal за да успокои страстите между двата отбора.

William Regal

Съветвам всички вас да пазите силите си за идващия TakeOver!Тъй като и двата отборa имате по една победа над другия и сте доста равностойни във вашите кеч умения, мисля че е време да имаме ясен победител и да се види кой всъщност е по-добрия!За това тази събота на TakeOver, вие ще сложите край на всичко това в...2 out of 3 Falls мач!!

Пренасяме се зад кулисите, където ни показват младока Isaiah Scott, който миналата седмица постигна най-голямата си победа досега в NXT, след като успя да надвие Finn Balor.Scott се канеше да изнесе промо, когато беше прекъснат от Lio Rush.

Lio Rush

Всички знаем какво ще кажеш, черньо, за това по-добре си го спести!"Миналата седмица победих Finn Balor, аз доказах на всички, че заслужавам да бъда в NXT" бла бла бла!Не знам защо си мислиш, че ти ще си новата звезда в това шоу, но грешиш.Това място все още ми принадлежи!

Isaiah Scott

Не искам да те разочаровам, човек, но аз за 1 месец съм постигнал повече, отколкото ти за 1 година.Заблудения в случая си ти.Това което щях да кажа в промото си беше, че предвид победата ми миналата седмица, то е напълно логично да имам мач тази събота на TakeOver.И ти ми се появяваш в правилния момент!Защо не покажеш, че наистина си тая бъдеща high-flying звезда за която се мислиш и не се изправиш срещу мен на турнира?

Lio Rush

You're on motherfucker!

Match 2

Damian Priest vs Cameron Grimes

Слабичък filler мач в който Priest грабна победата след своя Rolling Cutter.

Rating: *3/4

Notes:Cameron Grimes всъщност е доста солиден кечист, но в момента компанията нямат по-конкретни планове за него.Damian Priest също е на кантар все още.

Imperium излязоха на ринга начело с лидера им WALTER, който беше готов да дръпне поредното си хейтърско промо тая седмица.

WALTER

Миналата седмица ние смазахме поредния кльощав джобър и надценен англичанин в тоя ростер.В момента Jack Gallagher бере душа някъде, след като моя човек Timothy Tatcher му сипа с черпака!Но по ирония на съдбата...IMPERIUM мажем толкова здраво и така пребихме всеки който ни противопостави, че сега нямаме мач за TakeOver!А такова нещо е недопустимо!Отправяме послание към тоя надценен и страхлив мениджър William Regal-измисли ни мач за турнира, иначе аз и моите хора ще бъдем много, много....недоволни и това никак няма да ти хареса.

Regal излезе за втори път на рампата тази вечер и не изглеждаше никак на кеф.

William Regal

Не бих отправял такива намеци и заплахи към най-авторитетното лице в NXT, WALTER.Бих посъветвал теб и надменната ти групичка да слезете малко на земята, защото това нещо може да ви изиграе много лоша шега.По последна официална информация, вашите опоненти за TakeOver са в напълно добро физическо здраве вече и нямат търпение да ви счупят каските...

Докато Imperium още осмисляха думите на Regal, от публиката изскочиха Mark Andrews,Flash Morgan,Tyler Bate & Trent Seven!Фейс британците влязоха на ринга и нападнаха злия stable в гръб!Bate & Seven изхвърлиха WALTER със задружни сили, след което не оставиха шанс на Tatcher,Barthel & Aichner и си върнаха за побоя от предните шоута!

William Regal

Това са вашите противници за вашия 4 vs 4 мач на TakeOver!!!

В следващия сегмент на ринга с микрофон излезе Johhny "Five Star Man" Gargano!

Johnny Gargano

Минаха две седмици откакто Петзвездния Човек отправи своята оферта за TakeOver.Нарочно пропуснах миналия епизод на NXT, за да дам достатъчно време за размисъл на хората в съблекалнята.Моето предизвикателство и предложение още важи-кой иска да стане известен и да направи най-великия мач в кариерата си?Кой иска някой ден като се пенсионира и в списъка му с успехи да пише-***** мач на TakeOver срещу шибания Джони Гаргано???

На ринга излезе....DOMINIK DIJAKOVIC!

Dominik Dijakovic

От три седмици те слушам как се обясняваш като некой путка, Джони...Едно не ми е ясно...защо си мислиш, че точно ти си Петзвездния кечист в тоя компания, след като аз също мога да се похваля с това призвание?Явно си пропуснал да провериш някои работи в интернет, но моя мач срещу Keith Lee на PWG Battle Of Los Angeles, също получи тази оценка и е даже по-добър от всеки един твой мач!

Johnny Gargano

Ехахахаха, PWG вика!Никой не го ебе за тия убитаци ве!Какъв е смисъла да направиш петзвезден мач, като накрая ще го видят само 200 човека хахахах!

Петзвездния човек също е минал през малките индитата и може да ти каже от опит, че тия мачове там са лишени от стреса и очакванията на "големите лиги."

Джони Гаргано е направил сигурно 10000 петзвездни мача обикаляйки салоните в цялата страна.Но аз даже не ги броя тия мачове.Единственото нещо, което всеки ще види и всеки ще помни, са тези мачове на голямата сцена в NXT и WWE!

Dominik Dijakovic

За съжаление колкото и да се бъмпваш като маймуна на TakeOver, каква ти е файдата да те помнят като загубилия в мача?Защото аз не само ще ти покажа, че съм на твоето ниво, но и ще те победя и ще обера всички поздравления, а ти ще си останеш просто един workhorse, за който никой не го ебе!

Johnny Gargano

Да го духаш копеле, ще видиш в кой е истината тая събота!

Match 3

NXT North American Champion Keith Lee & Tommaso Ciampa vs Kassius Ohno & Finn Balor

Нов силен мач за тази вечер в който видяхме част от това, което ни очакваше в събота.Keith Lee показа на Ohno, че мощта му е ненадмината, а Ohno му показа, че е уникално хитър кечист, който може да го надлъже във всяка ситуация и като нищо щеше да му открадне титлата.Balor получи своят момент срещу Ciampa и двамата се биеха като за последно.А на един от тях това наистина беше последния му мач в NXT!В крайна сметка след нонстоп екшън, Ciampa успя да забие своя Fairy Tale Ending на Balor и го тушира!Дали щяхме да видим същото и на TakeOver?

Notes:Всеки един от двата мача в събота може да открадне шоуто, но определено най-интересното е кой завинаги ще напусне NXT-Balor или Ciampa?

Дойде време и за финалния сегмент на шоуто.Шампиона Adam Cole и неговия противник Velveteen Dream бяха седнали един срещу друг за техния contract signing за шампионския им мач тази събота.

Adam Cole

Е, черен педерас, ти успя!Най-накрая ще получиш своя мач за МОЯТА титла на TakeOver.Сега в момента като седя срещу теб, трябва да ти призная нещо.Аз сам съм си виновен, че се стигна да защитавам титлата срещу такъв позорен опонент.Сам съм си виновен с това, че през последната година аз победих всеки един от най-добрите в тоя ростер!Кечист след кечист, техничар след техничар, звезда след звезда...аз ги покорих всичките!И накрая остана...ти.Аз съм толкова добър с това което правя, че сам преебах кариерата си и сега трябва да се задоволя с мачове срещу такива педерасти като теб!

Velveteen Dream

Не можеш да ме заблудиш с тия приказки, копеле.Признай, че толкова време се опитваше да ме преебеш и спреш от това да спечеля мач за титлата, защото те е страх от мен!

Adam Cole

За какво да ме е страх от теб ве?ХХАХАХАХА!

Velveteen Dream

Страх те е, защото все още не си се изправял срещу образ като мен, Cole.Ти победи много кечисти през последната година, да, но никога не си се изправял срещу енигма като The Velveteen Dream!Не си готов за кечист като мен, защото аз не съм прототип на нищо с което си срещал досега!Нито в NXT, нито през годините ти прекарани в индитата!Тази събота на TakeOver, The Velveteen Dream най-накрая ще сбъдне своята МЕЧТА и ще стане новия NXT шампион!

Негъра се разписа на договора и хвърли писалката на шампиона.

Adam Cole

Това ще бъде най-черния ден в историята на тоя бранд и аз няма как да позволя на това да се случи, гадно черно копеле!

NXT шампиона също се разписа и мача стана официален!Adam Cole ще защитава титлата срещу The Velveteen Dream след 3 дена на TakeOver!

Двамата застанаха лице в лице, но до сблъсък не се стигна и феновете трябваше да почакат още малко...

SHOW RATING: 71%

NXT TAKEOVER

02 May, 2020

Финален Кард

3.Finn Balor vs Tommaso Ciampa-No DQ, Loser Leaves NXT!

4.Johnny "5 Star Man" Gargano vs Dominik Dijakovic

5.Matt Riddle & Pete Dunne(c) vs Undisputed Era-2 out of 3 Falls for the NXT Tag Team Titles

6.Imperium vs Tyler Bate,Trent Seven,Mark Andrews & Flash Morgan

7.Isaiah Scott vs Lio Rush

9MLnN5Y.gif

Kill_Steen_Kill

Враждите ти вървят много добре, половината от кечистите са по-интересни, отколкото са всъщност. Може би, защото никой в компанията не ги ебава за живи. Само да не станат много отборите в Рау, защото оставам с впечатление, че се събраха доста хора в отборната дивизия, пък няма толкова много сингъл кечисти. Жълтият бранд отново с топ Тейкоувър, надявам се само да няма педерастии от сорта на намеси и дебюти на мача на Чампа и Балор. :D

wwe-friday-night-smackdown-logo-2019.thumb.jpg.41091130d4e4f307a45b8867b00e1af3.jpg

01 May, 2020

Тази вечер ще бъде определен претендента за Universal титлата на Judgment Day!8 кечиста, сред които Cesaro,King Corbin,Braun Strowman & Daniel Bryan ще участват в 4 мача тази вечер в Beat The Clock Challenge, като след това ще се сравнят времената на всички победители и най-бързия от тях ще се бие с Roman Reigns на турнира!

Match 1

Beat The Clock Challenge

Bobby Roode vs Cesaro

Cesaro е във възход през последния месец, но тази вечер мазния Robert Roode беше първия който му се опълчи малко повече.Cesaro се опита да спечели колкото се може по-бързо през първите 4 минути, но това даде шанс на Roode да се възползва от грешките му и да закучи мача в един определен момент.Той също имаше амбиции за спечели този мач, но Cesaro в крайна сметка се оказа твърди силен и стана първият победител в Challenge-a.

Match Time: 10:35

Notes:Отново добра победа за Cesaro, но дали не се забави твърде много в този мач и това няма да му коства?

Mach 2

Beat the Clock Challenge

The Miz w/John Morrison vs Chad Gable w/Mustafa Ali

Този мач постави един срещу друг едната половина от шампионите по двойки The Miz и едната половина от новосформирания отбор на Gable & Ali.

Miz подходи много надуто и наивно в тази среща, което му коства всичко и тук се случи най-голямата изненада за вечерта!Gable успя да тушира опонента си след изненадващ roll-up, но този мач продължи по-дълго от първия и тая измъчена победа беше напразно!

Match Time: 12:01

Notes:Голяма победа и възможност за бившия Shorty G, което може би ще послужи като причина за евентуален мач за титлата по двойки!

Една велик сегмент прави своето завръщане в компанията!LIVE VIA SATELLITE отново е тук и на титантрона ни показват включване от дома на Universal шампиона Голямото Куче-Роман Рейнс!

Roman Reigns

Добър вечер, скапани зрители и слаби мои колеги!Правя това включване, за тези които се притесняват за мен, как съм, какво правия и защо отново не съм на SmackDown този петък!Аз съм мъж на място и човек на думата си.Правя това, което казах още преди няколко седмици!Докато държа тая титла, няма да ме видите да се бия като откачен по обикновените седмични шоута.Нали за това съм шампион бе?Роман Рейнс ще се бие само на ППВ, но не се отчайвайте!До Judgment Day остават две седмици, така че скоро ще ме видите как пукам нечия глава отново!Но засега съм добре, почивам си в моя луксозен дом, след малко влизам в джакузито и си живея както една истинска атракция и голям шампион трябва да живее.А убитаците, които искат да стигнат до мен, трябва да си скъсат гъза, както правят тази вечер.Не знам защо изобщо се опитвате, пичове, ясно е как ще бъдете погребани на турнира.По-добре се насочете към ИК титлата, създайте нов отбор или отидете направо в RAW защото всяка съпротива тука е безмислена.Лека вече и приятно гледане, скапаняци. :)

Match 3

Beat The Clock Challenge

Braun Strowman vs King Corbin

Strowman като цяло доминираше през цялото време и беше много близко до това да спечели.Но се случи първата шитня за тая вечер, когато на екрана тръгна поредния епизод на Firefly Funhouse!

Bray Wyatt

Бронка!Ко правиш бе?Какви са тези твои участия в Challenge-a за титлата?Нима за една седмица забрави за мен, забрави за скъпата ти Интерконтинентална титла, която в момента е на моя кръст?Защо се отклоняваш от пътя си и искаш да забравиш за всичко?Знам защо го правиш, Бронка.Опитваш се да забравиш за The Fiend, само че той не е забравил за теб.Още не те е пречупил, Бронка, ама и това ще стане.Скоро ще паднеш душевно и ще бъдеш мой и няма какво да направиш по този въпрос!

Braun Strowman

Ела да ми полапаш малко ве!

Докато Strowman беше разсеян от Firefly Funhouse-a, тотално забрави за мача и King Corbin го изненада в гръб, след което му направи финишъра си и спечели тази среща и даже ПОДОБРИ времето на Cesaro!

Match Time:10:15

Notes:Засега ни очаква силен нов сблъсък между старите врагове Roman и Corbin! :(

Пренасяме се в офиса на главния мениджър Kurt Angle, където нахлу Dolph Ziggler!

Dolph Ziggler

Кърт, защо праиш така ве, Кърт?

Kurt Angle

Какво е проблема пък сега ве?

Dolph Ziggler

Казах ти дай ми шанс в Beat The Clock-a, а не ти казах буукни ме срещу шибания Daniel Bryan ве!!

Kurt Angle

Виж, Долфка, казах ти, че ще ти дам шанс!Съгласен съм, че ръководството се ебава с теб от години, но и другото което ти казах също важи!Не може да получаваш шанс и да мрънкаш, както правиш напоследък!Ако спечелиш, евала, ще оправдаеш доверието ми.Ама ако загубиш какво да ти кажа, ще призная, че съм сгрешил и наистина си вече само един въздух под налягане!

Dolph Ziggler

Стига ве, човек, тва е ебана работа!

Kurt Angle

Ако загубиш, това ще ми покаже, че може би нямам нужда от кечисти като теб в моя SmackDown, Долфка!За това си стягай гъза!

Dolph Ziggler

:(

Match 4

The Revival vs The Usos

Това беше стабилен мач, но не и нещо повече от filler между мачовете от Beat The Clock!The Revival се оказаха по-добрите в срещата след като Scott Dawson тушира Jimmy Uso.

Notes:Усотата отдавна са в някакъв застой и образите им са едни същи от доста време и компанията обмисля скорошна промяна при тях.

На ринга излизат Kofi Kingston и Xavier Woods, които изглеждат направо съкрушени тая вечер, след като техния брат Big E се обърна срещу тях и ги преби като кучета миналата седмица.

Xavier Woods

Big E, ела на ринга, братко наш!Знаем, че минаваме през трудни времена.Но ние сме готови да ти простим, Биги!Разбираме те защо се изнерви така минлата седмица!Но New Day може да премине през всичко това заедно!

Big E излезе под освирквания, но имаше и стабилна част от смаркска публика, която бурно го аплодираше.

Big E

Точно поради тази причина ви пребих миналата седмица ве!Какви са тия втори шансове?Докога ще търпим загуби и ще се правим, че се обичаме ве?Докога ще бъдем такива мекушави дебили ве?

Kofi Kingston

Грешиш, човек!Виж докъде стигнахме миналата година, нашата идея даде резултат на WM и....

Big E

Даде резултат за теб, малко надценено копеленце!Ами за мен?Ами за Woods?Даде ли мач за титлата на някой от нас, ей така от уважение ве?Къде беше тогава братството и любовта, която проповядваш ве?

Xavier Woods

Ти не разбираш концепцията на любовт...

Big E

А ти не разбираш концепцията на това как ще ви смажа като хлебарки ве!Ще ви взема и двамата наведнъж след две седмици на Judgment Day!Преди да продължа да раста в моята кариера, трябва да убия миналото и на вас двамата ви предстои ритуално убийство!!

Big E пусна микрофона и направи същото като миналата седмица-повали Woods & Kofi и започна да ги размята като парцалени кукли, докато не дотърчаха агенти и съдии да го успокояват...

Match 5

Beat The Clock Challenge

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Двамата спретнаха мача на вечерта и един от най-лудите 9 минутни мачове в историята!Dolph Ziggler се би повече от достойно и двамата бяха напълно равностойни през цялото време, като Ziggler на два пъти беше мега близко до победата.Но в крайна сметка Bryan успя да го надлъже и му заключи Yes Lock точно по средата на ринга!Времето на Challenge-a изтичаше и Ziggler успя да издържи повече от минута на хватката за предаване, но най-накрая тапна като кучка 10 секунди преди да изтече таймера!Daniel Bryan ще получи нов шанс срещу шампиона Roman Reigns на Judgment Day!!!

Match Time: 10:05!!

Notes:Едва ли може да съществува по-добър мач за 10те минути, които двамата получиха, но те доставиха с кофите!

SHOW RATING: 83%

WWE JUDGMENT DAY

17 May, 2020

2.Big E vs Kofi Kingston & Xavier Woods

3.Andrade Almas(c) vs Edge-WWE United States Title

4.Seth Rollins & Buddy Murphy(c) vs Rey Mysterio & Ricochet vs TARANTULA(Rowan& Eric Young)-RAW Tag Team Titles

9MLnN5Y.gif

NXT-Takeover-645x370.jpg.c063e1b701dd926cfec06eb99660b7fe.jpg

02 May, 2020

Match 1

NXT North American Title

Keith Lee(c) vs Kassius Ohno

Идеален opener за тази вечер.Мачът беше точно това, което се очакваше.Keith Lee доминираше в част от него със своя уникален атлетизъм и сила.А през останалото време Kassius Ohno му даваше урок по техничен кеч и успяваше да го надхитри на моменти.Ohno даже успя да се повдигне от финишъра Spirit Bomb, което допълнително изнерви негъра.Keith Lee се покатери на сглобката и направи един невероятен Moonsault...но Ohno се отмести в последната секунда и негъра изяде куреца!Kassius Ohno се възползва от това и заби своя финишър Dream Crusher-1...2..но шампиона се повдигна!Ohno се опита да му заключи и своята хватка за предаване Kassius Clutch, но черната горила се развилня зверски и хвърли своя противник като парцалена кукла!Нов Spirit Bomb-1,2,3 и Keith Lee все още е North American шампион!!

Notes:Правилния човек спечели и работата му с човек като Ohno може да доведе само до хубаво развитите на кеч уменията му.

Match 2

Imperium vs Tyler Bate,Trent Seven,Mark Andrews & Flash Morgan

Британските бейбифейсчета тръгнаха много силно в този мач, но шибаняците от Imperium показаха защо са толкова добри и тотално смазаха всяка съпротива на своите опоненти.Скоростта на Andrews & Morgan беше анулирана от силата и грубиянщината на WALTER & Aichner, а Timothy Tatcher се доказа като по-добър в техничната му схватка с Tyler Bate.В крайна сметка лидера на Imperium WALTER взе победата в тая среща, след като хвана Bate в своя Gojira Clutch и той се предаде като путка!

Notes:Всичко друго освен победа за Imperium в тази среща щеше да е безумно решение.Има спекулации относно бъдещето на хора като Flash Morgan & Tyler Bate на тоя етап и компанията мисли, че трябва да намали броя на безхарактерни ванила британци в скоро време.

Пренасяме се backstage където Five Star Man Johnny Gargano се готвеше да дръпне поредното си промо преди мача му с Dominik Dijakovic по-късно тази вечер.

Johnny Gargano

TakeOver е тук, а това значи, че ПЕТЗВЕЗДНИЯ ЧОВЕК отново е тук!Johnny Gargano на TakeOver е по-епично нещо от Шон Майкълс на WrestleMania!

Той е роден за голямата сцена на NXT и е човека, който прави най-добрите мачове в последните 2 години!Хора като Dominik Dijakovic трябва да са благодарни за такива като мен, които се съгласяват да се бият с тях и да ги издигат с най-бруталните мачове!Надявам се Dominik да е готов за голямата сцена, защото Johnny Gargano е роден за нея и ще му го докаже тая вечер!

Match 3

Lio Rush vs Isaiah Scott

Двамата млади негра спретнаха добро мачле и редуваха атлетично изпълнение след атлетично изпълнение с цел да покажат кой е по-талантливия и надежден от двамата.Scott беше по-добрия кечист в случая, но Lio Rush се доказа като по-хитрия и използва един от позабравените трикове с оголването на сглобката.Съдията тръгна да се разправя с него и да дърпа обшивката от ръцете му и Rush му я даде.Докато съдията я наместваше обратно на сглобката, подлия мангал Lio Rush изпраска Isaiah Scott под пояса, след което го довърши със своя Final Hour под освиркванията на публиката.Съдията се обърна тъкмо навреме за да види туша-1,2,3 и Lio Rush открадна победата в тази среща!

Notes:Мачът не беше нещо невиждано, но двамата се справиха повече от добре и позицията им в ростера за този момент е подсигурена.

Match 4

Johnny "Five Star Man" Gargano vs Dominik Dijakovic

Както можеше да се очаква, Джони Гаргано отново достави на TakeOver.Но заслугата не бе само неговa разбира се, а и на Dominik Dijakovic, който се представи повече от добре и не беше "изнесен" от Джони.Петзвездния Човек започна срещата надменно и доста лигаво с цел да покаже, че е няколко нива над своя опонент и че това за него е като детска игра.Това естесвено доведе до пълно изнервяне и избухване на Dijakovic.Той тотално започна да смазва Gargano с поредица от stiff удари, ритници и тръшвания.Петзвездния човек направи идеална имитация на "Путката Shawn Michaels vs Hulk Hogan от SummerSlam 05" и се скъса да sell-ва и да се мята наоколко като пияна шамандура.Dijakovic даже му изпраска своя финишър Feast Your Eyes и беше напът да направи бруталния upset още на 10тата минута-1..2...и Гаргано се повдигна на косъм!!Dominik доминираше през останалите 3-4 минути от срещата и се опитваше да измори и довърши опонента си, но липсата му на опит в такива мачове си каза дума и Петзвездния Човек успя да си върне контрола.Последва Thunderstruck от който Dijakovic се повдигна на 2 и половина.Гаргано му приложи своя Gargano Escape с който го измъчи 2 минути, но Dijakovic успя да се спаси и от тая хватка, след като сложи ръката си на въжетата!Петзвездния Човек тръгна за нов Thunderstruck, последва контра в roll-up,1..2...повдигане.Dijakovic тръгна отново за финишъра си, нова контра, Johnny го изрита в главата, след което продължи да го рита и докато беше на земята.Gargano Escape беше заключен отново, Dijakovic отново издържа много време на хватката, докато накрая тотално не загуби съзнание и съдията сложи край на срещата!Dijakovic загуби, но отказа да се предаде!

Match Time: 17 min

Rating: ****1/2

Notes:E, Гаргано не достави точно 5* мач както обещаваше, но беше много много близко и този мач щеше да бъде важна част от кариерата и на двамата кечисти.

Пренасяме се backstage, където Tommaso Ciampa е с микрофон в ръка и изглеждаше мега надъхан!

Tommaso Ciampa

Ето това беше луд мач, който гледахме преди малко!Може аз и Джони да имаме ебаси лудата история зад гърба си, но никога няма да отрека, колко добър кечист е той.Джони Гаргано и NXT вървят ръка за ръка, както Tommaso Ciampa върви ръка за ръка с тоя бранд!Може би някои си мислят, че в момента правя последното си промо в NXT!Няма как да се случи такова нещо!Аз, също както Гаргано, съм синоним с това шоу и съм вечен!Хора като Finn Balor, които отидоха да се пробват другаде и се върнаха като насрани путки няма как да са на моето ниво.Finn Balor няма как да е Mr.NXT!Но се радвам, че той се върна за да му го докажа, след което да го изритам от този бранд за втори и последен път!

Match 5

NXT Tag Team Titles

2 Out Of 3 Falls

Matt Riddle & Pete Dunne(c) vs Kyle O'Reilly & Bobby Fish

Двата отбора щяха да решат веднъж завинаги кой е по-добър!Undisputed Era бяха по-надъханите в началото на мача и пристигнаха с добър геймплан.Те имаха много повече опит от свежия отбор на Broserweight и решиха да изолират само единия от тях-Pete Dunne и да работят само върху него.Това даде резултат, като Dunne даже не успя да направи сменя с партньора си в първите десетина минути на мача и Kyle O'Reilly го тушира след неговото Tornado DDT.

*1-0 за Undisputed Era(11:43)

O'Reilly продължи да доминира, а Pete Dunne така и не успяваше да вземе някаква инерция.Беше много близко да стигне до ръката на партньора си, но шибания Bobby Fish влезе незаконно и го издърпа обратно до средата на ринга.Съдията се зае да се занимава с Fish, O'Reilly се зае отново с Pete Dunne, но той му бръкна в очите и се хвърли към своя ъгъл...и се смени с Matt Riddle, който директно изпраска своя BRO-DEREK на O-Reilly-1,2,3!

*Broserweights изравняват на 1-1 (15:35)

Мачът забави темпо и двата отбора започнаха да се пазят от грешки, защото всяка една щеше да бъде фатална.И четиримата взеха еднакво участие в срещата, като всичко се сведе отново до Pete Dunne и до Kyle O'Reilly, който го измъчваше през първите 15 минути.O'Reilly изглеждаше, че отново е по-добрия, но Pete Dunne показа сърце и решителност и нямаше как да допусне да го тушират за 2ри път!Той пръсна муцуната на своя противник от stiff удари и chop-ове, а Bobby Fish, който псуваше в ъгъла също изяде един мощен тукат!Kyle O'Reilly тотално замаян успя да контрира първите няколко опита на Pete Dunne, но той най-накрая му изшиба своя Bitter End и 1....2.....3!Broserweights доказаха, че не са еднодневки и запазиха титлите си!

Match Time: 23 min

Rating: ****1/4

Notes:Отново good shit, pal.Undisputed Era бяха епични както винаги, но е време някой друг отбор да бъда на върха за известно време.

Match 6

No DQ, Loser Leaves NXT

Finn Balor vs Tommaso Ciampa

Това беше война.Нямаше техника в тая среща, а само брутализми и кървища.Finn Balor изяде толкова бой, толкова ритници в главата, толкова удари със столове и даже удар с бухалка, че кръвта която се стичаше по тялото му вече напомняше на Demon боята му!Но Balor показа и част от себе си, която не бяхме виждали в WWE досега.Отнесе много бой, но и опонента му Tommaso Ciampa изяде също толкова и беше потърпевшия от най-грубите спотове в срещата.Ciampa беше този, който докато се млатеше с Balor на последното въже, беше бутнат и падна директно върху маса с бодлива тел!!Той беше този, който падна върху кабърките подобно на Randy Orton някога!След всичките тия неща, двамата бяха паднали един срещу друг на колене, изтощени и кървясали.Изправиха се взаимно и започнаха да си отправят най-пиянските и хамалски удари!Tommaso Ciampa обаче беше много по-смачкания след и накрая не остана и с грам енергия.Единственото за което имаше сили, беше да поклати одобрително глава и да подкани Balor да го довърши.Демона също поклати глава в знак на съгласие, изрита Ciampa в главата и му направи Coup De Grace-1....2.....3!

Match Time:28 min

Rating: **** 1/2

Notes:Много брутален и емоционален мач, дори гнусен на моменти, заради многото кръв.Tommaso Ciampa е този, който напуска NXT, но какво означава това и до какво ще доведе, тепърва ще става ясно.

Показано ни е как шампиона Adam Cole седи леко насран и наблюдава пребитите си момчета Fish & O'Reilly, които загубиха мача си за отборните титли по-рано тази вечер.По лицето на Cole ясно личеше притеснение относно дали това нямаше да се случи и с него след малко в мача му с The Velveteen Dream.

Adam Cole

Това трябваше да е една от поредните  епични вечери за Undisputed Era ве, момчета!

Roderick Strong

Успокой се, шефе!Трябва да се концентрираш, защото те очаква...

Adam Cole

Само не ми казвай, че ме очаква тежък мач срещу оня педераст ве!Той е шибана чернилка еднодневка, а аз съм шибания Adam Cole бейбей, най-великия NXT шампион в историята!Да се концентрирам вика, не ми давай акъл ве, аз съм роден за тая работа!

Roderick Stong

Да, да, знам ама за всеки случай ще дойда да стоя около ринга...

Adam Cole

Ае ти сериозно ли мислиш, че педала има шанс срещу мен?Искаш да ме пазиш, аз да не съм ебаси слабака, че да не мога да победя Velveteen Dream, омг!Стойте тук, няма да се бавя, ще го убия за 10 минути и ще ви покажа на вас двамата злетаци как се печели шампионски мач!

Kyle O'Reilly & Bobby Fish

:(

Match 7

NXT Title

Adam Cole(c) vs The Velveteen Dream

Този мач беше един тотален upset.Тук нямаше никакви near-falls, никакви flippy shit, никакви контри.Нямаше HOLY SHIT скандирания, нямаше размяна на един милион финишъра.Мачът даже не беше и равностоен и Velveteen Dream просто разказа играта на Adam Cole!Публиката беше мега надъхана да види негъра като шампион и получи точно това под формата на една много "банална" олд скуул бейби фейс победа!Velveteen Dream си върна за всяко прецакване от шампиона и неговата Undisputed Era през последните седмици, върна си за всяка пречка, която му се беше изправила по пътя му до тук и направи перфектен завършек на историята си.Adam Cole отнесе колкото се можеше повече бой и направи негрото да изглежда като звезда по този начин, накрая изяде Dream Valley Drive, последван от The Purple Rainmaker и най-накрая загуби титлата си!The Velveteen Dream е новия NXT шампион и го направи по най-убедителния възможен начин!

Notes:Всички в публиката очакваха 40 минутен мач с много финишъри и намеси и бяха тотално неподготвени за такава доминираща и бърза победа на бейбифейса и срутиха залата когато съдията връчи титлата на Velveteen Dream!Tommaso Ciampa е аут от NXT, Undisputed Era издушиха куреца във всяко едно отношение и най-накрая имаме нов шампион!

SHOW RATING: 79%

9MLnN5Y.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...