Jump to content

ИЗБОР: Герои и злодеи ("книга" игра с потребители) - ЧАСТ 1


Recommended Posts

ИЗБОР: Герои и злодеи /ЧАСТ 1 "Изгубеният град на север"/

 

КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ: Поредица от истории, всяка от които ще съдържа максимален брой от 10 главни роли (5 на герои и 5 на злодеи), които ще могат да се попълнят от потребители на BWC (който желае да се запише, да го направи на ЛС). Както сигурно се досещате, в края на всяка история ще остане релевантен само един персонаж (без значение дали е герой или злодей), който ще излезе като победител. Всяка история ще бъде разделена на сцени. Всеки участник ще може сам да реши съдбата си, защото в края на всяка кратка написана и публикувана сцена от историята, той (персонажа му) ще получи 4 възможни избора за излизане от конкретната сцена - един правилен избор, един пасивен избор, един неправилен избор и един рискован избор (може да изстреля героя ви много напред, или много назад в историята). Някои сцени ще изискват избор от няколко потребителя едновременно, а други ще задължат само един песонаж да вземе решение. Понякога, главните персонажи ще трябва да играят като част от екип, а в други моменти ще трябва всеки да мисли за себе си. Всяка история ще съдържа един завършек, но много възможности да се стигне до него. Всяка сцена ще има и залог в края, т.е. решенията на персонажите ще водят до определен изход (от това персонажа ви да загуби спор, до ужасяваща смърт или до това да спи с най-якото "пиче"). Изборите и залозите ще бъдат изписани в края на всяка сцена за улеснение на участниците.

Различните истории (различните части на дневника) ще се развиват в една вселена, но в различни епохи - Kako (минало), Purezento (настояще), Mirai (бъдеще); Kesshite (никога). За да се запомнят имената на персонажите от всяка история по-лесно, ще изписвам и nicknames на потребителите в скоби до тях. Времето за избор на всеки потребител, след публикувана сцена за персонажа му, ще бъде 8 часа. След това, автоматично ще бъде избран "пасивния" избор от 4 възможности, защото той не променя значително статута на персонажа. Все пак понякога невземането на решение ще доведе до тежки последици за персонажи в историята, затова е желателно да се участва, когато това се изисква в края на сцена.

 

Всеки потребител, който иска да се запише, може да го направи на ЛС, както вече отбелязах, като избере дали иска да бъде "герой" или "злодей" в историята. Крайният срок за записване ще бъде до понеделник 09.03. Ако имам по-рано бройка, ще започна с историята веднага.

 

МИНИ ОПИСАНИЕ НА ЧАСТ 1 (ПЪРВА ИСТОРИЯ): "10 наемника, които отчаяно се опитваха да избягат от зверствата на северните войни, попаднаха на неочаквано съкровище, което можеше да ги промени завинаги!"

 

 

Link to comment

Като малък четях много книги игри, сега като чета какъв ще е новия ти дневник се сетих колко приятни бяха, може би ще отворя някоя, за да си припомня. :)

Link to comment

88228331_498377824160402_3406857806823817216_n.thumb.jpg.6adad6654e01511e67a1dd1b6488d7c6.jpg

 

Годината е 842 след падането на първото северно царство - "Фасиа" в епохата "Кауко". След битката до златния поток в южната част на останките от кралство "Фасиа", 10 война се опитват да се измъкнат от сигурна смърт, след погрома на една от армиите на "Слава". 100 годишната война между "Слава" и съюзниците 'и срещу кралство "Фасия", разделя континента на две - север срещу юг. 9 съществуващи гилдии (на войните, ковачите, бардовете, друидите, маговете, джусърите, асасините, варварите и островитяните) биват разделени в процеса, въпреки че всеки предствител умело запазва своите умения. Гилдиите са се приемали за нещо повече от семейство, затова сега битките почти винаги поставят единс рещу друг брат срещу брат, баща срещу син, ментор срещу ученик и дори  понякога съпруг срещу съпруга. Кралствата, които все още съществуват са "Фасиа" и "Островия" на север и "Кантра" и "Слава на юг.

 

ГЛАВНИ ЛИЦА (засега):

*Злодеи

Агилар Кас ( @hacky ) - от гилдията на войните. Бивш капитан в армията на "Фасиа", предател и наемен убиец;

Зрокс ( @The Best ) - от гилдията на ковачите. Обича да краде и да мами, в редиците на армията на "Слава";

Северин ( @Rise of Thunder ) представител на гилдията на маговете. Злодей по природа и къпещ се в страданието на хората. Най - страшното му оръжие е "Агнишвантас" - жезъл, направен от вековно дърво и черпещ сила от тъмната страна на човек

 

*Герои

Джорс Бард ( @YoTheReal ) - от гилдията на "Бардовете" (елитни войни). Капитан в редиците на армията на "Слава";

Нейч ( @Prince10) - от гилдията на друидите. Обича да си пийва и забавлява. Специалното му оръжие е чувството му за хумор;

Кеш Стормуетър ( @Bobotsi ) - от гилдията на асасините. Тих, кръвожаден, когато бъде предизвикан, но винаги честен и доблестен;

 

Link to comment

Остават само още 4 незаети роли, след което започваме. За да се запишете, драснете ми на ЛС.

Link to comment

88228331_498377824160402_3406857806823817216_n.thumb.jpg.6adad6654e01511e67a1dd1b6488d7c6.jpg

(Започвам с първа глава, но могат да се добавят 4 роли все още. Който иска да се запише, има време да го направи до утре)

"ИЗГУБЕНИЯТ ГРАД НА СЕВЕР"

 

ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО

 

Битката беше свирепа и изненадваща! Чак когато Еродин, принцът на кралство "Слава", се сгромоляса безжизнен на полето от раните си, мнозина разбраха, че южната дивизия на "Слава" е на път да бъде разгромена. Мнозина съветваха Еродин да размисли и да не влиза в тази битка, заради лошото време, калният участък и липсата на видимост от множеството дървета в местността, но той все още не беше губил битка, а когато човек не е усещал загуба и очакванията за бъдещето му са големи, понякога започва да се чувства неуязвим.

Няколко роти от огромната дивизия на "Слава" успяха да се разпръснат преди дъждът от стрели да пребоядиса златните брони на войните им в ярко червено. Рамо до рамо, изцапани целите в кал, с последни сили срещу множество войни на "Фасиа", се сражаваха Джорс Бард ( @YoTheReal ) и протежето му Франклин Бест, докато обстоятелствата не ги разделиха на разстояние. Бард беше капитан на една от ротите и не искаше да я напуска преждевременно, въпреки че усещаше накъде се развива битката. С внушителните си размери - 1.98м., огромна златна броня и стоманен меч, с гравирани орнаменти, Бард си проправяше път към Франклин, който бе изпаднал в тежка ситуация, сражявайки се от гърба си, затиснат под клони и в кал, която достигаше чак до гърлото му! Джорс Бард ( @YoTheReal ) стисна дръжката на меча си с всичка сила, след което отпусна захвата, за да разчита на техниката си. Трима Фасианци се спряха срещу него и затаиха дъх, очаквайки следващия ход на капитана - две млади момчета, стресирани от битката и ветеран, който ги наставляваше с меч и щит в ръка...

 

ИЗБОР ЗА ДЖОРС БАРД @YoTheReal (Залог /най-негативен изход/: плен или сигурна смърт)

 

1. Време е да избягам, не мога да помогна на Франклин! Дано само не ме последват, защото се поизморих!

2. Ако използвам "Елза" (техника с меч), за да парирам ударите им и да застана зад щитоносеца, може и да го пронижа първи! Но съм изморен, бронята е тежка!

3. Трябва да хвърля меча си към щитоносеца и да победя другите двама с голи ръце! Звучи логично...

4. Мисля да се предам.. може и да ме пощадят!

 

@YoTheReal има 8 часа да избере, за да продължим (тоест до 20:00ч.)

 

Отново да подчертая, вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

Link to comment

Избирам: 2. Ако използвам "Елза" (техника с меч), за да парирам ударите им и да застана зад щитоносеца, може и да го пронижа първи! Но съм изморен, бронята е тежка!

Link to comment

продължение на ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО 

 

Джорс Бард ( @YoTheReal ), решава че няма как да избяга веднага в образувалата се ситуация и решава да се довери на уменията си. С прецизна "Елза" (техника с меч на бардовете), капитанът на "Слава" успява да се преплъзне бързо между опонентите си, парирайки ударите им в движение, заставайки в гръб на последния си враг, фасианският щитоносец.

 

Щитоносец (обръщайки се, колкото се може по-бързо към Бард)
"Тъпи копелета, не можете да свалите един насран златен..."

 

Джорс, успява моментално да го прониже през гърдите, разпорвайки гърба му и изкарвайки меча си да подиша. Щитоносецът се задавя със собствената си кръв и издъхва, пускайки щита си встрани, докато Бард го изритва назад, за да изкара меча си. С красив завъртащ удар, Джорс отрязва главите на оставащите двама фасиански война моментално! Бард успокоява пулса си, виждайки че е взел правилното решение, след което подава ръка на Франклин Бест, който също е успял да се справи с опонента си. Бард ( @YoTheReal ) и Бест се насочват към дебрите на близката гора, преди да бъдат настигнати от идващите войници на Фасиа.

 

В друга част от приключващата битка, предателят Агилар Кас ( @hacky ) и дружката му, крадецът Зрокс ( @The Best ) убиват двама фасианци в засада, прерязвайки гърлата им.

 

Агилар Кас  @hacky  (поглеждайки към тъмната гора до тях)

"От тук можем да стигнем до планината, където е възможно да покрием следите си. Още малко на юг и Фасиа свършва. Ще сме свободни от войски и минали прегрешения! Какво мислиш?"

 

Зрокс @The Best (замислен)

"Ще проверя тези двамата за "акви" (монети) и тръгваме. Приключих със Слава, приключих и с Фасиа, ще си развия бизнес в източна Кантра, където уважават крадците, не ги карат да водят безсмислени войни."

 

Агилар Кас @hacky (чувайки тежки стъпки от възвишението до тях)

"Мамка му..."

 

ИЗБОР ЗА АГИЛАР КАС И ЗРОКС @hacky и @The Best (Залог /най-негативен изход/: неизвестен) Трудност: лека

 

1. Тръгваме към гората сега, някой идва. Ще бъдем достатъчно тихи и ще се измъкнем

2. Време е за бой отново! Който и да дойде, готови сме

3. Нека да излъжем и да се слеем с редиците им. Озверели са, но ние можем да ги убедим

4. Причува ни се, никой не идва

 

Двамата трябва да изберат до 8 часа, за да продължим (тоест до 22:00ч.). Може да се вземе едно и също решение от двамата, може и различни. 

 

вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

 

 

 

Link to comment

Избирам "3. Нека да излъжем и да се слеем с редиците им. Озверели са, но ние можем да ги убедим"

Link to comment

1. Тръгваме към гората сега, някой идва. Ще бъдем достатъчно тихи и ще се измъкнем

 

Това е моят избор.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

(могат да се добавят 4 роли все още. Който иска да се запише, има време да го направи до 14:00ч. утре)

 

продължение на ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО

 

Агилар ( @hacky ) погледна към спътника си с леко стресиран поглед, след което насочи вниманието си към труповете на земята.

 

Агилар (мислейки за приближаващите войници)

"Бързо, трябва да скрием тези копелета зад онази канара и да им вземем броните. Останалото го оставяме, целите сме в кал, дори няма да забележат различните орнаменти..."

 

Зрокс  @The Best  (не отлепяйки погледа си от възвишението)

"Хъх... беше ми приятно Кас, но аз бях дотук! Всеки за себе си, брато.. и двамата знаехме, че този момент щеше дойде рано или късно"

 

Агилар (поглеждайки към Зрокс)

"Идиот... какво правиш!?"

 

Зрокс ( @The Best ) се изпари за секунди в тъмнината, докато Агилар се опитваше да го върне с "шепнещо" викане. Виждайки, че пътищата им наистина се разделят, Кас веднага грабна един от труповете и се покри с него, лягайки на земята. Виждайки, че няма да успее сам да премести и двата трупа толкова бързо, Кас трябваше да мисли креативно и в движение. Тази ситуация се оказа печеливша за него все пак, защото настъпващите войници го подминаха и се запътиха към бягащия през гората Зрокс Сабиан, който бягайки издаваше позицията си, заради счупването на клоните.

 

Агилар @hacky (премествайки трупа от себе си)

"Май наистина беше дотук, стари приятелю..."

 

В този момент, на няколко левги от Агилар, Нейч ( @Prince10 ), Кеш Стормуетър ( @Bobotsi ), Северен Златния ( @Rise of Thunder ) и Капитан Хоук се затвориха в разрушената кула на "Сива", за да отбият по-лесно идващите към тях десетки фасианци! На чело на фасианците беше Лейс Маскер, свиреп капитан, чиято репутация го преследваше от бойно поле на бойно поле! 

 

Капитан Хоук (забивайки последния пирон в гредата)

"Не можем да ги спрем, не можем и да изчакаме... ще се съберат много повече! (Поглеждайки към Нейч @Prince10) Ти, друиде, предполагам си учил стратегия в "засуканото" си училище, намери изход от тази ситуация веднага, иначе ще те изхвърля да се биеш навън!! Военната тактика вече не е ефективна, момче..."

 

ИЗБОР ЗА НЕЙЧ @Prince10  (Залог /най-негативен изход/: смърт) Трудност: лесна

 

1. Да проверим за тунел под кулата, пишеше че има огромна канализация под тази постройка в много стара книга в библиотеката на гилдията ми

2. Не ми пука, пиян съм на кирка. Ще се бия с тях. Изхвърляй ме!

3. Нека да работим като екип и да ги избием от по-висока точка. Да се качим до тавана на кулата

4. Както го виждам, ти или аз! Време е да умреш капитане...

 

След 24:00 до 09:00ч. не се играе, затова @Prince10 може да вземе решение до 14:00 ч. (утре)

 

вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

 

 

 

Link to comment

Избирам 3.(Нека да работим като екип и да ги избием от по-висока точка. Да се качим до тавана на кулата)

Link to comment

продължение на ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО

 

Нейч ( @Prince10 ), притиснат от времето и осъдителните погледи на останалите, дава предложение всички да се качат до тавана на кулата и да отбраняват позицията си от там, докато не дойде по-добро решение. Всички моментално поглеждат към Капитан Хоук, който се замисля за момент, след което отхвърля предложението на Нейч пренебрежително и изпада отново в отчаяние.

 

Северин @Rise of Thunder  (поглеждайки към Нейч и Кеш Стормуетър  @Bobotsi)

"Има тунели под кулата, които ще ни изведат чак до гората! Не мислих да ви казвам шибаняци, защото обичам да се движа сам, но ситуацията го изисква. Но... (поглеждайки към Хоук) няма да взема с мен този боклук, трябва да го оставим тук! Вие избирайте на коя страна сте, защото няма време."

 

Нейч @Prince10 (Отпивайки от "патрончето" си с ром)

"Майната му, аз съм за! Да оставим копелето тук и без това вече е насран до смърт.. вижте го"

 

Кеш Стормуетър @Bobotsi (изумен от ставащото)

"Той е наш капитан забога! Да не се побъркахте? Къде изчезна загрижеността и състраданието към ближния ви, бе хора?"
 

Северин @Rise of Thunder  въздъхна отегчен заради изгубеното време в ненужни приказки, след което насочи жезъла си към главата на Хоук и само след секунда покри цялата стена с мозъка и кръвта на капитана! Хоук се свлече на земята, като половината му лице бе тотално изчезнало. Приятна гледка!

 

Северин (усмихнат)

"Готово! Щеше или да ни забави, или да ни предаде в удобен момент, това лайно! Идвате ли, или ще се самосъжалявате в тази дупка още един час?"

 

Кеш @Bobotsi, възмутен от ситуацията, посегна към меча си, но Нейч веднага го спря, предлагайки всички да тръгнат към тунелите веднага, преди да са влязли преследващите ги вражески войни. 

 

Северин @Rise of Thunder (Поглеждайки кръвожадно към Кеш)

"Искаш ти да бъдеш следващия ли, момче..."

 

Кеш (със свиреп поглед на лицето си)

"Някой от нас ще последва, това е сигурно!"

 

ИЗБОР ЗА Кеш Стормуетър и Северин @Bobotsi и @Rise of Thunder (Залог /най-негативен изход/: неясен) Трудност: средна

 

1. Нека да видим, кой има по-голяма "патка"! Бием се до смърт

2. Да оставим глупостите за после, иначе ще ни хванат. Тръгваме сега, а после ще си разчистим сметките

3. Нека да помислим още 20 минути, със сигурност имаме много време за губене

4. Да пием с Нейч...

 

Двамата трябва да изберат за да продължим (време за отговор до утре в 13:25ч.). Може да се вземе едно и също решение от двамата, може и различни. Стратегията е ваша!

 

вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

 

 

Link to comment

Колкото и да съм изкушен да си премеря патката с Rise of Thunder избирам номер 2: "Да оставим глупостите за после, иначе ще ни хванат. Тръгваме сега, а после ще си разчистим сметките"

Link to comment
Rise of Thunder

Колкото и да ми се иска да се отърва от всички, защото Северин броди сам, мисля да заложа на съвестта и избирам вариант 2. "Да оставим глупостите за после, иначе ще ни хванат. Тръгваме сега, а после ще си разчистим сметките".

Link to comment

продължение на ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО

 

Кеш ( @Bobotsi ) избута Нейч ( @Prince10 ) встрани, след което се засили срещу Северин Златния ( @Rise of Thunder ), когато залостената врата на кулата се сгромоляса пред тях от натиска на десетките войни, които се бориха да влязат вътре досега. На секундата, Нейч извади два малки ножа от колекцията си, която бе добре закрепена в ръкавелите му, след което с прецизно хвърляне, ги заби право в гърлата на първите двама фасианци, които опитаха да влязат в кулата. Северин моментално изстреля енергийна стрела от жезъла си в касата на вратата, която от своя страна се разпадна върху влизащите войници. Кеш Стормуетър, с изпипани бързи движения, погуби трима от оставащите им опоненти, разрязвайки гърдите им с меча си!

 

Нейч  @Prince10  (отвадяйки hatch-a в края на помещението)

"Хайде, задници, сега или никога! Да изчезваме!"

 

Кеш и Северин, въпреки неприязъна си един към друг, прибраха оръжията и се насочиха към канализацията, от която щяха да излязат чак в гората.

 

В този момент, близо от изхода от подземните тунели, Зрокс ( @The Best ), целият облян в кръв се сражаваше с двама фасианци, задъхан и безсилен. Въпреки, че беше погубил вече цели 10 война, той бе на ръба на енергията си и ръцете му вече натежаваха. Зрокс, не успявайки вече да си поеме въздух, свали шлема си и го пусна, заедно с меча си върху студената почва встрани.Той падна на колене и насочи погледа си към последните двама война, които му дойдоха в повече.

 

Фасианец
"Последни думи, крадецо?"
 

Зрокс ( @The Best )

"Предай поздрави на майка си и приключвай по-бързо, нямам цял ден!"
 

Точно преди фасианеца да разсече Зрокс на две, Агилар Кас ( @hacky ) успя изненадващо да забие кинжала си в бузата на война, след което със завъртащо движение, Агилар успя да извади оръжието от лицето на умиращия си противник и да го забие във врата на втория фасиански войник, който настъпваше напред изненадан.

 

Агилар Кас @hacky  (поглеждайки към задъхания Зрокс)

"Виж какво правя от любов..."

 

Зрокс @The Best (изправяйки се с изнервено изражение)

"Начукай си го, Кас!"
 

Агилар се усмихна, след което лицето му веднага се вкамени. Той погледна към близките храсти, които започнаха да му "говорят" с тътен от пронизващи земята метални ботуши. Кас и Зрокс веднага се скриха зад едно дърво, подготвяйки мечовете си, когато срещу тях задъхани се появиха Джорс Бард ( @YoTheReal ) и протежето му Франклин, които се опитваха да избягат от преследващата ги рота. Агилар веднага разбра, че появилите се герои са "слави", но зад тях имаше прекалено много "жега", заради хайката от войни, които бяха по петите им!

 

ИЗБОР ЗА АГИЛАР КАС И ЗРОКС @hacky и @The Best (Залог /най-негативен изход/: неизвестен) Трудност: лека

 

1. Да изчакаме всички да преминат. Не можем да им помогнем!

2. Да убием нашите и да се опитаме да се подмажем на враговете ни

3. Да помогнем на славите, можем после да ги оберем или да работим заедно за взаимна изгода

4. Време е да си плюем на петите и да бягаме в друга посока

 

Двамата трябва да изберат до 17:00 часа (утре). Може да се вземе едно и също решение от двамата, може и различни. 

 

вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

 

Link to comment

Аз не знам дали е по правилата да анализираме и дискутираме общите решения помежду си в темата? @G да каже можем ли или просто трябва да изберем вариант.   

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

@The Best Дискутирайте на воля, затова давам и повече време. Сега решенията ще бъдат лесни и няма да имат огромен impact върху историята, но с времето ще стават по-трудни 👌

Link to comment

Зрокс( @The Best) , аз до сега бягах след вас, за да те спася и съм уморен, мисля, че трудно ще ги преборим тези слави, но си мисля, че ако им помогнем може да имаме изгода след това?

Link to comment

Агилар Кас( @hacky), така е - две изнурителни битки водихме и сме капнали, няма начин да победим Джорс Бард и протежето му в директен бой. Още повече капитанът владее коварна техника с меч и ще ни попилее. Трябва да се държим заедно, ясно е, че ако се разделим ще гризнем дървото. Според мен или трябва да се прикрием и да не се намесваме(1.Да изчакаме всички да преминат. Не можем да им помогнем!) или да им помогнем, макар да не знаем от колко врагове точно са преследвани (Да помогнем на славите, можем после да ги оберем или да работим заедно за взаимна изгода). Ако държиш на втория вариант ще ти ударя едно рамо. В крайна сметка ти дължа живота си!

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Добре, хайде да се прикрием тогава, че без това ме мързи да се занимавам с тези копелета, избираме 1. Да изчакаме всички да преминат. Не можем да им помогнем!

Link to comment
9 hours ago, The Best said:

няма начин да победим Джорс Бард и протежето му в директен бой

Язък за тренировките по крав мага. Но поне поумняваш.

Link to comment

И аз избирам: 1. Да изчакаме всички да преминат. Не можем да им помогнем!

 

ПП: Нереален, нереален... да не си решил да заместиш Николаос Цитиридис с това тривиално чувство за хумор в противоречие с понятията реалност и утопия:sleep:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

продължение на ПЪРВА ГЛАВА - БЯГСТВО

 

Агилар ( @hacky ) и Зрокс ( @The Best ) се спогледаха, по начин който все едно говореше, че им е ясен целия живот с всичките му извивки, след което се разбраха да останат скрити зад огромните дървета и да оставят Джорс Бард ( @YoTheReal ) и спътникът му да се оправят сами. Все пак битката бе свършила и дори да бяха от една фракция, неписаните закони за оцеляване, сочеха, че всеки трябва да мисли само за себе си. Франклин, протежето на Бард, който се движеше колкото се може по-бързо, въпреки че бе пронизан със стрела в крака от тичащите зад тях около 20 войни на Фасиа, в опита си да прескочи един огромен корен на дърво, за съжаление се спъна в него и се претърколи напред, изваждайки рамото си. Франклин извика от болка, след което сграбчи нараненото рамо, а Джорс с прецизно спиране се затича обратно към него, за да го вдигне на крака.

 

Джорс  @YoTheReal  (вдигайки Франклин на крака)

"Ставай, момче, няма да те оставя да умреш тук!"

 

Джорс и Франклин се запътиха отново към тъмната част на гористата местност пред тях, която бе погълната от мрак заради огромните дървета, когато ненадейно втора стрела изсвистя зад тях се заби право в главата на Франклин, който повали и двамата на земята, издъхвайки почти моментално! Джорс погледна яростно към изгубилия съзнание Франклин, след което се изправи бавно и извади меча си срещу светлините от приближаващите факли. Само след секунди, Джорс бе заобиколен от цялата рота, които държаха факли. Войните се спряха пред Бард и се изсмяха, виждайки че той е останал сам срещу тях, въпреки че студът ги сковаваше от часове насам и вътрешно търсиха бърз изход от възложената им мисия, да изловят и избият бегълците. Точно преди Бард да влезе в битка с фасианците, един от люковете за подземните тунели се разтвори точно пред краката му и от него бързо излязоха Северин ( @Rise of Thunder ), Кеш ( @Bobotsi ) и Нейч ( @Prince10 ). Тримата бегълци бързо установиха каква грешка са направили, след което се наредиха рамо до рамо с Джорс ( @YoTheReal ). Фасианците бяха повече на брой въпреки подкреплението, а и имаха петима точни стрелци с лъкове, затова не се разбягаха преди задаващата се битка. Това определено бе последната битка, в която нашите герои и злодеи щяха да вземат участие тази вечер, но дали нямаше да е и последната за тях!?

 

ИЗБОР ПРЕД ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ @YoTheReal, @Bobotsi, @Prince10, @Rise of Thunder, @hacky и @The Best (Залог /най-негативен изход/: сигурна смърт) Трудност: средна

 

Джорс ( @YoTheReal), Кеш ( @Bobotsi), Нейч ( @Prince10), Северин ( @Rise of Thunder )

1. Джорс и Кеш тръгват фронтално за да достигнат стрелците, Нейч и Северин ги покриват флангово със стрелба от разстояние

2. Всички държат позиция, за да посрещнат пешеходните войници, стрелците ще се мислят след това

3. Нейч и Северин подкрепят със стрелба от разстояние, докато всички се опитат да влязат обратно в тунела

4. Всеки "хваща гората", бягайки панически в различна посока

 

Агилар ( @hacky ) и Зрокс от Сания ( @The Best )

1. Това променя обстоятелствата, ще заобиколим стрелците и ще им прережем гърлата, помагайки на нашите

2. Оставаме покрити тук и се измъкваме докато трае битката

3. Нареждаме се до славите, за да почетем дълга си към армията. Рамо до рамо!

4. Да изчакаме, за да видим накъде ще се наклонят везните, след което ще убием останалите живи, които и да са те. Може да имат "акви" (златни монети)

 

Всички трябва да изберат до 22:00 часа (днес). Всеки да вземе своето решение, може и да подходите стратегически и да обсъдите ситуацията предварително

 

вариантите съдържат: един правилен избор, един неправилен, един рискован и един пасивен

Link to comment
Rise of Thunder

Прочитайки всички варианти, мисля, че вариант 1 изглежда най - добър. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...