Jump to content

Мафия 4.5 - THE THING

baikiro

Recommended Posts

Омръзнала ви е обикновенната мафия с граждани и мафиоти? Не сте играли добре в предни сезони и искате реванш? Играли сте добре и просто искате да продължите добрата си серия? Никога не сте играли и нямате търпение да се впуснете в света на логическите игри с нещо по-разчупено? Това е сезона за вас. 

Играта е вдъхновена от великия филм на Джон Карпентър - The Thing.

Ето и правилата:

- в играта има две фракции: хора/човеци и зомбита/паразити

- играта започва с 12 играчи (толкова са героите във филма). 11 са хора, а 1 е инфектиран и е зомби. Всяка нощ зомбито може да избере един човек, който да зарази и съответно човека става зомби (бива добавен в чата на зомбитата)

- в играта има само две специални роли: шериф и доктор. Шерифът може да провери някой през нощта и да разбере дали е зомби или не. Докторът може да спаси някой от заразата и да спре веригата на инфекции. Той няма право да спасява един и същ човек в две последователни нощи

- хората печелят играта, когато изгонят всички зомбита

- зомбитата печелят, когато се изравнят по брой с хората 

1. hacky

2. Brutalnia 

3. Prince10

4. BrockLesnar 

5. The Best 

6. damtiham 

7. Dudley

8. Kill_Steen_Kill

9. soundcloudrapper

10. G 

11. Bobotsi 

12. Mariyan01

Записвайте се!

HUMAN IS THE WARMEST PLACE TO HIDE! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Е па аре да ги видим тия зомбита. Вътре съм. Дай още малко инфо за правилата. Няма ли някакъв специален бонус, ако в даден етап на 2ри или 3ти ден човеците изгонят главното зомби от ден 1?

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Just now, Brutalnia said:

Е па аре да ги видим тия зомбита. Вътре съм. Дай още малко инфо за правилата. Няма ли някакъв специален бонус, ако в даден етап на 2ри или 3ти ден човеците изгонят главното зомби от ден 1?

Няма главно зомби. Всички са равностойни. Няма значение кога е било инфектирано. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Някой е решил да приложи новаторски вариант на играта Върколак? Вътре съм. Това няма почти нищо общо с регламента на мафия, така че участвам. Ще е глътка свеж въздух.

Играта има само две специални роли: шериф и доктор. Шерифът може да провери някой през нощта и да разбере дали е зомби или не. Докторът може да спаси някой от заразата и да спре веригата на инфекции. Той няма право да спасява един и същ човек в две последователни нощи

Нещо ми се губи тука, доктора спасява човека, който зомбитата искат да инфектират или спасява някой от заразените и го излекува?

Думата шериф не е добра тука, това трябва да е главната роля във филма, кръсти го примерно Chad. :)

soundcloudrapper

.

Huskarl said: Soundcloud рапър с профилна снимка на Varg Vikernes се представя за кеч ютюбър. Човече, ти си истински символ на мултикултурализма. :D 
3 hours ago, hacky said:

Нещо ми се губи тука, доктора спасява човека, който зомбитата искат да инфектират или спасява някой от заразените и го излекува?

Думата шериф не е добра тука, това трябва да е главната роля във филма, кръсти го примерно Chad. :)

Болднатото. Once you go zombie, you never go back. :)

4 hours ago, Suffer-H said:

А Мафия - ПРИШЪЛЕЦЪТ на бай Ридли Скот кога?

Да те пиша ли? :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

3 hours ago, baikiro said:

Да те пиша ли? :)

Мога да участвам само в ПРИШЪЛЕЦЪТ на бай Ридли Скот! Нещото е хубав филм, но е далеч от най-великата фантастика за всички времена!

Край на записването! Очаквайте по-късно днес общите правила за сезона, вашите роли на ЛС и началото на играта! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Общи правила за сезона: 

- Зомбитата могат да си комуникират само през нощта. Елиминирано зомби няма право повече да си комуникира с останалите живи зомбита или да им дава съвети.

- Когато играч бъде елиминиран, ще бъде обявено единствено дали той е зомби или човек. Специалните роли ще бъдат разкрити след края на играта.

- Денят ще бъде 24-часов, като ще започва точно в 23.00 и ще свършва точно в 23.00. Това никога няма да се променя. Същото важи и за нощта. Тя също ще бъде 24-часова, ще започва в 23.00 и ще свършва в 23.00.

- Гласувате, като удебелите(болднете) името на играча: "Гласувам за The Olimpic Hero", "Номинирам The Olimpic Hero".

- Можете да си променяте гласуването до последния момент през деня по познатата схема. "Променям гласа си от The Olimpic Hero на Radox"

- Нямате право да едитвате постовете си.

- Всички въпроси към мен по време на сезона, трябва да бъдат задавани на лично съобщение, а не в темата. Въпроси в темата, относно правила или някакви други неща, отправени към мен, ще ги приемам за стратегия и няма да отговарям на тях. 

- Нямате право да коментирате играта с други потребители по време на сезона или след като сте отпаднали (Става въпрос за всякакви видове чатове, включително чатбокса на форума, месинджъра на форума, скайп, дискорд, #wwe-bg, на живо...)

- Не търсете дупки в правилника. Всякакви опити за измама ще бъдат наказвани, дори и да не са официално описани като нарушение.

- Не разглеждайте чужди профили. Това реално няма как да го следя на 100%. Най-добрият съвет, който мога да дам на всички, е да се логват анонимно във форума. Има такава опция.

- Бъдете активни. Неактивност в продължение на 2 дневни периода ще се наказва с отстраняване от играта. 

@hacky @Brutalnia @Prince10 @BrockLesnar @The Best @damtiham @Dudley @Kill_Steen_Kill @soundcloudrapper @G @Bobotsi @Mariyan01

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Деба, тъкмо да пиша, че се записвам. Ай за следващия сезон драсни пак едно лично и ще участвам. 

Всички роли бяха разпратени на ЛС. Играта започва в 11 часа! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero
51 minutes ago, gboy said:

Деба, тъкмо да пиша, че се записвам. Ай за следващия сезон драсни пак едно лично и ще участвам. 

Ела ми в 5-и сезон, че да те освободя бързо от участие. #freegboy

Тука е много странно как точно да започна. Според мен за хората ще бъде още по-трудно да победят от колкото е попринцип, така че да видим сега, кои я разбират тази игра.

3 minutes ago, Prince10 said:

Тука е много странно как точно да започна. Според мен за хората ще бъде още по-трудно да победят от колкото е попринцип, така че да видим сега, кои я разбират тази игра.

Маняк играта почва в 11 бг време. Не пиши до тогава. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...