Jump to content

AEW Dynamite - 4 март 2020


neshev

Recommended Posts

"WE BROUGHT PROFESSIONAL WRESTLING BACK!" 

Много силно откриващо промо на JON MOXLEY! Синджирът е скъсан, няма нищо общо от бледата му версия в WWE. И там имаше добри промота, но в All Elite е PROMO GOD! Този човек може да бъде революционна част от света на развлекателния спорт. Никога не ми е бил толкова интересен за гледане. Вярвам, че титлата около рамото му го мотивира още повече.

 

Коуди с дежурното си НЕВЕРОЯТНО промо! Това е моят любимец, това е човекът отговорен за магията на която ставаме свидетели всяка сряда. Свалям му шапка за свършената работа до момента, както зад кулисите, така и на ринга. Ако гледате версията без реклами, само вижте как насочи вниманието към операторите, споменавайки имената им и карайки хората да скандират за тях. Лъчезарен, забавен човек и страшен работохолик. Няма как да не го обичаш този тип.

JAKE "THE SNAKE" ROBERTS! HOLY SHIT! Господарят на психологическите игри, един от най-добрите на микрофона... ВСЕ ОЩЕ ГО МОЖЕ! Хареса ми как сложи Коуди на място и го накара да се вземе в ръце. Напускането му беше епично!

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Този епизод беше леко филърски. Като цяло логично, започна новия сезон и представиха нови вражди, нови фракции. Освен това хийловете главно доминираха. Само се моля да не изпаднат в периода, в който бяха през декември, който беше леко муден. Дано с евентуалните дебюти, а и с предстоящия WarGames (?) нивото да се задържи.

 

Харесва ми, че продължава враждата между Inner Circle и Moxley/Darby. Алън излезе като още по-голяма звезда, отколкото вече беше, макар че загуби. Не ми хареса обаче, че Арчър не се появи. Нали го бяха обявили? Очаквах да замести Моксли в мейн ивента, или поне да се появи накрая. Дано да е имало причина да го няма, а не обявяването му да е било маркетинг move, тип WWE. 

 

Съгласен съм с Laoch за суперлативите към Коуди. Определено е перфектният фейс, особено предвид колко е отдаден на компанията. Татуировката на врата е още едно доказателство, макар че честно казано мен не ме кефи особено. :D Изкефих се супер много на появата на Джейк Робъртс. Харесва ми, че използват легенди като мениджъри. Змията загатна за негов клиент, който явно ще враждува с Коуди. Предполагам, че ще е Харпър, някакси ги свързвам двамата. Иначе, както винаги, яко меле направиха Дъстин, Коуди, Мат, Пейдж и Инър Съркъл. Hangman Page продължава да мачка, със сигурност е бъдещо лице на федерацията. 

 

Все повече си мисля, че The Exalted One е Мат Харди, не само защото Бъксовете бяха в последния му епизод в Youtube. Просто предвид евентуалните роли на другите, които се очакват да дебютират, той най-много се връзва да е лидера на Дарк Ордър. Допадна ми и новия стейбъл на Пак и Луча Брос. Някои биха казали, че има прекалено много франкции в AEW, но аз винаги съм бил фен на тази идея. Като има кечисти в ростъра, за които нямат сингълс планове, по-добре да са в стейбъл. Това беше редовна практика през атитуд ерата - още нещо, което я направи толкова добра. Отделно, възможността AEW да направят triple-way tag team титли е още по-голяма, реално имат 10 отбора, които се биха борили за тях. Освен това е крайно време да направят и мидкард титла, има много хора, които излиза, че не се борят за нищо.

Link to comment
6 hours ago, LONE WOLF said:

Арчър нали трябваше да се появи в тва издание на динамита ,какво стана ?

Не са казали ,че точно на това шоу ще дебютира а само ,че са го подписали за седмичните шоута.

Link to comment
Metzgermeister

Определено МВП на този епизод беше Дарби Алън. Досега не бях забелязвал колко е бърз, даже Лио Ръш пасти да яде. Само да махне този педалски клин и минижупчето! Музиката му също е готина, макар че e твърде сериозна и не се връзва много с младежкия му емо образ.

 

А Коуди наистина се личи, че се раздава и че е доста мотивиран - докато беше в WWE, никога нямаше да си помисля, че ще дойде време, в което ще ми бъде интересен и ще чакам с кеф изявите му.

 

Преди половин година бях скептик, но AEW все повече започва да ме спечелва.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...