Jump to content

Кой отвъд WWE искате да подпише с AEW и защо?


G

Кой отвъд WWE искате да видите в AEW и защо?   

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз лично бих се радвал да видя Will Ospreay или Sabre, които имат подходящ стил за компанията. Харесва ми, че AEW се старае да даде платформа на много indy имена и да ги направи 'mainstream'. Нещо, което дори NXT и Triple H не успяват да направят на моменти. Преди няколко месеца дори не бях чувал за Orange Cassidy или Darby Allin...

Link to comment

The Exalted One Matt Hardy!

 

Каручка с Ограда също може да е интересен, но само ако говори английски, ако не, да си стои в Ню Жълтур Про Раслин! 

Link to comment

Което и по-голямо име извън WWE да вземат, няма да сгрешат. Но според мен е по-вероятно да направят сделки с NJPW, ROH и т.н. и да си правят взаимни турнири, не смятам, че Оспри или Марти ще отидат по-друг начин там на този етап.

 

Иначе, Пънкаря все още е име, което не бива да се изключва, той все още прави намеци в интервюта, къде на бъзик, къде на истина.

 

По-интересният въпрос за мен е кои от WWE биха отишли. С изтичането на договори на някои кечисти, ситуацията става доста интересна.

Link to comment

Aldis и Michael Elgin са прекалено висока топка за тези пичове и се надявам никога да не ги гледам там. Ospreay е човекът когото не искам при никакви обстоятелства да гледам в WWE, така че се надявам AEW да се намесят и да ме спасят.

Link to comment

Ник Алдис, Уил Оспри и Марти Скърл биха били отлични попълнения за roster-а на AEW. Тримата са страшно талантливи и ще блеснат на голямата сцена, ако им бъде дадена възможност.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Забравих да спомена отделно Алдис, за мен той със сигурност трябва да отиде в AEW. Приятели са с Коуди, а и имат история един срещу друг. Освен това, в AEW ще е абсолютното лице на компанията - нещо, което изобщо не е сигурно в WWE, особено предвид това как се отнесоха с EC3, например. В WWE нищо не е ясно, може и да си голямата звезда, може и да си на дъното. А в AEW засега мейн ивентърите веднага си личат, само по външния вид. А и според мен умишлено в началото купиха и тръгнаха да градят мидкардъри, за да може големите звезди като дойдат, да изглеждат още по-силни като ги победят. Под тези звезди имам предвид Алдис, Ели Дрейк, Харпър, евентуално някой от WWE и т.н.

Link to comment

Aldis си намери нисшата в NWA, но предполагам има причина да е изолиран от големите компании, която според слуховете се дължи на огромното му его и токсичното му държание.

Съмнявам се, че AEW имат интерес към него, дори и Aldis да твърди обратното. Съблекалнята им е доста изчистена, а в момента има един вагон кечисти, които подготвят за голяма сцена. 

 

Link to comment
9 hours ago, Laoch said:

Ник Алдис, Уил Оспри и Марти Скърл биха били отлични попълнения за roster-а на AEW. Тримата са страшно талантливи и ще блеснат на голямата сцена, ако им бъде дадена възможност.

Последно в AEW или на голямата сцена? 

Link to comment
The Olimpic Hero

Will Ospreay в AEW ще се впише. Приятелчето му Ricochet трябва да му е добър пример защо не трябва да отива в WWE.

               

Link to comment

От изброените гласувах за Aldis. Пичът си беше сериозен топ хийл още като Magnus в TNA, но NWA му даде тази възможност. В AEW ще може спокойно да замества Jericho като heel champion, а и ще бъде топ британският шампион, който WWE никога не са имали. ;) Иначе Briscoes, Rush и Sami Callihan също са супер имена, но може би нереални към този момент.

Относно реалността - освен спряганите Hardy и Brodie Lee, аз бих искал да видя Davey Boy Smith Jr.  от Hart foundation и някои топ инди имена като David Starr(пича дето настъпа NXT титлата) и Josh Briggs примерно, защото е биче. В женската дивизия задължително Tessa + някоя друга мацка като Priscilla Kelly, Ivelisse Velez, Su Yung.

Ако могат да дръпнат 1-2 топ имена от американската сцена и/или Япония ще бъдат безспорните номер 2!

jlny.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...