Jump to content

UFC 248 "Adesanya vs. Romero" - 7 март 2020


neshev

Recommended Posts

Ае чуек, кой го ебе за сомалиеца и назобания кубински емигрант.

Хайлайтни завръщането на Кралицата. Която по волята на Всевишния и чрез силата на огън и меч, отнов ще се възкачи на исторически отреденото й място на престола. По волята на Всевишния.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Това тъпо копеленце Адесаня когато и да падне все ще е късно! Дано Ромеро мо откъсне главата! 

Link to comment

Малко ми е странно, че Марк Мадсен е наврян в кучи гъз в тоя кард. Това е един от мачовете, които очаквам най-много. 

 

Иначе Адесаня е шампионът мечта за UFC, ще видим какво ще стане там. Очаквах Уитакър да помете пода с него, обаче ей на. Засега изглежда доста легитимен урод. Ако победи и тук, враждата и мачът с Коста ще са доволен цирк. :ph34r: 

 

Джоана е няма такава гаднярка и винаги е показвала 0 уважение към съперничките си. Даже и Ронда не беше такава змия чак :unsure:. Като си bully и побеждаваш изглеждаш готино, но, като почнат да ти шият гъза къде те хванат, си доста жалка картинка. Обясняваше как Роуз Намахунес едва ли не на късмет я била първия мач, тя и втория я преби. После и Валентина и смля фасона, сега, ако и китайчето й налепи шамарите, по-добре да се кротне малко. Особена излагация беше това с маската.  

 

Link to comment

Оня лудак Шон О'Мали също се завръща. Ще се гледа. 

 

Адесаня го чакат много тегави моменти с Ромеро и евентуално Коста след това. Не ми е любимец, но му стискам палци, защото искам някога да видя мач с Джон Джоунс. 

 

Джоана и мен не ме радва с поведението си. И тя говори за некви кралици, да й се били кланяли всички и т. н. Аманда Нунес няма да я чуеш да говори такива неща, няма и нужда. 

Link to comment

Определено един от двубоите, които очаквам с най-голям интерес. Адасаня е изгряваща звезда с много талант и очаквам да довърши костеливия Ромеро още в първи рунд, за пълна изненада на всички. Просто е твърде техничен striker и по-нисичките от него опоненти доста го отнасят още в първите рундове, защото не могат да се справят с range-a и reach-a. Единственото нещо, което ме притеснява е Wrestling-a на Ромеро, но той го използва само дефанзивно и с напредналите годинки, май ще мъчи да се бие в стойка, за да не изчезне кардиото още в първите минути. Според мен, ще видим тотално копие на мача на Адасаня с Уитъкър. Ромеро ще се опитва да го закача експлозивно 'from the outside', a Адасаня ще го контрира, докато не го 'докосне' по ченето чисто. Адасаня, ТКО, 1ви рунд! 

Link to comment

Adesanya показа сериозни топки като избра Romero за опонент, защото Romero е боец, който може да те нокаутира от никаква позиция, а сме виждали Adesanya в безсъзнание. Но все пак си мисля, че Izzy е много добре подготвен тактически и ще излезе с точния план, че да вземе съдийското решение.

А пък в CO-ME очаквам Joanna да вземе титлата. Китайката не смятам, че ще е подготвена за пет рунда, особено като и се налагаше да сменя лагери заради истерията покрай коронавируса, и няма да се изненада, ако загуби близко съдийско решение. 

Link to comment

Адски разочарован съм от МЕ-то. Не му прави чест на Ромеро да се бие по тоя начин. Радвам се, че Адесаня запази - напълно закономерно. 

Link to comment

Последен шанс за титлата и да се биеш така? Може би Йоел искаше да докаже, че Адасаня не може да го довърши и така и не влезе в този бой, само се защитаваше и feint-ваше. Йоана и Уейлий се смазаха, не мога да повярвам, че нямаше чист завършек! Шон О'Мали пръсна, добро завръщане, дано да стои далеч от проблемите, има талант...

 

Очакваме Коста срещу Адасаня сега :)

Link to comment

Тази китайка дали не удря здраво.. полякината изглеждаше като блъсната от камион след мача. 

 

Адесаня и Ромеро не дадоха шоуто, което всички очакваха. Чакаме Коста да получи шанс. 

 

Шон О'Мали е доста луд и талантлив и е логично ако продължи с победите, UFC да инвестират в него. Дано избягва да се забърква в проблеми. Интересен стил, външен вид, харизма и т. н. Има всичко. 

 

Link to comment

Weili и Joanna се разцепиха. Това беше истинският ME на вечерта. Не е истина колко бой поеха. Битката беше изключително близка, но съдиите взеха правилното решение, просто защото Joanna пое много щети и визуално изглеждаше като блъсната от влак. Но иначе само респект и за двете. Биха се като войни.

ME не мисля, че изненада. Стиловете им са такива. Izzy много напомня на Anderson. Когато противникът му не води темпото, и двамата са доста пасивни. А пък Romero се бие така цяла кариера. Има рундове, които не прави нищо, просто дебне и чака пролука да нанесе единичен удар, който да реши битката. Честно казано, според мен Romero спечели битката 3-2 рунда, но такава битка няма как да бъде свирена в негова полза. От една страна имаш млад боец, който идва с много hype, от друга залязващ кубинец, като и двамата бяха крайно пасивни. Тъй че и тук нямам проблеми със съдийското решение, макар че и двамата изглеждат загубили след тази битка.

Битката между Beneil Dariush и Drakkar Klose беше ненормална. Мислех, че само във видео игрите стават такива обрати, но DAAAAAAAAAAAAMN!

Много силни победи и за Sean O'Miley и Neil Magny. И двамата ядоха дървото от USADA, но тук изглеждаха доминантни. Особено Magny, който се изправи срещу опонент, който имаше доста hype и се очакваше да използва завръщащия се Magny като stepping stone. 

Mark Madsen има още доста да работи. Първите два рунда нямаше проблеми, но кардиото му го предаде и беше доста близо да загуби с TKO или поне да му вземат 10-8 рунд, с който да му откраднат победата. 

Link to comment

Историческо събитие беше това пемпървюл. Исторически мач за титлата при жените. Феноменален. Невероятна битка, невероятно представление изнесоха Йоанна и Вейли. Мачът беше доста близък и която и да беше спечелила, щеше да е напълно заслужено. Да, искаше ми се Йоанна да спечели, но това е в бойните спортове. Лично аз не очаквах толкова силна офанзива от страна на Вейли. Много умело успяваше да влиза в контраатака и да отговаря на всеки удар от Йоанна с удар. Резултатите бяха видими по лицето на Йенджейчик. Жалко, жалко за моята любимка, но it is what it is. 

 

А сомалиеца и назобания емигрант от Куба трябва много сериозно да се шеймнат и много внимателно да се замислят за качеството на следващите си мачове. Ако не знаят как да изнесат шоло за публиката, то да попитат кака си Йоанна. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Удивителна, мъжка битка! Само уважение за тези войни! :beer:

adesanya-romero-action.jpg

А тия над тях са двама фукльовци, където много скачаха преди и след мача, ама по един шамар не си удариха за 25 минути. :unsure:

e44fe24c9df18fac39c9d74c866f069a

 

Link to comment

Адесаня и Ромеро не доставиха както се очакваше. Но през целия мач Адесаня беше кучката на Ромеро. Не може да си шампион и толкова да те е страх от претендента. Разбира се кубинеца на няколко пъти изпусна  момента си и чакаше и той прекалено дълго за да нанесе тежък удар. От друга страна пък на шампиона излизането му до октагона е по-атрактивно от самия него в бой. Доста смешна работа! Разочарован съм от този двубой, а очаквах зрелище! 

 

Страхотен  co main event! Направо се разбиха и заслужават и двете титлата само заради този мач. Този оток на Йоана наистина беше доста страшен

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...