Jump to content

AJPW - разни новини и размисли около федерацията


nWoHulkster

Recommended Posts

Не бях чел за ситуацията около All Japan Pro Wrestling от 3-4 седмици насам и преди малко като прочетах останах шашнат колко интересни са нещата въпреки огромните проблеми на All Japan напоследък. Да припомним:

= Махнаха се няколко ключове фигури от персонала. Един се върна в New Japan, а друг отвори нова федерация напук на All Japan - King`s Road;

= WWE отново подписа Jamal - най-популярния кечист от изключително популярния и забавен стейбъл RO&D. Една от главните gaijin (чужди) звезди на федерацията я няма, но и нещо повече: той беше отборен шампион заедно с Taiyo Kea!

= Един от напусналите чиновници накара Giant Bernard (aka Albert) да прескочи в New Japan. Giant Bernard беше главния gaijin heel на федерацията и основен член на главния хийл стейбъл на федерацията: VOODOO MURDERS;

= Toзи същият чиновник ^ спомогна Акебоно да спре да се бие за All Japan и да започне да се бие в New Japan & NOAH. Akebono беше основна причина за подобряващата се посещаемост на федерацията;

= Новата федерация, която се отвори напук на All Japan открадна един от скритите козове на All Japan - Kazushi Miyamoto! Miyamoto беше изпратен в САЩ да трупа опит и Keiji Muto (по-известен като The Great Muta и шефа на All Japan) го гласеше за една от следващите главни звезди;

= Team 3D спечелиха престижния отборен турнир Real World Tag League като досега нямат НИТО ЕДНА загуба във федерацията и са побеждавали почти всички отбори. Тийм 3Д не са се били в All Japan от близо два месеца насам. Бъдещото им с федерацията е неизвестно към този момент.

Е ако това не е кофти ситуация не знам какво! И влизам си преди малко и какво да видя? Няколко страхотни ходя, които ме заитригуваха страшно много! Първо ще постна резултатите от последното "по-голямо" шоу и покрай тях ще обяснявам.

AJPW, 2/3/06 (GAORA TV)

Tokyo Korakuen Hall

1,800 Fans - Super No Vacancy

1. Masanobu Fuchi & Katsuhiko Nakajima beat Nobutaka Araya & Kikutaro (8:08 ) when Nakajima used the R-15 on Kikutaro.

2. Ryuji Hijikata & Yuji Hino beat Taiji Ishimori & Akira Raijin (8:33) when Hijikata knocked out Raijin.

3. NOSAWA Rongai & MAZADA vs. Shuji Kondo & "brother" YASSHI (9:33) ended when the match was thrown out.

4. Chuck Palumbo beat Brute Issei (8:20) with the Super Kick.

5. TAKA Michinoku, D-Lo Brown & Buchanan beat Arashi, Kaz Hayashi & Nobukazu Hirai (19:08 ) when Buchanan pinned Hirai after D-Lo's Low Down.

6. Satoshi Kojima & Kensuke Sasaki beat TARU & Kohei Suwama (19:36) when TARU was disqualified.

7. Keiji Muto beat Taiyo Kea (20:20) with the Shining Wizard.

= Muto подписал 7 нови кечисти и сега вече ги тренира за дебют. Бъдещото е подсигурено!

= Kensuke Sasaki & Katsuhiko Nakajima са почнали да се бият на всички шоута на федерацията, а преди се биеха само на най-важните. Сасаки е Звезда и мейн ивентър, а Накаджима е новод последовател и една 17-годишен кечист с ОГРОМЕН потенциал;

= Kensuke Sasaki & Satoshi Kojima (The Triple Crown Champion вече близо година!) са сформирали много доминантен отбор и мачкат наред:

= Kohei Suwama (кечист, който го гласят за главна звезда и беше под крилото на Keiji Muto) е търн-нал хийл срещу Муто и се е присъединил към главният хийл стейбъл - VOODOO MURDERS! Сега маже наред, въпреки че е зелен на ринга. А вече е и с червана коса!

= Дебютирал е един нов кечист от школата на федерацията, който се очаква от доста време насам поради големите си размери - Brute Issei!

= Тръгнал е силен пуш за Taiyo Kea, който винаги е бил upper-midcarer/солиден midcarder. Таяо е член на RO&D (Taka Michinoku - leader, D`lo Brown, Bull Buchanon) и в момент историята е такава, че VOODOO MURDERS (TARU - leader, Suwama, Chuck Palumbo, Johnny Stamboli, Shuji Kondo, "brother" YASSHI) се опитват да го привлекат в редиците си и той е раздвоен:

= И не на последно място, доста кечисти бяха уволнение/се махната от New Japan сега покрай годишното подновяване на договорите. Изглежда някои от тях ще се озоват в All Japan! Измежду тях няма кечисти, които са повече от midcard-ери, но кечисти като Yutaka Yoshie & Osamu Nishimura могат доста да засилят upper-midcard-а на федерация! И още нещо, изглежда Tajiri също води преговори с федерация (както и с още 4-5 федерации, но това е друга тема :) )

Та като цяло силно съм впечатлен от All Japan. Ето така се излиза от кофти ситуация - като се правят нови звезди и интересни истории! Евала!

Eдинственото лошо нещо е новият външен вид на Чък Палумбо, но това е друга тема :). Ето още няколко яки снимки от шоуто, което за съжаление още не се е мяркало из нета :( :

Повечето от Junoir Heavyweight-тите на Аll Japan:

Brute Issei доминира "човекът с ужасния външен вид"

RO&D печелят:

Kensuke Sasaki рулира:

Kensuke Sasaki продължава да рулира:

Suwama доминира шампиона:

Дуел!!!

Keiji Muto still rulz:

Action:

Taka се опитва да накара Kea да остане в RO&D

Опа, грешка...

Link to comment

Кеф! Да! Има надежда! Вижда се светлина в края на тунела и това не е рая или ада, а изхода! :)

Не мога да опиша колко съм щастлив, че All Japan се съвземат. Като започна кризата вече едва ли не ги бях отписал, но се надявах, че ще успеят да оцелеят и изглежда, че са на път да го направят.

Дано продължават все така! :) ... освен с Чък Палумбо, де! :D

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...