Jump to content

AJPW - разни новини и размисли около федерацията


nWoHulkster

Recommended Posts

Не бях чел за ситуацията около All Japan Pro Wrestling от 3-4 седмици насам и преди малко като прочетах останах шашнат колко интересни са нещата въпреки огромните проблеми на All Japan напоследък. Да припомним:

= Махнаха се няколко ключове фигури от персонала. Един се върна в New Japan, а друг отвори нова федерация напук на All Japan - King`s Road;

= WWE отново подписа Jamal - най-популярния кечист от изключително популярния и забавен стейбъл RO&D. Една от главните gaijin (чужди) звезди на федерацията я няма, но и нещо повече: той беше отборен шампион заедно с Taiyo Kea!

= Един от напусналите чиновници накара Giant Bernard (aka Albert) да прескочи в New Japan. Giant Bernard беше главния gaijin heel на федерацията и основен член на главния хийл стейбъл на федерацията: VOODOO MURDERS;

= Toзи същият чиновник ^ спомогна Акебоно да спре да се бие за All Japan и да започне да се бие в New Japan & NOAH. Akebono беше основна причина за подобряващата се посещаемост на федерацията;

= Новата федерация, която се отвори напук на All Japan открадна един от скритите козове на All Japan - Kazushi Miyamoto! Miyamoto беше изпратен в САЩ да трупа опит и Keiji Muto (по-известен като The Great Muta и шефа на All Japan) го гласеше за една от следващите главни звезди;

= Team 3D спечелиха престижния отборен турнир Real World Tag League като досега нямат НИТО ЕДНА загуба във федерацията и са побеждавали почти всички отбори. Тийм 3Д не са се били в All Japan от близо два месеца насам. Бъдещото им с федерацията е неизвестно към този момент.

Е ако това не е кофти ситуация не знам какво! И влизам си преди малко и какво да видя? Няколко страхотни ходя, които ме заитригуваха страшно много! Първо ще постна резултатите от последното "по-голямо" шоу и покрай тях ще обяснявам.

AJPW, 2/3/06 (GAORA TV)

Tokyo Korakuen Hall

1,800 Fans - Super No Vacancy

1. Masanobu Fuchi & Katsuhiko Nakajima beat Nobutaka Araya & Kikutaro (8:08 ) when Nakajima used the R-15 on Kikutaro.

2. Ryuji Hijikata & Yuji Hino beat Taiji Ishimori & Akira Raijin (8:33) when Hijikata knocked out Raijin.

3. NOSAWA Rongai & MAZADA vs. Shuji Kondo & "brother" YASSHI (9:33) ended when the match was thrown out.

4. Chuck Palumbo beat Brute Issei (8:20) with the Super Kick.

5. TAKA Michinoku, D-Lo Brown & Buchanan beat Arashi, Kaz Hayashi & Nobukazu Hirai (19:08 ) when Buchanan pinned Hirai after D-Lo's Low Down.

6. Satoshi Kojima & Kensuke Sasaki beat TARU & Kohei Suwama (19:36) when TARU was disqualified.

7. Keiji Muto beat Taiyo Kea (20:20) with the Shining Wizard.

= Muto подписал 7 нови кечисти и сега вече ги тренира за дебют. Бъдещото е подсигурено!

= Kensuke Sasaki & Katsuhiko Nakajima са почнали да се бият на всички шоута на федерацията, а преди се биеха само на най-важните. Сасаки е Звезда и мейн ивентър, а Накаджима е новод последовател и една 17-годишен кечист с ОГРОМЕН потенциал;

= Kensuke Sasaki & Satoshi Kojima (The Triple Crown Champion вече близо година!) са сформирали много доминантен отбор и мачкат наред:

= Kohei Suwama (кечист, който го гласят за главна звезда и беше под крилото на Keiji Muto) е търн-нал хийл срещу Муто и се е присъединил към главният хийл стейбъл - VOODOO MURDERS! Сега маже наред, въпреки че е зелен на ринга. А вече е и с червана коса!

= Дебютирал е един нов кечист от школата на федерацията, който се очаква от доста време насам поради големите си размери - Brute Issei!

= Тръгнал е силен пуш за Taiyo Kea, който винаги е бил upper-midcarer/солиден midcarder. Таяо е член на RO&D (Taka Michinoku - leader, D`lo Brown, Bull Buchanon) и в момент историята е такава, че VOODOO MURDERS (TARU - leader, Suwama, Chuck Palumbo, Johnny Stamboli, Shuji Kondo, "brother" YASSHI) се опитват да го привлекат в редиците си и той е раздвоен:

= И не на последно място, доста кечисти бяха уволнение/се махната от New Japan сега покрай годишното подновяване на договорите. Изглежда някои от тях ще се озоват в All Japan! Измежду тях няма кечисти, които са повече от midcard-ери, но кечисти като Yutaka Yoshie & Osamu Nishimura могат доста да засилят upper-midcard-а на федерация! И още нещо, изглежда Tajiri също води преговори с федерация (както и с още 4-5 федерации, но това е друга тема :) )

Та като цяло силно съм впечатлен от All Japan. Ето така се излиза от кофти ситуация - като се правят нови звезди и интересни истории! Евала!

Eдинственото лошо нещо е новият външен вид на Чък Палумбо, но това е друга тема :). Ето още няколко яки снимки от шоуто, което за съжаление още не се е мяркало из нета :( :

Повечето от Junoir Heavyweight-тите на Аll Japan:

Brute Issei доминира "човекът с ужасния външен вид"

RO&D печелят:

Kensuke Sasaki рулира:

Kensuke Sasaki продължава да рулира:

Suwama доминира шампиона:

Дуел!!!

Keiji Muto still rulz:

Action:

Taka се опитва да накара Kea да остане в RO&D

Опа, грешка...

Link to comment

Кеф! Да! Има надежда! Вижда се светлина в края на тунела и това не е рая или ада, а изхода! :)

Не мога да опиша колко съм щастлив, че All Japan се съвземат. Като започна кризата вече едва ли не ги бях отписал, но се надявах, че ще успеят да оцелеят и изглежда, че са на път да го направят.

Дано продължават все така! :) ... освен с Чък Палумбо, де! :D

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...