Jump to content

Коронавирус (Дискусия)

hacky

До кога ще бъдат извънредните мерки в България?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

2 hours ago, Mystery said:

FB_IMG_1642341382803.thumb.jpg.6499c0ced37c4d78d658781a59f0042f.jpg

Това е доста стара истина и е сред любимите ми. Друга подобна мъдрост е: "Много по-лесно е да излъжеш 100 човека, отколкото да накараш дори един от тях да осъзнае, че са го измамили".

Edited by The Best
  • Upvote 3

Единият сричаше(сори) безсмислени неща, а другия се хилеше ехидно и показваше картинки от гугъл... Най-смешното беше, когато Симидчиев каза на водещия - "всички ние 2020 година знаехме еднакво за вируса. Доц. Мангъров започна да говори като човек с 40 години опит като инфекционист, а аз започнах да чета, защото не знаех почти нищо. "... 😀😀😀

Edited by seekstah

jlny.gif

Да и двамата изговориха пълни глупости, но интересното беше накрая на клипа, когато Симидчиев показа таблиците в сравнение с Израел. И после когато Мангърката се опита да го контрира че това е просто в резултат на лошата ни здравна система(факт) и че попринцип тука умират яко хора, той извади баш на края на клипа други таблици контрирайки го обратно, показвайки че смътността ни е висока, но е двойно по-висока при x вълна. Ако тия картинки от гугъл бяха неистина и фейк, досега да се е намерил некой възражданец да го е разобличил. 

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

Аз разбрах, че се обмислят нови рестрикции, бракя! Този път в затворите ще влизат само ваксинирани! Неваксинираните няма да бъдат допускани независимо какво престъпление са извършили, защото застрашават живота на останалите лишени от свобода. Първо в Канада и Австралия ще го въведат, от мен сте го чули:wank:

Edited by The Best
  • Haha 4

Чикагото е някакъв самозванец като оня от Англия Емил Русанов. Пълни селяци и ненормалници, не знам защо до сега не са набити. 

jlny.gif

Силно се надявам Чикагото ли е, ЕлЕя ли е, който вчера е нападнал лекар в кабинета му, да бъде задържан за постоянно. Нападение + заплаха за убийство на лекар са недопустими и наказуеми.

• Upvote 2

Абе много прости тия в Англия, да не би Борис Джонсън да е влязъл във Възраждане :( 

Edited by Jack Bauer

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

2 minutes ago, Jack Bauer said:

Абе много рпости тия в Англия, да не би Борис Джонсън да е влязъл във Възраждане :( 

Борис Джонсън иска да има мерки, ама същевременно не иска да го издухат от топлото му местенце. Доста политици ще обърнат палачинката за да не слязат от власт. На хората им писна от дебилщини.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/коронавирус-covid-епидемия-мерки-заразени-ваксина/30490101.html?fbclid=IwAR1_6ry5L5JQSQmcYvrVz4_CTbBbwNiFTQc30z0e1XGC7bv0cUqUF9TxF-o

Толкова със свободния избор на ваксини. :) 

пп - Мисля че станаха твърде много съмнителните поръчки на Кацаров и е време прокуратурата сериозно да се заеме с него.

Edited by MJ23
31 minutes ago, MJ23 said:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/коронавирус-covid-епидемия-мерки-заразени-ваксина/30490101.html?fbclid=IwAR1_6ry5L5JQSQmcYvrVz4_CTbBbwNiFTQc30z0e1XGC7bv0cUqUF9TxF-o

Толкова със свободния избор на ваксини. :) 

пп - Мисля че станаха твърде много съмнителните поръчки на Кацаров и е време прокуратурата сериозно да се заеме с него.

Това е много тъжно, преди време бях писал пост за Новавакс, че смятам че ще има висок интерес към нея, включително и от моя страна ако ваксинирането стане вече наложително.

Edited by Jack Bauer

Братя, нова важна информация, която достига до вас с любезното съдействие не на някой "дезинформатор", а на Стефан Улрих, президент на Байер. Насладете се...

В сутршения блок на Нова, ходещата мумия баба Радка каза, че след около месец се очаква да махнат зеления сертификат. Също така индиректно призна, че комисията НАСРА за преговорите с Възраждане :wank:

Edited by Jack Bauer
  • Wank 2

Ебаси му, ш са мре. 😕 От 3 дена ми тече носа, като потката на 16-годишна ученичка пред батковци с пико... Боли ме глава, текат ми очите, боли ме гърло и тем подобни. Звънях на личната, тя вика ковид. Купих си домашен тест, храцах и излезе отрицателен. Ходих при личната, тя пак вика - имаш ковид, пращам те на PCR. Аз отказах под предлога, че съм финна личност с малък нос и не може да ми бъркат 5 см, както на грозниците с големи камби. Личната вика добре и ми изписа капки за нос ксилометазолин от 3 лв + да си кисна краката в гореща вода. Ебаси вируса. Ше са мре ли другари? Да публикувам ли дарителска сметка за близките и бившите ми? 

Edited by seekstah

jlny.gif

Ми направи си кръвен кат не искаш да ти бъркат в носЪ. Тея домашните са кат охранителите в WWE - безполезни.

THE GRIM REAPER

Хванал си зимният грип. Аз го карах декември месец. Капките са наистина много добри,

няма по-добри от тях за отпушване на носът. В никакъв случай не си прави тия тестове.

Взимай хубави хапове за гърло и пий горещи чайове. Дори и да не е грип, това е обикновена настинка. 

Ако гърлото вече боде много зверски, тогава ще ти трябва антибиотик. Ако не, ще ти мине

за една седмица. Продължавам да съм потресен от тия хора. За всичко те пращат да си правиш тестове,

е да си ебат майката. И на мен така ми викаше миналата година, ама като не отстъпих и ми изписа квото

трябва и ми мина, без да имам нужда да си правя тези измамни тестове.

1 hour ago, THE GRIM REAPER said:

Капките са наистина много добри,

няма по-добри от тях за отпушване на носът.

Като тежък наркоман по темата с постоянно запушен нос и яко бухане на капки... аз препоръчвам Муконазал плюс. Най-добрата стока.

Ъпдейт от мен - мислех, да не взимам никви лекарства, уви почнах Авирон Рапид и геломиртол. От 4 до 12 часа погълнах 9 хапчета. Странното е че вдигнах температура. Явно вируса е стабилен. Освен тия 2те доизпивам разни остатъчни хапове в нас като колдрекс и фервекс, имам и 2 трахизана за смучене. Нямам пауър, но поне съм доволен, че заразих 1 френд. Глупеца не вярва в ковид и ми дойде на гости, въпреки че му казах да не идва. Иначе мен ме зарази дилърчето ми, той е келеш 12ти клас и разправя как всички били болни покрай него. Ей тва е проблема, скапаните келеши. За тях трябва локдаун, ред, дисциплина и физическо наказание. Питам го "за кво не си стоиш у вас кат си болен, за кво дойде да ме заразиш", а той ми вика, че нямало как и някой трябва да продава трева... Дейба тоя бизнес,  дейба тва предприемачество в България! В Китай има 1000 пъти по-малко болни не само от ковид спрямо помийните ями ЕС и Сращ. 

Днес направо съм гроги, бесен и лежа. Поне мисля да си удължа болничния през цялата следваща седмица. Да го духа бизнеса и икономиката, човешкия живот е най-важен. 

jlny.gif

1 hour ago, seekstah said:

Иначе мен ме зарази дилърчето ми, той е келеш 12ти клас и разправя как всички били болни покрай него. Ей тва е проблема, скапаните келеши. За тях трябва локдаун, ред, дисциплина и физическо наказание. Питам го "за кво не си стоиш у вас кат си болен, за кво дойде да ме заразиш", а той ми вика, че нямало как и някой трябва да продава трева... 

А всички тревoманчета обясняват, че тревата не била на вредна за здравето :D

Иначе ташака настрана, да се оправяш бързо, на никой не пожелавам да боледува, било то и от настинка.

Edited by Jack Bauer