The Olimpic Hero Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Време е Сезон 4 да започне. Ето ги още един път правилата: Quote - Мафиотите, мирните граждани и тези с допълнителни роли бяха изтеглени на случен принцип с рандум генератор. - Мирните граждани печелят, котато всички мафиоти са елиминирани от играта. - Мафиотите печелят, когато броят им се изравни с този на гражданите. - В играта няма танер. - Мафиотите могат да си комуникират само през нощта. Елиминиран мафиот няма право повече да си комуникира с останалите живи мафиоти или да им дава съвети. - Когато играч бъде елиминиран, ще бъде обявено единствено дали той е мафиот или мирен гражданин. Специалните роли ще бъдат разкрити след края на играта. - Денят ще бъде 24-часов, като ще започва точно в 23.00 и ще свършва точно в 23.00. Това никога няма да се променя. Същото важи и за нощта. Тя също ще бъде 24-часова, ще започва в 23.00 и ще свършва в 23.00. - Гласувате, като удебелите(болднете) името на играча: "Гласувам за The Olimpic Hero", "Номинирам The Olimpic Hero". - Можете да си променяте гласуването до последния момент през деня по познатата схема. "Променям гласа си от The Olimpic Hero на Radox" - Нямате право да едитвате постовете си. - Всички въпроси към мен по време на сезона, трябва да бъдат задавани на лично съобщение, а не в темата. Въпроси в темата, относно правила или някакви други неща, отправени към мен, ще ги приемам за стратегия и няма да отговарям на тях. Аз никога няма да се намесвам в играта. Ще бъда просто един безпристрастен рефер, който ще обявява резултатите и началото и края на дните и нощите. - Нямате право да коментирате играта с други потребители по време на сезона или след като сте отпаднали (Става въпрос за всякакви видове чатове, включително чатбокса на форума, месинджъра на форума, скайп, дискорд, #wwe-bg, на живо...) - Всички четящи темата, но неучастващи в играта, нямат право да пишат в темата и да я коментират във форума и чатбокса, докато сезонът не приключи официално. Уважавайте играещите в играта и не се опитвайте да им влияете по какъвто и да било начин. - Най-голямото нарушение, заради което мога да дисклалифицирам играч, е коментиране или играене на играта извън темата или в Chatboxa. Ще дам пример. Играч "X" написва в тема, различна от тази за сезона: "Ние мирните граждани сме загубени". Независимо дали е мирен гражданин или мафиот, това е грубо нарушение на првилата. Подобно нещо ще бъде наказвано с незабавна дисклалификация. - Не търсете дупки в правилника. Всякакви опити за измама ще бъдат наказвани, дори и да не са официално описани като нарушение. - Не разглеждайте чужди профили. Това реално няма как да го следя на 100%. Най-добрият съвет, който мога да дам на всички, е да се логват анонимно във форума. Има такава опция. _____________________________________________________________________________________________________________________________________ НАЧАЛО НА СЕЗОН 4 ! Начало на ДЕН 1 Имате 24 часа за да изгоните човек. В момента в играта има 16 участници, което означава, че минимум 9 гласа са достатъчни за изгонване. Ако след изтичането на 24-те часа броят на гласовете е по-малък от 9, ще приема, че се въздържате от правото си да изгоните някой и ще преминем към нощната фаза, без да има изгонен участник. Денят приключва точно в 23.00 часа на 21 февруари! Участници в играта: @Loop, @baikiro, @neshev, @THE ENEMY, @Socki, @MJ23, @YoTheReal, @The Best, @NiaJax>2kantara, @Dudley, @Bobotsi, @Chocho95, @Himler, @Prince10, @seekstah, @Farest Успех! Rock, Brutalnia, baikiro and 2 others 5 Quote Link to comment
Himler Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Аз лично за сега стрелям на посоки, но си мисля,че така или иначе няма голяма вероятност да уцелим мафиот за сега да рискуваме с Loop, тъй като ако го разкараме бързо и е мафиот шансовете ни за победа се увеличават значително,а ако е мирен гражданин няма да е кой знае каква работа,защото като такъв едва ли ще е чак толкова силен Quote Link to comment
Prince10 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Успех на всички! Както в миналия сезон, отново апелирам за честна игра от всички нас, само така победата е сладка. Смятам леко да сменя стратегията от предното издание, да видим дали отново ще е печаливша. Quote Link to comment
seekstah Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Хело еврибоди, този сезон трябва по-сериозно! Стратегия да се изгради от началото и да се спазва до края или? Иначе ако трябва да се представям, бях мирен гражданин и в предните сезони 2 и 3?(Нешев season). Нямам нищо против мръсната и агресивна игра, стига това да е в помощ в борбата срещу мафията. Дано тезии със специални умения този сезон да се представят на ниво и да ни помогнат на гражданите да разкрият мафията. Според мен някакви прибързани действия са нелогични и за сега няма как да стрелям по някого. Пуснал съм пуканките, давайте да се разцъква в темата! Quote Link to comment
Chocho95 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Най-накрая дебютирам в играта. Паднах се мирен гражданин, като по-скоро се радвам, защото нямам представа как бих играл като мафиот. Смятам да направя игра с много анализи, коментар на всичко, което ми направи впечатление. Очаквам това да е най-трудния сезон досега, защото този път участват предимно основни играчи и няма ''скатавки''. Друга трудност е факта, че мафиотите са избрани чрез рандом генератор, ако ги беше избирал водещия можеше да се насочим към най-големите имена, както беше миналия сезон, но сега мафиот може да бъде буквално всеки. Първият рунд ще е доста тегав, но според мен трябва да рискуваме с някого. Харесва ми агресивната игра на Химлер, с която решава да влезе. Според мен иска да избегне евентуална бърза елиминация, защото знае, че ще е един от първите набелязани. Показва, че този път ще играе сериозно. Не изключвам и варианта да е мафиот и да иска да спечели доверието ни. Леко странен коментар на Принц10. Предният път стратегията му се коренеше изцяло от факта, че с Олимпик бяха ловци и се знаеха, ясно е, че ако сега не е, ще трябва да я смени. Ще изчакам всички да напишат по нещо, за да си правя някакви крайни заключения. Quote Link to comment
The Best Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Привет и от мен! Химлер предлага интересна стратегия, която е доста рискована за нас, останалите играчи, тъй като има вероятност Loop да е мирен гражданин и да ни е необходим на по-късен етап от играта. Що се отнася до мен - аз съм мирен гражданин и внимателно ще следя за грешки от страна на останалите играчи. В момента е прекалено рано да си правя каквито и да е заключения за останалите играчи, особено след като някои от тях не са написали все още дори едно мнение. Нека играта започне, да бъде спортсменска и най-добрите да спечелят. Приятна игра! Bobotsi, BrockLesnar, Himler and 1 other 4 Quote Link to comment
Himler Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 minute ago, The Best said: Привет и от мен! Химлер предлага интересна стратегия, която е доста рискована за нас, останалите играчи, тъй като има вероятност Loop да е мирен гражданин и да ни е необходим на по-късен етап от играта. Що се отнася до мен - аз съм мирен гражданин и внимателно ще следя за грешки от страна на останалите играчи. В момента е прекалено рано да си правя каквито и да е заключения за останалите играчи, особено след като някои от тях не са написали все още дори едно мнение. Нека играта започне, да бъде спортсменска и най-добрите да спечелят. Приятна игра! Радвам се,че се върна Quote Link to comment
Dudley Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 За мен е абсолютно излишно да се елиминира някой в ден 1 просто защото риска не е оправдан. Гоним на рандом някой играч без какъвто и да е довод. Нека всеки да напише нещо и чак тогава да взимаме някви решения. Дори ще се въздържа и няма да гласувам за фарест все още. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 В повечето случаи това да не изгоним никого на ден 1 е грешка. Премахването на играч на ден 1 е основно заради прословутия voting pattern, който така и не успях да обясня подробно, защото ме елиминираха първата нощ. Благодарение на него тогава успях да разкрия 3ма от 4мата мафиоти в края на 1ви ден. От всички сезони досега никой не е използвал voting pattern или поне не е казвал, че го прави. Време е да го покажа нагледно, ако естествено доживея до следващия ден. Ако не изгоним никой на ден 1, по време на ден 2 ще сме абсолютно в същия мрак. Това помага единствено на мафиотите, които със сигурност няма да пропуснат възможността да елиминират един от нас през нощта. hacky and Prince10 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Dudley Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Странна логика... И ако гласуваме за доктора примерно, то той ще трябва да се разкрие в ден 1, което е абсолютна загуба за гражданите. Или пък гласуваме за някой мирен гражданин, но пък има хора които няма да са написали нищо пак сме на загуба... Утре няма да съм много активен, но мисля че си изказах гражданската позиция Quote Link to comment
baikiro Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Твоята логика е странна. Как очакваш да изгоним някой на ден 2 като няма да имаме никаква информация? Връщаме се в начална позиция. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Dudley Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ами не, предпочитам всеки да напише някво мнение и тогава да гоним някой, а не да се юрваме като гламави рано рано с рандом номинация Quote Link to comment
baikiro Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 9 minutes ago, Dudley said: Ами не, предпочитам всеки да напише някво мнение и тогава да гоним някой, а не да се юрваме като гламави рано рано с рандом номинация Да, това си е задължително. Въпросът беше, че е грешка да не се гони никой. Иначе е ясно, че всеки трябва да каже нещо преди да решим какво ще правим. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Loop Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Бързо включване от мен преди работа с няколко бележки: 1. Съгласен съм с baikiro - трябва да има елиминация в дневната фаза, ако ще и мен да елиминирате. Когато бях мафиот, просто се насирахме от кеф в мафиотския чат когато гражданите се атакуваха един друг и никой не успяваше да събере необходимия брой гласове за гонене. Не го допускайте, пак казвам, дори и ако мен решите да елиминирате. 2. Himler ме атакува пряко и с това горе-долу си измива ръцете пред мен, защото не вярвам ако е мафиот да се хвърли толкова моментално срещу активен и бъбрив/устат играч като мен. Просто е вкарване на излишен трън в гащите това от мафиотска гледна точка. Дори и да бъда изгонен, за последващи анализи след като се разбере, че съм гражданин пиша - Химлер едва ли е мафиот. Вече други, които се накачулят на влакчето за гонене на сляпо на някой играч - там е мафията, но категорично не цялата. Мафиотите особено в началото нямат никакъв интерес да гласуват еднакво. Ще се включа по-късно пак и задължително ще гласувам. По-добре наред да се гонят играчи докато не се уцели мафиот, отколкото пасивно да стоим и мафията през нощите да се приближава необезпокоявано до победата. BrockLesnar 1 Quote BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
neshev Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 И аз съм на мнение, че да гоним човек в първия ден не е чак толкова лоша стратегия. Шансовете не са 1/16, както се тиражира. Според мен, спрямо написаното през деня, може да се направят изводи дали някой е мафиот или гражданин. А и дори да не елиминираме никого, човекът, към когото имаме съмнения, ще е тук и следващия ден, а прозорецът да елиминираш някого е малък. Лично аз ще давам глас единствено срещу човек, за когото мисля, че е мафиот. Не ме интересува особено дали ще има празни дни, извън ситуация, в която липса на вот води до автоматична загуба. Глас, срещу човек, за когото смятам, че е гражданин, няма да дам. Кой колко зле е играл в предишни сезони не ме интересува. Приемам единствено аргументи защо човек е мафиот в този сезон, а не дали е добър или слаб. Ще изчета мненията и ще се включа с име, което смятам, че има най-голяма вероятност да е мафиот, на база на написаното през деня. Евентуално бих направил компромис за 2-3 избор, но съм дотам. Quote Link to comment
Prince10 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Целта на гоненето в първи ден, е да получим някаква информация от гласовете на останалите, и да си изградим логика, с която да започнем набелязването. За мен е абсолютна грешка да не гоним никого. @Chocho95 това че с Олимпик знаехме ролите си, не означава, че сега не мога да играя по подобен начин. Затова съм и написал, че ще сменя леко тактиката с. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Като цяло всяка една разкрита роля на отпадналите играчи, независимо дали са мафиоти или мирни, е още едно парче от големия пъзел, което ни помага да навържем нещата в играта и това за нас е полезно във всички случаи. Да, понякога допускаме и грешки и има риск да изгоним човек със специални умения, но ако не поемаме рискове, трудно ще спечелим играта. Вижте играта на Олимпик от предишния сезон например, който като стрелец елиминира Соки когато никой друг не го подозираше. Искат се топки за подобни ходове, но често именно те решават играта в наша полза. Иначе ще пиша по- активно довечера, когато ще има и повече какво да се анализира. Quote Link to comment
seekstah Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Точно за това мисля че говореше и БайКиро. Този т.нар. voting pattern някъде бях чел, че означава анализиране на това кой как е гласувал спрямо това елиминираният дали е мафиот или гражданин. Все пак за момента аз също не бързам с гласуването, защото само 10 човека са писали. Дано има раздвижване. Малко по правилата и извън играта - не мислите ли че денят трябва да е по-дълъг от нощта? Всъщност това го оставям за темата с предложения. Ontopic - @Himler как така стреля с номинация и някакви обвинения срещу Лууп? Игра с игра според мен не си прилича на 1во място, на 2ро през моя 1ви сезон(демек 2ри) точно така Химлера отпадна още първия ден! Разясни приятелю, обоснови се, аз лично не те разбирам! Quote Link to comment
Loop Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 9 hours ago, The Best said: Привет и от мен! Химлер предлага интересна стратегия, която е доста рискована за нас, останалите играчи, тъй като има вероятност Loop да е мирен гражданин и да ни е необходим на по-късен етап от играта. Що се отнася до мен - аз съм мирен гражданин и внимателно ще следя за грешки от страна на останалите играчи. В момента е прекалено рано да си правя каквито и да е заключения за останалите играчи, особено след като някои от тях не са написали все още дори едно мнение. Нека играта започне, да бъде спортсменска и най-добрите да спечелят. Приятна игра! Сега ще се филмирам малко и даже вероятно ще се вкарам в драма, защото The Best също е от добрите и устатите играчи, към които се причислих аз и няма да остави току-така намеци или атаки срещу него. Но... това болднатото изречение ми мирише прекалено много на една доказано работеща за него (а и принципно работеща) стратегия на мафиот - да си изградя аура на мирен гражданин като НЕ се нашия директно на влака и хем да оставя деня да се развие така че тоя на влака да бъде елиминиран, хем аз да съм чист, защото съм го защитил и/или съм се съмнявал, че е мафиот до последно. После като се окаже гражданин, мафиотът в тази стратегия (в случая The Best ако съм прав) излиза чист, а онези, които са изгонили гражданина, особено инициатора (Himler тук) - са под подозрения. Освен това, какво значи "интересна стратегия" бил предложил Химлер. Той просто изстреля едно име. Кое му е "интересното" на това като стратегия? Употребата на прилагателни като "интересно" ми е малко като коментарите под някоя супер разгологъзена мома в Инстаграм, които й разправят колко хубави дръвчета и природа има зад нея или колко елегантна й е снимката. С две думи - пълнеж, който е скалъпена фасада пред реалните мисли. И трето, има вероятност да съм мирен гражданин и да съм необходим на по-късен етап в играта. Също ми звучи като пълеж и/или евентуално четкане по мой адрес. Всеки мирен гражданин е необходим през целия период на играта, иначе мафиотите с всеки отпаднал гражданин са по-близо до победата. Няма етап, на който гражданите да не са важни. Не казвам с някакво ниво на убеденост, че The Best е мафиот, но изпитвам някои съмнения именно заради доказаната тактика да не се мята на влака като знае, че някой е гражданин и има вероятност стадно да бъде елиминиран от другите. Иначе му благодаря за защитата, ама е подозрителна. В момента форумът ми казва, че Соки пише пост от половин час, явно чаршаф. Ако се окаже над моя - не съм го чел и нямам изводи още за него. Ще анализирам него и последващите мнения по-късно през деня. Quote BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
Socki Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Himler ме изпревари, но няма лошо. Аз също смятах да спомена Loop още в първия си пост, но заспах рано снощи Легендарното представяне на Loop в сезон 2 може да му изиграе лоша шега тук по простата причина, че всички видяха на какво е способен. Да, сезон със сезон не си прилича и т.н, но идеята е, че аз видях колко добър играч е и сега като сме заедно в този сезон ще ми е много трудно да му повярвам, че е гражданин (ако е такъв). Тоест колкото и убедителен да изглежда Loop за мен ще е невъзможно да му се доверя напълно, защото винаги ще го има варианта да се окаже мафиот отново - това е другата страна на монетата, когато направиш такова МВП-ско представяне. Нямам намерение да бързам с номинации или нещо по-екстремно по негов адрес, защото ако все пак се окаже гражданин ще бъде страшно полезен и не искам отново да стане така, че да играя за мафията без дори да го осъзнавам и да гоня добри играчи докато те се подсмихват само. Та, мисълта ми е, че ще следя Loop изкъсо и много бих искал да играя с него, но ще ми е трудно и не се притеснявам да си го призная. Силно се надявам да нямаш пак ремонти в банята този път. The Best е другият виден играч, с когото много трябва да внимавам, защото знам, че е добър, но ако се подведе и тръгне по грешната нишка много лесно може да ме филмира. Направи го в коледния сезон, когато в началото игра доста зле и тотално ме обърка (аз също играх зле) и след това нарочи двама от мафиотите перфектно, но беше прекалено късно да се доверя на интуицията му и загубихме. Prince10 само да ти кажа, че в предния сезон те надуших, че си ловец още на първата нощна фаза и предупредих останалите мафиоти, но не ми се довериха. Може би и аз не бях достатъчно настоятелен, не знам. Според мен беше доста агресивен и сякаш си просеше елиминация, за да отстреляш някого. Интуицията ти обаче беше добра тогава и те поздравявам сега лично още веднъж, така че определено ще чета внимателно анализите ти. Но ако тръгнеш да даваш задна ще ми станеш основен заподозрян - казвам ти го още сега. Като цяло съм забелязал, че ако някой играе активно като гражданин и после се падне мафиот играе доста по-насрано. Казвал съм го преди и ще го кажа пак - да играеш гражданин е по-лесно, защото просто трябва да си искрен и да следваш интуцията си. Нямаш какво да криеш, защото върешно знаеш, че си чист. Олимпик е добър пример за силен гражданин, защото играе точно по този начин и би ми било много интересно да го видя като мафиот, но това е друга тема. Мисълта ми е, че може да анализирате неговата игра от сезон 2 и 3 знаеки, че е гражданин и ще разберете за какво говоря. Тези, които са мафиоти или се притесняват прекалено много да пишат, защото ги е страх да не се издадат или пишат някакви глупости, колкото да отбият номера и над това трябва да се наблегне най-вече, за да бъдат разкрити. За останалите ще пиша след малко да не стават пак огромни чаршафи. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 И аз мисля че трябва да изгоним някого днес и винаги съм го твърдял. За разлика от миналият сезон когато агитирах за Фарест, защото се е държа неадекватно в по предните сезони, този път няма да съдя за миналите представяния на играчите. Най-малко ще толерирам скатавките и троловете, ако има такива. Не разбрах нещо доводите на Химлер срещу Лууп. Ако бил мафиот добре за нас, ама ако бил от нашите нямало да ни е от полза. Защо да не ни е от полза? Всеки може да изиграе ключова роля за развитието на играта. Всеки потенциално може да има някаква специална роля. Струва ми се абсурдно да тръгваме срещу него от първия ден, при положение че е силен играч и не е направил нищо неадекватно. Quote Link to comment
Himler Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 2 hours ago, seekstah said: Точно за това мисля че говореше и БайКиро. Този т.нар. voting pattern някъде бях чел, че означава анализиране на това кой как е гласувал спрямо това елиминираният дали е мафиот или гражданин. Все пак за момента аз също не бързам с гласуването, защото само 10 човека са писали. Дано има раздвижване. Малко по правилата и извън играта - не мислите ли че денят трябва да е по-дълъг от нощта? Всъщност това го оставям за темата с предложения. Ontopic - @Himler как така стреля с номинация и някакви обвинения срещу Лууп? Игра с игра според мен не си прилича на 1во място, на 2ро през моя 1ви сезон(демек 2ри) точно така Химлера отпадна още първия ден! Разясни приятелю, обоснови се, аз лично не те разбирам! Мисълта ми е, че така или иначе първият ден е малко вероятно да уцелим мафиот, то поне да поемем рискът да изгоним евентуално някой много силен играч и така мафиотите евентуално ще бъдат бая отслабени Quote Link to comment
Socki Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Първото мнение на @Himler не го коментирах, защото го възприех като някаква провокация с цел извличане на реакция, което е напълно нормално като похват. Сега обаче започвам да си мисля, че говори сериозно и това ме притеснява, защото логиката е пробита от всякъде. "Дайте да махнем добър играч нищо, че най-вероятно ще е гражданин ама поне има там 20-25% шанс да е мафиот, така че давайте пък ако не е мафиот здраве да е". Отделно пише, че Лууп "едва ли ще е толкова силен като гражданин". На какво точно го базираш това? Според мен Лууп ще си играе неговата игра независимо каква му е ролята и точно затова написах, че ще ми е много трудно да го определя особено в началото. Аз ли не виждам нишката или предложената стратегия тук е доста слаба? Или пък е гениален мафиотски ход още с първото мнение да направи наглед абсурдно предложение стил пренти/фарест, с което да се филмират хора като мен, че "няма начин да е мафиот и да направи такова очевадно изказване"? Надявам се това да е някаква хитра гражданска стратегия, с която да стане някакъв разговор (получи ти се в такъв случай), защото ако просто стреляш на случаен принцип без никакъв замисъл значи е доста слабо изпълнение. @Dudley е един от играчите които направиха доста силно представяне в предния сезон, което сякаш остана на заден план и аз лично влязoх тук с нагласата да играя с него ако той ми даде тази възможност, но първото му мнение ме обърка яко. "Дори ще се въздържа и няма да гласувам за фарест още". Ок, тука направо си казваш, че си готов да гласуваш за играч, който даже не е писал още в темата на базата на предишните му представяния. Един вид той е "слаб" и няма място в играта, но айде от теб да мине няма да го правиш все още. След това отговаряш на байкиро с "не е добре да правим рандом номинация толкова рано", въпреки че преди броени минути си намекнал, че обмисляш точно това. И тук ми се губи нишката още от рано.. И според мен скатавки и тролове няма да има много този сезон заради този "shortlist" на водещия. @MJ23 да не се крие, защото няма да го оставя да ме изиграе втори път по същия начин. Същото важи и за @YoTheReal, който беше доста прикрит в коледното издание и спечели лесно. @Farest горкият е малко като Сантино Марела в Royal Rumble мачовете. Този път може да реши да не пише много активно с идеята да мине покрай капките и да оцелее поне първата фаза, но тази тактика няма да е печеливша също според мен. Надявам се да напише нещо смислено днес. По принцип в предишни сезони аз бях на мнението, че изгонването на човек в първата фаза е по-скоро грешно, но виждам логиката ви и най-вероятно ще се включа с номинация след няколко часа. Няма да чакам до последно и искам да видя още няколко коментари на вече пишещите и естествено поне някакво включване на останалите също. Quote Link to comment
Dudley Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Просто иронизирах с тоя коментар за фарест, понеже нали той винаги е нарочен. Quote Link to comment
NiaJax>2kantara Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Номинирам Himler. Абсолютен тролски първи пост ала пренти от Коледния сезон. Тогава тръгнах да защитавам пренти и сгреших, сега няма да играя така. Липса на каквито и да е логически мисли в аргументите му. Как реши, че ако е гражданин ще е слаб играч? Може би го направи, за да не си ти първия елиминиран, както се случи в един от предните сезони. Но за мен аргументите ти са много слаби и "издъхват" отвсякъде. Също не е чак толкова малък шансът да елиминираме мафиот още първия ден чисто статистически, защото ако мафиотите са 4-ма, то шансът ни е 25% да нацелим един от тях. Quote Link to comment
Recommended Posts