Jump to content

AEW Dynamite - 19 февруари 2020


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Atlanta, GA

Зала: State Farm Arena

Обявени мачове: Moxley vs. Cobb / Cody vs. Wardlow / Omega & Hangman vs. Lucha Bros / Tag Team Battle Royal

 

xLz5mVI.jpg

Link to comment

Очакванията ми са много големи тук. AEW са последователни като booking, а и мачовете им никак не са лоши.

Link to comment

Интересно ще е да се види WARDLOW на какво ниво е и по какъв начин ще загуби. Надявам се да са си написали домашното и да върнат позабравената тръпка на steel cage мачовете, при ле фед с тези рандом отварянки на вратички, тушове, предавания и прочее тотално се изгуби смисъла от гимика. Прескачаш и печелиш, нищо повече от това не искам. В този ред на мисли, финалният спот трябва да е нещо от сорта на бъмп, в който Cody влиза в ролята на космонафт и така хем печели, хем WARDLOW остава силен.

 

Cobb/Moxley от G1 миналото лято беше по-скоро meh, но аз лично се надявам да не е one-off и да го подпишат. С Brodie Lee, Lance Archer и Brian Cage ще се съберат солидна бройка тегави добичета, нали уж това се искаше от body м*рковете? :D

 

Сложил съм over 0.85 при Черепа. Не си правя илюзии за милион плюс, но всичко под това на фона на този кард ще е разочароващо.

Link to comment

Отново супер епизод! Може би дори най-добрия досега. Усеща се вече, че сме близо до кулминацията, като най-накрая се сблъскаха хора, които имат вражди още от съвсем първите епизоди - Сами-Дарби и Дъстин-Хейгър.

 

Батъл Роялът беше интересен, хареса ми, че по време на мача имаше промо на Дарк Ордър. Докато говореха как тайния им лидер ''The Exalted One'' е близо и наблюдава, показаха в публиката Рейвън, който гледаше боя, който стана до него. Да не би той да се окаже въпросния лидер? Raven's Flock v2? Интересното е, че коментаторите така и не казаха, че аватара ми е там. Все пак е легенда, няма как да пропуснат да го споменат, освен ако не е умишлено. Естествено, доста е вероятно да е просто тийз и истинския лидер да е Мат Харди. Иначе, бих се изкефил на някаква програма с Рейвън и Хавък.

 

Накрая изкараха единия Бъкс супермен. Забелязах, че още от началото изкарват единия брат доста по-силен от другия, а другия - по-атлетичен. Аз все още не мога да ги различа, кой е Мат, кой е Ник, като близнаци са ми. Единият не изглежда по-силен от другия. Но пък в крайна сметка стана готин финал, имаше напрежение и особено суперкика над Сами Гевара беше солидно мощен, напомни ми за една музика под брадичката на Майкълс над Шелтън Бенджамин. Очаквано, ще видим Йънг Бъкс срещу Омега и Пейдж, враждата се пече отдавна. Интересно е какво ще стане на турнира, дали ще има търн и от кого. Все още се надявам Хенгмен да остане фейс, определено е един от най-over кечистите в момента.

 

Моксли и Коб направиха стабилен силов мач, по-интересното беше след него, яко меле се получи. Дарби Алън е друг човек, който е супер over. Не очаквах чак такъв pop да извади, но видимо е една от най-големите звезди на компанията, макар че е ванила миджет. Хареса ми, че дадоха развитие на враждите Сами-Дарби и Дъстин-Хейгър, само се надявам на следващото шоу, което е последното преди турнира, окончателно да ги ошлайфат, като направят финални сегменти или поне покажат някакви промо пакети. Все пак враждите са long booking, още откакто започнаха епизодите, възможно е някои хора да не са ги следили от самото начало.

 

Мачът в клетка беше върха откъм разказване на история. Изкараха Уардлоу като машина, MJF като пълния мазняк, който се чуди какво да измисли за да победи неговия човек (дава му пръстена, опитва се да настрои Андерсън на негова страна, тръгна да се катери даже). А накрая Коуди отново показа колко много влага в идеята AEW, след белега на лицето и камшиците, сега яко кървя и направи ебати салтото, което ще се запомни. Реално, можеха да направят враждата без тези стипулации, но с тях определено я развиха до съвсем друго ниво и сега изглежда още по-лична, отколкото вече беше. Със сигурност е една от най-добрите вражди в кеча в последно време, като и двамата спечелиха много от нея. Интересно ми е кой ще победи, логично е да е Коуди, но пък може да са решили да пушват MJF още от сега, реално пича вече е готов за мейн ивента, макар че е само на 23. Може да има търн на Андерсън, тийзнаха го в този епизод.
 

Link to comment

Само и единствено респект за Коуди! Прави всичко по силите си, за да издигне тази компания! Той е един благороден, земен човек и изключително сърцат атлет. Винаги оставя душата си на ринга, независимо в какъв мач участва! ВЕЛИКО, СЕНЗАЦИОННО задно салто, което след време ще е един от знаменитите моменти на AEW!
 

 

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Най-после успях да го изгледам и аз... Страшно силен епизод на AEW! Все едно сме в Кечмания сезон, само че е по-готино :D Всичко върви правилно. Всичко освен жените ми е адски интересно. Изградиха образи, изградиха вражди! Евала AEW!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...