Jump to content

UFC Fight Night "Blachowicz vs. Anderson 2" - 15 февруари 2020

neshev

Recommended Posts

Ирония е какво се случва с кариерите на Мишел Перейра и Ландо Ваната. Двамата са сравнително идентични като позиция в ранглистите. Със сигурност не са някакви страхотни бойци, не са за големите мачове, но са корави типове и със сигурност всеки ще бере ядове с тях двамата. В същото време обаче вижте къде е единият, вижте къде е другият. Никой не го ебе за Ландо, освен ако не е много хардкор фен и не помни, че същия тоя пич даде стабилен отпор на хора като Тони Фъргюсън и Дейвид Теймур. Перейра от друга страна е в ко-мейн ивента и на практика в един от най-очакваните мачове извън големите сблъсъци. Истината е, че ММА-ят не е кеч, но същите неща си се котират и тук. Мишел бих го гледал навсякъде и по всяко време, а Ваната е просто един от многото корави типове в UFC и толкова.

Lando Vannata def.Yancy Medeiros - скучничък мач в който се доказа, че Ваната е сериозен боец и със сигурност ще е изпитание за всеки, който иска да се докаже в 155 паундовата дивизия. Ще ми е интересно да видя Ландо срещу някой от младите таланти.

Ray Borg def.Rogério Bontorin - много силен Рей Бьорг, жалко, че никой не го ебе за тая дивизия. UFC ги третират всичките тия момчета като някакво досадно задължение и изобщо не ги боли фара нито за промотиране на тия бойци, нито нищо.

Brok Weaver def.Kazula Vargas - Брок може и да е интересен с тия индиански пера и прочее (не го знам дали наистина е индианец или му е гимик) , но като боец не го виждам особено. Голям хайп му удариха, но мексиканчто го разнася като пръскачка из лозе. Жалко, че толкова тъпо свърши тоя мач след целия шум. Надявам се на реванш, но ако от UFC искат native amreican за звезда, май е по-добре да му подберат някой друг опонент, по-възможност по-улавичък.

Diego Sanchez def. Michel Pereira - най-емоционалната среща на вечерта. От това, което се видя, Диего Санчез беше твърде немощен за да се противопостави на Перейра. Бразилецът го мля по всичките осем ъгъла, къде го хвана, а на всичкото отгоре имаше време да си прави и клоунщините. Лично аз много, ама много искам да видя реванш. За мен това спокойно може да е мейн ивент на някой Fight Night или дори ко-мейнивент на PPV. Двамата трябва да ги оставят да направят сериозна вражда защото са интересни като образи. Иначе Перейра може само да мечтае за кариерата на Санчез, но към ден днешен е далеч по-силният боец.

Jan Błachowicz def. Corey Anderson - Блахович е 8-1 в последните си девет мача и си заслужи тайтълшота отвсякъде. Имаше една издънка с Тиаго Сантош, но иначе си взима мачовете и закономерно си е претендент номер едно в момента. За съжаление LHW отдавна вече не е толкова атрактивна категория и Джонката изглежда като голямата риба в малкото езеро. Аз лично бих предпочел реванш между Кокала и Рейес, но ми прави впечатление, че Джонката гледа да го пропусне тоя мач-реванш и бърза да насочи вниманието към поляка. 

Corey Anderson излезе прекалено пренавит. Явно му бръкна това, че Reyes го превари, а след мача им с Jones, всички ламтят за реванш, което принуди Corey да търси нокаута, с което да напомни за себе си. Това от своя страна помогна доста на поляка, който е най-силен в началото. Corey Anderson може само да съжалява, но с тази битка показа, че не е готов за титлата.

Diego избра лесния път. Нетипично за него, защото цялата му кариера е базирана на това, че се бие докрай и не се предава. Но вече е стар, а бонусът за победа не е малък. Може би си заслужи правото да спечели по такъв начин. Но в битката не показа нищо. Нито изглеждаше кондиционно добро, нито тактически, нито имаше уменията да е конкурентен. А не знам от къде го изкопа този треньор, който му говореше небивалици между рундовете.

И отдолу коментарът:- 

Bro this is produced like a flat Earth conspiracy video

:laugh:

Надявам се това да е някаква тъпа фен страница и да няма нищо официално в тоя акаунт. Ако Диего си мисли, че е имал добър мач, няма да е зле да смени спорта, защото явно ударите в главата са си казали думата. 

Неговият си е... :(

Видеото е култово отвсякъде, особено как брои някакви блокове, където му влизат чисти колена в ребрата. :lol:

Или как си мисли, че Conor наистина иска да се бие с него. :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...