Jump to content

Мафия 4 (Хайп тема, Записване и Правила)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представям ви хайп темата за Сезон 4 на "Мафия". В нея ще ви запозная с участниците с покани, както и ще можете да се запишете в сезона. Играта ще включва точно 16 играчи, като има 8 места на свободно записване. Първите 8, които се запишат, ще участват. Ако се запишат повече от 8 в рамките на няколко минути, ще изтегля жребий.

 

Първо ще отговоря на въпроса защо реших да избера този формат, при който предварително съм поканил 8 души за участие. Смятам, че така нещата ще бъдат много по-интересни, като съм поканил възможно най-атрактивните участници, оставили най-голяма следа в играта през изминалите сезони. Ето ги и тях:

 

1.Loop - Шампионът, който изигра перфектна мафиотска игра във втори сезон на "Мафия" се завръща. Дали ще успее и този път и в кой отбор ще го разпредели жребият, предстои да разберем. Рекорд до този момент 2-0.

 

2.baikiro - Човекът, който представи играта на BWC и зариби много от потребителите на BWC по нея. За съжаление при дебюта му, като играч в трети сезон, бе елиминиран твърде рано. Силно се надявам да се задържи повече дни в Сезон 4, за да видим какво всъщност представлява игратата му. Дали обаче останалите участници ще позволят това да се случи е друга тема. Рекорд до този момент 0-1.

 

3.neshev - Много интересна игра и при двете му участия в играта. Най-силното качество, което показа, бе умението, с което успяваше да накара останалите участници да го следват във вота.  Въпреки това рекордът му до този момент е 0-2. Обяви, че този път е надъхан да играе задължително за крайната пбоеда.

 

4.THE ENEMY - Един от най-атрактивните участници, оставил впечатления с адски лудата си игра и забавни промота в образ в сезоните. Рекорд до този момент 0-2.

 

5.Socki - Интересен участник, който играе много активно играта. Известен с неговите "чаршафи". В трети сезон хвърли много усилия за отбора си, но получи много сериозен блайндсайд. Сега е готов за реванш. Рекорд до този момент 0-2.

 

6.MJ23 - Още един интересен образ от изминалите сезони на Мафия. В Коледния сезон спечели играта с чиста победа. Рекорд до този момент 1-1.

 

7.YoTheReal - Също интересен играч и още един от чисто спечелилите играта в Коледния сезон. Една от най-основните причини да бъде поканен в този сезон е враждата му във форума с The Best. Просто нямаше как да не букна тези двама играчи в един сезон. Със сигурност ще е интересно за публиката. Дали враждата им ще се пренесе в играта, дали ще се паднат в един отбор или в различни. Жребият ще ни каже. Рекорд до този момент 1-1.

 

8.The Best - След дълго отсъствие от BWC, Асен се завръща точно за Сезон 4 на "Мафия". Прочетете горните изречения за YoTheReal. Враждата им е задължителна за Сезон 4. Друга причина, поради която The Best е поканен, е постоянното му самохвалство, че е най-добрият играч на Мафия, че винаги може да познае мафиотите и т.н и т.н. Четвърти сезон ще бъде добър тест за това дали можем да потвърдим думите му. Рекорд до този момент 2-1.


 

Quote

 

Сега малко повече за правилата и най-важните неща:

 

- Мафиотите, мирните граждани и тези с допълнителни роли ще бъдат изтеглени на случен принцип с рандум генератор.

 

- Всеки един участник ще получи лично съобщение от мен с ролята си в сезона, независимо дали има допълнителна такава или е само мафиот или обикновен гражданин.

 

- Ще има списък с около десетина роли, като някои от тях може да бъдат в сезона. Възможно е и да има една допълнителна роля, която няма да фигурира в списъка, като изненада. Нарочно избрах този вариант, за да удовлетворя всички различни стилове на игра. Уточнявам, че в играта няма танер. Списъкът ще бъде публикуван малко преди началото на сезона.

 

- Мирните граждани печелят, котато всички мафиоти са елиминирани от играта.

 

- Мафиотите печелят, когато броят им се изравни с този на гражданите.

 

- Мафиотите могат да си комуникират само през нощта. Елиминиран мафиот няма право повече да си комуникира с останалите живи мафиоти или да им дава съвети.

 

- Когато играч бъде елиминиран, ще бъде обявено единствено дали той е мафиот или мирен гражданин. Специалните роли ще бъдат разкрити след края на играта.

 

- Денят ще бъде 24-часов, като ще започва точно в 23.00 и ще свършва точно в 23.00. Това никога няма да се променя. Същото важи и за нощта. Тя също ще бъде 24-часова, ще започва в 23.00 и ще свършва в 23.00.

 

- Можете да си променяте гласуването до последния момент през деня по познатата схема. Променям си гласа от играч "X" на играч "Y".

 

- Нямате право да едитвате постовете си.

 

- Всички въпроси към мен по време на сезона, трябва да бъдат задавани на лично съобщение, а не в темата. Въпроси в темата, относно правила или някакви други неща, отправени към мен, ще ги приемам за стратегия и няма да отговарям на тях. Аз никога няма да се намесвам в играта. Ще бъда просто един безпристрастен рефер, който ще обявява резултатите и началото и края на дните и нощите.

 

- Нямате право да коментирате играта с други потребители по време на сезона или след като сте отпаднали (Става въпрос за всякакви видове чатове, включително чатбокса на форума и месинджъра на форума)

 

- Най-голямото нарушение, заради което мога да дисклалифицирам играч, е коментиране или играене на играта извън темата или в Chatboxa. Ще дам пример. Играч "X" написва в тема, различна от тази за сезона: "Ние мирните граждани сме загубени". Независимо дали е мирен гражданин или мафиот, това е грубо нарушение на првилата. Подобно нещо ще бъде наказвано с незабавна дисклалификация.

 

- Не разглеждайте чужди профили. Това реално няма как да го следя на 100%. Най-добрият съвет, който мога да дам на всички, е да се логват анонимно във форума. Има такава опция:

 

Logvane_anonimno_bwc.jpg


 

- Нека зазписването започне сега!

 

- Сезон 4 стартира на 20 февруари от 23.00 часа!

               

Link to comment

Записвам се.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Е оставете ме да поиграя и аз. Затва се записах сега, щото миналия път не играх. 

Link to comment
The Olimpic Hero

1.Loop

2.baikiro

3.neshev

4.THE ENEMY

5.Socki

6.MJ23

7.YoTheReal

8.The Best

9.Brutalnia

10.Dudley

11.Bobotsi

12.Chocho95

13.Velislav

14.Prince10

15.seekstah

16.Farest

___________________________________________________________________________________________________

NiaJax>2kantara е първа резерва, ако случайно се случи нещо с някой от записалите се играчи.

               

Link to comment

Аз лично ако бях от мафията бих елиминирал Байкиро още на първата вечер само за тролнята. :D

Link to comment
1 hour ago, hacky said:

Аз лично ако бях от мафията бих елиминирал Байкиро още на първата вечер само за тролнята. :D

 

 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
The Olimpic Hero

@NiaJax>2kantara, подготвяй се, защото ще играеш. Един участник се отказа и ти влизаш в сезона на негово място.

 

1.Loop

2.baikiro

3.neshev

4.THE ENEMY

5.Socki

6.MJ23

7.YoTheReal

8.The Best

9.Brutalnia  NiaJax>2kantara

10.Dudley

11.Bobotsi

12.Chocho95

13.Velislav

14.Prince10

15.seekstah

16.Farest

___________________________________________________________________________________________________

Himler е първа резерва, ако случайно се случи нещо с някой от записалите се играчи.

               

Link to comment
The Olimpic Hero

1.Loop

2.baikiro

3.neshev

4.THE ENEMY

5.Socki

6.MJ23

7.YoTheReal

8.The Best

9. NiaJax>2kantara

10.Dudley

11.Bobotsi

12.Chocho95

13.Himler

14.Prince10

15.seekstah

16.Farest

____________________________________________________________________________

 

Това е окончателният списък. Очаквайте ролите си утре до обяд.

               

Link to comment
The Olimpic Hero

Ролите на всички участници бяха изпратени. Играта стартира утре от 23.00 часа!

               

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...