Jump to content

Deontay Wilder vs Tyson Fury II - 22 февруари

Recommended Posts

Първият мач се получи много добре, сега очаквам същото и този път победа за Фюри.

• 2 weeks later...

Тия като почнат да говорят един през друг. :D

Събитието ще го дават по Ринг и ще започне в 04:00 сутринта. Главната битка предполагам ще е към 06:00 или малко по - късно. 

Винаги съм твърдял, че Fury ще доминира и в реванша, както го направи в първата битка, но не и този Fury, който видяхме на кантара.

Червени флагове навсякъде. Слухове за контузии, които самият Fury потвърди, незараснала аркада от последната му битка, прекалено тежък на кантара. По всичко изглежда, че Fury не е в топ форма и колкото ми се иска това да е блъф, по-скоро ми изглежда, че всичко си е ебало путката майчина по време на лагера и Fury идва да прибере мазния чек. 

Maчът ще бъде излъчен по ринг пряко от 4 сутринта. Очаквам култов коментар. 

След видяното в последните им мачове вече твърдо прогнозирам нокаут за Уайлдър и то по-рано от 10 рунд. Фюри освен кавал е баааси простият мангал явно. :(

brayan_lotusrenault

Fury е същия мангасар като Andy Ruiz, имаше възможност да стане велик боксьор и самият аз се зарадвах, когато прекъсна рейна на Кличко, но след това реши да се отдаде на курвите и наркотиците (и не е първия).
Ruiz и той, вместо да се готви за реванша и да покаже,че не е чудо за 1 ден реши да се тъпче, еми няма как да ги приема тея за респектиращи и сериозни боксьори, нито пък Fury ми е бил някога entertaining on the mic или пък на ринга.
Чета разни чобани из нета, че Wilder бил кръчмарски боец, пича излиза винаги надъхан и търси нокаута, какво по-хубаво за зрителите от интензивен бокс, а не балет "Лебедово Езеро" с клинчове и прегръдки.
Очаквам победа с KO за Wilder и съм убеден, че тоя мач Fury няма да стигне до 12тия рунд.

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

2 hours ago, neshev said:

Винаги съм твърдял, че Fury ще доминира и в реванша, както го направи в първата битка, но не и този Fury, който видяхме на кантара.

Червени флагове навсякъде. Слухове за контузии, които самият Fury потвърди, незараснала аркада от последната му битка, прекалено тежък на кантара. По всичко изглежда, че Fury не е в топ форма и колкото ми се иска това да е блъф, по-скоро ми изглежда, че всичко си е ебало путката майчина по време на лагера и Fury идва да прибере мазния чек. 

Фюри си е всеизвестен трол, като нищо всички тия слухове може да са блъф. Че цели по-голямо тегло го говори от доста отдавна, явно наистина търси по-голяма мощ и в някаква част от мача ще се опита да е по-агресивен и да откаже Уайлдър, което за нас зрителите е добро дошло. Иначе, да надиграваш Бионсе, не е голяма работа, Ортиз го направи два пъти, даже средняци като Уошингтън и Шпилка го правеха. Проблемът е, че както се видя и в първия бой с Фюри, какъвто и майстор в защитен план да си, за 12 рунда все ще направиш 1-2 грешки и като те нацели тоя, обикновено те приключва. Въпросът е, ще я покаже ли Фюри тая чудодейна брадичка от първия им двубой? Непредвидим изход от мача, но и аз бих дал леко предимство за Уайлдър.

Другият мач от тежка категория в картата също е любопитен - Чарлз Мартин срещу Джерълд Уошингтън. Двамата сами по себе си не са нещо особено, но са от един калибър и двубоят им също е непредвидим, а такива мачове в тежката са рядкост. Все пак, ако покаже лицето си от боя с Ковнацки, Мартин би трябвало да бие.

Фюри ще има ядове с тая аркада и ако пак се отвори така, този път няма да го пуснат да продължи,както с оня анонимник. 

Фюри е един от най-талантливите и криви боксьори на това поколение. Можеше да бъде номер едно с години. Би Кличко, със сигурност е сто пъти по-добър боксьор от Денотей Уайлдър (не, че е висока летва за прескачане) ... абе, спортист та дрънка е. За съжаление пичът е абсолютно леке и сам си провали живота. :unsure: И не стига всичко това, ами и втори шанс получи и ако наистина и сега се преебе самичък ... Не мога да ги разбера хора като него и като Анди Руиз - толкова да ти е дадено, такъв щур късмет да изкараш и накрая да го съсипеш от чист мързел и тъпотия. 

Денотей Уайлдър може и да не го бива като боксьор, ама пичът го уважавам - казва си, че си се бие заради болната си дъщеря и досега поне аз не съм виждал да се замесва в разни скандали - дрога, курви и всякакви такива неща. Като съм му гледал интервюта е много земен и нормален човек. Дори той си признава, че си му е дарба атлетизма и силата и не се прави на голямата работа. Има мощтна пестница - играе си бокс човека и толкова. 

Преди бях сериозно за Фюри, днес не съм толкова сигурен вече. 

1 hour ago, gboy said:

Фюри е един от най-талантливите и криви боксьори на това поколение. Можеше да бъде номер едно с години. Би Кличко, със сигурност е сто пъти по-добър боксьор от Денотей Уайлдър (не, че е висока летва за прескачане) ... абе, спортист та дрънка е. За съжаление пичът е абсолютно леке и сам си провали живота

Така е, профи боксьор с рекорд 42-0-1 е най-ниската възможна летва за прескачане. Добре че Майк Тайсън и Али не са в поколението на Фюри, че щеше да ги прати направо да берат краставици.:unsure:

И като заговорихме за Майк, няма боксьор който да се е саботирал толкова много сам, но постигна откачени неща, особено за едно момче от гетото, което е било обкръжено от мошеници и използвачи от най-ранна възраст, а и е имало леджит проблеми с психиката.

Всички сме фенове и обичаме да идолизираме любимците си, търсейки оправдания за провалите им и преекспониращи постиженията им, коетоможе би е ок. Но обективно, Уайлдър е доста подценяван като боксьор, дори да съм съгласен, че Фюри също е изключително способен и талантлив. Никой не е нокаутирал Уайлдър, а ударът му може да те прати извън ринга, особено ако си влезе на място. Глупостите които се говорят по негов адрес обаче изглеждат покъртителни.:D

Истината е, че и двамата са страхотни атлети и бъдещи легенди на бокса. За мен правилната нагласа тук е просто да се настроим за една от най-интересните битки, които днешния бокс е способен да ни предостави и да се насладим.

3 minutes ago, THE ENEMY said:

За мен правилната нагласа тук е просто да се настроим за една от най-интересните битки, които днешния бокс е способен да ни предостави и да се насладим.

Искаш да кажеш да се надяваме да стане истински спортен празник за града и всичко да се реши на зеления белия килим?

10 minutes ago, YoTheReal said:

Искаш да кажеш да се надяваме да стане истински спортен празник за града и всичко да се реши на зеления белия килим?

Да, заядливо, малко чаве.

19 minutes ago, THE ENEMY said:

Всички сме фенове и обичаме да идолизираме любимците си, търсейки оправдания за провалите им и преекспониращи постиженията им, коетоможе би е ок.

Не разбрах много какво се опитваш да кажеш, но аз не съм някакъв фен на Фюри. 

А Уайлъдр не е "подценяван", просто многократно е доказвал, че няма добра техника. Миналия мач дядо Ортиз го доказа отново, като му изнесе лекция как се играе тоя спорт. ;)

5 minutes ago, gboy said:

Не разбрах много какво се опитваш да кажеш, но аз не съм някакъв фен на Фюри. 

А Уайлъдр не е "подценяван", просто многократно е доказвал, че няма добра техника. Миналия мач дядо Ортиз го доказа отново, като му изнесе лекция как се играе тоя спорт. ;)

Не споря за това, че Фюри е комплексно по завършен боксьор, но мисълта ми беше по-скоро, че това което на Уайлдър му куца като техника, той го компенсира с други неща. Ок, може и аз да не съм те разбрал добре, но е факт, че подобно мнение наистина е широко разпространено, че Деонтей едва ли не е някакъв случаен тип със силен нокаут, който почти на късмет се е добрал до сегашния си статут на голяма звезда.:D

Никой не твърди, че Денотей е случаен тип, просто е факт, че като техника отстъпва на останалите момчета, които се състезават на това ниво. Никога досега не съм го виждал да блести с нещо друго, освен с атлетичност. А че Фюри е много по-добър като боксьор се видя и в първия мач. И като техника, и като геймплан, и изобщо във всяко едно отношение циганинът си беше класа отгоре. Дори след нокдауна (вторият) се видя, че Уайлдър няма аргументи, за да го контролира.  

Не знам доколко гледаш бокс, но ако си гледал предишния мач на Уайлдър, много добре помниш, че Ортиз му взимаше рунд след рунд и водеше в листите на съдиите. Дори ударът при нокаута всъщност не беше особено точен или нещо такова - просто беше толкова безумно силен, че Ортиз се срина. 

Ако Фюри не беше такъв човек и не се беше отдал на живот и циркаджийство, за мен беше огромен фаворит в реванша. Сега не съм толкова сигурен вече. 

1 hour ago, THE ENEMY said:

като заговорихме за Майк, няма боксьор който да се е саботирал толкова много сам, но постигна откачени неща

Има немалко мнения, че славата надвишава реалните му качества и постижения. Има се предвид нивото на опозицията му, че не е пък побеждавал кой знае кой, освен застарелия Лари Холмс. Не съм запознат с нивото на дивизията тогава, не мога да кажа доколко са справедливи тези мнения.

Уайлдър се и понаучи през годините. Доста опитен е вече и хитър. Да отстъпваш технически на Фюри и Ортиз не значи, че си пълен леш и имаш само един удар. Това не е аматьорски бокс в крайна сметка.

Не разбирам какъв е този хейт по Фюри в тази тема. Защо се реши, че непременно се е отдал на живот и излиза да отбие номера? Той и баща му от месеци твърдят, че ще гонят по-голямо тегло. Ако падне, ще си падне щото Уайлдър го е трупясал, все едно това е възможно само ако Фюри е несериозен.

3 minutes ago, VSB said:

Не разбирам какъв е този хейт по Фюри в тази тема. Защо се реши, че непременно се е отдал на живот и излиза да отбие номера? Той и баща му от месеци твърдят, че ще гонят по-голямо тегло. Ако падне, ще си падне щото Уайлдър го е трупясал, все едно това е възможно само ако Фюри е несериозен.

Защото няма никаква логика в това.

Гледайки първия мач, няма човек, който да е на мнение, че Fury загуби, защото е прекалено лек. Да не говорим, че Fury, през цялата си кариера, има проблеми с килограмите. Абсурдно е треньорът му, който е наясно с това, да иска сега да качва килограми, след като оптимално е под 260 паунда. Всичко се прави за да се замаже положението. Видяхме как това проработи за Ruiz. Безумно ми изглежда. Кантарът не лъже. Ако Fury бие, това ще е напук формата му, а не резултат от нея.

Иначе тук не говорим за главозамайване, както беше при Ruiz. Тук говорим за човек, който документирано, има психически проблеми. 

Wilder притежава сила, която малко хора притежават. Боксът не е само техника, особени при тежките. Пичът си използва даденостите и затова жъне огромен успех. На другата крайност е един Stefan Struve, който за цяла кариера не се научи да използва височината си. Честно казано, Wilder е леко подценен в техническо отношение. Виждам израстване в него последните битки. Бие се по-умно и тактически. 

Ами уж искал повече мощ, щял да гони нокаут. Мислех, че това е поредната му тролня, но току виж наистина пребие Бионсе.😄

Все пак не говорим за дребния Руиз, който с тия кила става кръгъл. Фюри е доста голям човек и тези килограми не са толкова неестествени за него.

1574635843_Screenshot_20200222-1928142.thumb.png.fcbda1e2b6d44732e8501d6b49dd1e44.png

Това е моята прогноза за мапа и като цяло стискам палци на негъра, че ме радва повече на ринга.

А истина ли е, че е подписан договор и за трети мач, без значение от изхода на този? 

Ще направят шоуто двамата, въпреки цирковете е видно, че се уважават. Някакси е готино, че са пълната противоположност един на друг. Всеки притежава това, което се смята, че много липсва на другия. Представете си боксьор с тези размери, подвижен и техничен като Фюри и със зверска сила като Уайлдър.. мазало :D.

Имам обаче съмнения, че при тежка загуба с нокаут, Фюри повече няма да се боксира и ще се отдаде на WWE, снимане на филми, реклами и т. н. Просто се надявам повече да не се връща към пиенето и дрогата, защото това ще му е краят. 

Уж имали уговорка за трети мач, но предполагам зависи от развитието на този. При категорична победа за някой не вярвам да има трети.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...