Jump to content

AEW Dynamite - 5 февруари 2020

nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Huntsville, AL

Зала: Von Braun Center

Обявени мачове: Moxley vs. Ortiz / Omega, Hangman & Young Bucks vs. Lucha Bros, Butcher & Blade / Baker vs. Sakazaki

CHUa2NX.jpg

Само на моя релийз ли имаше 12331231 реклами по време на мачовете или тези не мога да смогнат да плащат заплати?

Добре изиграха сегмента с Cody и MJF. Ебем ти и хийла, тоя ме кара да искам да го прасна през монитора, страшно добър!

Покрай Hangman Page остава интересно, лека полека страстите се засилват и там. Мадамите са ми все така безлични.

Ако програмата на Mox беше с някой различен от Jericho, най-вероятно интересът нямаше да го има вече. Хубаво е, че опитват да вкарват елементи, които да я изкарат от обичайното "аз съм сам, вие сте много, ама ще ви скачам да ви бия"

Иначе рекламите бяха повече като че ли, да...

MJF е баси и готиния тип, щеше да е култ през Attitude ерата! :D Дано след като бие Cody да вземе титлата от Moxley  в lights out мач! :D Просто MJF като хийл може да докарва най-стабилния heat, просто е перфектен за освиркване. Лично според мен може да бъде и добър фейс, в началото бая pop-ваха, когато се появяваше на страната на Cody.

Иначе шоуто беше добро, но историята между Jericho и Mox май взе да става супер откачена..? :D Тия ще си избодат очите, това наистина не знам дали е за прайм тайм или за CZW... Сега Santana като каза "око за око" означава ли, че ще прецака и другото око на Mox? Надявам се Jericho за сега да защити с измама, но в следващ момент Moxley заслужава титлата. Изобщо не са ми скучни, просто нямам търпение да разбера до каква лудница ще стигнат. По-често трябва да има сблъсъци между топ 4ката Moxley-Jericho-Cody-Omega. Трябва им още 1 стабилен фейс извън The Elite и Moxley - може би singles run на Scorpio Sky/Jungleboy или договор с Brodie Lee. Хийловете midcard/uppermidcard са бая - MJF, PAC, Hager, Spears, Sabian, докато топ фейсове освен Darby и Dustin(който няма никаква история) други не виждам. Общо взето имат бая работа за вършене(женската дивизия наистина е "трагедия"), но шоутата са гледаеми. Честно казано не съм скипвал, но и много моменти не ми направиха чак такова впечатление. Примерно сегментът с Бъксовете, Каубоя и халбата с бира беше готин, но бързо забравящ се. ;) Шоуто 8/10 според мен.

jlny.gif

Откакто започна годината, май не съм коментирал епизоди. Общо взето добри шоута правят, бавно, но праволинейно се развиват враждите. Историята между Джерико и Моксли е проста, но ефикасна. Има достатъчно екшън - крадене на кола, вадене на очи, Моксли сам срещу всички. Определено той е една от най-големите звезди в кеча в момента. Всички от кръга на Джерико също впечатляват. Голям израстък има при Гевара, който без стейбъла нямаше да изпъкне толкова.

Иначе тазседмичния епизод беше доста брутален, буквално. Бой с колан, изкъртен зъб, бодене на око. Харесва ми как се развива враждата между Коуди и MJF. Стипулациите доста помагат за това. MJF става все по-противен и хайпа за мача става все по-голям. Очаквам и мача в клетка между Уардлоу и Коуди.

Голямо развитие има при Брит Бейкър. Най-накрая нещо интересно при жените! Супер се накефих на промотата й миналите седмици, този сегмент беше доста брутален, особено при положение, че е зъболекар. Да й дават титлата на Revolution.

Но най-голямото развитие, откакто започнаха седмичните шоута, има Адам Пейдж! Тоя маняк, както ми беше безличен през Double or Nothing-All Out периода (не съм гледал нищо с него от други федерации) , в момента е може би любимия ми кечист. Първо, че е full package, второ, че неговия catchfraze - ''Cowboy Shit'' стана доста полулярен след публиката и трето - най-важното - факта, че е пропаднало пиянде и все пие постоянно и с публиката, го прави доста релевантен с аудиторията. Накратко, дадоха му персоналити, което той изпълнява на най-висока степен. Сценария, че отбягва другите от Елита също е доста добър, ясно е, че на Revolution ще имат мач срещу Бъксовете. Интересно е какво ще стане, може да има суърв и Бъковете и Омега да търнат хийл, а не той, както се очаква. Реално, той в момента няма нужда да става хийл, абсолютен фейс е.

Допада ми и мидкард враждата между Сейбиън и Джанела. Само можеше още повече да натиснат, но то и не е късно. Винаги съм бил марк на вражди, свързани с любов, когато изглеждат истински. Например историята с Русев и Лана изглежда доста фалшива, най-вече защото знаем, че всичко е сценарий и те са си заедно. А в случая, Джанела и Пенелопе наистина са били двойка преди и сега тя наистина е във връзка със Сейбиън. Тоест, получава се риалити момент. Задаваме си въпроса тия пичове наистина ли се мразят. За мен това трябва да е кеча - риалити шоу, където кечистите са 24/7 в образ. До голяма степен затова съм фен на тази вражда, на MJF и на AEW като цяло, защото този риалити елемент го има почти винаги, с малки изключения, които се надявам да изчистят.

Penelope Ford е мега яката путарана. Едно време такива бяха с алфа мъжкарите от heavyweight дивизията, а сега ходят с някакви дребни путки. На тоя педал Kip Sabian, ако му плясна един шамар, ще се разциври като мома. Сега не ми казвайте, че тоя жалкар си играе добре ролята, щом го хейтя. Тая 50-килограмова вагина, даже нямаше сили да вдигне момичето и да я изнесе на ръце след края на мача, както може би щеше да стане преди 20-30 години.

ec888d6df9a2526ea6b120627c259f60.jpg

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Е то е ясен вкуса й, щом преди е ходила с Джоуи Джанела. Май и ние имаме шанс?

А и има ли алфа мъжкари или heavyweight дивизия в AEW :D Тези, които са в мейн ивента са женени, освен Кени Омега, който го дърви само на японки.

30 minutes ago, Chocho95 said:

А и има ли алфа мъжкари или heavyweight дивизия в AEW :D

Да, точно. Само Wardlow, ама едва ли ще пожъне някакъв успех, все пак не може да скача наляво-надясно. Дано уредят Cage та поне да имат някой друг респектиращо изглеждащ кечист. Крайно време е и да видим Eli Drake в голяма компания, за да им покаже какъв трябва да е един main eventer. Ох, само при мисълта за негов tag team с Jericho или да бъде част от Inner Circle и се осрах до кръста от кеф, ама няма да стане.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Че тя коя женка не обича да я шляпат гадняри? :D Иначе да се върнем на темата AEW пак бие с бая разлика NXT. ;) 

jlny.gif

Поредното много приятно шоу. Не беше тоя път нещо WOW, но забавно за гледане. Коуди си е перфектен old school face и засега всичко с него и MJF работи перфектно. Един кървав гимик мач за финал на враждата би бил страхотен. 

Другото, което си струва да се отбележи, е Хангман Пейдж, който стана много интересен образ. Чакам му търна и да се обърне срещу Елитът, ще е епично.

------------

П.С. Какви хора сте да не ви кефи зъболекарката, бе :ph34r:

6 hours ago, gboy said:

Другото, което си струва да се отбележи, е Хангман Пейдж, който стана много интересен образ. Чакам му търна и да се обърне срещу Елитът, ще е епично.

Пейдж мен ме кефи супер много, реално стоя и чакам с нетърпение да търне срещу тях, загатват за него от доста епизоди вече и съвсем скоро ще станем свидетели на това. Това ме радва, защото янг бъгз винаги са ми били противни и когато се обърне напълно срещу тях ще ликувам.

Shawn_Michaels

Phil ти жив ли си :) , радва се да те видя тук, иначе добро шоуто Джерико е човека тая седмица изкъртиха и стабилно promote-наха Jon Moxley

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...