nWoHulkster Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Място: Cleveland, OH Зала: Wolstein Center Обявени мачове: Cody vs. Sabian / Jericho, Santana & Ortiz vs. Allin & Private Party / Butcher & Blade vs. Young Bucks Link to comment
gboy Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 AEW продължават да правят страхотно шоу, което се гледа много леко и не се усеща как минава времето . За пореден път се уверявам, че кечът не е rocket science и просто трябва да си следиш историите и персонажите, нищо повече, за да пишеш добро шоу. Абсолютно всички в ростъра изглеждат интересни и правят адекватни неща на образите си. Mox си е психар и си го играе перфектно това. Не го ебе дали ще скочи на пет или на петдесет, фейс или туийнър все си е изтрещялка. Враждата му с the inner circle върви перфектно без да е нещо сложно и без да се смучат от пръстите разни неща. Очаквам по някое време Елита да застанат зад него в някаква форма и се надявам да го измислят добре. Джерико продължава да е уникален в ролята си на лидер на тоя хийл стейбъл. Издигна ги всичките за отрицателно време. А издигна и Дарби Алън на бърза ръка. Както никой не го знаеше допреди няколко месеца, така сега е любимец на всички. Копелето има харизма и макар да не мога да си го представя МЕ един ден, то със сигурност има потенциал за много любим на публиката upper-mid-carder. За мен най-голямата сила на шоуто е точно мидкард образите. SCU, The Butcher & The Blade (и Бънито ) , The Dark order - точно ей тия хора правят шоуто леко за гледане. Ясно е, че никой не е там заради тях, но реално те са пълнежът, с който се уплътнява времето. И когато те са добри, тогава и шоуто става читаво, а МЕ-търите идват като естествена ескалация, а не като спасители от скуката. Hangman Page - най-накрая му намериха образа на това хлапе Хийл търнът се пече. И може да не е изненада, но ще е логичен и интересен, което е сто пъти по-важно. Имат нужда AEW от няколко по-разпознаваеми имена, за да се качат на следващото ниво. Не от мейнивентъри, но от читави upper-mid-card попълнения, които широката аудитория да познава. Не ми изглежда случайно, че Винс точно сега се реши да подпише с Рей Мистерио и Морисън, защото и двамата изглеждаха като потенциални попълнения на AEW и със сигурност щяха да са много полезни. Да не говорим, че и със CM Punk внезапно заровиха томахавката. То на свободния пазар не остана почти никой - евентуално ветерани като RVD, Райбек и разни такива, но те са доста рисковани попълнения. Все пак вярвам, че ако продължават така, ще имат бъдеще. Милиардерското синче изглеждаше като да иска скъпа играчка в началото, но засега не прави глупости, не се изхвърля и не троши пари за няма нищо. Бавен, но адекватен старт е най-доброто нещо, което можеше да се случи на AEW. Щеше да е грешка да се хвърлят да гонят звезди и прочее с разни абсурдно големи заплати. Засега шоуто е преди всичко ориентирано към хардкор феновете на кеча, а по-нататък има потенциал да расте лека по лека. Link to comment
Guest Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 За пореден път се доказва, че за да направят добро шоу не им трябват стакнати кардове всяка седмица. Може би най-доброто такова за 2020, promo heavy точно по вкусът на спортс ентъртеймънт людата. Hold my beer спота с Adam Page беше право в десетката. Започвам да си мисля, че няма нужда от това да го търнват като един евентуален swerve с YB не би било лошо като идея. Винаги са работили по-добре като хийлове, а и има логика зад подобно нещо, докато каубоя с всяка изминала седмица продължава да се утвърждава като един от любимите ми персонажи в кеча. Притеснения за бъдещето няма, след време и за него, и за MJF ще се наддават луди кинти Като стана въпрос за пари, ако има някой за който наистина си заслужава да се развърже кесията, то това е Tessa Blanchard. Женската дивизия продължава да ми се вижда piss break и основен минус на всяко шоу. Рart-time шампион, криндж фестове на Brandi, супер зелена Britt Baker, супер потресаващо ужасна Nyla Rose... Нямам проблеми с Riho/Baker на Revolution, но определено не съм фен. Link to comment
seekstah Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Много готино шоу, за пръв път от доста време насам седнах да изгледам цяло кеч шоу без скип и съм адски доволен! Началният сегмент между MOX и хората на Jericho беше страхотен! Просто тия 2мата са може би най-over хората в днешната ера извън Brock Lesnar! Общо взето нищо специално не направиха, но пък "разказаха" набързо как Jericho използва антуражът си, докато Mox е сам и пръсва без проблеми! Джерико кефи как обяснява, че вината за окото на Моксли си е негова вече няколко шоута, страшен наглец. Месаря и Бръснача + Бънито са много готини, направиха може би перфектен мач с Бъксовете! Отделно сегмента в месарницата с MJF беше готин дори и без думи. Дано другата седмица да победят Елита, макар и с някаква намеса или измама, просто заслужават! Намесата на Кени и Каубоя беше готина, аз лично предпочитам всичките от Елита към този момент да бъдат фейсове, просто са over с публиката и самите им движения са енергични и face-ски! Общо взето ако някой от The Elite ще търнва heel това трябва да е някое от топ лицата Cody или Omega! Женския мач признавам леко го скипнах, просто траверса не ме кефи в женската дивизия... Аз съм феминист! Черната мамба има готин theme и нищо повече за съжаление... Изобщо не й ходи на Aerial Monroe да е фейс. Cody vs. Kip беше много готин мач! Радвам се, че Kip го пушват лекичко, особено откакто е с Penelope, а и има готин theme! Относно мацката тя е УНИКАЛНА, искам й обувката! Беше готино как Arn Anderson го преебаха, а той беше бесен. Адски забавна намеса след това имаше на Janela, който е готин точно в подобен образ - смешен жалкар, който не го бърка да яде много бой. Cody също спечели правилно след 3 финишъра един след друг - адски логично! Така хем Sabian изглеждаше добър, хем нямаше Kickout след Crossrhodes! Добър мач, но очаквах някаква намеса на MJF/Wardlow. Britt Baker, не знам какво не й харесват, не ви ли стига, че е яка путка! Общо взето женската дивизия навсякъде е пълна с разни тлъсти и трътлести женки, а Брит е уникална мацоранка... Не знам може би аз гледам женските заради сексапила. Тъпички промота прави с коментаторите, но все пак събира бая heat, макар и заради скуката. Дано да я видим и на ринга малко по-зла и legitimate! Отново готин сегмент c The Elite, общо взето те и SCU нямат слаби сегменти или мачове. Стандартен мач между Хибридите и бившите шампиони с очакван завършек! Evans и Angelico са готин goof team, дано продължават с появите си в шоутата. Dark Order звучат бая добре, но изглеждат доста жалки... Дано да видим нови имена там! PAC с бая готино записано промо, дано по-скоро да получи нови мачове срещу топ звездите Omega, Moxley и дори Jericho! Пичът е легитимен урод, който си личи че би ми счупил ченето на улицата ако се сдрачим... 😎 И стигаме до Main event-a! Общо взето готин мач се получи, яко беше, че Джерико завърши мача. Готин беше и боя, който изядоха фейсовете след мача. На мен лично Darby Allin не ми прави кой знае какво впечатление, пича си е filler отвсякъде! Ако един ден направят нещо катo X дивизията в TNA може и да изпъкне, но не е топ име в компанията. Private Party са бая готини за сега, ако някой tag team ще търнва това трябва да са те! Самият им гимик е такъв, а й ще привлекат още погледи към себе си. Santana/Ortiz са страшно добър отбор!!! И тук сега да отбележа - откриването и завършека на шоута бяха перфектни! 2те топ имена на компанията, 2мата които спорят за титлата откриват и закриват шоуто, все едно гледам Attitude era-та отново! 9/10 давам на шоуто според личните ми предпочитания и 9.5/10 спрямо останалия кеч, който можем да гледаме! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.