Jump to content

Какво следва за McGregor?


Jack Bauer

Recommended Posts

След триумфалното завръщане на Конър в Октагона, отвсякъде се задава въпроса кой ще е следващият му опонент. Сред споменатите имена има няколко интересни възможности:

 

Jorge Masvidal - Звездата на спорта за 2019, мач между тези двамата ще е огромна атракация, ако говорим чисто финансово, изключително популярни и двамата, страхотни бойци. Все пак аз мисля, че сега е по-скоро моментът на Масвидал да се бие за титлата при 170. Усман, за която също се говореше по едно време да се бие с Конър, също има нужда от опонент, а и за финал - кой ако не Масвидал? На Конър още не му е момента да се бие за тази титла. 

 

Boxing - Floyd/Pacquiao

Това би било интересно, проблемът е, че вече сме гледали мач с Флойд, поне на мен не ми се гледа отново. Нито пък ми се гледа мач с Pacquiao. При всички положения, не мисля че ще е тази година, а и не искам. Тази година трябва да е за Конър да се завърне на върха на спорта. А и това завръщане на Флойд ми е малко съмнително все още.

 

Победителят от Тони-Хабиб

Сигурен съм, че почти всеки би избрал да изчака. Блокбъстър мач, реванш(Ако Хабиб спечели). Проблем - това означава неактивност за Конър за поне 6 месеца от сега. Конър каза че ще се бие преди лятото, така че се съмнявам да поеме по този път. Ако не друго, мисля че Конър поне е man of his word.

 

Nate Diaz - Може би най-логичният вариант от всички- Нека се изяснят картинките в двете дивизии. Междувременно Конър може да отметне този мач, който би му донесъл може би най-голямо финансова печалба от всичко, което може да направи в ММА. Истинска трилогия между двама истински бойци. Не е номер едно избора ми, но ще гледам този мач с удоволствие.

 

Justin Gaethje Това е нещото което аз най-много бих искал да видя. Гейджи е истинският №1 претендент, всичко го знаят, но когато Конър се намеси, нещата лесно се нагласят в негова полза. И тъй като всички знаем, че мача за титлата като нищо може пак да се провали – бих искал да видя Конър-Джъстин като КО МЕ. Естествено в 155 дивизията. Ако стане така, че един от МЕ отпадне, Конър може като нищо да се вреди и в МЕ. Ако пък не- има възможността да победи Джъстин и да се затвърди като следващия претендент за титлата.

 

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
ShiningWizard

Надявам се да се бие с/у Гейджи, но като знам Дейна и неговата жажда за пари със сигурност ще се бие с/у Хабиб или Тонката.

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment

Dana каза в прав текст, че искат Khabib срещу Conor. Това в момента е най-големият мач, който могат да направят на световно ниво, защото един подобен мач като нищо ще направи 2 милиона продажби в Америка и още толкова по света, докато останалите битки на Conor нямат чак такъв досег.

Съмнявам се, че Conor ще търси друга битка в 155. Вижда се, че му допада 170 и най-вече това, че няма нужда да сваля килограми. Ако ще се бие с Gaethje, това ще стане в 170, но по-примамлива битка ми се струва трилогията с Nate, макар че Nate е труден за преговори, а се съмнявам UFC да го чакат този път. 

Link to comment

Конър - Кхабиб е мачът ;) Мине ли срещата с Тони Фъргюсън, ще се засяда на тежка маса. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...