Jump to content

UFC Fight Night "Blaydes vs. dos Anjos" - 25 януари 2020


BORKO_10

Recommended Posts

Тази седмица UFC продължават със втори евент за годината. Много интересен мач между Junior dos Santos и Curtis Blaydes. Не мога да се наема с прогноза. И двамата имат по една загуба в последните години и тя е от Нгану. JDS изглеждаше съвсем различен боец в последно време, но последния нокаут със сигурност му се е отразил. Блейдс е един от най-перспективните бойци в тежка категория и очаквам да доминира в този мач. Прогноза: Bladyes by decision. 

 

Очаквам и силно завръщане на Dos Anjos след загубата от Edwards. RDS винаги ми е бил един от фаворитите в УФЦ. Завършен боец от всякъде, но все нещо не му достига за да се задържи на върха. Точно когато набере скорост се намира някой, който да го победи. Chiesa беше впечатляващ в мачът с Карлос Кондит и Диего Санчес, но тук според мен ще загуби. 

 

UFC много слабо рекламират този евент, но това според мен е защото са head to head с дебюта на Cyborg в Belllator. Очаквам доминантна победа за Киборга. 

 

 

Link to comment

Това беше за JDS. Още от трилогията с Velasquez не беше същия, но имаше проблеми само срещу елита. Сега вече стане лесна плячка и за новото поколение, като пенсията не би трябвало да е далече. Пък алтернативата е като Overeem и Arlovski, да отнесе още няколко нокаута и да си тъпче около десетката. За Blaydes остава трета битка с Ngannou и да излъчат следващия претендент.

RDA е много дребен за WW. Единствената му качествена победа там е срещу Lawler, който вече залязва. Colby и Usman начертаха плана как да бъде победен. Яко преса отначало и търсене на клинчове. Chiesa изглеждаше огромен до него.

Link to comment

Той приключи още след битките с Веласкес. Така и не успя да намери правилният път към големите мачове и титли.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Блейдс - Нгану 3 и да излъчват претендента. Кормие и Стипе през това време да правят и те трети мач и толкова. Макар че не разбирам Кормие какво иска, нали щеше да се отказва. Най-много да оваканти титлата, но си го е заслужил тоя мач в крайна сметка.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...