Jump to content

NWA Hard Times - 24 януари 2020

neshev

Recommended Posts

Доста добре изглежда карда, с удоволствие ще гледам някои от мачовете. Джеймс Сторм например ще се радвам да го видя отново на ринг, че за последно съм го гледал в TNA преди сто години. 

Арън Стивънс ли е сега Деймиън Сандоу? То какво стана с тоз човек? 

1 hour ago, gboy said:

Доста добре изглежда карда, с удоволствие ще гледам някои от мачовете. Джеймс Сторм например ще се радвам да го видя отново на ринг, че за последно съм го гледал в TNA преди сто години. 

Арън Стивънс ли е сега Деймиън Сандоу? То какво стана с тоз човек? 

След Кеча отиде в ТНА. Под името Аарън Рекс (ако не се лъжа). Дръпна едно промо при дебюта си. Беше облечен в червеникава по-скоро цвят бордо риза и с набола брада. Ама май кариерата му е ударила ръчната там. То цялото ТНА като цяло е ударило ръчната и кой от къде е. Явно сега е при тези новите. Като качество ме съмнява мачът на Ааърн и Стайнър, но си признавам, че буди интерес в мен. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Излизането/entrance-а на Кенеди, като в WWE/TNA ли е? или това ще му е първата поява.

Иначе тука има няколко имена, които бях напълно забравил, като Мърдок и Сандал.

3 hours ago, Hachiko said:

Излизането/entrance-а на Кенеди, като в WWE/TNA ли е? или това ще му е първата поява.

Не. Нямат кинти явно (все още). Поне на седмичните шоута, никой не се появява с песен, това го правят само на PPV-та. На предишното не излезе с класическия си ентранс.

33 minutes ago, LONE WOLF said:

Каква е тая клошарска федерация толко па да нямат пари за по една песен поне за всеки без титантрон и ентранс като WWE :D

NWA продуцират студийно шоу, препратка към тези от 80-е, тъй че стилистката е търсен ефект, а не просто, че искат да пестят пари от това.

1 hour ago, LONE WOLF said:

Каква е тая клошарска федерация толко па да нямат пари за по една песен поне за всеки без титантрон и ентранс като WWE :D

поне кечистите им не изглеждат като джобъри,както в nXt и AEW

2 hours ago, neshev said:

NWA продуцират студийно шоу, препратка към тези от 80-е, тъй че стилистката е търсен ефект, а не просто, че искат да пестят пари от това.

Това е така. Но друга възможна причина поради която песни има само на PPV-тата е, че на практика тези турнири се провеждат в същото студио където и седмичните шоута и единствената съществена разлика която може да ти подскаже, че гледаш нещо важно (извън силния кард) е ентранс музиката на кечистите.

Ако някога успеят да си увеличат аудиторията и да започнат да правят истински кинти, вероятно ще намерят начин да правят по-готина 80s презентация, дори без да е нужно да са се лишават от луксовете на модерните големи кеч шоута. Но за момента това е положението. Фактите са, че пичовете дори нямат TV договор за жалост, а от YouTube надали правят големи кинти, колкото и да се говори как бъдещето е в интернет. Ако все пак са решили да разчитат на нета, за NWA в този случай, би било най-успешно да сключат договор с някоя от големите стрийминг платформи, но при Lucha Underground видяхме, че това само по себе си не е достатъчно. Трябва също така да се рекламираш доста добре, за да имат шоутата голяма гледаемост и когато се подновява подобен договор, цифрата да е по-голяма.

Хубаво говорим за Kennedy, но го извадиха от PPV-то в последния момент, тъй че първата ми мисъл е, че може да се завърне в WWE. 

А пък Sandow не успя да се наложи след WWE, защото беше посредствен кечист с точния gimmick. За всеки Cody има по 3-4 Sandow-ци, които тънят в забвение след WWE. 

Eli Drake го забиха в tag дивизията, защото самите те са наясно, че ако има друг световен шампион, то това трябва да е той. Естествено, явно не са готови още да сложат край на царуването на Aldis, който си е солиден шампион и нямам оплаквания към него и заради това сега Дрейк ще се занимава с други тилти. Въпросът е дали докато бавят Eli, някоя от големите компании няма да го отмъкне и дали пък причината да го бавят не е точно, че се опасяват от такова нещо?:D

Starks е доста атрактивен като стил, приличен е на микрофона и като цяло е обещаващ млад кечист, заслужава този пуш с TV титлата.

Но като цяло, майната му на останалото. Най-важното е, че Thunder Rosa е шампионка!:wank:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...