Jump to content

AEW Dynamite - 22 януари 2020

nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Chris Jericho's Rock N' Wrestling Rager at Sea, Part Deux

Обявени мачове: Moxley vs. PAC / Jericho, Santana & Ortiz vs. Jurassic Express / Omega & Hangman vs. SCU / MJF vs. Janela / Baker vs. Priscilla

Ua8L2Go.jpg

Дано това да означава, че Priscilla Kelly има някакъв договор с AEW, защото мацката е скандална и има голям потенциал. ;)  

jlny.gif

11 minutes ago, seekstah said:

Дано това да означава, че Priscilla Kelly има някакъв договор с AEW, защото мацката е скандална и има голям потенциал. ;)  

Моля ти са... :lol:

Идеята ми беше, че тя доказва, че е истинска жена, за разлика от други, даващи си мъжки прякори :D Все едно, bad joke.

Иначе сериозно, според мен няма нужда като излезе новина, че AEW или който и да е са подписали с някой, който някога е правил глупави неща пред 50 човека във физкултурен салон веднага да се изкарва като нещо лошо. Или този човек да бъде определян като калпав. В крайна сметка всеки гледа да се направи на интересен и да стане известен, понякога чрез нещо скандално. Ясно е, че в голяма федерация няма да се бият с невидими хора, няма да хвърлят невидими бомби и няма да слагат тампона си в устата на някого.

Много таг тийм мачове пак, иначе финалния сблъсък между ПАК и МОКСЛИ ми хареса, направиха силен мач и чакаме продължението срещу Джерико.

Гледах на highlights, готино изглежда шоуто. Излязоха рейтингите и NXT пак стопяват преднината. АEW набират скорост и после сякаш бият ръчната..? Дано засилят следващите шоута и да не разводняват историите с много излишни мачове преди PPV-то! В следващите седмици искам да видя Cody vs. MJF и Jericho vs. Mox било то в tag team мачове или сегменти, не ме интересува, но от мача на Джерико с Динозаврите нямаше никакво развитие историята му с Моксли. Неговият мач пък с ПАК ако не беше labelled N1 contender също нямаше да има много смисъл... А и този мач нямаше кой знае какъв смисъл след като PAC трябва да се бие с Omega, сигурно от 1 месец това се въртеше като история(Nakazawa). Освен Cody vs. Wardlow трябва да има и Mox vs. Hager, просто фейсовете ще съберат огромен pop! 

Janela е скучен, Jimmy Havoc нещо го няма в последно време, Lucha братята всеки си кара по неговата и се губят като tag team след ония коментари на Джерико... Мен лично не ме кефи много положенето покрай компанията или по-точно TV шоутата им, може и повече!

Защо Dark Order не бяха на круиза!? :D 

jlny.gif

Metzgermeister

Не знам защо отрязаха промото на Брит Бейкър, дето насираше Тони Шавони - добре ѝ се получи от това, което се чу.

The Olimpic Hero

Нека отбележа няколко неща, които ми харесаха, че изобщо не ми се пише подробно, а и не съм в настроение за критики:

- Атмосферата на круиза беше доста готина. Създаваше се усещане за важност и нещо специално най-вече в моментите, когато показваха круиза с камери отдалеч. Всъщност, понеже гледам едни версии, в които няма реклами, не съм убеден кое се показва по телевизията и кое не.

- Hangman Paige за първи път от началото на AEW ми е интересен. Пие си бирите с феновете, дразни се на The Elite, че отнемат от спота му и е ясно, че ще търнне хийл. Явно обаче искат да го направят постепенно, няма лошо.

- Britt Baker е готина пичка и доста повече ме кефи в тази хийл роля. Добре нареди Tony Schiavone.

- Jericho е абсолютната звезда на AEW. Знаете, че ми е в Топ 2 за всички времена на любими кечисти, но по дяволите, още един път ще го кажа, този човек е гений. Нереален работохолик, прави перфектната кариера извън WWE - AEW, NJPW, Круизът на Jericho, книги, подкасти, Fozzy. Всичко, до което се докосне Jericho, се превръща в злато. От това как изгражда собствената си персона, през стейбъла му в AEW, до това, че намери начин и да си направи собствена марка шампанско, която се продава добре. Супер cool момент бе как публиката пя entrance песента му "Judas" на собствената му група "Fozzy".

ТНЕ DEADMAN

Аз пък искам да отбележа конкретно за MJF - нема толко убедителен, гнусен, противен хийл! Поне не е имало отдавна. Браво на малдежа. Добър на микрофона, знае как да дразни публиката и то с всяко едно свое действие и всяка думичка. Като добавим и чифутското име, и прическата тип "настъпено конско говно", това е просто перфектният хийл! Наистина ме кара да го мразя, сякаш съм отново в 2000-та година и гледам Кърт Енгъл (тогава легитимно го мислех за мега дебил и супер боклук :D ). Та си мислех, Dynamite в момента имат двама супер добри топ хийлове - Джерико и MJF, но само един, който може да се определи като истински бейби фейс - Коуди. Омега може да е много over, но няма почти никакъв образ, нито пък кой знае какъв букинг, че да се нарече в пълния смисъл baby face. Това дали е добро съотношение 2:1 или трябва да измислят още някой подходящ за топ фейс и ако да, кой? Май просто нямат други, които да стават за работата. Засега...

P.S.: Moxley може ли да се нарече baby face?

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Mox  си е tweener  за момента, просто на него му трябва angle-a в който да се утвърди занапред като фейс или хийл. Иначе освен Коуди, Омега, Мокс и Джерико, други топ имена просто няма. Може би до някъде PAC е uppermidcarder, но други като Adam Page, Shawn Spears и Darby за момента не ги виждам като сериозни имена. Дано да пушнат Scorpio Sky, тия отборни титли трябваше да бъдат за Daniels и Kaz.

jlny.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...