Jump to content

Brian Cage подписва с компанията


Hachiko

Recommended Posts

brian-cage-2-e1578806317474.jpg?resize=7

 

Quote

Brian Cage has signed a multi-year deal with All Elite Wrestling SoCalUncensored.com has confirmed with multiple sources. No start date was given but we were advised “soon.” The former Impact World Champion and Lucha Underground Gift of the Gods Champion went to a no-contest with Rob Van Dam earlier tonight at Impact’s Hard to Kill pay-per-view.

 

Източник Brian Cage signs with AEW

Link to comment

 

Тъпо. Предполагам някой чистач на кенефи от Impact е лийкнал инфото, за да се избегне изненадата. С Brian Cage и евентуално Luke Harper нещата за body м*рковете ще изглеждат с една идея по-добре, макар че аз лично бих предпочел Killer Kross.

Link to comment

Че AEW имат интерес към него е общоизвестен факт. Даже трябваше да е в първия battle royal, но Impact го дръпнаха тогава, защото им беше шампион, а в тоя мач бяха събрали всичките дегенерати 

 

Иначе като кечист има впечатляваща визия, приличен е на ринга, но дотам. Проблемът е, че е яко чуплив и тялото му взе да го предава. При всички положения, няма да е някакъв game changer за тях. Виждам го като Swagger 2.0, едра батка, която да пази точния човек.

 

Но тази новина ми изглежда малко хвърчаща. Сигурно са гледали PPV-то и са си рекли, че го изпращат, но истината е, че е претърпял поредната контузия и затова направиха тия рокади.

Link to comment

Фен съм му от престоя в Lucha Underground, радвам се, че ще е част от ростъра на AEW. :beer:Изрод е на ринга, а и на габарити го докарва на яка батка. 

 

Link to comment

Според мен е ясно, че повечето звезди в по-малките компании, като Nick Aldis, Eli Drake, Marty Scurll, Sami Callihan, Brian Cage и т.н. в един момент ще отидат в AEW или WWE. И е ясно, че голяма част от тях ще изберат AEW, след като в WWE конкуренцията е много по-голяма и не се знае дали няма да се превърнат в джобъри тип EC3, а в AEW всичките тези ще са основни звезди. Съответнo на AEW, също им трябват звезди, защото голяма част от сегашните са мидкардъри. Те нарочно взеха първо такива, за да си изградят мидкарда като силен такъв и въпросните звезди като дебютират да изглеждат силни.

 

Така че Brian Cage със сигурност в един момент ще отиде там, може би съвсем скоро, според мен ще бъде по-голяма звезда от това да бъде типичния бодигард, тип Хейгър и Уардлоу. Спешно им трябва някоя звезда тип Батиста, която просто да мачка джобъри. Струва ми се, че той е подходящ за тази роля, да, по-нисък е от Грухтиста и други подобни животни, но в сравнение с кечистите в AEW, а и като цяло с днешното поколение кечисти, си е машина.

Link to comment

Ще джоби на Кени Омега. ;) Ако е истина, AEW започват сравнително зле новата година...

jlny.gif

Link to comment

Injury prone е пичагата. Освен това, дори в Lucha Underground не можа да стигне статус на МЕ, поне в периода в който аз ги следях подробно.

Link to comment

Е, той в Impact даже джоби на жена, тежаща два пъти по-малко от него. Но обикновено, в кеч света, кечист като премине в друга федерация (или дори като се върне в същата след време) се брои, че започва от нулата, все едно сега започва кариерата си. Аз затова съм надъхан за потенциално вземане на хора като Харпър например, това, че не е бил кой знае каква звезда досега, не значи, че не би бил в друга федерация.

Link to comment
4 minutes ago, Chocho95 said:

Е, той в Impact даже джоби на жена, тежаща два пъти по-малко от него. Но обикновено, в кеч света, кечист като премине в друга федерация (или дори като се върне в същата след време) се брои, че започва от нулата, все едно сега започва кариерата си. Аз затова съм надъхан за потенциално вземане на хора като Харпър например, това, че не е бил кой знае каква звезда досега, не значи, че не би бил в друга федерация.

Идеята ми беше, че или го можеш, или не. Ако изпъкваш с харизма, няма как да не се отличиш. Тук признавам, че последните години не съм следил развитието на Cage и е възможно да се е подобрил, но поне от това което съм му гледал, не изпъква с абсолютно нищо от другите нацепени батки в бизнеса.

Link to comment

@THE ENEMY Не знам как е бил преди години, но не се е променил много (предполагам). Промотата му не са нещо особено, и реално неговата сила е в това е единствен в ростера от този тип кечисти. Поне аз намирам за човек с такава физика, който прави такива ходове за нещо наистина интересно и яко и му се кефя доста като е на ринга. Прави грешки, бавен е, но все пак е яко. Все едно гледаш някой от направените кечисти в SvR игрите как идва към живот. 

 

Не знам дали е подписал, или реално е контузен (или и двете). Но определено виждам как би могъл да е плюс за AEW като кечист. Може да е Injury Prone, но ако му дадат достатъчно пари и го букват по-рядко в мачове не мисля че ще имат толкова много проблеми. В случая не мисля че мачовете му са чак такъв проблем, колкото факта че за да има такава физика трябва и яко бъхтене във фитнеса, и мисля че ако реално е скъсал бицепс може и да е свързано с това. 

 

Не съм от типа хора които обичат да казват "Ще поживеем и ще видим", но в случая е това е най-подходящото нещо което мога да кажа.

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment

Реално и това е от значение, че в Lucha-та си имаше и други доста нацепени батки, които изпъкваха не само с харизма, но и с откачени образи, примерно Mil Muertes с яката Catrina , който си беше латино версия на Taker, но с яка пичка до него, която участваше в лесбо сегменти.:D Cage там си беше забит в мидкарда с generic образ, докато AEW нямат много подобни кечисти.

Link to comment

Понеже в заглавието не го пише  бях адски разочарован, защото помислих, че е подписал с WWE. След това видях, че става въпрос за лайняната федерацийка и се успокоих. Крайно неприятен тип, ще умре от зоб до 5 години. Никоя федерация не би подписала с него в дългосрочен план. 

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Май Lance Archer също е подписал. Още един big man със солидни мачове в NJPW. Визията му става за американската сцена. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...