Jump to content

AEW Dynamite - 8 януари 2020


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Southaven, MS

Зала: Landers Center

Обявени мачове: Cody & Dustin vs. Lucha Bros / Omega & Hangman vs. Private Party / Daniels vs. Guevara / Best Friends & Cassidy vs. Jurassic Express / Riho vs. Statlander

 

HlfKCrG.jpg

Link to comment

Доста ми харесва match карда за тазседмичния Aew Dynamite.Само аз ли си мисля,че Adam Page ще търне на Kenny Omega,видях какво се случи с тях двамата по-миналата седмица.За Jon Moxley смятам, че ще приеме офертата на Chris Jericho и ще влезе в Inner Circle за определено време,и след това ще ги предаде,и ще си тръгне с Forda.

Link to comment

Мен пък изобщо не ме кефи карда... Аз лично се надявам да има повече swerve-ове! Не Adam Page, а Kenny Omega да търне! Jon Moxley да се присъедини, но при условие, че Джерико му даде мач за титлата, а Джерико да му постави условие да спечели първо срещу mistery opponent - хоп удар в гърба от Minoru Suzuki! :D:D Как се надявам да има някакво споразумение с NJPW, просто на AEW им трябват нови имена! Не искам инвазия, а по-скоро да видя един готин и мощен японски хийл стейбъл с Омега, Тама Тонга и братчед му + голямо име като Окада или Танахаши... Може би и MVP за talker.🙄 Джерико и неговият стейбъл в сегашния вид ги виждам повече като фейсове - Крис е топ лицето и топ seller-a на компанията, с най-готини и забавни промота, PnP всичко им е фейско - гимик, движения на ринга, говорене на микрофона, видео промота, музика... Единствено чорапите дето бият другите с тях са "лоши" до някъде. :D Sammy Guevara може да е гадно мазно лапе, но ако сте му гледали ютуб канала, той там движи само с дебили като Марко Стънт и си е естествен fun фейс, а Хейгър просто е дърво... Друг от топ хийловете MJF преди няколко месеца вадеше по-голям pop от Dustin и DDP! Dark Order са по-скоро комедиини образи, просто не виждам как някакъв нисък дебелак с маска ще ми говори некви глупости и няма да го ритна в топките и да избягам от 7те му джуджета... Луча братята също може би са най-добрия таг тийм в света и в никакъв случай не са хийлове! По дяволите, дори Jimmy Havoc като извади перфоратора и се чува как публиката изпада в  екстаз! :D Единственият им реален и истински хийл за момента е PAC и то защото пича просто е уникален в този си образ, не че не може да бъде и топ бейбифейс. Трябват им нови имена, трябват им хора, които наистина са реална заплаха, за да може да накарат хората да се интересуват от тях! За мен SCU могат да бъдат добри хийлове, така или иначе го играят некви наглеци и overconfident. За няколко месеца AEW започна да ми омръзва... 😕 

jlny.gif

Link to comment

 Харесва ми как се развива евентуалната вражда на Кени Омега и Пейдж. Градят я търпеливо и ще се стигне до нея, но не е типичният букинг, който обожават от WWE например с бързо прецакване в отборен мач.

 

Рихо е технична на ринга, ама до там... Идеална беше за някаква underdog история, в която малката талантлива японка все не успява да бие по-големите каки. Само дето като я засилиха за шампионка, вероятността за моя сценарий просто изчезна. Не беше лош иначе мача й с Крис Статландър тази седмица.

 

Трудно ми е да приема SCU за фейсове. Излъчването на всичките от групичката ми е хийлско за сега (може би само при мен е така, не знам). На другия полюс са Lucha Brothers, които явно все още опитват да ги представят като хийлове, при положение, че хората им се кефят на всяко нещо. Между другото, да не би да имат идея да ги пускат като соло кечисти?

 

Сами Гевара изобщо не е лош образ и много добре си играе ролята. Покрай Джерико маже с голямата лъжица от меда, а и няма лошо.

 

Dark Order са интересен стейбъл. Липсва им някое по-разпознаваемо име за лидер според мен и нещата ще тръгнат в друга посока, но има потенциал.

 

И обратно на Lucha Brothers - те са звездите на отборната им дивизия в момента - реакции, catch phrases, атракция, имат си всичко.

Мачът им с братя Роудс ми хареса. Можеха да го запазят като че ли за PPV и да билднат добра вражда. Умрях си от смях на начина, по който Дъстин Роудс седеше в средата на ринга, сам, прав и чакаше, вместо да се смени с Коди като пробваха да вкарат стола на ринга 😀 изненада ме, че победата взеха Роудс (и то Дъстин тушира).

 

Знам, че е казвано вече доста пъти, но... MJF е ЗЛАТО! Скоро не съм се кефил така на хийл образ.

 

"Marko has had a lot of coffee today" 😀

 

Може би щеше да е по-добре Моксли да поседи малко в Inner Circle за враждата им в дългосрочен план, но и така става...

 

 

Link to comment
The Big Red Machine

Ясно беше, че Моксли няма да бъде в групичката на Джерико, но въпреки това ми хареса сегмента им. Очаквам много от тази вражда и се надявам да доставят.

SCU си плачат за heel turn.

Анорексичната японка ми омръзна с нейния дълъг рейн. Като цяло женската дивизия им е доста далеч от тази на WWE. 
Dark order са ми нещо като разширено Wyatt Family, като и там има някъв мистичен дебелак дето говори глупости, на които едва ли някой се връзва. Засега не са ми интересни и не ги приемам насериозно.

Като цяло добри вражди се заформят в следващите месеци. Джерико - Моксли, Омега - Пейдж и Коуди - MJF са все вражди с голям потенциал.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...