Jump to content

Тема за впечатляващи изказвания (2020)


StoneColdFaN

Recommended Posts

itzo1994
7 hours ago, Hachiko said:

...преди около ШЕСТ ГОДИНИ.

 

7 hours ago, YoTheReal said:

баси в тоя форум е минал целия ми живот деба

 

Истината боли. :( 

 • Haha 2

spacer.png

Link to post
HEIDENREICH

Радвам се че в тези упадъчни времена все още има хора с принципи. @wascop отговаря на въпрос на @hacky  :

 

-Целувал ли си се с мъже?

 

 

Quote

Не! Едно е да ти въртят дудуци, а съвсем друго нещо е да се целуваш. Гнус ме е от идеята.

 

 

 • Upvote 3
 • Haha 6
 • Wank 2

 

Link to post
StoneColdFaN

@Hachiko сипва с големия черпак :

 

Quote

После говорете как чичо Хеймън ги твори тея неща, а не извратените фантазии на Винс. На този хуя с магическа виагра ще му става докато не пукне. 

 

 • Haha 3
 • Wank 1
Link to post
 • 2 weeks later...
Bobotsi
6 hours ago, njpw_puroresu said:

Реших да напиша нещо за да почета великия Окада, който влезе в историята с два поредни *****. Оригиналът е на Тони Стораро дано ви хареса.

 

По всичките сайтове

се чудят кой си 

така се кечиш че искри хвърчат

подпали цял японски град

 

И Мелцер пак ти пише ***** ***** *****

кечиш за отличен ***** ***** *****

Пак събра звездите дори и на ВВЕ аутистите 

За хватките безкрайни ***** ***** *****

За спотовете омайни ***** ***** *****

Знаеш ли кажи ми, какъв борец си ти?

 

По всичките сайтове разбраха кой си

Един прорезер уникално добър

в науката професионална борба

 

И Мелцер пак ти пише ***** ***** *****

кечиш за отличен ***** ***** *****

Пак събра звездите дори и на ВВЕ аутистите 

За хватките безкрайни ***** ***** *****

За спотовете омайни ***** ***** *****

Знаеш ли кажи ми, какъв борец си ти?

 

Бъди велик Казучка. Давай смело поне още 10 ***** следващата година.

 

Авторско парче на @njpw_puroresu, за краля на пурото Kazuchika Okada

Завръщане на ХБК_Завинаги

3 hours ago, HBK_forever said:

Ако искате някоя истинска и легитимна звезда да участва в който  и да било шибан подкаст на тоя постзалязващ форум, поканете батко Ви .- мене с дву думи. Аз съмв с най-големия ЧЕП. Негърски ми е кура демек. Ако искате реална контроверсия от най-големия, ела и си вземи. Искаш кутия пълна с изненади, ела и се ебииииииииии. 

 

Така.- Рече и отсече бай Вi HBK_Forever, копелета.

 

ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ: Насрочвам за реално извършване през 2020 г. пълно тотално и флексибилно гигантическо ОБНОВЯВАНЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ТОЯ ВЕЛИК НЯКОГА, А СЕГА ПРОКАЖЕН ФОРУМ.

 

Получих множество писма, говориха ми множество гласове в главата, включително и на майкъл джаксън и джон ленън от люлин 2 бейби - they talk to mee eeeeeeeeeeeh - Заръчаха ми да оправя водната криза у Перник Сити и да родя ново БВЦ форум копеленца недозрели.

 

Алфа мъжкарят заявява: отсега натам , след като ме нямаше дълго време тук, правя ЕПИЧЕН РИТЪРН,АУТИСТИ!!!  В разултат на въпросното мегагалактическо събитие, ще положа тонове усилия, които включват Ренесанс на форумната култура, регулярни коментари на кеч тема, както и в раздел Разни /цза простотии ще пиша тоест, куре/, както и няколко банана ще отнеса вероятно. Но без мен форумът няма да оцелее. Ще питате защо?! Понеже аз съм Месията. С ново Десетилетие пойде и новия HBK_Forever,, готов да ви покаже как се прави.

 

След като пожъна огромна слава, ще започнат да се трупат пред портите на моя замък много пички и курви, с огромни бомбастични цомби, които ще скопнеят за алфа семето ми. Ще ги оплажгдам една по една титанично. Ако има тук някоя форумна путка, да си каже - но следва да бъде задължително готова да кряка като луда, да вика майка си и цЕлата си рода, докато я ибандуря с цялата си мощ, ето така:

линк към порняк :(

 

#SAVEUS_HBK_FOREVER

 

 • Upvote 3
 • Haha 2
Link to post
HEIDENREICH

Понякога прехвърчат искри дори между модераторите от иначе така задружния ИКИП. @THE ENEMY и @Radox в ожесточена престрелка.

 

 20 hours ago, THE ENEMY said:
Quote

 

Тъжно е как си мислиш, че някой го ебе за теб, за вражди от преди 10 години, или за мнението ти по какъвто и да било въпрос свързан с форума.

 

Пожелавам ти тази година да видиш щъркел.

 

 

Quote

Е за теб ли да го ебе някой, мякащо чаве? :unsure: От толкова години съм в тоя форум, видял съм всичко в него, но едно от нещата които така и не разбрах е как и защо ти беше направен мод? Сигурно някой щъркел те е донесъл.

🤣🤣

 • Upvote 4
 • Haha 2
 • Wank 1

 

Link to post
 • 2 weeks later...
StoneColdFaN

Много силен анализ от чичо @HEIDENREICH за меленцето. Заповядайте, моля

 

Quote

Любимецът ми бате Брокчо  сра на живота на жалките потни гугутчици. Нереално ебане , гарнирано с култажи и кавалски физиономии. Първите 10 човека излетяха като мравки пред слонска пръдня.

 • Upvote 1
 • Thanks 1
 • Haha 5
Link to post
The Olimpic Hero

Нека го запазим това тук. Добре се посмях. Любимата ми част е призивът към Хачико вместо да се самоубива да взриви някоя Била, хахаха.

 

11 hours ago, seekstah said:

Евала пичове, последните 3-4 коментара удрям +чета, ей тва е! И аз бях "депресиран", макар че не ме кефи тая дума. Какво е да си депресиран, на някого на другия край на света пука ли му? Аз примерно до ся съм жив само и защото съм хейтър! Тва няма нищо лошо, дори напротив! Разните педераси все са позитивни и уж се радват на малкото, а всъщност са комплексирани депресари! Путките и пачавретата са същите - ръгат си миризливи цигански патки в сливиците и се мислят за желани, а когато готин пич като мен ги изведе напред назад и после ги остави пред тях джентълменската почват сдухките и преструвките. Начи пич, първо смени си тоя никнейм, ти не си куче! Второ  да го духа скапания свят! Вместо да се самоубиваш можеш да поразровиш из нета за малко барут, метални осколки и тем подобни неща и да взривиш някоя проклета била примерно - после утайките консуматори вътре ще те помнят дълго време! Общо взето това е проблема - аз съм почти на 30, неженен, с огромен потенциал, но се ограничавам в работа от 8:30 някъде до 5-6 вечерта, после стандартните физиологични процедури и сън до събота и неделя, когато е времето за унищожаване на организма... Гадните боклуци от елита на върха това са ми позволили да правя, защото когато беден хуй те е правил няма как да станеш богат бате... Пък и аз като стана богат бих правил приюти за кучета и котки, там ще работят само готините ми мацки от фейсбук, а няма да карам бентлита или да си купувам техномаркет като Пееевски и Бойко. Общо взето добрите хора сме на това  дередже, защото сме добри хора, а някой се раждат с променени гени на престъпници и се превръщат в Доналд Тръмп или ББ. Ей тва ти е проблема пич на теб и на целия свят... Какво обясняваш тука с кого си можел да обсъждаш кеч меч, ако си некъв да приличаш на Божинката и да имаш неговите пари, разните порно тигрици ще ти мъркат като им говориш за Сет Ролинс, капиш? Докато добрите хора не вземем нещата в свои ръце, демек не се въоръжим няма как да стане! 1-2 нападения над патрул на милицята, 1-2 молотовки в кметството, 1-2ма заклани гербаджии или напръскани със спрей тъпи сотаджии... Просто трябва да си хищник, за да си щастлив в тоя болен капиталистически свят. ;) Естествено шизофренията също помага, ама... :D 

 • Upvote 1
 • Like 1
 • Haha 2

               

Link to post
HEIDENREICH

@40Tud3  обяснява защо Larry Csonka даде ниска оценка за мъжкия Royal Rumble мач: 

 

Quote

Него го е яд, че не участва в мелето, защото щеше да го спечели - все пак, за да бъдеш елиминиран двата крака трябва да докоснат пода.

 

Признавам, не се бях сетил за това. honorhim.gif

 • Thanks 1
 • Haha 2

 

Link to post
 • 4 weeks later...
Mystery
Quote

Надявам се Винс отново да сере в устите на псевдосмарковете и Мания да завърши със запазилите Goldberg и Lesnar, които празнуват с титлите, докато от тавана валят конфети. Това ще е неповторимо отпразнуване на новата ера, която ни очаква в WWE, а също така и трибют към незабравимия момент от WM20, когато така празнуваха Benoit и Guerrero!

 

И същевременно в публиката някакво чаве да пита баща си - тате, кой е тоя плешивия чичка дето празнува с титлата, не го знам. А баща му - не знам сине, и аз не бях роден, когато е бил шампион. Ще е просто велико!

 

Легендата @Radox споделя своите очаквания и надежди за предстоящата WrestleMania. 

 • Haha 2
Link to post
Bobotsi
4 minutes ago, Maradona said:

 

Прилична вариететна програма за 5 мин скип.

 

Голдберг може да няма присъствието на Остин, може да нема филмите на Скалата, може да няма мускулите на Сина, може да няма пенсията на Флер, може да няма феновете на Хоган, може да няма интензивността, интегритета и интелигентността на Енгъл, може да няма болния бъмп на Кофи Кингстън, може да няма лъвското сърце на Джерико, може да няма суперзвездния статус на Острието, може да няма произхода на ортън, може да няма вярата на Далас, може да няма шкембето на Оуенс, може да няма денят на Русев, може да няма жената на Трите хикса, може да няма визитката на Леснар, може да няма дръпнати очи на Накамура, но има нещо друго, има умението с 3 години сумарно в кеча, от които 2 години и 9 месеца прекарани в пръхтене на ходом до ринга да стигне до кечмания с 3 копия и 1 неуспешна хватка. Да, той е ол тайм грейт. Нещо повече...

  Hide contents

26e555a910ba1f397c710fe9dd4f7c72.jpg.48072f6f9ec4cb0292f22d71a9d8dec7.jpg

 

Гробаря има фулл пакет и е задължителен елемент на кечмания. Няма значение кой ще да е опонентът му.

 

Ротунда се завръща на кечмания след като пропусна последните две издания (епизодична поява на андре гиганта битката през мания 34). Също така той търси първа победа на кечмания в римейка на мача си със Сина от 2014 със стипулация дебил против покемон... валюбетаржиите могат да пробват 1х тук.

 

 

 

 

Новина!

Втори машинист в бвц!. нешев официално е водач на европейския хайп трен,, това революционно за фирмата на винсън кенеди трансатлантическо превозно средство.

  Hide contents

640x480_1411205192.jpg.7f85de581a8f800aba6f4d5b1aee16a1.jpgtes-5.thumb.jpg.41659b027f77d9a42538d21a05a90af9.jpg

 

 

Крайната спирка на този влак е кечмания-светиня за всеки бдж потребител.

Първоначално мислих да се кача на тази теснолинейка като гратисчия, но при все това аз не бих го направил.

Бих си закупил билет за първа класа и бих се насладил на приключението наречено кечмания както много хора ще направят.

Вярвам, че напът за кечмания тренът ще изглежда така

trenes-llenos.jpg.2a6230ab11546dbee2583463d2ec9557.jpg

 

 

 

 

За тези които мислят да идат на кечмания със собствен превоз -дрезини, колела, хвърчила пожелавам всичко добро.

 

Просто уникален...

 • Upvote 2
 • Like 1
 • Haha 1
Link to post
YoTheReal
4 minutes ago, The Pain said:

Ще помоля да си вземеш вазелина, щото ще те разпоря все едно съм Джон Сина.

 • Upvote 2
 • Facepalm 1
Link to post
HEIDENREICH

@BAITO6O дава идея какво да се направи с любимеца на народа - @natopor4en :

 

Quote

Хм мисля, че на г-на една екскурзия до Белене би има добър ефект за персоната му. Естествено екскурзията няма да е свързана с енергетика.

 

 

Link to post
YoTheReal
   
Quote

 

 

 • hacky
  Бтв катп имаш бебе и си отговорен родител който не го заебава в някоя ббаа или сано н адругия родител, рутината ти става толкова голяма че няма накъде повече
 • Hachiko
  Да ти е живо и здраво човек
 • Hachiko
  самият себе си не мога да си се прадтавя с пишелеме да имам
 • Hachiko
  ще ми дойде като рко от нищото
 • prenti
  аз мога
 • Hachiko
  Ти спиш с мъже

 

:laugh:

Edited by YoTheReal
 • Upvote 2
 • Haha 7
 • Wank 1
Link to post
The Olimpic Hero

Няма как, трябва малко класически, черен хумор.

 

Quote

MJ23

преди 23 минути 
Спартак на баскетбол ме издъниха и проклех Плевен за корона вирус , ама не е тва начина

 

 
 • Haha 3

               

Link to post
Brock_Lesnar
9 hours ago, The Olimpic Hero said:

Няма как, трябва малко класически, черен хумор.

 

9 hours ago, The Olimpic Hero said:

MJ23

преди 23 минути 
Спартак на баскетбол ме издъниха и проклех Плевен за корона вирус , ама не е тва начина

 

Четири положителни проби за коронавирус са регистрирани в България. Положителен резултат е дала проба на мъж на 61-годишна възраст в Плевен с белодорбно заболяване в нетежка форма, както и на мъж от Плевен на 27 години, дал положителни проби за Ковид-19. 

 • Upvote 1
 • Haha 3
 • Wank 1

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 NEW!!!

Link to post
 • 3 weeks later...
HEIDENREICH

Eдно от най-великите кино ревюта в историята на форумо. Великият Metzgermeister  ;

 

Quote

Creature from the Black Lagoon (1954) - бях чувал това заглавие и преди и че било голям хит, когато излязло, но си мислех, че съществото е някакъв извънземен blob. Е, не се оказах прав за чудовището, защото се оказа получовек-полуриба, наречен Gillman, но бях впечатлен от дизайна му и че дори са направили така, че гушата му да се свива и разтяга като хрилете на риба. Действието се развива в Амазонка, където американски учени са намерили фосили на същество, което е липсващото звено между морските и сухоземните същества. Оказва се обаче, че такова същество все още съществува и убива двама местни, при което учените си поставят за цел да го заловят, но то се оказва по-интелигентно от очакваното и макар че за кратко го хващат, доста от тях научават по трудния начин да не се ебават с него. Естествено, има и една доста готина жена учен, по което съществото си пада и опитва да отвлече. Саундтракът е дело на Хенри Мансини, който е автор и на легендарната музика на "Розовата пантера" и така съществото си има собствена тема, която се чува при появата му и е от само три ноти. Реално звучи така, сякаш тромпетистите са се изплашили от съществото и вместо да го посочат с пръст и да изкрещят: "Ето гоооо! Ето гооооо!", изсвирват тези три ноти, като изпълнението им става все по-интензивно, когато дават чудовището в близък план и на моменти човек сериозно си задава въпроса дали не свирят с гъзовете си вместо с уста. Съществото пък издава звуци, които варират от рев на тиранозавър до квичене на недозаклан прошарен глиган. 

honorhim.gifhonorhim.gif

 • Haha 6

 

Link to post
The Olimpic Hero

Силна година за seekstah. Любимите ми моменти тук са два, на които се смях с глас. Единият, че нямало право да те тестват за наркотици, щом става въпрос за работа и другият, че можело да те клонират, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахаха.

 

8 hours ago, seekstah said:

Много вода и никво пушене! Преди години кандидатсвах за Ирак и тия от ВМА ме изненадаха с такъв тест, но беше отрицателен. Общо взето имах идея какво ще се случи и сигурно 1 месец не пуших и пих много вода, както е написал Нешев. Уви едно друго аверче го гепаха с мета в кръвта(бил отседнал в студентски преди теста :D ) и гледай майтап после. Но като цяло щом е за работа, да си ебат путката майна, нямат право да те подлагат на такива глупости, може ДНК да ти вземат, може да те клонират заради едната кухня, миене на чинии и 1500 евро на месец. ;) И мерцаната бате след 2 месеца като се прибереш вече другите напушалки ще са ти изгорили седалките, ченгетата поне 2 пъти ще са те пращали до банкомата щом пафиш трева и караш скъпа кола.

 • Haha 3

               

Link to post

Счупих сe да се хиля на този пост: 🤣🤣

 

On 3/28/2020 at 9:03 PM, 40Tud3 said:

Освен всичко Винсарата може би е забранил да се казва думата Коронавирус от служителите му, както едно време беше направил с Wrestling, което символизира едно от двете W в името на шибаната му компания. Представям си как след години някой пърдич си е свалил всичките Кечмании и след 35, която е на стадион с 80 000 души си пуска 36 и вижда орландовска маза. Ми той горкия няма и да разбере каква е причината, тъй като всички ще се правят на ударени. Сигурно, ако следващата година падне метеорит на земята, Винси ще проведе Wrestlemania 37 на луната с пари от арабите и дори няма да спомене къде е, а Майкъл Кол ще вика, че никога в живота си не е виждал толкова дълъг скок след като Ricochet е изпълнил 630 splash, при който е летял половин час.

Edited by pukkod
 • Upvote 1
 • Haha 6
Link to post
natopor4en

Спомняте ли си, когато ДъБест помисли, че Хачико е на 92. И с това (напълно заслужено при това) спечели приза за най-забавно изказване. 

 

Е, следното е кореспонденция между други форумни путрибитили. 

 

MJ23 said:Интересно защо никъде в медиите не се споменава това - https://trafficnews.bg/obshtestvo/mlad-mazh-se-samoubi-plovdiv-snimki-20099/ Естествено ще кажат ама той е бил луд и т.н. Тепърва тези случаи ще зачестяват, но да видим до колко ще им е лесно да ги потулват.

The Beast Incarnate: Може би защото новината е от 31.05.2015 12:04. Иначе не отричам, че е твърде вероятно да зачестят подобни случаи. :( 

 

 

 

 
 • Upvote 1
 • Haha 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
ShwN
Quote

 

Прост селяк, от тия дето шибат първата си братовчедка и не си е подавал дзурлата от двора. Не мога да разбера защо им стана лидер на педерасите, реално е пълен омотляк, дето се осира всяка шибана вечер. Заслужена елиминация , но ме е яд че некадърната вещица Нидялка, при 2 изгонвания от кухнята и издънки всяка вечер , отново се спаси. Дееба и брантията, няма ли да доживея да и бият шута в съсухрения, дърт гъз.

 

Михаелчето все по -сладко путенце ми се вижда, Не ми се отразява добре тая карантина :( . 

 

Шеф Ангелов пак се прояви като зоофил. Не можа да се въздържи да цмокне свинята-майка по бузките, добре че не дадоха после какво я е правил. То е ясно де - завиране на 3 см корнишонче в двете дупки на дзурлата - добре че не го излъчиха и това . 

 

Реджеп и Георги ми писнаха на кура с ромската си гей вражда. Да хванат да се праснат и да се свършва. 

 

 

@HEIDENREICH прави пълен анализ на Hell's Kitchen. :D:D 

 • Upvote 1
 • Haha 1
Link to post
tker 17-0

Чичо REICH с оценка за мачът между Едж и Ренди Ортън и кратък коментар на ривюто на Larry Csonka от 411mania за същия:

 

Едно 10 минути ако бяха отрязали , боят само щеше да спечели и оценката ми да е по-висока. Все пак кур за Ксонка дето даде само 1 * , може би да съответства на броя на краката му. 

Спокойно давам ***3/4 , можеше и повече.

 • Upvote 2
 • Haha 3
Link to post
YoTheReal
11 hours ago, Hachiko said:

Оня ден се изкашля и кихна един циганин (индиец) на касата пред магазинера и тоя нищо не му каза. Идваше ми да го пребия с джапанките дето носеше, чак чорапи налузил с тех. Бахти наглия мангал (не съм расист).

Edited by YoTheReal
 • Upvote 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...