Jump to content

AEW Dynamite - 1 януари 2020


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Jacksonville, FL

Зала: Daily's Place

Обявени мачове: Cody vs. Darby / Omega & Bucks vs. Lucha Bros & PAC / Moxley vs. Trent / Dhodes vs. Guevara / Riho vs. Baker vs. Shida vs. Rose

 

54fSBdk.jpg

Link to comment

Шоуто изглежда доста стабилно. За разлика от предните пъти, когато уж пак беше ''ppv worthy'', но участниците в мачовете за титли бяха по-скоро midcarder-и, този път мачовете изглеждат доста солидни, с големи звезди. Някои от мачовете са продължение/завършек на истории като Дъстин-Сами (мач, който трябваше да се случи отдавна) и Дарби-Коуди. Освен това ще има и два големи сегмента, които се надявам да дадат старт на големите вражди за следващия турнир. Надявам се и най-накрая да има дебют на някое голямо име, все пак ще е първия епизод на новия сезон, трябва да го започнат силно, със силен край на епизода.

Link to comment

Малко странно решение да дебютират WARDLOW точно в мач срещу Cody, който най-вероятно ще загуби. И като стана въпрос за него, от анти-любимец на reddit и генерал 3 звезди се превърна в абсолютно завършен кечист в рамките на година. Пореден супер тв мач с Allin :beer:

 

Adam Page продължава да ми се издига в очите с всяка изминала седмица, точно от подобно разчупване на образа се нуждаеше.

 

Проектът Riho, мисля че е крайно време да приключи, дори нямам нищо против да е още следващата седмица. Kris Statlander e over, гимикът й колкото и да е странен поне е интересен, ако една титла ще я накара да подпише full-time направо да й я дават.

 

Доволен съм. Усеща се липсата на големи моменти ала шоутата покрай Full gear, но в идните седмици очаквам да се вдигне нивото.

Link to comment
ShiningWizard

Със сигурност ще се съгласи за среща. Все пак е много популярен с момичетата като в тази снимка например.

3F0BD2FF-50AE-4E7E-A6A9-A4FF9F955FA8.thumb.jpeg.67fe40963fa5c3d3ce906976ee4a60cb.jpeg

Link to comment
20 hours ago, 205live said:

AEW - 967 000

NXT - 548 000 🙃

 

AEW марковете натегаме :beer: Бутнахме го WWE, Винс пише мейли на феновете с молби да му гледат боклуците, ама ни го блокирахме и отиваме да зяпаме колко салта ще направят Бъксовете. #goGoAEW 

 

Link to comment

Аз се чудя на мазните хомосексуалисти в хАмерика защо са гледали NXT, когато не е имало шоу? :D AEW на живо, а ти тлъст американос си пускаш некъв запис на памперса Винс... Никаква логика!

jlny.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...