Jump to content

Мафия - идеи за развитие

hacky

Recommended Posts

Не тролете, шматки, Мафията ще се завърне по-силна отвсякога. Аз съм гарант, а МОДОВЕТЕ никога не лъжем!

• 1 month later...

С Нешев решихме да направим една нова и революционна концепция, която ще се появи за пръв път в Мафия света на BWC! Става въпрос за Световно Първенство по Мафия! Ако Соки реши да прави All Stars сезон, ние ще останем за декември в графика. Ако реши да не го прави ще минем за края на ноември.

Сезон 26 (All Stars IV) - @Socki - Ноември

Сезон 27 (World Cup of Mafia) - @neshev & @baikiro - Декември

• Upvote 1
  • Facepalm 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Последните 2-3 дни си припомних няколко култови сезона като Сезон 5 и се надъхах да ви гледам сеира като водещ. Работата е там, че целият филм на All Stars e да се състои веднъж годишно и да започва на 14-ти Ноември, което е датата на началото на първият сезон на Мафия в BWC. Просто е символично. Това е след 2 седмици и доста хора написаха, че се пенсионират от играта, а както знаете All-Stars е с покани и не знам дали има смисъл да се занимавам честно казано тъй като не смятам да ви се моля да играете. Та, кажете има ли интерес. Сезонът както знаете ще е доста по-стандартен и носталгичен без някакви гимици и уникално иновативни роли. Просто Мафия.

• Upvote 2

635682_orig.jpg

The Olimpic Hero
7 minutes ago, Socki said:

Последните 2-3 дни си припомних няколко култови сезона като Сезон 5 и се надъхах да ви гледам сеира като водещ. Работата е там, че целият филм на All Stars e да се състои веднъж годишно и да започва на 14-ти Ноември, което е датата на началото на първият сезон на Мафия в BWC. Просто е символично. Това е след 2 седмици и доста хора написаха, че се пенсионират от играта, а както знаете All-Stars е с покани и не знам дали има смисъл да се занимавам честно казано тъй като не смятам да ви се моля да играете. Та, кажете има ли интерес. Сезонът както знаете ще е доста по-стандартен и носталгичен без някакви гимици и уникално иновативни роли. Просто Мафия.

Аз бих играл. Поразпитай, не знам за другите. Нешев винаги играе също. Трябват ти дефакто 12 човека мисля.

Повечето се пенсионират след всеки сезон, тъй че надали са сериозни. Предният сезон не беше ли около 20 ноември? Ако е с отворено записване, не виждам проблеми да се намерят 14 човека, например. Ако е с покани е малко по-сложно. 

Edited by neshev

Аз не съм се пенсионирал. Винаги мога по-голям резил. 😁

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Аз пуснах трейлър в темата на последния сезон.

Смятам и си запазвам правото за пръв път да водя сезон и това ще е Коледният сезон на Мафия, който ще стартира на 22.12

Очаквайте тема по-нататък

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Just now, Jack Bauer said:

Аз пуснах трейлър в темата на последния сезон.

Смятам и си запазвам правото за пръв път да водя сезон и това ще е Коледният сезон на Мафия, който ще стартира на 22.12

Очаквайте тема по-нататък

Нищо не си запазваш. Има си ред. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

On 10/28/2023 at 10:54 AM, baikiro said:

С Нешев решихме да направим една нова и революционна концепция, която ще се появи за пръв път в Мафия света на BWC! Става въпрос за Световно Първенство по Мафия! Ако Соки реши да прави All Stars сезон, ние ще останем за декември в графика. Ако реши да не го прави ще минем за края на ноември.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Има цял Декември за Вашия сезон.

Моя таргет е Коледния/новогодишен период, ако всичко се нареди по план.

3 minutes ago, Jack Bauer said:

Има цял Декември за Вашия сезон.

Моя таргет е Коледния/новогодишен период, ако всичко се нареди по план.

Силно се съмнявам да се намерят хора за 3 сезона в рамките на 2 месеца, но щом си казал. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Имало си е години с по няколко сезона декември, а и преди тази дата няма да мога, даже не знам дали ще мога да играя в  друг сезон ако има Декември, поради пътувания.

Но съм решил да водя и имам идеи и коледния сезон ми се струва добро време.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Между другото, препоръчвам на всички ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ НА ФОРУМНАТА ИГРА МАФИЯ, риалити шоуто The Traitors. Шоуто е базирано на играта Мафия, като малка група играчи са "предателите" (Traitors), а другата са "верни" (Faithfuls), като целта на предателите е да елиминират верните и да спечелят играта, а на верните да открият кои са предателите и да ги елиминират. С две думи е Мафия на живо.

В момента тече вторият американски сезон, като американците залагат на популярни личности и участници от риалитита. Другите англоезични версии са британски и австралийски. Форматът явно става вайръл, защото гледам общо 19 страни правят подобни сезони, тъй че ще е интересно дали и при нас някога ще го пробват. 

Тъй че се МЕТАЙТЕ на американския и казвайте, ако има достатъчно ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ, може да се направи отделна тема. :D

Edited by neshev