Jump to content

Мафия - идеи за развитие

hacky

Recommended Posts

54 minutes ago, 40Tud3 said:

Пичове, може ли да направя междинен сезон като тези филмовите с по-малко участници? Дойде ми култова идея. :D

Естествено. Разбери се с другите кога точно ще е, че в момента има по-голям наплив на водещи от играчи. Това никога не съм го очаквал. :D

• Upvote 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

1 hour ago, 40Tud3 said:

Пичове, може ли да направя междинен сезон като тези филмовите с по-малко участници? Дойде ми култова идея. :D

Като свърши сега моя Сезон 7, може веднага след това да го направиш, нп.

• Thanks 1

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Разбрали ли сте се изобщо за сезоните? Мисля, че Bobotsi чака с месеци за този сезон. Редът трябва да се спазва. Та освен ако не сте се разбрали нещо двамата, то 7 сезон е на Bobotsi.

Не преебавайте Боботси, той каза, че отдавна се е подготвял за сезона си.

Иначе междинен може да се пусне и преди неговия щом ще е много по-различен, стига да не почне твърде скоро.

@Radox не е ли по-добре да изчакаме сезона на Соки, който ще е пълен само с main-eventer-и? Просто, ако ти направиш такова издание сега, няма да е същата тръпка за All-Stars сезона. Освен това е рано за такова нещо, трябва да се изиграят поне още 2-3 сезона според мен.

Edited by Prince10
1 minute ago, Prince10 said:

@Radox не е ли по-добре да изчакаме сезона на Соки, който ще е пълен само с main-eventer-и? Просто, ако ти направиш такова издание сега, няма да е същата тръпка за All-Stars сезона. Освен това е рано за такова нещо, трябва да се изиграят поне още 2-3 сезона според мен.

Е на мене ми е не толкова за мейнивентърите, колкото до баланса, който искам да направя, за да е по-напрегнато. Не съм казал че ще викам само големи имена, но няма да е зле да участват повечко. Байкиро и Соцки задължително.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
13 minutes ago, hacky said:

Не преебавайте Боботси, той каза, че отдавна се е подготвял за сезона си.

Иначе междинен може да се пусне и преди неговия щом ще е много по-различен, стига да не почне твърде скоро.

Никой няма да го преебава. Има си график и той ще се спазва. Bobotsi мисля, че още от януари месец е заявил да прави сезон, така че аз не виждам някакъв спор. Просто си има график. В него след цифрата 7 стои името на Bobotsi.

Сезон 7 си е мой. Ебавайте се колкото искате, но аз ще го проведа когато стане време.

Добавте една роля в играта - БАЙТОШО и когато един мафиот бива шитнат човекът с ролята БАЙТОШО умира, като в предсмъртното си издихание човека с ролята дава на някои списъкът с мафиотите в играта или на един мафиот.

П.П Искам аз да водя сезон 89.

1 minute ago, BAITO6O said:

Добавте една роля в играта - БАЙТОШО и когато един мафиот бива шитнат човекът с ролята БАЙТОШО умира, като в предсмъртното си издихание човека с ролята дава на някои списъкът с мафиотите в играта или на един мафиот.

П.П Искам аз да водя сезон 89.

44 сме го запазиле за тебе. Ще се проведе на 9 септември.

35izpu1.jpg

9 minutes ago, Radox said:

44 сме го запазиле за тебе. Ще се проведе на 9 септември.

Много добре другарю. Значи сезона ще започне от 9 септември и ще свърши на 10 ноември. В играта ще вземат участие 45 участика = 45 години слава и чест хаха.

Като мафиотите ще могат пращат само един път в седмица мирен гражданин в Белене, а през 3 седмици един гражданин ще става мафиот. Ще бъде една велика игра в рамките на 2 месеца.

Велик ще бъде периода за форума от 09.09 - 10.11

• Haha 3

Сезон 6.5 (WWF vs WCW) - @40Tud3

Сезон 7 - @Bobotsi

Сезон 7.5 (Miami Vice) - @THE ENEMY

Сезон 8 - @neshev

Сезон 8.5 (Survivor) - @Prince10

Сезон 9 - @Radox

Сезон 10 - @baikiro

Сезон 11 (All-Stars) - @Socki 

Нов update. 

• Upvote 1
  • Thanks 2

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили. Премахната е опцията, която показва какво прави даден потребител в момента във форума, а именно "Currently" вече не съществува. Можете да видите единствено кога потребител е бил във форума последно, но това едва ли може да ви помогне с нещо. Та, от правилата в сезоните, вече може да се премахне това за забрана на разглеждане на профили.

• Upvote 3

19 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили.

Пенсионирам се тогава. :(

The Olimpic Hero
2 minutes ago, hacky said:

https://www.bwcommunity.eu/online/

И тук не се вижда.

Да де, това е идеята. Никъде да не се вижда, за да няма никаква възможност за мамене.

41 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили. Премахната е опцията, която показва какво прави даден потребител в момента във форума, а именно "Currently" вече не съществува. Можете да видите единствено кога потребител е бил във форума последно, но това едва ли може да ви помогне с нещо. Та, от правилата в сезоните, вече може да се премахне това за забрана на разглеждане на профили.

Не бързай да се радваш, да не го върнат пак при следващия ъпдейт

Имат навика.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Не искам да влияя на @40Tud3, но това на Шайнингуизарда е просто скандално. Това е 100%, 100%, 100% бан от играта. Това буквално може да провали целия сезон, а за мен лично вече го е провалил, тоест щом Шайнинга е още в играта. Сега по изреченията на Шайнинга първо, че някой може да се филмира, че е мирен гражданин, друг може да се филмира, че е мафиот, а трети пък може да реши да използва изреченията му за стратегия.

Тотално, абсолютно дисквалифициране трябва да е това! Да се мазниш като путка на ЛС на някой да не те елиминира вече минава всякакви граници!

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Добре, замислете се малко. След този пост, който @40Tud3 постна, играта на Хаки също е 100% компрометирана, какъвто и да е. Абсурдно е. Просто се замислете колко прецакан е hacky в случая. Не само, че водещият не гони провинилия се, но и пуска компромат, с който тотално преебава още един играч от сезона, а и сезона си като цяло.

С този пост с няколкото изречения на Шайнинг са създадени още десетки допълнителни ситуации, чрез които сезонът би трябвало официално да е в графата приключени на Ден 1/провалени тотално. Поне аз така го виждам.

The Olimpic Hero

@40Tud3, сори пич, нищо лично, но си тотал щета, като водещ. Буквално си опорочи сезона на Ден 1. Както го казвах тогава на U_Think_U_Know_Me, когато искаше да наебе сезона си, така сега ще го кажа и на теб. Ето ти два цитата от СОБСТВЕНИТЕ ти правила:

Също така нямате право да обсъждате играта в други теми, платформи и т.н. Това важи и докато сте активни в играта преди да отпаднете. Ясно е, че няма как да ви следя, но сериозно апелирам към сериозност и уважение към останалите играчи. След като отпаднете сериозно ви призовавам да не коментирате играта с никой друг. Дори ако сте двама отпаднали играчи не си пишете по тази тема докато не свърши сезона. Апелирам към всички играчи и дори тези, които няма да участват, ако видите нарушение да ми сигнализирате веднага най-добре придружено с скрийншот.

АКО НЯКОЙ НАРУШИ ТОВА ПРАВИЛО ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН НЕЗАБАВНО И БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СЕРИОЗНО Е ПРОВИНЕНИЕТО.

Какво стана сега, целият ти сезон е подчинен на това, че не елиминира ShiningWizard и около безумния ти пост след това, в който вкара цитати, които са се случили извън играта и, заради които на 100% ShiningWizard трябваше да е елиминиран.

И ако си мислите, че това е всичко. Следва още едно огромно безумие при елиминацията на seekstah от играта след Ден 1. Отново водещият нарушава собствените си правила, които е писал собственоръчно.

Минималният брой мнения, които се очаква да пишете във всяка четвъртъчна фаза е 1.

Ако даден играч не е написал нито едно мнение в две поредни четвъртъчни фази, той ще бъде автоматично елиминиран от играта, независимо дали е от WWF или WCW и независимо дали има специална роля или не.

seekstah е елиминиран след ЕДНА дневна фаза, което е в разрез с правилата. Това би трябвало да се случи чак след две дневни фази. Аз нямам какво повече да коментирам. Този сезон е тотален провал.