baikiro Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 54 minutes ago, 40Tud3 said: Пичове, може ли да направя междинен сезон като тези филмовите с по-малко участници? Дойде ми култова идея. Естествено. Разбери се с другите кога точно ще е, че в момента има по-голям наплив на водещи от играчи. Това никога не съм го очаквал. ЧОТУДЕ 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 1 hour ago, 40Tud3 said: Пичове, може ли да направя междинен сезон като тези филмовите с по-малко участници? Дойде ми култова идея. Като свърши сега моя Сезон 7, може веднага след това да го направиш, нп. ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Разбрали ли сте се изобщо за сезоните? Мисля, че Bobotsi чака с месеци за този сезон. Редът трябва да се спазва. Та освен ако не сте се разбрали нещо двамата, то 7 сезон е на Bobotsi. hacky 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 Не преебавайте Боботси, той каза, че отдавна се е подготвял за сезона си. Иначе междинен може да се пусне и преди неговия щом ще е много по-различен, стига да не почне твърде скоро. Quote Link to comment
Prince10 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) @Radox не е ли по-добре да изчакаме сезона на Соки, който ще е пълен само с main-eventer-и? Просто, ако ти направиш такова издание сега, няма да е същата тръпка за All-Stars сезона. Освен това е рано за такова нещо, трябва да се изиграят поне още 2-3 сезона според мен. Edited May 2, 2020 by Prince10 Quote Link to comment
Radox Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 1 minute ago, Prince10 said: @Radox не е ли по-добре да изчакаме сезона на Соки, който ще е пълен само с main-eventer-и? Просто, ако ти направиш такова издание сега, няма да е същата тръпка за All-Stars сезона. Освен това е рано за такова нещо, трябва да се изиграят поне още 2-3 сезона според мен. Е на мене ми е не толкова за мейнивентърите, колкото до баланса, който искам да направя, за да е по-напрегнато. Не съм казал че ще викам само големи имена, но няма да е зле да участват повечко. Байкиро и Соцки задължително. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 13 minutes ago, hacky said: Не преебавайте Боботси, той каза, че отдавна се е подготвял за сезона си. Иначе междинен може да се пусне и преди неговия щом ще е много по-различен, стига да не почне твърде скоро. Никой няма да го преебава. Има си график и той ще се спазва. Bobotsi мисля, че още от януари месец е заявил да прави сезон, така че аз не виждам някакъв спор. Просто си има график. В него след цифрата 7 стои името на Bobotsi. Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Сезон 7 си е мой. Ебавайте се колкото искате, но аз ще го проведа когато стане време. THE ENEMY 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) Update на графика: Сезон 6.5 (WWF vs WCW) - @40Tud3 Сезон 7 - @Bobotsi Сезон 8 - @neshev Сезон 8.5 (Survivor) - @Prince10 Сезон 9 - @Radox Сезон 10 - @baikiro Сезон 11 (All-Stars) - @Socki Сезон 44 - @BAITO6O Edited May 2, 2020 by Radox Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
BAITO6O Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Добавте една роля в играта - БАЙТОШО и когато един мафиот бива шитнат човекът с ролята БАЙТОШО умира, като в предсмъртното си издихание човека с ролята дава на някои списъкът с мафиотите в играта или на един мафиот. П.П Искам аз да водя сезон 89. Quote Link to comment
Radox Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 1 minute ago, BAITO6O said: Добавте една роля в играта - БАЙТОШО и когато един мафиот бива шитнат човекът с ролята БАЙТОШО умира, като в предсмъртното си издихание човека с ролята дава на някои списъкът с мафиотите в играта или на един мафиот. П.П Искам аз да водя сезон 89. 44 сме го запазиле за тебе. Ще се проведе на 9 септември. baikiro, BAITO6O, ShwN and 1 other 4 Quote Link to comment
BAITO6O Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 9 minutes ago, Radox said: 44 сме го запазиле за тебе. Ще се проведе на 9 септември. Много добре другарю. Значи сезона ще започне от 9 септември и ще свърши на 10 ноември. В играта ще вземат участие 45 участика = 45 години слава и чест хаха. Като мафиотите ще могат пращат само един път в седмица мирен гражданин в Белене, а през 3 седмици един гражданин ще става мафиот. Ще бъде една велика игра в рамките на 2 месеца. Велик ще бъде периода за форума от 09.09 - 10.11 MJ23, ShwN and baikiro 3 Quote Link to comment
baikiro Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Сезон 6.5 (WWF vs WCW) - @40Tud3 Сезон 7 - @Bobotsi Сезон 7.5 (Miami Vice) - @THE ENEMY Сезон 8 - @neshev Сезон 8.5 (Survivor) - @Prince10 Сезон 9 - @Radox Сезон 10 - @baikiro Сезон 11 (All-Stars) - @Socki Нов update. ЧОТУДЕ, The Olimpic Hero and THE ENEMY 1 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили. Премахната е опцията, която показва какво прави даден потребител в момента във форума, а именно "Currently" вече не съществува. Можете да видите единствено кога потребител е бил във форума последно, но това едва ли може да ви помогне с нещо. Та, от правилата в сезоните, вече може да се премахне това за забрана на разглеждане на профили. Radox, baikiro and MJ23 3 Quote Link to comment
neshev Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 19 minutes ago, The Olimpic Hero said: Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили. Пенсионирам се тогава. Quote Link to comment
hacky Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 https://www.bwcommunity.eu/online/ И тук не се вижда. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 2 minutes ago, hacky said: https://www.bwcommunity.eu/online/ И тук не се вижда. Да де, това е идеята. Никъде да не се вижда, за да няма никаква възможност за мамене. hacky 1 Quote Link to comment
Radox Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 41 minutes ago, The Olimpic Hero said: Една много добра новина за играта, с което напълно отпада нуждата от правило за забрана на разглеждане на чужди профили. Премахната е опцията, която показва какво прави даден потребител в момента във форума, а именно "Currently" вече не съществува. Можете да видите единствено кога потребител е бил във форума последно, но това едва ли може да ви помогне с нещо. Та, от правилата в сезоните, вече може да се премахне това за забрана на разглеждане на профили. Не бързай да се радваш, да не го върнат пак при следващия ъпдейт Имат навика. Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Пропаднаха ми всички тактики MJ23, ЧОТУДЕ, baikiro and 1 other 4 Quote Link to comment
Radox Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 @baikiro пиши ме и за Сезон 12 водещ засега. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Не искам да влияя на @40Tud3, но това на Шайнингуизарда е просто скандално. Това е 100%, 100%, 100% бан от играта. Това буквално може да провали целия сезон, а за мен лично вече го е провалил, тоест щом Шайнинга е още в играта. Сега по изреченията на Шайнинга първо, че някой може да се филмира, че е мирен гражданин, друг може да се филмира, че е мафиот, а трети пък може да реши да използва изреченията му за стратегия. Quote Link to comment
Radox Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Тотално, абсолютно дисквалифициране трябва да е това! Да се мазниш като путка на ЛС на някой да не те елиминира вече минава всякакви граници! Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Добре, замислете се малко. След този пост, който @40Tud3 постна, играта на Хаки също е 100% компрометирана, какъвто и да е. Абсурдно е. Просто се замислете колко прецакан е hacky в случая. Не само, че водещият не гони провинилия се, но и пуска компромат, с който тотално преебава още един играч от сезона, а и сезона си като цяло. С този пост с няколкото изречения на Шайнинг са създадени още десетки допълнителни ситуации, чрез които сезонът би трябвало официално да е в графата приключени на Ден 1/провалени тотално. Поне аз така го виждам. Quote Link to comment
baikiro Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Update. Сезон 7 - @Bobotsi Сезон 7.5 (Miami Vice) - @THE ENEMY Сезон 8 - @neshev Сезон 8.5 (Survivor) - @Prince10 Сезон 9 - @Radox Сезон 10 - @baikiro Сезон 11 (All-Stars) - @Socki Сезон 12 - @Radox Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 @40Tud3, сори пич, нищо лично, но си тотал щета, като водещ. Буквално си опорочи сезона на Ден 1. Както го казвах тогава на U_Think_U_Know_Me, когато искаше да наебе сезона си, така сега ще го кажа и на теб. Ето ти два цитата от СОБСТВЕНИТЕ ти правила: Quote Също така нямате право да обсъждате играта в други теми, платформи и т.н. Това важи и докато сте активни в играта преди да отпаднете. Ясно е, че няма как да ви следя, но сериозно апелирам към сериозност и уважение към останалите играчи. След като отпаднете сериозно ви призовавам да не коментирате играта с никой друг. Дори ако сте двама отпаднали играчи не си пишете по тази тема докато не свърши сезона. Апелирам към всички играчи и дори тези, които няма да участват, ако видите нарушение да ми сигнализирате веднага най-добре придружено с скрийншот. АКО НЯКОЙ НАРУШИ ТОВА ПРАВИЛО ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН НЕЗАБАВНО И БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СЕРИОЗНО Е ПРОВИНЕНИЕТО. Какво стана сега, целият ти сезон е подчинен на това, че не елиминира ShiningWizard и около безумния ти пост след това, в който вкара цитати, които са се случили извън играта и, заради които на 100% ShiningWizard трябваше да е елиминиран. И ако си мислите, че това е всичко. Следва още едно огромно безумие при елиминацията на seekstah от играта след Ден 1. Отново водещият нарушава собствените си правила, които е писал собственоръчно. Quote Минималният брой мнения, които се очаква да пишете във всяка четвъртъчна фаза е 1. Ако даден играч не е написал нито едно мнение в две поредни четвъртъчни фази, той ще бъде автоматично елиминиран от играта, независимо дали е от WWF или WCW и независимо дали има специална роля или не. seekstah е елиминиран след ЕДНА дневна фаза, което е в разрез с правилата. Това би трябвало да се случи чак след две дневни фази. Аз нямам какво повече да коментирам. Този сезон е тотален провал. Quote Link to comment
Recommended Posts