The Olimpic Hero Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Нормален сезон с 16 играчи, който даже Радокс казва, че би продължил по-дълго, според мен не трябва да е сезон с половинка на името. Просто се разберете, Bobotsi, Radox и neshev, защото и тримата явно имате намерение да правите сериозни сезони. Та, разпределете си по някакъв начин 7,8 и 9 сезон. Quote Link to comment
Dudley Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) Хубаво е че сте надъхани и като цяло интереса към играта си върви... но ще трябва и малко почивка преди следващия , примерно към 20 май нещо такова Edited April 29, 2020 by Dudley Bobotsi 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1 minute ago, Radox said: Промените ще са съвсем леки, няма да има нищо съществено. Все тая. Това е единствения начин да си следващия в списъка. Бобоци си е заплюл 7ми от много време, а не можем да му го вземем насила щом не го дава. Brutalnia 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: Нормален сезон с 16 играчи, който даже Радокс казва, че би продължил по-дълго, според мен не трябва да е сезон с половинка на името. Просто се разберете, Bobotsi, Radox и neshev, защото и тримата явно имате намерение да правите сериозни сезони. Та, разпределете си по някакъв начин 7,8 и 9 сезон. Съгласен съм. Или правя 7 или нищо. Ще чакам до 9, защото ще си заслужава. Сезонът ще е поне с 1-2 дни по-дълъг от стандартните Единственото, което ме притеснява е да не ми мине якото надъхване дотогава. Edited April 29, 2020 by Radox Brutalnia 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Надявам се като си бил врачка да не включваш тази идиотска роля, която може да скапе цял сезон брилянтна игра. Според мен е абсолютно ненужна тази трансформация мирен гражданин -> мафиот или обратното. The Olimpic Hero, Bobotsi and Brutalnia 3 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Ако ще правите междинен сезон, по-добре да е веднага след този докато повечето сме по къщите, че после като скъсаме синджира... Quote Link to comment
Radox Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 9 hours ago, MJ23 said: Надявам се като си бил врачка да не включваш тази идиотска роля, която може да скапе цял сезон брилянтна игра. Според мен е абсолютно ненужна тази трансформация мирен гражданин -> мафиот или обратното. Той врачката си е мафиот от самото начало. Ролята даже е най-интересната за игране според мен baikiro 1 Quote Link to comment
hacky Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 И аз смятам, че това е една от най-интересните роли в играта. baikiro 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 3 hours ago, Radox said: Той врачката си е мафиот от самото начало. Ролята даже е най-интересната за игране според мен За мирните граждани е ужасна роля, която вкарва прекалено много параноя и буквално може да ти наебе играта. Примерно усещаш, че при някой има нещо нередно. Успяваш да изкараш вот срещу него и го гласуваш. Обаче ако не го е проверил шерифа до този момент след гласуването водещият го обявява като мирен гражданин. И какво се случва след това, другите мирни граждани тръгват среу теб, защото си изгонил мирен гражданин... Quote Link to comment
hacky Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: За мирните граждани е ужасна роля, която вкарва прекалено много параноя и буквално може да ти наебе играта. Примерно усещаш, че при някой има нещо нередно. Успяваш да изкараш вот срещу него и го гласуваш. Обаче ако не го е проверил шерифа до този момент след гласуването водещият го обявява като мирен гражданин. И какво се случва след това, другите мирни граждани тръгват среу теб, защото си изгонил мирен гражданин... За това си прав, мисля, че трябва да се промени ролята, че когато бъде елиминиран да пише винаги МАФИОТ. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 3 minutes ago, hacky said: За това си прав, мисля, че трябва да се промени ролята, че когато бъде елиминиран да пише винаги МАФИОТ. Това принципно може да се направи, но дали е удачно. Така играта на мирните граждани ще стане по-лесна. Нека всички го помислят това. Тоест аз не харесвам ролята, спрямо мирните граждани, но дали искам по-лесна игра, не съм сигурен. Тоест може би има причина ролята да е такава. Реално хората, които са мислели ролите, след това са ги тествали и тествали. Има някакъв международен Мафия форум, където са изиграли сигурно стотици, стотици сезони. Не, че и ние тук с опита си сезон след сезон не виждаме някакви неща де. Quote Link to comment
hacky Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 Форумния вариант на играта не е ли измислен от байкиро, аз мислех, че само оригиналната идея е видял, не знаех, че се играе в други форуми. baikiro 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 5 minutes ago, hacky said: Форумния вариант на играта не е ли измислен от байкиро, аз мислех, че само оригиналната идея е видял, не знаех, че се играе в други форуми. В друг български не се играе, което е готино. Един вид ние развиваме играта в България. Има си обаче международни форуми, които са много развити. Ето този, който давам. Форумът им е на 18 години. https://forum.mafiascum.net/viewforum.php?f=5 Quote Link to comment
Radox Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Неслучайно пише Гражданин, защото ако пише Мафиот при елиминация, може гражданите да направят грешна асоциация с реакциите на мафиотите спрямо врачката преди да бъде елиминиран, защото те също са го мислели за гражданин. Това може яко да ебе после играта на гражданите Абе не знам, гледайте да уредите аз да правя следващия сезон, че съм яко надъхан и ще и голямо зрелище! BrockLesnar, Suffer-H and HEIDENREICH 1 2 Quote Link to comment
hacky Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 Прав си за това Радокс, като цяло за мен е добра роля, която добавя интересен туист в играта ако я има. Боботси обеща по-различен сезон, тъй че съм заинтересован да видя какво ще предложи той. Suffer-H 1 Quote Link to comment
The Best Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 2 hours ago, The Olimpic Hero said: https://forum.mafiascum.net/viewforum.php?f=5 Освен да ги поканим тези за една междуфорумна игра на Мафия. Да им покажем как се играе тази игра Himler, Suffer-H and Martin9000 3 Quote "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
baikiro Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 3 hours ago, The Olimpic Hero said: За мирните граждани е ужасна роля, която вкарва прекалено много параноя и буквално може да ти наебе играта. Примерно усещаш, че при някой има нещо нередно. Успяваш да изкараш вот срещу него и го гласуваш. Обаче ако не го е проверил шерифа до този момент след гласуването водещият го обявява като мирен гражданин. И какво се случва след това, другите мирни граждани тръгват среу теб, защото си изгонил мирен гражданин... За това ролята е мафиотска. Все едно да кажеш "блокъра ще наебе играта на гражданите". Именно де. Suffer-H 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 12 minutes ago, baikiro said: За това ролята е мафиотска. Все едно да кажеш "блокъра ще наебе играта на гражданите". Именно де. Съгласявам се донякъде. Тоест идеята ти според теб е просто да прави играта по-трудна? Иначе защо донякъде ли? Ами примерът, който си дал с блокера. С блокера можеш да се надиграваш стратегически, но с врачката не можеш, поради гореспоменатата причина от мен. Надиграваш врачката, усещаш, че е мафиот, гониш я и тя излиза, като мирен гражданин. Ако го променим да излиза, като мафиот би било друго. И още нещо, според теб врачката трябва ли да я има във всеки сезон? Тоест можеш ли да я сравниш със задължително роли, като доктора, шерифа? Suffer-H 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 (edited) 11 minutes ago, The Olimpic Hero said: Съгласявам се донякъде. Тоест идеята ти според теб е просто да прави играта по-трудна? Иначе защо донякъде ли? Ами примерът, който си дал с блокера. С блокера можеш да се надиграваш стратегически, но с врачката не можеш, поради гореспоменатата причина от мен. Надиграваш врачката, усещаш, че е мафиот, гониш я и тя излиза, като мирен гражданин. Ако го променим да излиза, като мафиот би било друго. И другото, според теб врачката трябва ли да я има във всеки сезон? Тоест можеш ли да я сравниш със задължително роли, като доктора, шерифа? Не бих казал по-трудна, а по-скоро по-интересна/по-непредвидима, изпълнена с повече обрати и т.н. Всяка мафиотска роля прави играта на гражданите по-трудна и всяка гражданска прави играта на мафиотите по-трудна съответно. Конкретно врачката е advanced роля и бих казал, че не помага толкова колкото блокъра например. Мафиотите не знаят за врачката и може да го очистят (справка сезон 3). Те самите не са сигурни дали има врачка докато не се присъедини към тях. Блокъра е по-силната мафиотска роля от двете. Иначе със сигурност не е задължителна роля. Edited April 30, 2020 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
hacky Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 8 minutes ago, The Olimpic Hero said: Съгласявам се донякъде. Тоест идеята ти според теб е просто да прави играта по-трудна? Иначе защо донякъде ли? Ами примерът, който си дал с блокера. С блокера можеш да се надиграваш стратегически, но с врачката не можеш, поради гореспоменатата причина от мен. Надиграваш врачката, усещаш, че е мафиот, гониш я и тя излиза, като мирен гражданин. Ако го променим да излиза, като мафиот би било друго. И още нещо, според теб врачката трябва ли да я има във всеки сезон? Тоест можеш ли да я сравниш със задължително роли, като доктора, шерифа? Не мисля, че има задължителни роли, в крайна сметка всеки водещ решава какво да включи, реално може някой да реши да няма шериф или да има 2. Трябва да има разнообразие. Също си мисля за сезон без никакви роли, което би било интересно, особенно ако това не се каже на играчите. Bobotsi and baikiro 2 Quote Link to comment
Dudley Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 В крайна сметка , врачката има негативи и за двете страни, което според мен е достатъчно балансирано като роля. Смисъл такъв , че гражданите ако изгонят врачката излиза като гражданин , но пък и мафиотите могат да убият врачката през нощната фаза, така че не виждам какъв е чак толкова проблема в ролята. hacky and baikiro 2 Quote Link to comment
yaripim Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 За форуми не знам, намерих ей тия, дето имат няколко клипа с игра наживо. Ако искате, разгледайте.Водещият много изчанчено обяснява когато някой е елиминиран. Brutalnia and baikiro 2 Quote Link to comment
baikiro Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Update на графика: Сезон 7 - @Bobotsi Сезон 8 - @neshev Сезон 8.5 (Survivor) - @Prince10 Сезон 9 - @Radox Сезон 10 - @baikiro Сезон 11 (All-Stars) - @Socki Ако има някакви размествания ми кажете. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Разместванията са, че аз взимам 7 сезон! 😂 baikiro and Bobotsi 2 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Пичове, може ли да направя междинен сезон като тези филмовите с по-малко участници? Дойде ми култова идея. Quote Link to comment
Recommended Posts