Jump to content

Bellator & Rizin "Fedor vs. Rampage" - 28 декември 2019


neshev

Recommended Posts

Пенсионерската лига на Bellator кърти мивките, няма спор. Федор - Рампейдж си е dream мач, пък нищо, че натрупаха точки за пенсия. Очаквам Федята отново да бъде нокаутиран по бързата процедура. Дано не, ама се съмнявам, много му стана стъклена брадичката - пипнат ли го и заспива. 

 

Тъжното е, че Белатор не се развива особено и така и не могат да произведат истински звезди. Имат качествени бойци, но не могат да ги промотират като хората. Изглеждат си като малка федерацийка и не мърдат на никъде. 

 

Link to comment

Хубаво, ама Rampage се разходи до Япония и си прибра чека. Говори лошо за легенда от неговия ранг да си позволи да излезе в такава форма, но както казва McGregor: "It's only business". Дебел, немотивиран, клекна при първия удар и сигнализира, че не иска повече. Номера, които Bob Sapp правеше навремето. Поне зарадваха японската публика и феновете на Fedor. Нещо не са се разбрали, уж казал, че това му е последната битка в Япония. Не знам, но дори да продължи да се бие, краят е близо. Може би едно последно шоу в Русия, да го изпратят подобаващо.

Самата карта беше под всякаква критика. Единственият читав мач отпадна. MVP продължават да го тикат срещу някакви полу-аматьори, но е ясно, че ще клекне срещу първия адекватен.

Тази година, Bellator беше тотален мешаняк. DAZN промени нещата за тях. Всичките по-читави шоута са там, докато по телевизията оставят само огризките и съответно, рейтингите им се сринаха тотално. Да, имат добри бойци, имат шоута, за които ми пука, но болшинството са ми безинтересни. Определено предпочитах компанията, когато Rebney беше начело. Знаеше се, че всеки петък има Bellator, имаше някакви турнирни битки и имаше някаква концепция. Сега тук блъскат каквото се сетят. Проспекти, ветерани, регионални бойци... И осъзнавам, че през 2019 е тегаво, ако не си UFC, но това определено не е StrikeForce 2.0, а знаем колко тегаво им беше на тях да изплуват. 

Link to comment

Да натиснат освен Федята да се маризи с брат си в прощален мач. :D Оня е тотален подчовек и за точната сума и с майка си ще се бие.

 

Рампейдж иначе излезна обидно дебел, явно не го е*е, че по - младото поколение фенове ще го запомнят така. 

 

МВП нещо е тръгнал да се дърви пак за тайтъл шот. Тия мачове дето ги прави с тотални анонимници не са и забавни вече. Можеше да му пуснат Жоро Валентинов и тогава да му резнат договора. :D

Link to comment

Пффф .. изобщо не знам как да го коментирам това.

 

От една страна разбирам пенсиите като Тито, Рампейдж, Чък (ако щеш) ...  тия хора години наред се биеха за жълти стотинки и сега, когато вече могат да печелят големите пари, е тъпо да се откажат. Дето се вика - какво друго могат да правят? Да си отворят спортна зала и да помагат на дебелите лелки да отслабват? Щото друга алтернатива май нямат. Та за тях е нормално да излязат в някой такъв клоунски мач, да приберат един дебел чек от няколко десетки хиляди долара, да се приберат с едно подпухнало око и толкова. Разбирам ги, наистина. 

 

От друга страна обаче е много тъжно да ги гледаш тия хора така. Чък Лъдел мяза на идиот, дано никога повече не го видим в октагона. Тито бие кечисти ... А Рампейдж сериозно трябва да се замисли, защото това наднормено тегло си е опасно вече на тая възраст. Федята, горкия, който го пипне и припада. Тъжни стари хора. :(

 

-------------

 

За Майкъл Пейдж - в интерес на истината точно така трябва да го градят тоя идиот. Ясно е, че боец няма да стане от него, щото няма акъл и си стои на едно място, но е атрактивен и е от малкото звезди на Белатор, които будят интерес. За мен трябва да му намерят още един - двама такива джобъри и да ги пуснат да направят една хубава вражда с другия тъпак - Пол Дейли. Тоя реванш трябва да го видим, пък че ще е малоумен мач е ясно.  

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...