Jump to content

Топ 10 моменти на втори сезон на Мафия


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Подаряваме си за празниците нов раздел. Толкова се зарибихме всички, че реших да имаме специално място, където да играем любимата ни игра.

Написах и една класация за топ 10 моментите на втори сезон. Надявам се да ви е интересна.

 

10. Водещият baikiro представя играта на форума и зарибява всички по нея.

 

9. StoneColdFan и откровенната му реакция: "Кур, бате", когато вижда, че поредният мирен гражданин е елиминиран.

 

8. Brutalnia панически разкрива ролята си на Доктор след атаките от Олимпик и така улеснява доста задачата на мафиотите. Забавно е, че Brutalnia спасява себе си в следващата нощ, но въпреки това е елиминиран от играта заради role blocker ролята на Loop.

 

7. Цялостният карък на мирните граждани. Те са толкова огромни каръци, че през цялата игра, даже и на късмет, не успяват да уцелят нито един мафиот. THE ENEMY е толкова отчаян, че даже сам се боядисва в розово след сезона.

 

6. MJ23 се заклева да не му излезе нито един залог повече ако е мафиот. Отправя предизвикателство към Олимпик да направи същото.

 

5. Караниците на hacky и The Best след края на сезона. В тях hacky нарича The Best "Най-големия кавал във форума" и го определя, като егоист с прекалено самочувствие, който постоянно е обяснявал на колегите си мафиоти колко добър стратег е.

 

4. seekstah играе супер лудо още в първия ден от играта. Блъфира, че има роля и се заканва, че ще разкрие трима от мафиотите още на третия ден. Отправя "оферта" на мафиотите да предадат един от тяхните.

 

3. Предсмъртното писмо на THE ENEMY. В него "отстрелва" seekstah и всички мирни граждани помислят THE ENEMY за шериф, който е разкрил мафиота seekstah. Оказва се, че seekstah е поредният елиминиран мирен гражданин. Ироничното е, че THE ENEMY наистина е бил шериф.

 

2.Мирният гражданин Олимпик елиминира мирния гражданин и свой добър приятел neshev от играта, като neshev си тръгва с доста култово финално промо. HEIDENREICH го е описал най-добре. Просто ще цитирам класика чичо "REICH":

 

Quote

 

"Кавалщината и параноята на Olimpic Hero + култовите предсмъртни думи на нешев МИТКООООООО КАВААААААААААААААААААААААААААААЛ след като бе бутнат в пропастта от своя приятел и съдружник  ще останат в историята." 

 

 

 

 

1. Loop изиграва перфектна игра, като през целия сезон никой не го заподозрява, че е мафиот. В последния ден пише пост, в който лъже, че каналът в банята му е запушен, параноята му е дошла в повече и няма да си смени гласа, чрез който е номинирал Олимпик. Така по гениален начин затваря играта и подпечатва победата на Мафията.

               

Link to comment

Чудесна тема за най-добрия сезон от играта досега. Ето и един култов момент и от мен:

 

 

По време на играта параноята стига връхната си точка когато играчи започват да нямат доверие и да се съмняват дори във водещият на играта baikiro. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

9. StoneColdFan и откровенната му реакция: "Кур, бате", когато вижда, че поредният мирен гражданин е елиминиран.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...