Jump to content

Glory Collision 2 "Hari vs. Verhoeven 2" - 21 декември 2019


Recommended Posts

Гледам, че Бадр се е нацепил зверски и е много надъхан и искам да попитам по - запалените тук.Бадр реална заплаха ли е през 2019, след всичките простотии, затвори, побоища и т. н. Да, сигурно звучи адски тъпо да се съмнявам в такъв култов боец, но знаете, че когато си кофти човек, това се отразява. Рико е обещал нокаут и ми се вижда сериозен и фокусиран. Ще е интересно. 

Link to post
neshev

 Hari отдавна е приключил със спорта според мен. Дори в пика си подхождаше доста несериозно, камоли сега. Очаквам да е като първата битка и Hari да се откаже при първия по-критичен момент.

Link to post

Рико е легитимен изруд ... Ако Хари изкара мача до края трябва да се счита за чиста доза късмет .

Link to post

Мароканецът по-добре се представи от това, което очаквах. Все пак мисля че Ферхувен щеше да спечели и без контузията. Не бих отказал да гледам трети мач, който да има нормален край. 

Btw срамно е Хари да има повече фенове насред Холандия. 

  • Upvote 1
Link to post

Много ме е яд за този реванш. Завърши както първия. И двамата се биха много добре и вкарваха тежки тупаници от които чак на мен ми ставаше гадно. Напомниха за златния Кик Бокс през 2008-2009 когато и Хари беше в пика си. Мисля че Хари щеше да вземе победата ако не беше тази контузия. Два пъти свали Рико и го подхвана както само Бадр може. Днес игра онзи Бадр от 2009, онова лудо копеленце. Умрях от яд за тази контузия. Щеше да е готино Бадр да бъде шампион. Рико също не отстъпваше и вкарваше тежки тупаници и коварни лоу кикове. Гледах мача с майка ми , баща ми, и сина ми, и майка ми вика "обаче тоя е по-добър" говореше за Рико точно когато подхвана Хари с лоу кикове и тежки прави в лицето. Голям мач и голямо изживяване беше! Дано да има и трети мач и да бъде по-скоро, защото Хари си старее и няма да може да се бие така след години. Наистина днес си беше онзи Бадр от едно време. 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...