Jump to content

Glory Collision 2 "Hari vs. Verhoeven 2" - 21 декември 2019


neshev

Recommended Posts

Гледам, че Бадр се е нацепил зверски и е много надъхан и искам да попитам по - запалените тук.Бадр реална заплаха ли е през 2019, след всичките простотии, затвори, побоища и т. н. Да, сигурно звучи адски тъпо да се съмнявам в такъв култов боец, но знаете, че когато си кофти човек, това се отразява. Рико е обещал нокаут и ми се вижда сериозен и фокусиран. Ще е интересно. 

Link to comment

 Hari отдавна е приключил със спорта според мен. Дори в пика си подхождаше доста несериозно, камоли сега. Очаквам да е като първата битка и Hari да се откаже при първия по-критичен момент.

Link to comment

Мароканецът по-добре се представи от това, което очаквах. Все пак мисля че Ферхувен щеше да спечели и без контузията. Не бих отказал да гледам трети мач, който да има нормален край. 

Btw срамно е Хари да има повече фенове насред Холандия. 

Link to comment

Много ме е яд за този реванш. Завърши както първия. И двамата се биха много добре и вкарваха тежки тупаници от които чак на мен ми ставаше гадно. Напомниха за златния Кик Бокс през 2008-2009 когато и Хари беше в пика си. Мисля че Хари щеше да вземе победата ако не беше тази контузия. Два пъти свали Рико и го подхвана както само Бадр може. Днес игра онзи Бадр от 2009, онова лудо копеленце. Умрях от яд за тази контузия. Щеше да е готино Бадр да бъде шампион. Рико също не отстъпваше и вкарваше тежки тупаници и коварни лоу кикове. Гледах мача с майка ми , баща ми, и сина ми, и майка ми вика "обаче тоя е по-добър" говореше за Рико точно когато подхвана Хари с лоу кикове и тежки прави в лицето. Голям мач и голямо изживяване беше! Дано да има и трети мач и да бъде по-скоро, защото Хари си старее и няма да може да се бие така след години. Наистина днес си беше онзи Бадр от едно време. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...