Jump to content

Glory Collision 2 "Hari vs. Verhoeven 2" - 21 декември 2019


Recommended Posts

Гледам, че Бадр се е нацепил зверски и е много надъхан и искам да попитам по - запалените тук.Бадр реална заплаха ли е през 2019, след всичките простотии, затвори, побоища и т. н. Да, сигурно звучи адски тъпо да се съмнявам в такъв култов боец, но знаете, че когато си кофти човек, това се отразява. Рико е обещал нокаут и ми се вижда сериозен и фокусиран. Ще е интересно. 

Link to comment

 Hari отдавна е приключил със спорта според мен. Дори в пика си подхождаше доста несериозно, камоли сега. Очаквам да е като първата битка и Hari да се откаже при първия по-критичен момент.

Link to comment

Рико е легитимен изруд ... Ако Хари изкара мача до края трябва да се счита за чиста доза късмет .

Link to comment

Мароканецът по-добре се представи от това, което очаквах. Все пак мисля че Ферхувен щеше да спечели и без контузията. Не бих отказал да гледам трети мач, който да има нормален край. 

Btw срамно е Хари да има повече фенове насред Холандия. 

Link to comment

Много ме е яд за този реванш. Завърши както първия. И двамата се биха много добре и вкарваха тежки тупаници от които чак на мен ми ставаше гадно. Напомниха за златния Кик Бокс през 2008-2009 когато и Хари беше в пика си. Мисля че Хари щеше да вземе победата ако не беше тази контузия. Два пъти свали Рико и го подхвана както само Бадр може. Днес игра онзи Бадр от 2009, онова лудо копеленце. Умрях от яд за тази контузия. Щеше да е готино Бадр да бъде шампион. Рико също не отстъпваше и вкарваше тежки тупаници и коварни лоу кикове. Гледах мача с майка ми , баща ми, и сина ми, и майка ми вика "обаче тоя е по-добър" говореше за Рико точно когато подхвана Хари с лоу кикове и тежки прави в лицето. Голям мач и голямо изживяване беше! Дано да има и трети мач и да бъде по-скоро, защото Хари си старее и няма да може да се бие така след години. Наистина днес си беше онзи Бадр от едно време. 

Link to comment

Както  и в първият мач, така и сега. Хари е шибания шампион. Шапки долу и бързо да се оправя. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...