Gooner_4 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Гледам, че Бадр се е нацепил зверски и е много надъхан и искам да попитам по - запалените тук.Бадр реална заплаха ли е през 2019, след всичките простотии, затвори, побоища и т. н. Да, сигурно звучи адски тъпо да се съмнявам в такъв култов боец, но знаете, че когато си кофти човек, това се отразява. Рико е обещал нокаут и ми се вижда сериозен и фокусиран. Ще е интересно. Link to comment
neshev Posted December 20, 2019 Author Share Posted December 20, 2019 Hari отдавна е приключил със спорта според мен. Дори в пика си подхождаше доста несериозно, камоли сега. Очаквам да е като първата битка и Hari да се откаже при първия по-критичен момент. Link to comment
gardax Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Рико е легитимен изруд ... Ако Хари изкара мача до края трябва да се счита за чиста доза късмет . Link to comment
neshev Posted December 21, 2019 Author Share Posted December 21, 2019 Битката ще я дават по Ринг. Излъчването им почва от 22:00. Link to comment
Lag4 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Мароканецът по-добре се представи от това, което очаквах. Все пак мисля че Ферхувен щеше да спечели и без контузията. Не бих отказал да гледам трети мач, който да има нормален край. Btw срамно е Хари да има повече фенове насред Холандия. Link to comment
Farest Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Много ме е яд за този реванш. Завърши както първия. И двамата се биха много добре и вкарваха тежки тупаници от които чак на мен ми ставаше гадно. Напомниха за златния Кик Бокс през 2008-2009 когато и Хари беше в пика си. Мисля че Хари щеше да вземе победата ако не беше тази контузия. Два пъти свали Рико и го подхвана както само Бадр може. Днес игра онзи Бадр от 2009, онова лудо копеленце. Умрях от яд за тази контузия. Щеше да е готино Бадр да бъде шампион. Рико също не отстъпваше и вкарваше тежки тупаници и коварни лоу кикове. Гледах мача с майка ми , баща ми, и сина ми, и майка ми вика "обаче тоя е по-добър" говореше за Рико точно когато подхвана Хари с лоу кикове и тежки прави в лицето. Голям мач и голямо изживяване беше! Дано да има и трети мач и да бъде по-скоро, защото Хари си старее и няма да може да се бие така след години. Наистина днес си беше онзи Бадр от едно време. Link to comment
ShwN Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Както и в първият мач, така и сега. Хари е шибания шампион. Шапки долу и бързо да се оправя. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.