Jump to content

UFC Fight Night "Edgar vs. Korean Zombie" - 21 декември 2019


neshev

Recommended Posts

Франки беше размазан от Зомбито. Жалко е, когато виждаме такива неща да се случват на безспорна легенда, но това е положението. Трябва да си направи изводите и да сложи край навреме. Няма смисъл да става за смях на стари години . Корееца е много харизматичен боец и се надявам контузиите и трудните моменти да са зад гърба му окончателно. 

 

Ракич според мен го порязаха срещу Волкан. Тегава контузия в крака иначе. 

Link to comment

Франки надали ще се пенсионира, защото се готвеше за дебют в bantamweight, но се отвори шанс да се бие със Зомбито, защото Brian Ortega отпадна.

Иначе какво да коментираме толкова. Зомбито тотално размаза Edgar. Дори реферът даде шанс на Франки да се възстанови, с оглед историята му, която е пълна с подобни обрати, но вече годинките си казаха думата и не успя да се съвземе. С двете доминанти победи, над Moicano и Edgar, Зомбито си извоюва title shot-a. 

Link to comment

Тъжно е да гледаш любимците си как губят така. В Бойните спортове и особено в ММА-я има една граница, която, като я преминеш и няма връщане назад. И с Федята беше така, и с Чък, и с всички останали. Просто в един момент вече не можеш да поддържаш темпото, а и брадата омеква лека по лека. Едгар беше велик боец и голям шампион. Малко не му достигна да стане шампион за втори път, но това не прави кариерата му по-малко славна. Погледнато реално, размята цялата LW и FW за годините, прекарани в октагона.

 

По-добре да окачи ръкавиците, вместо да отнася нокаут след нокаут и удар и удар. Това, което се случи срещу Зомбито, е ужасно за здравето му.

 

---------------------

 

Волкан Оздемир все още си е легитимно топ 10 човека. мачовете му винаги са ми интересни. Радвам се, че се върна към победния път, защото в един момент беше пред "успех в бъдещите начинания".

 

---- 

 

Чой ще си остане и той вечния талант. Мерак им беше на UFC да си имат корейска звезда, ама няма да е тоя. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...