HEIDENREICH Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Не съм много сигурен дали в тази тема да пиша, но от известно време и в бг ефира по една кабеларка В1В (дават основно бокс и ММА) се излъчва NJPW и ААА. Имат някакво обзорно предаване FSW (fighting spirith wrestling ) вчера гледах мач от старо издание на G1 турнира , група В Нагата срещу ... друг жълтур с руса коса , казаха че водачи в групата са Шелтън Бенджамин и Карл Андерсън и с тази победа Нагата ги настига ( пуро смарковете ще се ориентирате по тази информация за кое издание става дума, според мен е поне от преди 3-4 години, щом ОС са при Винс).Коментаторът ми направи добро впечатление , не преиграва и не засипва хората с ненужно инфо.За пореден път му забравих името, но ми харесва много повече от wcwmaniac. Следващият мач май бе от TripleMania (залата бе доста голяма и фул макс ) бой между L.A.Park и Messias. Имаше брутално кървене от челото на Месията, но заспах и не видях края. Отделно пак по тази телевизия върви и някакво предаване с ААА мачове с коментар на Камен Петров, но съм го хващал само веднъж и не помня кой ден беше. Явно това е луча либре шоуто за което ми се бе похвалил още преди години. Link to comment
nWoHulkster Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Fighting Spirit Wrestling беше кеч шоу с архивни кадри от NJPW и AAA, продуцирано в Англия от Alex Shane и ко. Епизодът, който си гледал оригинално е бил излъчен в Англия на 12-ти януари 2016: Yuji Nagata vs. Yujiro Takahashi + L.A. Park vs. Mesias. P.S. Отделих поста ти в отделна тема. Link to comment
HEIDENREICH Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Ъпдейт. Пак по тази телевизия и пак в късните часове хванах и някаква женска федерация - Wrestlicious . Въжетата на ринга бяха розови, двете трътки които хванах естествено ми бяха напълно неизвестни - Felony vs Glory . Мачът им беше много зле, по-лош от женските мачове в Raw преди Революцията, даже смарк коментарът на Камен Петров не помогна. Link to comment
ShiningWizard Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 И по The Fight Network има много кеч, особено TNA и NJPW. Link to comment
nWoHulkster Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Wrestlicious беше класика. Някакъв пич беше станал милионер след като спечели лотарията и си отвори федерацийка (или по-точно тв шоу). Главното нещо, което помня от шоуто, е следното: Link to comment
HEIDENREICH Posted January 4, 2020 Author Share Posted January 4, 2020 След тоя клип M.O.M . ми се виждат талантливи рапъри. Link to comment
HEIDENREICH Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 Съжалявам че го пиша в тази тема , но не е чак за откриване на нова. NEW? По FightBox канала дават кеч от тази федерация през деня. Досега не съм попаднал на познато име, доколкото разбирам са европейска федерация , но не мога да разбера от къде. Коментарът е на английски, но се чува и немски коментар. Link to comment
nWoHulkster Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 ^ New European Championship Wrestling. Германската федерация на Alex Wright от WCW. https://www.new-wrestling.de P.S. Преместих ти поста в по-подходяща тема. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.