Jump to content

NJPW, AAA, Wrestlicious и NEW по българските телевизии B1B и FightBox


HEIDENREICH

Recommended Posts

Не съм много сигурен дали в тази тема да пиша, но от известно време и в бг ефира по една кабеларка В1В (дават основно бокс и ММА)  се излъчва NJPW и ААА. Имат някакво обзорно предаване FSW (fighting spirith wrestling ) вчера гледах мач от старо издание на G1 турнира , група В Нагата срещу ... друг жълтур с руса коса , казаха че водачи в групата са Шелтън Бенджамин и Карл Андерсън и с тази победа Нагата ги настига ( пуро смарковете ще се ориентирате по тази информация за кое издание става дума, според мен е поне от преди 3-4 години, щом ОС са при Винс).Коментаторът ми направи добро впечатление , не преиграва и не засипва хората с ненужно инфо.За пореден път му забравих името, но ми харесва много повече от wcwmaniac.

Следващият мач май бе от TripleMania (залата бе доста голяма и фул макс ) бой между L.A.Park и Messias. Имаше брутално кървене от челото на Месията, но заспах и не видях края.

 

Отделно пак по тази телевизия върви и някакво предаване с ААА мачове с коментар на Камен Петров, но съм го хващал само веднъж и не помня кой ден беше.

Явно това е луча либре шоуто за което ми се бе похвалил още преди години.

 

 

Link to comment

Fighting Spirit Wrestling беше кеч шоу с архивни кадри от NJPW и AAA, продуцирано в Англия от Alex Shane и ко.

 

Епизодът, който си гледал оригинално е бил излъчен в Англия на 12-ти януари 2016: Yuji Nagata vs. Yujiro Takahashi + L.A. Park vs. Mesias.

 

P.S. Отделих поста ти в отделна тема.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Ъпдейт. Пак по тази телевизия и пак в късните часове хванах и някаква женска федерация - Wrestlicious . Въжетата на ринга бяха розови, двете трътки които хванах естествено ми бяха напълно неизвестни - Felony vs Glory . Мачът им беше много зле, по-лош от женските мачове в Raw преди Революцията, даже смарк коментарът на Камен Петров не помогна.

 

Link to comment

Wrestlicious беше класика. :D Някакъв пич беше станал милионер след като спечели лотарията и си отвори федерацийка (или по-точно тв шоу). Главното нещо, което помня от шоуто, е следното:

 

 

Link to comment
  • 3 months later...
HEIDENREICH

Съжалявам че го пиша в тази тема , но не е чак за откриване на нова.

NEW?

По FightBox канала дават кеч от тази федерация през деня. Досега не съм попаднал на познато име, доколкото разбирам са европейска федерация , но не мога да разбера от къде. Коментарът е на английски, но се чува и немски коментар. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...